Arizona State University Edson College of Nursing and Health Innovation

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Industria modernă a asistenței medicale are nevoie de profesioniști care să poată oferi îngrijiri atât în spital, cât și pacienților din întreaga comunitate. De aceea, absolvenții noștri primesc experiență practică în medii de simulare de ultimă generație, dezvoltă soluții inovatoare cu parteneri interdisciplinari și efectuează cercetări alături de facultăți recunoscute la nivel național. Absolvenții noștri primesc mai mult decât o educație de top. Ei primesc instruirea necesară pentru următoarea generație de cariere în domeniul sănătății.

În 1957, Arizona State University a lansat Școala de Nursing cu 58 de elevi înscriși. Astăzi, Colegiul Edson de Asistență Medicală și Inovare în Sănătate oferă o educație de primă clasă pentru peste 4.000 de studenți de licență și absolvenți. Studenții care își finalizează diploma de licență în asistență medicală (BSN) de la Colegiul Edson au o rată de promovare NCLEX pentru prima dată de 92%, comparativ cu media națională de 82%. Atât diplomele noastre de Master of Science in Nursing (MSN), cât și doctorul în practică medicală (DNP) sunt clasificate de US News și World Report drept două dintre cele mai bune programe din țară.

Un cadou recent de 25 de milioane de dolari de la familia Edson va ajuta Colegiul Edson să-și continue capacitățile de conducere și cercetare în domeniile dezvoltării cognitive, demenței și îngrijirii familiei. Cadoul oferă, de asemenea, fonduri de bursă care le vor permite studenților să urmeze o diplomă duală de doctorat / DNP, care îi va pregăti ca asistenți medicali de știință care au atât practică, cât și expertiză în cercetare. În plus, finanțarea va fi disponibilă pentru studenții post-doctoranzi în cercetarea demenței și îngrijirea familiei.

Colegiul Edson al ASU este profund implicat în regiune și comunitate, având parteneriate de lungă durată cu Clinica Mayo, Spitalul de Copii din Phoenix, Sănătatea Demnității, Organizația Mondială a Sănătății și multe altele.

Locații

Tempe

Address
85281 Tempe, Arizona, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: