Université Centrale

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Université Centrale este cea mai mare universitate privată din Tunisia. Pioneer și ferm orientate spre plan internațional, Université Centrale alăturat United honoris universități, prima rețea de învățământ superior privat la standarde internaționale pan-africane.


Université Centrale este Universitatea No. 1 în toate Tunisia și pionier al învățământului privat în Africa de colaborare cu noua sa rețea pan-african de enseigneur superior „HONORIS Universități Unite“ , care cuprinde cele mai bune universități din Africa./>

Lider în Tunisiană, Université Centrale a cucerit continentul cu profiluri de studenți tot mai ambițioase cu provocarea de a integra scena internațională datorită expertiza și cunoștințele la Universitatea pe care o reprezintă cu mândrie.

Agile, Mobile și pledând inteligenta de colaborare; Universitatea noastră favorizează schimbul de cunoștințe prin mobilitate culturală și consolidarea fiecărui elev și profesor pentru că inovația și creativitatea au arborat Université Centrale la rangul de prima Universitate particulară.

Université Centrale sa distins prin puterea de angajare de la absolvire , dar mai ales prin formare adaptate la cerințele pieței forței de muncă și în colaborare cu companiile de asemenea , să îndeplinească standardele internaționale.

programe profesionale și universitare sunt în mod constant dezvoltate în Universitatea noastră. Université Centrale satisface nevoile lumii de azi și are misiunea de a satisface nu numai cererea , ci să fie creativ cu valoare adăugată de dvs.. Bazându-se pe oameni, să dezvolte capacitățile și să sprijine visele ambițioase ale studenților noștri este motto-ul de primul formator de viitori lideri în Africa.

CENTRAL UNIVERSITY IS:

 • Inteligente Labs destinate să încurajeze învățarea prin practică.
 • centre de simulare (de sănătate, de drept, comercial, etc.).
 • Centre de inovare: spații ludice si casual echipate cu cele mai noi tehnologii pentru a promova inovația și să încurajeze spiritul antreprenorial.
 • Biroul de plasare de locuri de muncă: Coaching pentru stagii, locuri de muncă 1, Definiția proiect profesional.
 • auditoriums
 • laboratoare și certificări lingvistice
 • bibliotecă
 • Camere de lectură și de muncă
 • sala de sport multi-
 • zone Cafeterii și relaxare.
 • Campus extrem echipate și conectat (self-service gratuit WiFi, PC-uri conectate).

ALEGE UC


O universitate deschisă către lume/>


Dimensiunea internațională a Université Centrale a fost prezentă încă de la înființarea sa./>

Încurajat de această vocație, timp de aproape 15 de ani, această universitate privată din Tunisia a devenit astăzi un jucător cheie pentru a oferi instruire și oportunități: diplome recunoscute pe plan internațional, o comunitate multiculturală (The Université Centrale recrutează studenți din aproape 25 de țări), o rețea de parteneri din toate țările (Microsoft, Cisco, ...), mai multe acorduri de cooperare semnate cu universități de prestigiu sau colegii din Franța, Italia, Spania, Liban, Siria, Iordania, Algeria, Maroc, Senegal, Coasta de fildeş, Camerun, Congo, Nigeria, Africa de Sud, Canada, Statele Unite ale Americii, Brazilia și Australia ...


O instituție în mișcare/>


Încă de la începuturile sale, există aproape 15 de ani, Université Centrale a reinventat continuu./>

Astăzi Facultăți și campusuri noastre sunt mai mult decât orice alt loc un loc unde noi idei pot fi lansate și puse în aplicare.

Metode de predare, cursuri de deschidere, implicare civică, campus digitale, noi instrumente: capacitatea de a inova este una dintre mărcile noastre.


O rampă de lansare în carieră/>


Educația de bază și ancora profesională la Université Centrale , ne place să se amestece abordările și să treacă ochii./>

Această tradiție de diversitate și de fapt multidisciplinară a instituțiilor noastre un loc privilegiat de întâlnire și de sinergie între gândire și acțiune, care să permită dezvoltarea de angajare mai cuprinzătoare și de înaltă a absolvenților noștri.


Educația către asumarea responsabilității/>


Prima misiune a Université Centrale este de a instrui lideri cu înaltă calificare și directori pentru sectorul public și cel privat din Tunisia și din întreaga lume./>

Dar ambiția noastră este și mai mare: de a instrui cetățeni informați capabili să transforme societății și de a le implementa valorile și proiectele lor.

MISIUNE


Convertirea studenții noștri profesioniști care efectuează prin furnizarea de cunoștințele și abilitățile necesare pentru a servi cu succes economiei și societății tunisiene și din Africa într-o lume globalizată./>


Misiunea noastră este de a deschide ușile internaționale în funcție de obiectivele și visele prin poziționarea-te pe piața forței de muncă, fie prin formare profesională în contact direct cu mediul de afaceri în plină expansiune, sau un curs universitar adecvat Desigur, cu profesori și elevi din medii multiple./>

Fundalul, cultura si bunurile tale; Construim un succes comun prin exploatarea diferențelor și consolidarea asemănările noastre cu privire la integrarea într-un mediu în care ești actor și agent de propulsie pentru succesul său într-o lume globalizată.

Prin rețeaua sa, Université Centrale promovează transferul de cunoștințe și abilități , împreună cu jucători puternici în economia tunisiană, Africa și la nivel mondial.

Stagii, burse, excursii școlare, cluburi si viata de student sunt planificate cu diverse activități care vor ajuta sa iesi in evidenta pe CV-ul și de a promova dezvoltarea personală în cadrul universității noastre.

Université Centrale , un învățământ superior privat care pleacă în Tunisia vă pregătește pentru un viitor în străinătate în cazul în care vă va adapta cu agilitate si distinge - te ca un lider.

VIZIUNE


Universității private în tava de conducere vocație globalizată în Tunisia, care oferă o abordare pedagogică inovatoare a studentului și agilitatea cultural și este „cel mai bun din clasa“, în pregătirea studenților pentru succesul profesional: O nouă generație Liderii africani./>

Locații

Tunis

Address
3, Rue Hammadi Eljaziri
1002 Tunis, Tunis, Tunisia