Citește Descrierea Oficială

Vă mulțumim pentru interesul față de instituția noastră și pentru bun venit la Școala Mediteraneană de Afaceri.

Viziunea South Mediterranean University este de a fi o referință pentru excelența educațională din Tunisia și dincolo de aceasta. Programele noastre riguroase reunesc metode de predare inovatoare cu cele mai recente progrese în management, pregătirea managerilor și a liderilor pentru a aduce o valoare eficientă și durabilă comunității de afaceri.

Programele noastre se bucură de o rețea remarcabilă de cadre didactice, personal și studenți care se reunesc într-un mediu multicultural, cu o vitalitate intelectuală comparabilă cu cea a celor mai bune instituții de învățământ superior din întreaga lume.

Dincolo de recunoașterea noastră internațională de către două dintre cele mai prestigioase organisme internaționale de acreditare (AMBA și EFMD-EPAS), numărul substanțial de conferințe, seminarii și programe de instruire organizate la instituția noastră transformă MSB într-un centru pentru interacțiunile dintre cercetători, antreprenori și factori de decizie , probleme sociale și politice.

Dacă decideți să vă implicați într-o experiență care schimbă viața și să vă alăturați unei rețele de peste o mie de absolvenți Alumni care aspiră să facă diferența în regiune și dincolo de acestea, programele MSB sunt pentru dvs.


112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Istorie

Începând cu anul 2002, SMU a avut norocul de a avea sprijinul membrilor fondatori care numără printre ei corporații, lideri de afaceri, profesioniști și oameni de știință. Această inițiativă inițială a SMU a instituit programul Executive MBA, care a fost supervizat de Pr. Mahmoud Triki. Împreună cu el a fost o echipă care a inclus Dr. Taoufik Jelassi și Nabil Triki, apoi Consultant Strategic la Boston Consulting Group din Paris.

Pe masura ce programul a obtinut un impuls, echipa sa extins pentru a include si Neila Gharsallah, Stanford Alumnae cu un MS in Management; IT inginerii Haythem Abdelkafi și Nadhir Douma în plus față de titularul de MBA de la Universitatea George Washington, Hala Ammar.

SMU numără astăzi o echipă dedicată de peste 60 de angajați, peste 30 de cadre didactice cu normă întreagă și aproximativ 1200 de elevi în campus.

112144_pexels-photo-1181622.jpeg

Misiunea MSB

  • Oferirea unei educații globale prin crearea și diseminarea cunoștințelor relevante pentru mediul de afaceri.
  • Promovarea valorilor de excelență, antreprenoriat, inovare și conducere responsabilă.

Viziunea MSB

  • Pentru a face universitatea noastră o vitrină și o sursă de inspirație pentru sistemul universitar din Tunisia și dincolo de el: un centru regional de excelență

Valorile MSB

  • Excelenta
  • Conducere
  • Inovaţie
  • Încredere

112143_people-woman-coffee-meeting.jpg

Acreditare

Acreditarea națională

Toate programele MSB sunt aprobate de Ministerul Învățământului Superior, Cercetării Științifice și Tehnologiilor Informației și Comunicațiilor.

Misiunea internațională de acreditare

La MSB mergem dincolo de acreditarea națională, urmărind să fie o referință în regiune, suntem mândri să reținem atât acreditările AMBA, cât și EPAS, în plus față de recunoașterea CFA.

AMBA Acreditare

MSB este mândru că are: singurul program de Master în Managementul Afacerilor (MBM) din Africa, acreditat de Asociația de MBA din Londra (AMBA, Londra).

Singurul Master Executive în Administrarea Afacerilor (EMBA), program în Tunisia și printre puțini în AFRICA acreditați de Asociația de MBA din Londra (AMBA, Londra).

Acreditare EPAS

MSB este mândru că are: singurul program licențiat (licență) în Tunisia acreditat de EPAS, al doilea în Africa de Nord și al treilea în Africa.

* Programul European de Acreditare a Programului (EPAS), care are ca scop evaluarea calității programelor și diplomelor de management. EPAS face parte din Fundația Europeană pentru Dezvoltare Management (EFMD), o organizație internațională cu sediul la Bruxelles.

CFA Institute® Afiliere

MSM MBM

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

South Mediterranean University

Programul nostru MBM de la MSB vizează tinerii absolvenți ambițioși sau tineri profesioniști care dețin o diplomă de licență în diferite medii academice care aspiră să ai ... [+]

Masterat internațional acreditat pentru o carieră globală

Masterat în Managementul Afacerilor (MBM) la MSB atrage absolvenți ambițioase proaspete sau tineri profesioniști care dețin o diplomă de licență în diferite medii academice, care aspiră la acces la poziții de conducere înalte.

MSB citată de Financial Times ca un model de școală de afaceri pentru a urma în Africa90% Profesori cu doctorat de la universități proeminente80% * Absolvenții angajați în termen de 6 luni16% * Lansarea propriilor afaceri (la absolvire)specializari:MarketingCorporate FinanceDATE MAREManagementul resurselor umaneLanț de aprovizionare

De ce un MBM la Școala Mediteraneană de Afaceri?Acreditat pe plan internațional: Singurul MBM din Africa Acreditat de AMBA din LondraDouă formate: Full-time pentru absolvenți proaspeți sau Part-time pentru profesioniștii care lucreazăDe luni până vineri, 20 de ore pe săptămânăDe două ori pe săptămână de la 18:30 până la 21:30Inovatoare predată în limba engleză: Cu o diplomă internațională de înaltă calificareMetode de predare: favorizarea dezvoltării competențelor softStimularea mediului de învățare: facilități de ultimă oră, un consilier dedicat fiecărui elevLaboratorul de Inovare: un spațiu fizic dedicat creativității, rezolvării problemelor și experimentării cu misiunea de a ajuta toți întreprinzătorii să găsească, să testeze și să realizeze idei inovatoareOportunități internaționale: Posibilitatea de a începe la MSB și de a continua la EADA pentru o diplomă dublă, Barcelona și / sau beneficiați de programe de schimb cu universități de prim rangMBM-ul nostru dintr-o privire... [-]
Tunisia Tunis
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
24 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Berges du Lac 2
1052 Tunis, Tunis, Tunisia