Bahcesehir University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bahcesehir University

Sloganul "În inima orașului Istanbul" este potrivit pentru o universitate precum Bahcesehir University (BAU). Campusul principal de pe marginea Bosforului din Besiktas începe zilnic cu o mobilitate rapidă și continuă pe tot parcursul zilei. Mai mult decât atât, este posibil să se întâlnească un eveniment la aproape fiecare parte a universității.

Primul lucru care vă va lovi ochiul când veți intra în universitatea noastră va fi numărul mare de studenți străini. Din Statele Unite până în China, din Franța până în Coreea de Sud, dintr-o zonă geografică largă, care cuprinde peste o mie de studenți străini, studiază la BAU. La întrebarea de ce preferă BAU primim mereu același răspuns: "Locația centrală și puterea internațională". Locația BAU este evidentă. Pentru a înțelege colaborările internaționale ale universității noastre, un scurt tur al campusului sau site-ului nostru ar fi suficient.

"BAU GLOBAL" oferă studenților BAU o șansă de a primi educație din puncte foarte diferite. BAU Global este în măsură să realizeze acest lucru prin Berlin, Toronto Incubation Center, Washington DC, Hong Kong, Roma, Silicon Valley și Boston. "BAU Global" permite studenților să-și continue studiile în toate centrele universitare BAU din străinătate și oferă tot sprijinul în legătură cu programele.

Aveți posibilitatea să faceți un curs în departamentul dvs. din Istanbul, Berlin, Roma sau Washington DC. De asemenea, spre sfârșitul fiecărui an universitar, aveți șansa să aplicați pentru programele de vară din străinătate ale BAU. De exemplu, în New York puteți studia domeniul mass-media și comunicațiilor, în Washington DC puteți studia comunicarea politică, tehnologia este în centrul mass-media digitale și marketing în Silicon Valley și deschidem un program de formare în Hong Kong, concentrându-ne pe afaceri și inovare. Mai mult decât atât, programul de vară în străinătate al BAU nu este numai pentru studenții noștri, ci este deschis și pentru studenții din întreaga lume!

Transportul către BAU este destul de ușor. Oferim servicii de transfer gratuite studenților și elevilor noștri fără bărci proprii între cele două campusuri situate în inima Istanbulului, Besiktas Nord, Beșiktaș Sud, Göztepe și Galata. Bărcile noastre pleacă dintr-o zonă pe care o numim BAUPORT. Este o zonă care este alocată în întregime studenților noștri cu verdeață și o vedere rafinată a Bosforului. Barcile noastre se îndepărtează în anumite momente ale zilei de la digul nostru, ceea ce permite o călătorie plăcută între campusurile noastre din Besiktas și Galata. Astfel, studenții stau departe de traficul aglomerat din Istanbul și se bucură de ocean și de aerul proaspăt în timp ce trec de la campus la campus. Campusul nostru din Galata este specializat în activitatea facultății de comunicare în noile medii. Publicarea tabletelor în medii digitale, învățarea digitală a știrilor de la studio la birou și multe alte ateliere sunt disponibile în Galata.

BAU nu se adresează numai studenților, ci organizează și programe pentru absolvenți și candidați absolvenți. Biroul nostru de Absolvenți deține evenimente pe tot parcursul anului și familia noastră absolventă BAU crește în fiecare an în timp ce susține o puternică obligațiune chiar și după absolvire.

Vă invităm să deveniți parte a familiei BAU.

MISIUNE

Ca instituție de învățământ superior dedicată predării, cercetării și serviciilor societății noastre, misiunea Universității Bahceșehir este de a educa forța de muncă de vârf a viitorului care are o minte interogantă și o capacitate de gândire critică; sunt sensibile la problemele locale și globale; realizarea standardelor internaționale; contribuie la cunoașterea științifică, tehnologică și culturală; sunt susținători puternici ai ideilor și valorilor universale.

