Citește Descrierea Oficială

Universitatea Okan, Unul dintre cei mai tineri și universitățile cele mai dinamice din Turcia, a fost fondata de Okan cultură, educație, și Fundația Sportului în 1999 și a început viața academică în 2003-2004. Începând cu anul universitar 2006-2007, Universitatea creștere rapidă a fost situat în campus nou si modern Akfırat.

Adevărat la motto-ul său, "Universitatea cel mai apropiat de Business Life," Universitatea Okan combină în mod eficient teorie și practică prin folosirea unui personal academic care sunt experți în domeniile lor, adoptând o abordare contemporana la educație, și concentrându-pe studii orientate spre practică, care pregătesc studenții pentru viata de afaceri, pornind de la studenți "primul an de studiu. Într-adevăr, universitatea, care a avut plăcerea de a prezenta primele absolvenți cu diplome lor în perioada 2006-2007, a îndeplinit promisiunea de motto-ul său, în calitate de toți membrii prima clasă a absolvit de absolvenți au găsit locuri de muncă.

Universitatea Okan are drept scop de a construi o punte de legătură între mediul academic și mediul de afaceri. În acest scop, universitatea permite studenților să lucreze la firme, ca parte a Pregătirea ei pentru Programul Life Business, pornind de la anul lor boboc. Acest program vă ajută nu numai pe elevi să se familiarizeze cu viața de afaceri și de a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile prin punerea în practică teoria, dar servește pentru a motiva elevii, de asemenea. Elevii care au absolvit cu succes pregătirea pentru Programul Life Business sunt prezentate cu un certificat de participare, precum și alte certificări experiență de muncă adăugate în diplomele lor atunci când absolvent.

Universitatea Okan are protocoale de colaborare cu instituții de afaceri, cum ar fi Consiliul de Relatii Economice Externe din Turcia, turc - Eurasia Consiliul de Afaceri, informare și comunicare Autoritatea Technologies, Asociația turcă Contractori, Asociația a Agentiilor de Turism din Turcia, International Transporters'Association, turcă Turism Asociației Investitorilor , Turkish Airlines, Aeroportul Internațional Sabiha Gokcen, turcă Semiluna Roșie, Festo Ind. Bus. Inc., Municipiul Akfırat, precum și instituții academice, cum ar fi Universitatea din Beijing, Universitatea de Stat din Murray și Universitatea Anadolu.

Cu cele mai bune din arhitectura contemporana, Akfırat Campus are toate caracteristicile o universitate modernă ar trebui să aibă. Akfırat Campus este echipat cu tot ce este necesar pentru a se asigura că elevii sunt capabili de a primi cel mai eficient de educație posibil. Facilitățile noastre includ săli de clasă moderne, de calculator și laboratoare tehnice, o bibliotecă, săli de conferințe, un centru de fitness, o piscina, sali de sport, cafenele și restaurante.

Un alt avantaj al Okan Universitatea Akfırat Campus este apropierea sa de aproape Sabiha Gokcen Aeroportul și Track F1 Race. Campusul are de asemenea un centru social, deschis în 2008, care găzduiește un mini cinematograf, saună, cafenea, sala de cocktail, centru comercial, precum și camere de club de student. Ce este mai mult, centrul sportiv, care include o capacitate de sala de sport de 400 persoane, un bazin de înot, tenis, baschet, și terenuri de volei, precum și un teren de fotbal, a fost proiectat astfel încât studenții s-ar putea petrece timpul liber in cel mai bun mod posibil .

Universitatea Okan are dormitoare pentru bărbați și studenți de sex feminin. Facilitățile dormitor includ camere de studiu, o sală de mese, o cafenea, un serviciu de curățenie, spălătorie, o echipă de securitate, care este în ziua de serviciu și de noapte pentru a asigura siguranța elevilor de-a lungul sediul dormitor, o infirmerie cu un medic pe o parte 7 / 24, precum și wireless și internet prin cablu.

Viziunea noastra

Viziunea noastra este de a deveni o universitate de clasă mondială, care contribuie la binele națiunii și a vieții sale de afaceri prin furnizarea de educație de cele mai înalte standarde și pregătirea, prin urmare, studenții săi pentru a intra în lumea de afaceri modern, asigurându-se că acestea sunt deschise interne și externe concurență, și insuflarea-le cu responsabilitatea socială și de mediu constiinta.

Misiunea noastră

Pentru a pregăti studenții să gândească într-un mod analitic, interdisciplinar, și de a le insufla cu un spirit antreprenorial. De a investi în și sprijini oamenii de stiinta si oamenii de știință care sunt capabili să se integreze cu succes educație și formare și, prin urmare, ajuta elevii noștri să devină absolvenți excepționale în domeniile lor respective inovatoare. Să se concentreze asupra activităților educaționale și de cercetare îndreptate la satisfacerea nevoilor societății prin responsabilitatea socială și de constiinta de mediu prioritatea noastră. Pentru a converti informații în tehnologie și beneficiu social.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Turc