Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Noul Colegiu de Arte și Științe Interdisciplinare din campusul vibrant al Universității de Stat din Arizona se concentrează pe o experiență de învățare personalizată și pe modalitățile complexe și unice prin care diferite domenii de studiu interacționează și se afectează reciproc pentru a vă pregăti pentru viitor mai bine.

Diplomele universitare și postuniversitare oferite în cadrul New College sunt concepute pentru a oferi cursuri inovatoare și experiențe practice pentru a pregăti studenții pentru provocările sociale, economice, politice și culturale cu care se vor confrunta într-o piață globală în plină expansiune, diversificată.

Noile programe de colegiu pun accentul pe învățarea experiențială care acoperă disciplinele academice și încurajează aprecierea pentru toate formele de creativitate. Fiecare program oferă studii și explorări care favorizează o înțelegere mai profundă a diversității experienței umane și a naturii interdependente.

Un curriculum care susține o abordare compasivă și creativă a complexităților provocărilor din lumea reală este un semn distinctiv al noului colegiu. În elaborarea cu atenție a cursurilor pentru aceste diplome, facultatea ASU New College apreciată la nivel național, se angajează să dezvolte programe care îi învață pe studenți să își hrănească și să își extindă curiozitatea intelectuală.

Noile programe și cursuri de colegiu îi ajută pe studenți să dezvolte o perspectivă critică bazată pe observație și o gamă largă de metode de anchetă, pregătindu-i să devină gânditori independenți, care sunt împuterniciți să contribuie la modelarea societății lor.

Locații

fenix

Address
North 47th Avenue,13591
85051 fenix, Arizona, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: