Citește Descrierea Oficială

Mesajul lui Dean

"Vă mulțumim pentru interesul față de instituția noastră și vă urez bun venit la Școala Mediteraneană de Afaceri.

Viziunea MSB este să fie o referință pentru excelența educațională din Tunisia și dincolo de aceasta. Programele noastre riguroase reunesc metode de predare inovatoare cu cele mai recente progrese în management, pregătirea managerilor și a liderilor pentru a aduce o valoare eficientă și durabilă comunității de afaceri.

Programele noastre se bucură de o rețea remarcabilă de cadre didactice, personal și studenți care se reunesc într-un mediu multicultural, cu o vitalitate intelectuală comparabilă cu cea a celor mai bune instituții de învățământ superior din întreaga lume.

Dincolo de recunoașterea noastră internațională de către două dintre cele mai prestigioase organisme internaționale de acreditare (AMBA și EFMD-EPAS), numărul substanțial de conferințe, seminarii și programe de instruire organizate la instituția noastră transformă MSB într-un centru pentru interacțiunile dintre cercetători, antreprenori și factori de decizie , probleme sociale și politice.

Dacă vă hotărâți să vă implicați într-o experiență în schimbare și să vă alăturați unei rețele de peste o mie de absolvenți absolvenți care aspiră să facă diferența în regiune și dincolo de acestea, programele MSB sunt pentru dvs. "

Leila Triki, Ph.D.,

Decan, Școala Mediteraneană de Afaceri112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Istorie

Începând cu anul 2002, SMU a avut norocul de a avea sprijinul membrilor fondatori care numără printre ei corporații, lideri de afaceri, profesioniști și oameni de știință. Această inițiativă inițială a SMU a instituit programul Executive MBA, care a fost supervizat de Pr. Mahmoud Triki. Împreună cu el a fost o echipă care a inclus Dr. Taoufik Jelassi și Nabil Triki, apoi Consultant Strategic la Boston Consulting Group din Paris.

Pe masura ce programul a obtinut un impuls, echipa sa extins pentru a include si Neila Gharsallah, Stanford Alumnae cu un MS in Management; IT inginerii Haythem Abdelkafi și Nadhir Douma în plus față de titularul de MBA de la Universitatea George Washington, Hala Ammar.

SMU numără astăzi o echipă dedicată de peste 60 de angajați, peste 30 de cadre didactice cu normă întreagă și aproximativ 1200 de elevi în campus.112144_pexels-photo-1181622.jpeg

Misiunea MSB

  • Oferirea unei educații globale prin crearea și diseminarea cunoștințelor relevante pentru mediul de afaceri.
  • Promovarea valorilor de excelență, antreprenoriat, inovare și conducere responsabilă.

Viziunea MSB

  • Pentru a face universitatea noastră o vitrină și o sursă de inspirație pentru sistemul universitar din Tunisia și dincolo de el: un centru regional de excelență

Valorile MSB

  • Excelenta
  • Conducere
  • Inovaţie
  • Încredere112143_people-woman-coffee-meeting.jpg

Acreditare

Acreditarea națională

Toate programele MSB sunt aprobate de Ministerul Învățământului Superior, Cercetării Științifice și Tehnologiilor Informației și Comunicațiilor.

Misiunea internațională de acreditare

La MSB mergem dincolo de acreditarea națională, urmărind să fie o referință în regiune, suntem mândri să reținem atât acreditările AMBA, cât și EPAS, în plus față de recunoașterea CFA.

AMBA Acreditare

MSB este mândru că are: singurul program de Master în Managementul Afacerilor (MBM) din Africa, acreditat de Asociația de MBA din Londra (AMBA, Londra).

Singurul Master Executive în Administrarea Afacerilor (EMBA), program în Tunisia și printre puțini în AFRICA acreditați de Asociația de MBA din Londra (AMBA, Londra).

Acreditare EPAS

MSB este mândru că are: singurul program licențiat (licență) în Tunisia acreditat de EPAS, al doilea în Africa de Nord și al treilea în Africa.

* Programul European de Acreditare a Programului (EPAS), care are ca scop evaluarea calității programelor și diplomelor de management. EPAS face parte din Fundația Europeană pentru Dezvoltare Management (EFMD), o organizație internațională cu sediul la Bruxelles.

CFA Institute® Afiliere

MSM MBM

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

South Mediterranean University

MBM la MSB vizează tineri absolvenți ambițioși sau tineri profesioniști care dețin o diplomă de licență în diferite medii universitare care aspiră să aibă acces la funcți ... [+]

Mesajul lui Dean

"Managerul secolului XXI trebuie să aibă o bună înțelegere a problemelor de afaceri de astăzi, o comanda cuprinzătoare a abilităților de management de bază și fluența în gândirea strategică. În acest context, am conceput și am dezvoltat programele noastre. La MSB, am pregătit managerii vizionari capabili să anticipăm schimbările și să valorificăm noile oportunități oferite de economia digitală și provocările globalizării.

Dacă vă decideți să vă alăturați programelor noastre, veți începe o experiență de învățare unică și stimulantă. Calitatea facultății noastre și a facilităților noastre, adaptabilitatea programelor noastre la nevoile angajatorilor și dedicația angajaților noștri vor face experiența dvs. MSB o investiție înțeleaptă pentru dvs., pentru familia dvs. și pentru organizația angajatoare. “... [-]

Tunisia Tunis
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
24 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Berges du Lac 2
1052 Tunis, Tunis, Tunisia