VIZIUNE

Universitatea Bahçeșehir se așteaptă să fie forța principală la nivel regional și național în consolidarea cunoștințelor. Universitatea Bahceșehir are ca scop educarea studenților care se angajează să promoveze respectarea drepturilor altora, care sunt atenți și apreciați de diferențele umane și de exprimarea constructivă a ideilor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Health Licenţă » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Master în Marketing

Campus Cu normă întreagă 3 - 4 semestre September 2019 Turcia Istanbul

Programul de Marketing MA încurajează studenții să efectueze cercetări academice cu accent pe interacțiunea dintre dezvoltarea teoriei și cercetarea empirică. Acest program își propune să sporească gândirea strategică și capacitățile de planificare ale studenților și să ofere o înțelegere și o experiență reală studenților în cercetarea de marketing. [+]

MARKETING (ENGLEZĂ, TEZĂ)Profilul programului

Programul de Marketing MA încurajează studenții să efectueze cercetări academice cu accent pe interacțiunea dintre dezvoltarea teoriei și cercetarea empirică. Acest program își propune să sporească gândirea strategică și capacitățile de planificare ale studenților și să ofere o înțelegere și o experiență reală studenților în cercetarea de marketing.

Calificare acordată

Elevii care finalizează cu succes programul sunt acordate gradul de Master of Arts.

Cerințe specifice de admitere

Programele de absolvent cu teza acceptă studenții cu evaluarea; scorurile examenelor ALES sau internaționale, cum ar fi GRE și GMAT, care sunt aprobate de Consiliul pentru Învățământul Superior (YÖK). Studenții internaționali sunt acceptați la programele de absolvent cu o diplomă de licență acreditată la nivel internațional și scorul examenelor menționate mai sus. Acceptarea studenților de schimb se realizează în cadrul acordurilor reciproce (Erasmus sau Protocolul Academic General) între Bahçeșehir Universtiy și universitățile partenere. Studenții speciali pot fi înscriși la cursuri cu aprobarea unității academice aferente.... [-]


MA în Afaceri Globale

Campus Cu normă întreagă 3 - 4 semestre September 2019 Turcia Istanbul

Scopul acestui program este de a oferi o educație profesională remarcabilă, multidisciplinară, care să pregătească următoarea generație de lideri globali ai instituțiilor internaționale, ale societății civile globale și ale afacerilor. [+]

AFACERI GLOBALE (ENGLEZĂ, TEZĂ, WEEKEND)Profilul programului

Scopul acestui program este de a oferi o educație profesională remarcabilă, multidisciplinară, care să pregătească următoarea generație de lideri globali ai instituțiilor internaționale, ale societății civile globale și ale afacerilor. MGA va oferi studenților o înțelegere sofisticată a contextelor politice, economice și sociale mai mari ale afacerilor globale și cu abilitățile necesare pentru a lucra strategic și eficient în cadrul sistemului global în evoluție.

Calificare acordată

Elevii care finalizează cu succes programul sunt acordate gradul de Master of Master of Arts.

Cerințe specifice de admitere... [-]

MA în politică globală și relații internaționale

Online Campus Cu normă întreagă 3 - 4 semestre September 2019 Turcia Istanbul Turkey Online + 2 mai mult

Scopul programului este de a analiza corect politica internațională și sistemul global, abordarea problemelor internaționale critice, acumularea de cunoștințe și abilități cu beneficii din perspectiva altor științe sociale. [+]

POLITICILE GLOBALE ȘI RELAȚIILE INTERNAȚIONALE (TURCĂ, TEZĂ)

Profilul programului

Scopul programului este de a analiza corect politica internațională și sistemul global, abordarea problemelor internaționale critice, acumularea de cunoștințe și abilități cu beneficii din perspectiva altor științe sociale.

Calificare acordată

Elevii care finalizează cu succes programul sunt acordate gradul de Master of Arts (MA).

Cerințe specifice de admitere

1) Scorul ALES, GMAT sau GRE este necesar pentru solicitanții care aplică pentru programele de absolvent cu teza. Cerința minimă pentru aplicație este ALES: 55 sau GMAT: 450 sau GRE: 610.

