Albany State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Declaratie de viziune

Albany State University va fi o universitate universitară de clasă mondială și un puternic catalizator pentru creșterea și dezvoltarea economică a sud-vestului Georgiei. ASU va fi recunoscută pentru furnizarea inovatoare și creativă a programelor educaționale excelente, implicarea în comunitate și serviciul public pe scară largă, bursa creativă și cercetarea aplicată, toate îmbogățind viețile diferitelor circumscripții deservite de universitate.

Declarația de misiune

Albany State University , o institutie mama membra a Sistemului Universitar din Georgia, isi creste comunitatea si regiunea oferind o gama larga de programe postuniversitare, bacalaureate, asociate si certificate la campusurile sale principale din Albany, precum si la filialele amplasate strategic și online. Angajat în materie de excelență în predare și învățare, Universitatea pregătește elevii să contribuie efectiv la o societate diversă la nivel global, în care cunoașterea și tehnologia creează oportunități pentru succesul personal și profesional. ASU respectă și se bazează pe rădăcinile istorice ale predecesorilor săi instituționali, cu angajamentul său de a avea acces și o puternică moștenire a artelor liberale, care respectă diversitatea în toate formele sale și dă tuturor studenților fundamentul de care au nevoie pentru a reuși. Prin intermediul bursei creative, al cercetării și al serviciului public, facultățile, personalul, studenții și administratorii universității formează alianțe strategice interne și externe pentru a promova dezvoltarea comunității și a economiei, rezultând o îmbunătățire a calității vieții pentru cetățenii din sud-vestul Georgiei și dincolo de acestea.

Principii directoare

Aspirați la excelență

Albany State University va aspira la excelență în predare și învățare, devenind astfel instituția de prim rang pentru studenții din sud-vestul Georgiei și câștigând recunoașterea ca universitate premier regională sudică.

Îmbrățișați diversitatea

Fiind o instituție istorică neagră și condusă de o facultate și personal foarte divers, Albany State University va îmbrățișa diversitatea în toate formele sale - inclusiv vârsta, identitatea de gen, rasa și etnia, țara de origine, religia, nivelul abilităților, orientarea sexuală și statutul de veteran - și să încerce să promoveze o acceptare și o celebrare similară a acestei diversități.

Extindeți accesul la învățământul superior

Ca instituție de acces, Albany State University va promova succesul studenților pentru toți, primind studenți de la diferite niveluri de pregătire academică, menținând costurile reduse, oferind ore flexibile de clasă și modalități de instruire și asocierea așteptărilor elevilor cu mentoring excepționale, consiliere și îndrumare.

Ridicați populațiile subdezonate din punct de vedere istoric

Albany State University va recunoaște și va aborda numeroasele provocări cu care se confruntă afro-americanii și alți studenți din domeniul culorilor, studenții adulți, studenții de primă generație, studenții din medii socio-economice scăzute și alții din populațiile defavorizate și formează parteneriate puternice cu K-12, , precum și organizațiile comunitare de informare pentru a spori accesul și ratele de succes.

Promovarea dezvoltării economice

Ca parte a angajamentului său față de predare și învățare, Albany State University va promova dezvoltarea economică în Albany și în toată sud-vestul Georgiei prin angajarea în cercetare aplicată, alinierea resurselor sale în sprijinul nevoilor identificate, dezvoltarea și îmbunătățirea programelor academice pentru a satisface nevoile în evoluție parteneriate strategice, furnizarea de forță de muncă pregătită și stimularea spiritului antreprenorial.

Locații

Albany

Address
College Drive,504
31705 Albany, Georgia, Statele Unite ale Americii