Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

La începutul anilor 1980, găsirea unui reputat program de MBA în Asia de Sud a fost o provocare. Crearea unul a fost chiar mai greu!

Determinarea că era esenţial pentru a asigura cooperarea a cel puţin unui program major de MBA de la Vest, fondatorul şi directorul current de Sasin, profesor Toemsakdi Krishnamra a trimis o echipă în misiune în Statele Unite să înceapă negocierile cu unele de afaceri început SUA şcoli.

În ceea ce a devenit un model pentru crearea altor programe internaţionale B-Scoala din întreaga lume, Universitatea Chulalongkorn a intrat în parteneriat cu Kellogg School of Management, Universitatea Northwestern şi Wharton School a Universităţii din Pennsylvania, două dintre şcoli de afaceri de conducere în Statele Unite.

Împreună, au înfiinţat Sasin prin modificarea curriculum-ului Kellogg şi regulamentele academice, precum şi prin acordarea permisiunea de a Kellogg şi facultatea de a preda la Wharton Sasin, un model care a fost repetat de către deoarece Kellogg, Wharton şi alte şcoli proeminente de afaceri din întreaga lume.

Programe predate în:
Engleză