2) Solicitanții trebuie să dețină următorul scor de examinare a limitei de competență în limba engleză (YDS: 65, TOEFL: 79, Pearson PTE Academic: 68, Scor de examen pentru examen de la Universitatea Bahçeșehir: 65)... [-]


MSc

Master în Ingineria Calculatoarelor

Campus Cu normă întreagă 3 - 4 semestre September 2019 Turcia Istanbul

MS în programul de Inginerie Calculatoare este conceput pentru a pregăti studenții noștri pentru a avea o carieră de succes în industrie și mediul academic, prin experiența lor și cunoștințe în noile tehnologii în zonele existente și în curs de dezvoltare din domeniul ingineriei informatice și disciplinelor de informatică. [+]

Ingineria calculatoarelor (engleză - teză, non-teză) - Definiția programului

MS în programul de Inginerie Calculatoare este conceput pentru a pregăti studenții noștri pentru a avea o carieră de succes în industrie și mediul academic, prin experiența lor și cunoștințe în noile tehnologii în zonele existente și în curs de dezvoltare din domeniul ingineriei informatice și disciplinelor de informatică. Programul nostru încurajează, de asemenea, absolvenții noștri să demonstreze profesionalism și un sentiment de responsabilitate socială și etică în toate eforturile lor.

În Programul Ingineria Calculatoarelor, cursurile sunt axate pe patru domenii specifice:... [-]


Master în Managementul Ingineriei

Campus Cu normă întreagă 3 semestre September 2019 Turcia Istanbul

MS în programul de Management Engineering are ca scop furnizarea de cunoștințe și abilități necesare pentru a conduce și gestiona proiecte de inginerie într-un mod eficient și eficient. Programul se concentrează nu numai pe soluțiile la problemele manageriale generale, ci și pe dobândirea de cunoștințe de specialitate pentru rezolvarea problemelor de inginerie și tehnologie folosind diverse metodologii. [+]

Managementul ingineriei (engleză - non-teză) - Definiția programului

MS în programul de Management Engineering are ca scop furnizarea de cunoștințe și abilități necesare pentru a conduce și gestiona proiecte de inginerie într-un mod eficient și eficient. Programul se concentrează nu numai pe soluțiile la problemele manageriale generale, ci și pe dobândirea de cunoștințe de specialitate pentru rezolvarea problemelor de inginerie și tehnologie folosind diverse metodologii. Participanții vor dobândi competențe în conducere, planificare, creativitate și luare a deciziilor necesare pentru funcțiile de conducere în diverse tipuri de organizații.

Programul Engineering Management vizează:... [-]


Masterat

Maestru în arhitectură

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Turcia Istanbul

Programul de absolvent în arhitectură intenționează să dezvolte și să aprofundeze cunoașterea studenților în arhitectură la niveluri superioare de competență profesională, bazate pe calificări la nivel de licență; pentru a oferi studenților o înțelegere în cercetarea științifică; să dezvolte abilitatea de a conduce și de a comunica în mod individual studiile și capacitatea de a spori creșterea intelectuală pe tot parcursul vieții. [+]

Arhitectură (engleză, teză) - Definiția programului

Programul de absolvent în arhitectură intenționează să dezvolte și să aprofundeze cunoașterea studenților în arhitectură la niveluri superioare de competență profesională, bazate pe calificări la nivel de licență; pentru a oferi studenților o înțelegere în cercetarea științifică; să dezvolte abilitatea de a conduce și de a comunica în mod individual studiile și capacitatea de a spori creșterea intelectuală pe tot parcursul vieții.

Programul este structurat astfel încât să permită flexibilitatea pentru a satisface nevoile diverse ale studenților proveniți din diferite școli de arhitectură și de asemenea țări. Pe lângă studioul de arhitectură orientând studenții spre formularea problemelor și soluții în diferite probleme de proiectare în arhitectură, un program coerent de prelegeri oferă studenților o conștiință și capacitate de judecată în probleme de arhitectură și proiectare prin cercetări științifice supravegheate. O teză care este planificată și condusă cu atenție de fiecare student individual, în consultare cu un consultant, oferă posibilitatea de a dezvolta specializarea pe anumite teme din arhitectură.... [-]


Master în managementul spiritului antreprenorial și al inovației

Campus Cu normă întreagă 3 - 4 semestre September 2019 Turcia Istanbul

ENI este conceput pentru a inspira indivizi creativi interesați să înceapă sau să dezvolte inițiative inovatoare care au potențialul de a avea un impact semnificativ asupra industriilor și economiilor. [+]

ANTREPRENORIALITATE ȘI MANAGEMENT INOVARE (ENGLEZĂ, TEZĂ, WEEKEND)Profilul programului

ENI este conceput pentru a inspira indivizi creativi interesați să înceapă sau să dezvolte inițiative inovatoare care au potențialul de a avea un impact semnificativ asupra industriilor și economiilor. Oferim studenților cunoștințele și abilitățile și pun în aplicare idei noi pentru a crea / gestiona noi parteneriate, a dezvolta noi practici de management și a crea medii de susținere care promovează inovația. Programul oferă capabilități profesionale nu numai potențialilor antreprenori, ci și "profesioniștilor antreprenori".

Calificare acordată

Elevii care finalizează cu succes programul sunt acordate gradul de Master of Entrepreneurship and Innovation.... [-]


Master în Tehnologia Educațională

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Turcia Istanbul

Având în vedere influența crescândă a tehnologiei și creșterea cererilor, utilizarea în cunoștință de cauză a tehnologiei este o necesitate de a crea medii bogate de învățare în K12, învățământul superior, afaceri și industrie și consultanță. [+]

Tehnologie educaționalăTitlul programului: Tehnologie educaționalăTipul programului: Engleză - TezăDescrierea programului

Având în vedere influența crescândă a tehnologiei și creșterea cererilor, utilizarea în cunoștință de cauză a tehnologiei este o necesitate de a crea medii bogate de învățare în K12, învățământul superior, afaceri și industrie și consultanță. Tehnologia educațională este o modalitate inovatoare de a proiecta, livra, facilita și gestiona setările profesionale alese pentru cursanții de toate vârstele, fie că este vorba direct, online sau ambele.

Programul de masterat în Tehnologia Educației de la Universitatea Bahçeșehir vă va învăța să integrați abilitățile teoretice, de cercetare, creativitate și rezolvare a problemelor cu o varietate de tehnologii emergente pentru a îmbunătăți performanța în diverse contexte, inclusiv instituțiile de învățământ și sălile de cursuri de formare corporativă.... [-]


Master în tehnologia informației

Campus Cu normă întreagă 3 - 4 semestre September 2019 Turcia Istanbul

Programul de absolvent IT oferă o oportunitate educațională de înaltă calitate, cu structura sa dinamică și modulară, pentru noii absolvenți cu diplomă de licență pe orice domeniu și pentru cei care încă lucrează în domeniul IT, dar care doresc să obțină o valoare adăugată cu o specializare consolidată din punct de vedere academic. [+]

Tehnologii informaționale (engleza - teză, non-teză) - Definiția programului

Programul de absolvent IT oferă o oportunitate educațională de înaltă calitate, cu structura sa dinamică și modulară, pentru noii absolvenți cu diplomă de licență pe orice domeniu și pentru cei care încă lucrează în domeniul IT, dar care doresc să obțină o valoare adăugată cu o specializare consolidată din punct de vedere academic. Programul oferă module de curriculum pe cinci domenii de specializare legate de IT; Business Intelligence, Sisteme de Informare Management, Rețele și Administrarea Sistemului, Tehnologii Software și Tehnologii Educaționale Bazate pe Calcul, pentru cei care provin din medii diferite, astfel încât studenții să aibă posibilitatea de a combina formarea academică cu diverse dezvoltări tehnologice contemporane, cum ar fi software-ul, dezvoltarea de produse, managementul IT, suport hardware și software IT, managementul rețelei, inteligența afacerilor, învățarea la distanță și învățarea electronică.... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 Yıldız Mh., Çırağan Caddesi, Osmanpaşa Mektebi Sokak 4-6, Beşiktaş
34353 Istanbul, Istanbul, Turcia