Izmir Institute of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O scurtă privire în istorie IZTECH, a personalului academic și Campus

Izmir Institute of Technology este una dintre universitățile de stat din Turcia și una care a fost înființată în anul 1992 cu scopul de a oferi un nivel ridicat de educație și desfășoară activități de cercetare în domenii tehnologice. Mediul de educație de la Institutul nostru este limba engleză. Este una dintre cele două institute turci de tehnologie, care sunt cele mai avansate modele de universități tehnice din lumea de astăzi. După ce a început cu programe postuniversitare în 1994 în centrul orașului Izmir, facultățile au fost primire a studenților la programele de licență, precum și din 1998. În 1999, institutul a început, treptat, trecerea la zona de campus în Urla de lângă satul Gülbahçe din centrul orașului Izmir, unde a funcționat încă de la înființarea sa. Institutul nostru, care acoperă aproximativ 3.500 de hectare de teren, are o zonă închisă de aproximativ 132.000 de metri patrati de activități educative și de cercetare, și este încă în curs de dezvoltare.

Izmir Institute of Technology oferă atât universitare și postuniversitare și învățământul universitar de studenți de la

Facultatea de Inginerie Facultatea de Științe Facultatea de Arhitectura Absolvent Scoala de Inginerie si Stiinte

La institutul nostru activități educaționale și de cercetare se desfășoară în 10 de licență, 25 de masterat și 12 programe de doctorat, cu un total de 2.200 de studenți, din care 1600 sunt aici pentru educația lor de licență. De asemenea, trebuie remarcat faptul că 6 din de masterat și 2 din programele de doctorat sunt interdisciplinare.

Toate activitățile educaționale și de cercetare sunt conforme cu normele internaționale. Cu elevul nostru și metode de învățământ, bazate pe proiecte, misiunea noastra este de a deschide calea pentru persoanele fizice contemporane, care va fi capabil să producă tehnologiile necesare pentru țara lor cu creativitatea, capacitatea lor de cercetare și de succes în munca în echipă. Absolvenții sunt extrem de apreciat atât în ​​țară cât și în străinătate, și ne putem lăuda în mod justificat că acestea sunt admise la programele de top de master cu burse. În afară de aceasta, de la primii ani de, studenții noștri sunt încurajați să studieze în laboratoare complet echipate pentru dezvoltarea lor personală în domeniile conexe.

În prezent, există aproximativ 100 de proiecte de cercetare sprijinite de către Oficiul de Stat de Planificare (abreviat ca DPT în turcă) și Consiliul Cercetării Științifice și Tehnologice din Turcia (abreviat ca TÜBİTAK în turcă). În plus, aproape 300 de proiecte de cercetare sunt susținute de fonduri de cercetare IZTECH. Astfel, aceasta nu ar fi o exagerare să spunem că Institutul nostru îmbogățește știința mondială, contribuind la cunoasterea universala. În afară de aceasta, în conformitate cu misiunea sa de a încuraja producția de valoare adăugată mare, Institutul nostru este, de asemenea, acasa, la Zona de Dezvoltare Technology İzmir, care a devenit sinonim cu institutul în sine. În cadrul acestei zone, aproximativ 70 de firme operează în domeniile lor respective, care oferă studenților noștri șansa de a lua parte atât în ​​cercetare și servesc stagii lor. În acest fel, ei se bucura uneori de privilegiul de a face viitoare contacte de muncă sau de a începe chiar viața lor profesională, prin crearea propriilor lor afaceri în zona.

Locații

Izmir

Address
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü,
Urla

35430 Izmir, İzmir, Turcia