Citește Descrierea Oficială

Rezoluția internațională privind pacea și conflictele

Master of Arts Program

Faceți parte din soluție.

Program de absolvire Deatils

Programul IPCR ia o abordare interdisciplinară a studiului critic al pacii și soluționarea conflictelor. Programul IPCR este practic și orientat spre cei care doresc să facă schimbări sociale pozitive la nivel local și internațional.

Obțineți experiență internațională

Ca parte a gradului, elevii au completat lucrările de teren în Cipru și stagii cu entități precum Heifer International (Sierra Leone), Casa de Cooperare (Cipru), Centrul Păcii (Pennsylvania), Centrul de Servicii pentru Naționalități (Pennsylvania), Centrul Carter Washington DC) și Institutul Internațional pentru Pace și Securitate (Washington DC).

Continuați o diplomă dublă

Arcadia oferă, de asemenea, trei diplome duale în rezolvarea conflictului internațional în domeniul păcii și al conflictelor cu sănătate publică, relații internaționale și diplomație și consiliere. Aceste programe multidisciplinare vă permit să vă lărgi abilitățile profesionale și să vă extindeți opțiunile de carieră. Utilizați cunoștințele despre dezvoltarea, implementarea și evaluarea programului de sănătate publică pentru a ajuta la rezolvarea conflictelor. Urmăriți o carieră în guvern sau în organizații internaționale prin studierea suplimentară a relațiilor internaționale și a diplomației (la univresitatea partenerului nostru, The American Graduate School din Paris). Concentrați-vă studiul asupra planificării și implementării programelor care facilitează recuperarea psihologică a violenței și a dezastrelor naturale cu o concentrare în Trauma prin programul de consiliere.

Cariere în rezolvarea conflictelor

O diplomă de master în rezolvarea conflictelor te face competitivă pentru locuri de muncă în fiecare sector: public, privat și non-profit. Locurile de muncă pentru soluționarea conflictelor de pace și de soluționare a conflictelor sunt în creștere la o rată medie sau mai rapidă decât media, conform datelor Departamentului Muncii din SUA, iar cele cu diplome IPCR sunt potrivite pentru o carieră în domeniile educației, afacerilor, guvernării, dezvoltării sau sănătății. Mai mult de jumătate dintre absolvenții noștri lucrează în organizații neguvernamentale, în timp ce alții lucrează în domenii guvernamentale, educaționale sau în sectorul privat. Facultatea IPCR, personalul și absolvenții lucrează împreună pentru a vă ajuta să navigați cu succes în plasarea profesională și în dezvoltarea carierei.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Arcadia University Department of Historical and Political Studies

Faceți parte din soluție. ... [+]

Faceți parte din soluție.

Aflați construirea păcii globale și locale

Programul nostru de trei semestre *, pe bază de cohortă, vă va antrena să deveniți un practicant calificat, capabil să dezvolte abordări inovatoare pentru construirea și dezvoltarea păcii la nivel mondial și local. Veți fi bine pregătiți pentru o carieră în sectorul organizațiilor nonprofit / neguvernamentale, precum și în alte domenii publice, private și academice.

Prin învățarea bazată pe proiecte, lucrul pe teren la nivel mondial și stagiile, veți dezvolta abilități practice, operaționale în ceea ce privește pacea, soluționarea conflictelor și dezvoltarea internațională. În clasele dvs., veți lucra cu cercetători interdisciplinari pentru a înțelege contextele sociale, politice, istorice și economice în care se produce pacea și conflictul.... [-]

Statele Unite ale Americii Glenside
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză