Nisantasi University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Suntem o mare familie crede că viața este produsul de vise, vise da naștere la goluri și obiective duce la viață, și noi toți se află lângă nu numai inima, ci și mintea la locul de muncă.

Ca o requisiteness de a face o lucrare a cărei ieșire este stiinta, credem în puterea de a vedea, în căutarea altfel, schimbarea și transformarea. Facem un efort mare pentru a ajunge la obiectivul nostru de a schimba viața fiecărui om ne atinge în direcția lui / scopurile și visele ei, în primul rând, și înfrumuseța mediul nostru și țara noastră și apoi în întreaga lume.

În acest fel ne-am pregăti studenții noștri nu numai la cursuri, dar și la viața; le învețe nu numai curriculum, ci și profesia lor, îi ajutăm să experimenteze viața. Ca o universitate la nivel mondial, ne educa oamenii din lume care protejează valorile naționale. Suntem o universitate care nu este nici inconjurata de patru pereți, nici o instituție de învățământ, dar închis deschis la viața, mediul și întreaga lume și respiră fiecare moment.

Oferim oportunități pentru studenții noștri pentru a le face ei înșiși, visele cunoaște și stabili obiectivele lor. Mai mult am să le încurajeze să schimbe și să dezvolte împreună cu noi și lumea întreagă. Toate în toate, știm că visele schimba viața. Dacă cineva se schimbă, atunci lumea se schimbă.

Locații

Istambul

Nişantaşı Üniversitesi

Address
Hasbahçe St. Number: 88
Kağıthane / İstanbul

34406 Istambul, Istambul, Turcia
Număr de telefon
+90 212 210 1010

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: