Aquinas Institute Of Theology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Impuls de credința catolică și misiunea dominicană, Aquinas Institute Of Theology educă pe bărbați și femei să predea, să slujească și să conducă. La Institutul Aquinas, educația dvs. se extinde mult dincolo de sălile noastre de clasă. Misiunea noastră este de a crea o comunitate de cărturari și un loc de conversație. Nu doar o școală de teologie, veți găsi o comunitate credincioasă, diversă și un sat academic înfloritor aici la Institutul Aquinas.

Aquinas Institute Of Theology oferă diverse programe care combină strategic studiul academic stimulant, pregătirea pastorală solidă și educația practică pe teren cu mentori în minister și formare spirituală pentru studenții laici. Drept urmare, absolvenții noștri sunt bine pregătiți, cu acreditări excelente pentru a servi conducerea ineficientă a Bisericii.

Programele de certificate de absolvent de la Institutul Aquinas oferă studenților posibilitatea de a-și completa studiile sau de a le acorda un accent specific. Studenții dobândesc expertiza de care au nevoie pentru slujiri vizate în Biserică prin cursuri concentrate și un format accelerat.

La Institutul Aquinas, creăm în mod deliberat un mediu academic și o comunitate de credință care reflectă realitatea actuală a conducerii în Biserica noastră de astăzi. Studenții noștri laici pot studia alături de frații dominicani într-o formație specifică ca religioși promițați. Frații noștri studenți dominicani pot studia alături de alții din medii și condiții sociale diferite. Viziunea noastră le permite elevilor să învețe unii de la alții în moduri unice, învățându-i pe elevii noștri laici și pe frații dominicani cum să îndeplinească misiunea Bisericii noastre ca lideri coresponsabili.

Locații

Sf. Ludovic

Address
South Spring Avenue,23
63108 Sf. Ludovic, Missouri, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: