Auburn University College of Veterinary Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De-a lungul istoriei sale de 126 de ani, Auburn University College of Veterinary Medicine a produs peste 6.650 de medici veterinari și peste 500 de specialiști și cercetători. Auburn este al șaptelea cel mai vechi colegiu de medicină veterinară din America de Nord și a fost primul din sud-estul Statelor Unite. Absolvenții trăiesc în toate cele 50 de state și multe națiuni.

Colegiul a sărbătorit recent cel de-al 125-lea an de excelență medicală veterinară, onorând realizările absolvenților, facultăților, studenților și angajaților noștri și analizând oportunitățile cu care ne confruntăm.

Auburn a făcut parte din primul program regional de educație din SUA, oferind programe de educație veterinară statelor vecine și de aceea, medicii veterinari Auburn sunt răspândiți în tot sud-estul. În 1949, dr. Redding S. Sugg, al treilea decan al Colegiului, a ajutat la înființarea Comitetului Regional pentru Educație din Sud (SREB), iar Auburn este mândru de parteneriatul său continuu de 65 de ani în educația veterinară cu Commonwealth-ul din Kentucky prin intermediul SREB. acord.

Misiunea Auburn University College of Veterinary Medicine este de a pregăti persoanele pentru cariere de excelență în medicina veterinară, inclusiv practici private și publice, medicină industrială, universitari și cercetare. Colegiul oferă programe de instruire, cercetare, informare și servicii care sunt în interesul cetățenilor statului Alabama, al regiunii, al națiunii și al lumii.

Planul strategic al colegiului are trei obiective majore: (1) sporirea succesului elevilor; (2) promovează descoperirea; și (3) practică cele mai înalte standarde de medicină veterinară.

Auburn University College of Veterinary Medicine are o bogată istorie de succes și este dedicat pregătirii persoanelor pentru cariere de excelență în medicina veterinară.

Locații

Castaniu

Address
Wire Road,1010
36849 Castaniu, Alabama, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: