Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea din Istanbul Bilgi

În 1996, universitățile din Turcia, pentru a aduce un suflu nou de viață la modul în care Universitatea Bilgi din Istanbul, "nu la școală, să învețe pentru viață" (Non scholae sed vitae discimus) a adoptat politica.

În conformitate cu acest principiu astăzi, mai mult de 24.000 de absolvenți, aproape 1.000 de cadre didactice calificate și date cu studenții de peste 22.000, științe sociale, științe administrative, științe umane, comunicare, drept, arhitectura, oferă cursuri de formare în domenii cum ar fi inginerie si stiinte medicale. 6 facultăți, 5 institute, 5 școli și școli profesionale cu informații 3 licență, absolvent, are mai mult de 150 de program academic de licență, care este.

cea mai mare rețea de universitate din lume din 2006 ca singurul membru al Laureate universitati internationale din Turcia DATA, SUA face parte din rețeaua globală, cu o populație de peste 1 milion de studenți din 28 de țări în China. INFORMAȚII Mai mult de 80 de elevi, astfel încât universitatea este studenții. programe de schimb de studenți cu multe universități cu o organizație internațională programe de reputație, cunoștințe și grad dublu prin acorduri comune, a devenit o instituție de alegere a studenților străini. Astfel, elevii de cunoștințe merg, de asemenea, în străinătate, acestea rămân în Turcia sunt o adevărată "internațională" dobândi experiență.

În inima cunoașterii din Istanbul, santralistabul Dolapdere si mai mult de 1000 de evenimente în fiecare an, inclusiv Kuștepe vivace are trei campusuri servesc o viață.

Programe predate în:
Turc