Citește Descrierea Oficială

Dean Bine ai venit

CAS Dean Peter Starr

O Colegiul de Arte si Stiinte de la Universitatea Americana vă oferă o educație provocatoare artele liberale într-o comunitate vibrantă și diversă de elevi din toate cele 50 de state si 150 de țări. Colegiul de Arte și Științe Facultatea include artiști remarcat nivel național și internațional, cercetători, profesori și-au angajat să abordari inovatoare pentru instruire și excelență în cercetarea și eforturile creative. În fiecare an, lideri mondiali, oameni de știință distinși de la alte instituții, și practicieni bine-cunoscute în domeniile lor vin la campusul de a încuraja dezbatere deschisă asupra problemelor actuale și de a expune pe elevi la evoluțiile de ultimă oră în domeniile lor.

Indiferent dacă alegeți un student domeniu major sau stabilit de studii postuniversitare sau de design de studii interdisciplinare propria, va angaja în cercetare intelectuală serioasă în sala de clasă. Veti beneficia de o gamă largă de stagii și activități de servicii comunitare în domeniul artelor, educației, științe umaniste, științe naturale și științele sociale în Washington, DC, și au posibilitatea de-pe cont propriu sau în colaborare cu un membru al facultății-to participa la cercetare și de creație eforturile, precum și în mai multe cluburi, activități studențești și organizațiile de servicii în campusul UA.

Experiențe în interiorul și în afara sălii de clasă va crea viziune largă și înțelegerea va trebui să fie de succes in cariera ta viitoare și de a deveni un cetățean educat și responsabil al lumii.

Misiune si Fapte

O Colegiul de Arte și Științe este dedicat excelenței în predare, burse, arte, și servicii pentru, și a comunităților sale locale, naționale internaționale.

Colegiul oferă o educație bogată în artele liberale și științe pentru toate studenti la Universitatea Americană, oferind programe de studiu provocatoare pentru majors sale universitare și postuniversitare; și încurajează cercetarea restante, practica, și activitate creatoare.

Colegiul se angajeaza sa scopurile de bază ale educației liberale: promovarea discursul liber și rațional, promovarea o înțelegere a diversității experienței umane, asigurând competențele intelectuale critice necesare pentru a naviga-o lume în schimbare rapidă, și integrarea de cunoștințe dincolo de granițele disciplinare.

istorie

O perspectivă globală, idealism practic, o pasiune pentru serviciul public: Sunt parte a American University azi, și au fost în aer în 1893, când a fost inchiriat de AU Congres. George Washington a visat o "universitate națională" în capitala națiunii. Dar a fost nevoie de John Fletcher Hurst a constatat o universitate care, în multe feluri, întruchipează visul.

Președintele Woodrow Wilson a dedicat oficial universitatea pe 27 mai 1914 primii studenți absolvent au fost admise. Colegiul de Arte Liberale a fost înființată în 1925, cu primele 75 de studenți de licență a recunoscut că toamna.

De-a lungul istoriei de American University, Colegiul de Arte și Științe a schimbat numele de mai multe ori ei. La prima cunoscut sub numele de "Colegiul de Arte Liberale," numele a fost schimbat la "Colegiul de Arte si Stiinte" în 1939. Pentru o scurtă perioadă a fost cunoscut doar ca "Colegiul de licență", până când numele a fost convertit înapoi la "Colegiul de Arte si Stiinte" în 1956.

Cea mai mare școală sau colegiu de la American University, Colegiul de Arte și Științe are in prezent 2,931 studenți, 339 full-time facultate, și mai mult de 150 de grade oferite. În timp ce Colegiul este în continuă creștere, angajamentul de a promova discursul liber și rațional, promovarea o înțelegere a diversității experienței umane, asigurând competențele intelectuale critice necesare pentru a naviga-o lume în schimbare rapidă, și integrarea de cunoștințe dincolo de granițele disciplinare nu se schimbă niciodată.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Program de gradul de Economie master este un, program orientat-politici aplicate, care oferă cinci piese diferite, care studenții de master pot urmări: generale, economie ... [+]

O Facultatea de Economie oferă un program de master cu cinci piese distincte, o facultate care combină de predare de înaltă calitate și un interes în politica economică cu bursă gravă, și recompensele speciale de a studia economie din Washington, DC program de gradul de Economie master este o aplică, orientată spre politică, program care oferă cinci piese diferite, care studenții de master pot urmări: generale, economie de dezvoltare, analiza de gen în economie, politică economică financiară, și Economie Aplicată (on-line numai).

Departamentul are o ofertă deosebit de bogat de cursuri care se ocupă de problemele economice globale. Cele mai multe dintre facultății noastre au efectuat cercetări sau predate în alte țări și să aducă această experiență la clasă.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Program de gradul de istorie de master subliniază înțelegeri generale ale trecutului, dezvoltarea capacității de cercetare de specialitate, precum și cultivarea relațiilo ... [+]

O program de gradul de master istoria subliniază înțelegeri generale ale trecutului, dezvoltarea capacității de cercetare de specialitate, precum și cultivarea relațiilor colegiale. Elevii Istorie MA poate concentra asupra istoriei americane, istoria europeană modernă, sau istorie publică și de a dezvolta domenii minore de studiu (câmpuri în afara), precum și câmpuri (minore sau majore) transnaționale și trans-disciplinare.

Departamentul de Istorie lucru desigur oferta facultate și de orientare în istoria politică, istorie socială și culturală, istorie diplomatică, istoria de gen și sexualitate, istorie comparată, istoria a imperialismului și post-colonialism, istorie intelectuală, istoria medicinei, culturii afro-american și istorie, istoria etnică, și istoria publică. Departamentul de Istorie este flexibil în abordarea sa la locul de muncă absolvent. Elevii sunt încurajați să ia inițiativa și responsabilitatea pentru conturarea programelor lor și care îndeplinesc cerințele programului. Departamentul de subliniază consultare strânsă între elev și consilier în definirea domenii de studiu, instrumente de cercetare, precum și alte caracteristici ale unui anumit program. Studenti absolventi sunt încurajați să profite de Washington, DC, resurse pentru a completa lucru desigur.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

MA în Studii spaniole și America Latină de la Universitatea Americana ofera piese personalizate pentru a permite studenților să obțină o înțelegere interdisciplinară din ... [+]

O MA în Studii spaniole și latino-americane de la Universitatea Americana ofera piese personalizate pentru a permite studenților să obțină o înțelegere interdisciplinară din America Latină și Caraibe, precum și expertiză în traducere, Lingvistică, și / sau de predare în limba spaniolă.

Studenții de master selecta cursuri, ca parte a un curriculum de bază de 21 de credit, care oferă o bază solidă pentru studiul de complexitatea culturală, istorică, lingvistică, și politică a regiunii. Toate cursurile de bază sunt predate în întregime în limba spaniolă. În plus față de seminarii de bază, spaniolii: program de Master de Studii America Latină oferă trei 12-15 piese de credit care oferă instruire valoroase și a competențelor profesionale pentru specialiști din America Latină:... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Programul de TESOL master pregătește studenții pentru predarea atât pe plan intern cât și în străinătate în învățământul superior și pentru adulți, în școli de limbi stră ... [+]

O Programul TESOL de master pregătește studenții pentru predarea atât pe plan intern cât și în străinătate în învățământul superior și pentru adulți, în școli de limbi străine private și în K-12, în cazul în care setările nu este necesară o certificare de stat.

Programul American University lui TESOL master oferă un amestec distinctiv de teorie și practică, care permite studenților absolvent să se aplice concepte fundamentale în disciplina de a experiența practică de predare. Programul pune un accent puternic pe învățarea experiențială, cu tinerilor absolventi de facultati de planificare lecții, cu respectarea clase și studenți de predare sau îndrumare ESL într-o varietate de contexte de la începutul programului.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Programul de gradul MS combină studiu riguros în știința de Biostatistica aplicate pentru rezolvarea medical și problemă de sănătate, cu cursuri în competențe forței de m ... [+]

Master Universitatea American din Biostatistica pregătește studenții pentru intrarea directă într-o varietate de oportunități de carieră în domeniul medical de sănătate și.

Programul de gradul MS combină studiu riguros în știința de Biostatistica aplicate pentru rezolvarea medical și problemă de sănătate, cu cursuri în competențe forței de muncă, cum ar fi gestionarea politicilor de sănătate, date de mare, de cercetare medicala, si proiecte antreprenoriale.

Elevii câștiga experiență prin:

Biostatistica si cursuri de bază, statistici statistici și cursuri de electivă biologie, de management și de afaceri cursuri, și un proiect Capstone și stagiu. ... [-]
Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Master Universitatea American din domeniul biotehnologiei combină lucru desigur în genomica și de afaceri cu opțiunea de a urmări studiu in Neuroscience, antreprenoriat, ... [+]

Master Universitatea American din biotehnologie combină lucru desigur în genomica și de afaceri cu opțiunea de a urmări studiu in Neuroscience, antreprenoriat, și alte specialități științifice profesionale. Curriculum-ul oferă studenților cu instrumentele necesare pentru o carieră în:

Industria Biotehnologie Instituții de cercetare Genome Agenții guvernamentale de reglementare

Elevii câștiga competente de baza in statistici și metode de cercetare în timp ce mastering conținut în genomica, proteomica, Neuroscience, biochimie, biologie moleculara, management, și a spiritului antreprenorial. Elevii vor adapta cursul lor de studiu în funcție de interesele lor și obiectivelor de carieră. ... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

CAS Video

CAS Video