Sabanci University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sabanci University este cu adevărat locul de studiu în Turcia. Universitatea oferă o educație multidisciplinară în cele trei facultăți. La SU, în urma idealurilor de libertate academică, studenții au șansa de a-și alege majors după primul sau al doilea an universitar. Acest lucru permite studenților să decidă ce program să studieze la universitate, cu o mai bună înțelegere a învățământului superior și a propriilor interese academice și de carieră.

Educaţie

Sabanci University oferă o educație multidisciplinară în cele trei facultăți. La SU studenții au șansa de a alege majors lor după primul sau al doilea an universitar. Acest lucru permite studenților să decidă ce program să studieze la universitate, cu o mai bună înțelegere a învățământului superior și a propriilor interese academice și de carieră.

Cu facultatea sa de clasă mondială, educație la nivel global în limba engleză și taxe de școlarizare accesibile în comparație cu universități similare clasificate în întreaga lume, SU este locul de studiu în Turcia. Universitatea oferă, de asemenea, burse puternice pentru studenții din toate națiunile și toate domeniile educaționale, garantând o educație accesibilă de înaltă calitate pentru toți.

Cercetare

Sabanci University poziționează una dintre cele mai inovatoare și universitare din Turcia. Ca parte a filozofiei sale, universitatea își propune să direcționeze eforturile sale de cercetare în primul rând spre cercetarea aplicată și strategică cu obiectivele de avansare a cunoștințelor, susținerea predării și contribuția la progresul comunității. Universitatea dispune de un număr mare de laboratoare și centre de cercetare, inclusiv cel mai avansat centru de cercetare și aplicare a nanotehnologiilor din regiune. Toate proiectele de cercetare se desfășoară în cadrul facultăților (Facultatea de Inginerie

Perspectivele de carieră

Absolvenții Sabanci University sunt foarte apreciați în toate sectoarele și în multe țări. 90% dintre absolvenți își găsesc un loc de muncă în decursul unui an de la absolvire, iar cei peste 7000 de absolvenți au început să-și înceapă cariera sau să-și studieze postuniversitare la unele dintre cele mai bune companii și universități din lume.

Universitățile pe care absolvenții noștri le-au ales ca destinații pentru școala absolventă includ Universitatea Carnegie Mellon, Universitatea California, Politecnico di Milano, Universitatea Boston, Universitatea Harvard, Universitatea Brown, Universitatea Stanford și Universitatea din Massachusetts.

Unilever, Accenture, Procter

Locații

Istambul

Address
Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi
No: 27 Tuzla

34956 Istambul, Istambul, Turcia