Dhurakij Pundit University's International College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DPUIC este de fotbal internațional înființat prin Dhurakij Pundit University pentru a satisface cererea tot mai mare pentru cursuri de gradul de standardele internaționale predate în limba engleză. Motivele pentru a începe o sunt evidente. În fiecare an, sute de studenți Thai cheltuiesc sume enorme de bani pentru a studia în universități, colegii și școli de peste mări. Cei care nu au mijloace financiare pentru a merge în străinătate au oportunități limitate de a obține o educație terțiară în limba engleză la domiciliu. Prin punerea la dispoziție astfel de cursuri în Bangkok, DPUIC este în măsură să îndeplinească nevoile lor și să le economisi timp și bani, de asemenea.

Pentru studenții străini este foarte atrăgătoare pentru a studia în prețuri accesibile, înfloritoare orașul Bangkok, aproape de plaje de renume mondial și atracții culturale. DPUICoffers nouă licență, postuniversitare și programe de doctoratal (cu optiuni de numeroase concentrații) în areassuch ca administrarea afacerilor, comunicare de marketing integrat de, management turistic și informatică de afaceri. Mai multe programe sunt planificate pentru viitor. Cu studenții din regiune, inclusiv China, Cambodgia, Bhutan și Vietnam, și studenți de schimb din mai mai departe, DPUIC este construirea unei comunități cu adevărat internațional.

Absolvenți DPUIC nu vor primi doar grade de standardele internaționale, dar, de asemenea, câștiga competență în limba engleză. Lectori noastre străine și locale sunt profesional calificat și instruit pentru a ajuta elevii în utilizarea corectă a limbii engleze în și în afara camerele lor de curs.

Sub diferite scheme de schimb de studenți, elevii DPUIC au, de asemenea posibilitatea de a studia unul sau două semestre de munca lor de curs la universitati desemnate din Europa, America sau Australia. Experiența derivate din aceasta se va extinde ajunge și de înțelegere a comunității internaționale lor.

Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informații, și sa ne vizitati pe Facebook: https://www.facebook.com/dpu.international.college

Locații

Bangkok

Dhurakij Pundit University, DPU International College

Address
DPU International College
Dhurakij Pundit University
6th Floor, Building 6
110/1-4 Prachachuen Road
Laksi

10210 Bangkok, Thailanda

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră