Koc University - Istanbul Turkey

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Având o puternică structură academică, oportunități de cercetare, realizări internaționale, un mediu social viu și o gamă largă de oportunități de angajare la absolvire, Universitatea Koç atrage atenția deosebită a celor mai buni studenți din Turcia și din străinătate. Angajamentul Universității Koç pentru excelență și programele sale cu resurse sigure atrage, de asemenea, academicieni internaționali de prestigiu din universități de top din SUA, Marea Britanie și UE.

În 2018-19, Universitatea Koç ocupă primul loc în Turcia, al 13-lea în clasamentul BRICS în domeniul învățământului superior Times și în primele 50 de universități tinere din întreaga lume .

Repere

 • Nivel scăzut al studenților (11 la 1)
 • Toate programele sunt predate în limba engleză (cu excepția asistenței medicale și a dreptului)
 • Facultatea au obținut diplome avansate de la universitățile americane din Ivy League și de la instituțiile europene de prim rang
 • 194 de laboratoare de cercetare cu echipamente și resurse de ultimă generație
 • 22 de centre de cercetare, 5 forumuri de cercetare și educație
 • Peste 200 de parteneri internaționali de rang înalt la nivel global pentru schimbul de studenți și colaborarea în domeniul cercetării
 • Printre primele trei universități din Turcia pentru publicații pe facultate și înregistrări de citare
 • 164 proiecte finanțate în exterior de cercetare în valoare de 50 de milioane USD
 • Cea mai reușită instituție de învățământ superior din Turcia în licitații pentru granturi ERC, găzduind 14 din cele 16 proiecte active din Turcia
 • 16 dintre cei 90 de membri ai Academiei de Științe din Turcia provin din Universitatea Koç
 • Bursele sunt disponibile pentru studenții internaționali de înaltă calificare
 • Universitatea Koç este recunoscută la nivel național și internațional pentru acreditările și calitățile sale de membru. Sale Graduate School of Business este singura școală de afaceri acreditată EQUIS și AMBA din Turcia

Oportunități de cercetare cu Facultatea de vârf

Programele de studii universitare ale Universității Koç au o componentă puternică de cercetare, interconectând cadre universitare superioare cu experiență de cercetare necesară. În mod similar, studenții universitari lucrează alături de membrii facultăților pe proiecte de cercetare. Aceste activități de cercetare își intensifică creativitatea și acuitatea pentru cercetare.

Realizarea de cercetări științifice și aplicative, propunerea de politici în diverse domenii și diseminarea cunoștințelor academice în sferele sociale, economice și juridice, centrele de cercetare ale Universității Koç reprezintă o dimensiune unică a importanței instituției asupra cercetării.

Burse pentru studenți internaționali

Universitatea Koç sprijină următoarea generație de cercetători cu burse complete pentru doctorat programe și burse parțiale sau complete pentru programele de masterat pentru toți candidații admiși, atât la nivel național, cât și internațional.

Există, de asemenea, un număr din ce în ce mai mare de burse bazate pe criterii de țară și de merit pentru solicitanții internaționali de licență.

Alumni Povesti de succes

Absolvenții Universității Koç reușesc profesional în diferite întreprinderi naționale și internaționale, sau urmează posturi postuniversitare avansate și diplome la universitățile de top din întreaga lume, cum ar fi Harvard, Yale, Princeton, Georgia Tech, Stanford, MIT, Colegiul Imperial și altele.

dh
Ofertele academice puternice ale Universității Koç sunt în continuare susținute de un mediu social viu și de viața campusului dinamic, incluzând activități sociale periodice, cluburi studențești, echipe sportive și organizații de voluntariat.

Campusul de viață al universității oferă un mediu plin de viață, cu o multitudine de activități sociale și culturale. Sălile de clasă și laboratoarele sunt echipate cu cele mai recente infrastructuri tehnologice și sisteme de sprijin. În plus, excelente facilități sportive și de agrement sunt disponibile tuturor membrilor familiei Universității Koç.

Oportunități de cercetare

Misiunea de cercetare a KOC UNIVERSITY este de a contribui la corpul universal de cunoaștere și de a influența evoluțiile intelectuale, tehnologice, economice și sociale la scară globală. Membrii facultății contribuie la domeniile lor atât individual, cât și în echipe interdisciplinare concepute strategic. Efectuarea cercetărilor științifice și aplicative, propunerea de politici în diferite domenii și diseminarea cunoștințelor academice în sferele sociale, economice și juridice, centrele de cercetare ale KOC UNIVERSITY reprezintă o dimensiune unică a importanței instituției asupra cercetării.

Studenții studenți lucrează alături de membrii facultăților pe proiecte de cercetare. Aceste activități de cercetare își intensifică creativitatea și acuitatea pentru cercetare. În mod similar, programele universitare ale KOC UNIVERSITY au o componentă puternică de cercetare, interconectând cadre universitare superioare cu experiență de cercetare necesară.

Conștient de piața din ce în ce mai globalizată și de valoarea inerentă a internaționalizării, Universitatea Koç consideră că fundamentul unei prezențe internaționale notabile este o necesitate în secolul XXI. Prin urmare, valorile universității urmăresc în mod activ un campus divers, în care diferite gânduri, culturi, valori și personalități nu numai coexistă, ci contribuie și ele la expansiunea individului și a colectivului. Universitatea Koç valorizează și urmărește în mod activ un campus divers, în care diferite gânduri, culturi, valori și personalități nu numai coexistă, ci și contribuie reciproc la expansiunea individului și a colectivului.

Admitere la studenții internaționali

Studenții care doresc să candideze ca studenți internaționali sau absolvenți trebuie să dețină cetățenia unei alte țări decât Turcia (cetățenii apatrizi și refugiații pot, de asemenea, să aplice). Solicitanții trebuie să fi absolvit cu succes învățământul secundar în Turcia sau într-o școală echivalentă cu cea a unui liceu din Turcia sau să fie în prezent în ultimul an de învățământ secundar. Pentru toate detaliile vizitați https://international.ku.edu.tr/ er

 • Toate programele sunt predate în limba engleză (cu excepția programului Nursing și a unor cursuri în drept)
 • 25% dintre studenții absolvenți sunt intaltați = "internațional, reprezentând ovalt =" în 50 de țări
 • Suportul de viză și imigrația completă de la Oficiul Comunitar Internațional (ICO) "Intalt =", precum și activitățile de integrare socială și lingvistică
 • Cercetarea, predarea și îngrijirea programelor și activităților de dezvoltare a abilităților și activităților desfășurate de echipe de asistență specializate.

Vrei să ne vizitezi pentru summalt = "er?

Undalt = "studenți absolvenți și absolvenți de la toate universitățile din lume care petrec timp în campusul nostru, desfășurând activități de cercetare, desfășurând cursuri sau proiecte academice specializate. Dacă sunteți un student și ați dori să vă exprimați "excelența academică și de cercetare pentru summalt =" er cu cazare gratuită, verificați Undalt = "ergraduate Summalt =" Program de Cercetare la kusrp.ku.edu .tr.

Whalt = "este campusul nostru?

Situat în dealurile de la Sarıyalt = "er, Istanbul, Koç Univalt =" ersitatea este la douăzeci de minute de la plajele Mării Negre, înconjurat de sate fermecătoare și de peisaje naturale și conectat la orașul central, printr-o mulțime de opțiuni convenabile de transport .Co Univalt = "Campusul de Vest este Campusul de Vest, campusul de Vest, Campusul de Vest, Campusul de Vest din Nișantașı, RCAC Beyoğlu și campusul İstinye." Bine ați venit la Koc Univalt = "ersity! qw

Locații