Argosy University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Argosy a câștigat distincția de a sprijini unul dintre cele mai mari comunități de studenți absolvent în națiune în plus față de a avea un corp student robust. La Universitatea Argosy, Veți avea posibilitatea de a învăța și să crească într-un mediu academic colegial, de susținere, care combină de predare și instruire practică cu flexibilitatea programelor concepute pentru adulți de lucru. La campusuri întreaga națiune și on-line, cu experienta, facultatea noastră se străduiește să vă pasionat imputernici pentru a atinge obiectivele personale și profesionale.

Alegerea Argosy

La Universitatea Argosy, suntem mândri de a sprijini una dintre cele mai mari comunități de tinerilor absolventi de facultati in natiunii, precum și o, înfloritoare comunitate activă de licență. Ca student, vă veți bucura de un mediu academic colegial, de susținere care pune accentul pe predare și instruire practică în întreaga domeniile educație, afaceri, stiinte medicale si psihologie. Fiecare dintre programele noastre este conceput pentru a insufla cunoștințele, valorile etice, și abilități interpersonale de practică profesională și de a promova valorile de responsabilitate socială într-un mediu de susținere, centrat pe elev de respect reciproc și excelență academică.

Experiența facultate Facultatea noastră talentat și personalul sunt dedicate să vă oferim cu aptitudini, orientare și încrederea necesare pentru a prospera in domeniul ales. Facultatea noastra consideră învățarea vine de la a face, astfel încât acestea să nu doar cursuri se angajează. În plus față de formarea lor academice, membri ai facultatilor se bazează pe propriile experiențe personale și profesionale pentru a vă ajuta să înțelegeți aplicarea practică a studiilor.

Învățare flexibil Universitatea Argosy ofera programe de studii în formate flexibile de învățare, inclusiv on-line, seara, și cursuri de weekend-toate construite pentru a se potrivi programul dvs. de ocupat. Aflați într-una din 28 de locații noastre campus din SUA sau într-o sală de clasă on-line interactiv care este accesibil în orice moment, zi sau noapte. Sau, combina cele doua pentru o experiență online și campus amestec care să răspundă nevoilor dvs. unice.

Sprijin personalizat Pentru că noi credem că adevărata măsură a unei universități nu este numărului de studenți, dar succesul elevilor, veți primi-o pe-o sprijinul facultatea noastră și a personalului de la înscriere până la absolvire, personalizate nevoilor dumneavoastra precise. Colegii dumneavoastră vor fi alți elevi adulți care, ca și tine, doresc să se extindă cunoștințele lor, să se bazeze pe expertiza lor, și de a spori potențialul lor de carieră. Am adunat, de asemenea, o selecție de resurse care vă pot ajuta de-a lungul drum, inclusiv biblioteci on-line și campus, servicii de carieră, consiliere academică, tutoring, și mult mai mult!

Bogat patrimoniu La Universitatea Argosy, oferim o educație construit pe o traditie de inovatie si profesionalism. Istoria de la Universitatea Argosy început în septembrie 2001 cu fuziunea a trei instituții academice distincte și distins - Școlile American de Psihologie Professional, Universitatea din Sarasota, si Institutul de Medicina din Minnesota. Combinația acestor școli a creat un mediu de învățare unic, care continuă și astăzi, în campusurile noastre și programele noastre on-line, în cazul în care avem încă îmbrățișează un spirit antreprenorial și să se concentreze pe aplicarea cunoștințelor în lumea profesională.

Locații

portocale

Argosy University Tampa

Address
Argosy University, 333 City Boulevard West, Suite 1810
CA 92868 portocale, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 813-393-5290

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: