Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

De mai bine de 70 de ani, Thunderbird dezvoltă lideri cu mentalitate globală, abilități de afaceri și responsabilitate socială necesare pentru a crea o valoare reală și durabilă pentru organizațiile, comunitățile și lumea lor.

Dedicat pregătirii elevilor pentru a fi lideri la nivel mondial și pentru cetățeni globali angajați, Thunderbird a fost prima școală de afaceri absolventă care a adoptat un oficial de jurământ profesionist de onoare. Thunderbird este căutat de absolvenți, profesioniști și companii din întreaga lume care caută să obțină abilitățile de lider de care au nevoie pentru a reuși în economia globală de astăzi.

Thunderbird oferă o gamă largă de diplome de absolvire a managementului global și programe de certificare pentru studenții cu normă întreagă, profesioniștii care lucrează, studenții la distanță și companiile. Aceste programe includ opțiuni de formare full-time, online și educație executivă, care vă ajută să urmăriți o specializare într-o zonă distinctă de afaceri globală, pentru a vă îmbunătăți gradul și pentru a vă spori gradul de comercializare.

Misiune

Educăm liderii globali care creează prosperitate durabilă în întreaga lume.

Viziune

Vom crește în mod dramatic impactul nostru pozitiv într-o economie mondială care are nevoie urgentă de talentul de lider mondial pe care l-am înființat pentru a le oferi.114233_pexels-photo-1153213.jpegrawpixel.com / Pexels

Informatii generale

Comunitățile online gestionate de Thunderbird intenționează să informeze utilizatorii despre știrile și evenimentele legate de Thunderbird, precum și să stimuleze discuțiile și sentimentul de comunitate în rândul utilizatorilor.

Administratorii acestor comunități își rezervă dreptul de a elimina orice conținut publicat care:

  • Conține profanitate.
  • Vinde sau promovează un produs sau un serviciu.
  • Este calomnios.
  • Este considerat necorespunzător.
  • Condonează sau încurajează activitatea ilegală.
  • Încălcă legile privind mărcile comerciale sau drepturile de autor
  • Poate fi considerat spam sau lipsit de relevanță pentru conținutul principal al paginii.
  • Nu pot fi traduse în limba engleză folosind software gratuit de traducere online.
  • Viola declarația de drepturi și responsabilități Facebook.

Încălcarea codului de conduită al studenților care apare pe site-urile sociale Thunderbird poate duce la sesizarea Oficiului pentru Drepturile și Responsabilitățile Studenților. Vă mulțumim pentru participarea dvs. la pagina fanilor Thunderbird și pentru a fi parte a comunității noastre.

Istoria Thunderbird

Thunderbird este unul dintre școlile internaționale de management de zeci de ani. Cu mai mult de 70 de ani de experiență, Thunderbird continuă să producă lideri capabili să facă față celor mai mari provocări ale lumii. Pe măsură ce lumea continuă să inoveze și schimbările tehnologice ale celei de-a patra revoluții industriale modifică modul în care trăim și lucrăm, Thunderbird dezvoltă lideri agresivi, etici și globali, care sunt pregătiți să realizeze afaceri, economii, culturi și medii durabile în întreaga lume pentru secolul 21.

La 8 aprilie 1946, Școala Thunderbird de Gestionare Globală (inițial cunoscută sub denumirea de Institutul American pentru Comerț Exterior [AIFT]) a fost închiriată la Glendale, Arizona, unde a participat piloți din întreaga lume pentru instruire în timpul războiului. Generalul Barton Kyle Yount a obținut aerodromul cu scopul explicit de a dezvolta o școală axată exclusiv pe comerțul internațional și pe relațiile globale. Generalul Yount a fost numit primul președinte al Thunderbird și a stabilit o viziune pentru școala care rămâne azi - construită pe fraza creată de doctorul William Lytle Schurz, "Frontierele frecventate de comerț rareori au nevoie de soldați". Prin aceasta, misiunea Thunderbird "Educarea liderilor globali care creează prosperitate durabilă în întreaga lume" sa născut.

În ceea ce privește AIFT, Thunderbird a devenit prima instituție de învățământ superior care sa concentrat exclusiv pe managementul internațional, concentrându-și curriculumul asupra comunicării interculturale, studiilor regionale de afaceri și instruirii în lumea reală în nuanțele globale de afaceri. Thunderbird continuă să ofere educație globală de management în același mod astăzi, cu o facultate de renume mondial, care are experiență vastă în practică și consultanță în toate aspectele afacerilor internaționale.

Participarea la cea mai inovatoare universitate publică a națiunii

În 2014, Thunderbird a devenit o unitate independentă a Enterprise Statement of Knowledge din Arizona, combinând patrimoniul Thunderbird cu multe decenii de dezvoltare a liderilor de afaceri globali cu resursele expansive ale ASU, iar în 2018 sa mutat la centrul vibrant al ASU din Phoenix. Miscarea a adus maestrul din clasamentul # 1 al lumii in management sub umbrela clasei nationale de clasa I pentru inovatie.

Transformări de grad

Ca parte a fuziunii cu ASU, Thunderbird și-a transformat programul MBA într-un Master in Management Global (MGM), care a fost clasat pe locul 1 de către Wall Street Journal / Times Higher Education pentru 2019. Studenții acum aleg din 15 oportunități de concentrare și beneficiază din combinația istoriei bogate a Thunderbird de formare a liderilor globali în abilități cum ar fi managementul intercultural, comunicarea transfrontalieră și negocierea transfrontalieră și bogata istorie a inovării ASU în disciplinele de la bioproiectare la jurnalism, știința spațială până la științele umaniste.

Portofoliul nostru de diplome include, de asemenea, prestigiosul Executive Master of Leadership Global

Conducând calea în educația executivă

Thunderbird Executive Education oferă dezvoltări de succes la nivel mondial de întreprinderi și de succes prin programe deschise pentru persoanele care caută oportunități de dezvoltare profesională și programe personalizate pentru organizațiile globale care caută soluții individuale de dezvoltare pentru provocările lor unice. Clasat printre cele mai bune programe educaționale din lume, ofertele de produse Thunderbird s-au extins de-a lungul anilor pentru a include o selecție robustă de programe de certificare online, programe internaționale de consorții, coaching executiv și multe altele. Ca parte a fuziunii, toate programele de educație executivă livrate în întreaga întreprindere ASU vor fi consolidate sub Thunderbird, lărgind portofoliul și acoperirea globală.

Extinderea amprentei noastre globale

Școala a fost deseori numită "mini-Organizație Națiunilor Unite", datorită corpului său studențesc universal și incluziv. Thunderbird este, de asemenea, cunoscut în întreaga lume pentru vasta și angajată rețea de absolvenți de peste 43.000 de persoane din aproape 150 de țări din întreaga lume. Thunderbird are peste 170 de capitole de absolvenți care se întâlnesc în mod regulat în 70 de țări.

Amprenta globală a Thunderbird sa extins și pe parcursul anilor, operațiunile fiind acum în Geneva, Elveția, Moscova, Rusia, Dubai, EAU, Tokyo, Japonia și Seul, Coreea. Școala are planuri de extindere la 20 de centre globale până în 2025.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Arizona State University - Thunderbird School of Management

Inteligența artificială, Internetul obiectelor, securitatea cibernetică, blochează. Viitorul muncii este aici - și schimbă totul. Executivii de astăzi trebuie să fie preg ... [+]

Conducerea globală strategică pentru a patra revoluție industrială

Inteligența artificială, Internetul obiectelor, securitatea cibernetică, blochează. Viitorul muncii este aici - și schimbă totul. Executivii de astăzi trebuie să fie pregătiți pentru provocările și oportunitățile celei de-a patra revoluții industriale. Succesul și stabilitatea organizațională, ecologică și socială depind de ele. Lumea are nevoie de o perspectivă globală sofisticată și holistică pentru a valorifica puterea transformării tehnologice printr-o conducere strategică, influentă, care oferă soluții durabile în întreaga industrie, cultură și medii din întreaga lume.

Cut-Edge Conținut. Livrare inovativă... [-]
Statele Unite ale Americii Phoenix
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Arizona State University - Thunderbird School of Management

Lumea inovează. Tehnologia schimbă modul în care trăim și lucrăm. Pentru a reuși în această nouă paradigmă, în care învățarea mașinilor și inteligența artificială conduc ... [+]

Executivi globali pentru cea de-a 4-a revoluție industrială

Lumea inovează. Tehnologia schimbă modul în care trăim și lucrăm. Pentru a reuși în această nouă paradigmă, în care învățarea mașinilor și inteligența artificială conduc toate practicile industriilor la un nivel care nu a mai fost niciodată imaginat, este esențială o marcă de leadership revitalizată. Într-o lume a transformării tehnologice, Thunderbird dezvoltă lideri etice și agile care sunt pregătite să construiască afaceri, economii, culturi și medii durabile.

Managementul global, evoluat

Thunderbird's Executive Master of Global Management oferă o pregătire practică în strategiile internaționale de management și nuanțele culturale care afectează mediul de afaceri regional din întreaga lume. În plus, studiile dvs. oferă cursuri în discipline de afaceri tradiționale, cum ar fi contabilitate, finanțe și marketing, oferindu-vă echilibrul perfect de aptitudini practice și de oameni pentru a inspira, influența și conduce succesul la nivel mondial.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix
August 2019
Engleză
La zi
17 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Arizona State University - Thunderbird School of Management

Tehnologia schimbă modul în care trăim și lucrăm. Pentru a reuși în această nouă paradigmă, în care învățarea mașinilor și inteligența artificială conduc toate practicile ... [+]

Leadership global pentru a patra revoluție industrială

Tehnologia schimbă modul în care trăim și lucrăm. Pentru a reuși în această nouă paradigmă, în care învățarea mașinilor și inteligența artificială conduc toate practicile industriilor la un nivel care nu a mai fost niciodată imaginat, este esențială o marcă de leadership revitalizată. Într-o lume a transformării tehnologice, Thunderbird dezvoltă lideri etice și agile, care creează prosperitate durabilă în întreaga lume.

Managementul global, evoluat

Thunderbird specializat în Mastering Global Management este gradul de avangardă pentru a patra revoluție industrială. În acest program, veți studia cursuri practice de bază în managementul global, economia politică internațională și angajamentul intercultural. Apoi, veți lărgi modul de gândire și de marketing prin împerecherea formării profesionale de conducere în adâncime cu o zonă inovatoare de concentrare, opțiuni de limbă străină și experiență practică prin Global Challenge Lab.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix
August 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Thunderbird Graduates talk about what lies ahead.