Sasin Graduate Institute of Business Administration

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La începutul anilor 1980, găsirea unui reputat program de MBA în Asia de Sud a fost o provocare. Crearea unul a fost chiar mai greu!

Determinarea că era esenţial pentru a asigura cooperarea a cel puţin unui program major de MBA de la Vest, fondatorul şi directorul current de Sasin, profesor Toemsakdi Krishnamra a trimis o echipă în misiune în Statele Unite să înceapă negocierile cu unele de afaceri început SUA şcoli.

În ceea ce a devenit un model pentru crearea altor programe internaţionale B-Scoala din întreaga lume, Universitatea Chulalongkorn a intrat în parteneriat cu Kellogg School of Management, Universitatea Northwestern şi Wharton School a Universităţii din Pennsylvania, două dintre şcoli de afaceri de conducere în Statele Unite.

Împreună, au înfiinţat Sasin prin modificarea curriculum-ului Kellogg şi regulamentele academice, precum şi prin acordarea permisiunea de a Kellogg şi facultatea de a preda la Wharton Sasin, un model care a fost repetat de către deoarece Kellogg, Wharton şi alte şcoli proeminente de afaceri din întreaga lume.

Locații

Bangkok

Address
Sasin Graduate Institute of Business Administration,
Sasa Patasala Building,
Soi Chula 12,Phyathai Road,

10330 Bangkok, Thailanda

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

EFMD Equis Accredited