Arcadia University Department of Historical and Political Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Rezoluția internațională privind pacea și conflictele

Master of Arts Program

Faceți parte din soluție.

Detalii despre programul de absolvire

Programul IPCR ia o abordare interdisciplinară a studiului critic al pacii și soluționarea conflictelor. Programul IPCR este practic și orientat spre cei care doresc să facă schimbări sociale pozitive la nivel local și internațional.

Obțineți experiență internațională

Ca parte a gradului, elevii au completat lucrările de teren în Cipru și stagii cu entități precum Heifer International (Sierra Leone), Casa de Cooperare (Cipru), Centrul Păcii (Pennsylvania), Centrul de Servicii pentru Naționalități (Pennsylvania), Centrul Carter Washington DC) și Institutul Internațional pentru Pace și Securitate (Washington DC).

Continuați o diplomă dublă

Arcadia oferă, de asemenea, trei grade duale de pace internațională și rezolvarea conflictelor cu sănătate publică, relații internaționale și diplomație și consiliere. Aceste programe multidisciplinare vă permit să vă extindeți abilitățile profesionale și să vă extindeți opțiunile de carieră. Folosiți cunoștințe despre elaborarea, implementarea și evaluarea programelor de sănătate publică pentru a ajuta la rezolvarea conflictelor. Urmăriți o carieră în organizații guvernamentale sau internaționale printr-un studiu suplimentar de relații internaționale și diplomație (la universitatea noastră parteneră, The American Graduate School din Paris). Concentrați-vă studiul pe planificarea și implementarea programelor care facilitează recuperarea psihologică din violență și dezastre naturale, cu o concentrare în Traumă prin programul de Consiliere.

Cariere în rezolvarea conflictelor

Un master în soluționarea conflictelor te face să fii competitiv pentru locuri de muncă din fiecare sector: public, privat și fără scop lucrativ. Locurile de muncă pentru soluționarea păcii și a conflictelor sunt în creștere cu o rată medie sau mai rapidă decât medie, în conformitate cu Departamentul Muncii din SUA, iar cei cu diplome IPCR sunt potriviți pentru carierele din domeniile educației, afacerilor, guvernului, dezvoltării sau sănătății. Mai mult de jumătate din absolvenții noștri lucrează în organizații neguvernamentale, în timp ce alții lucrează în guvernare, în domenii legate de educație sau în sectorul privat. Facultatea de IPCR, personalul și elevii lucrează împreună pentru a vă ajuta să navigați cu succes în plasarea profesională și dezvoltarea carierei.

Locații

Glenside

Address
Historical & Political Studies
Easton Hall, Room 231
450 S. Easton Road, Glenside, PA 19038

Glenside, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii