Citește Descrierea Oficială

Cu rolul tot mai mare de globalizare în societatea de astăzi, Universitatea a stabilit Silpakorn Colegiul International în 2003 pentru a oferi programe de înaltă calitate, efectuate în limba engleză.

Creștere de SUIC

Facultății a început cu doar 30 de studenți, pe o Bachelor of Business Administration grad dublu în Hotel Management cu grupul Vatel din Franța. În 2004 o diplomă dublă cu Birmingham City University, Marea Britanie a fost introdus în Comunicare Digital design, împreună cu o diplomă dublă MBA în hotel și Managementul Turismului prin Vatel. În 2009, un MBA in International Business a fost lansat, care include și o vizită de studiu de lucru la Sydney, Australia, organizat de Universitatea de Tehnologie din Sydney.

Până în 2010 facultatea internationala a crescut în popularitate și numărul de studenți a crescut la peste 500 de. Ca parte a acestei creșteri SUIC a crescut capacitatea de prin extinderea în noi facilități și mai mari. Mai întâi de toate SUIC luat spațiu suplimentar în Biroul clădirii președinte în Talingchan, Bangkok pentru a satisface această cerere în creștere. Un nou restaurant a fost, de asemenea, stabilit în apropiere de campusul pentru programul Hotel Management, în timp ce departamentul de comunicare digitală de design a fost mutat la o nouă stare a instalației de arta din Telecom clădirea CAT, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak, Bangkok marca.

Industria a recunoscut calitatea și puterea de studenți SUIC timp apreciind, de asemenea, de natura efectivă a Cursuri instruire și de livrare. Prin urmare, este în scopul de a colegiului de a continua furnizarea de programe profesionale și să extindă acestea în viitorul apropiat. Este, de asemenea Scopul SUIC de a lucra mai strâns cu școlile, agenții guvernamentale și industrie prin furnizarea de diverse servicii de formare.

Misiunea SUIC lui:

  • Pentru a produce absolvenți profesionale, care se pot aplica cunoștințele și moralitatea lor de lucru în mod eficient într-un mediu internațional.
  • Pentru a dezvolta continuu abilitățile academice în cercetarea și predarea.
  • Pentru a fi un lider în protejarea arte și culturile naționale.
  • Pentru a fi un centru de educație în Asia: furnizarea de servicii de educație și formare profesională.
Programe predate în:
  • Engleză

BBA Hotel Management Alumni Interview

SUIC Bachelor Programs - Morning Talk