Citește Descrierea Oficială

Când episcopii catolici din Tanzania au hotărât să extindă serviciul Bisericii la furnizarea de învățământ superior au prevăzut o formare care să împărtășească abilități academice și profesionale, precum și să încurajeze valorile învățării civice și sociale, cum ar fi dobândirea identității naționale, normele culturale , Creșterea politică și cetățenia responsabilă. Astfel, viziunea bisericii este dezvoltarea holistică a unei persoane și respectul pentru demnitatea umană.

Dacă aveți un potențial academic ridicat și căutați o universitate absolventă cu un etos internațional și o comunitate vibrantă, atunci Universitatea St Augustine din Tanzania este alegerea ideală pentru dvs.

Universitatea are multe caracteristici speciale care se combină pentru a le conferi un caracter distinct:

  • Cu aproximativ 7.037 de studenți, 28 de teatre de conferințe și Centrul de resurse de învățare Mario Mgulunde, Universitatea asigură că membrii săi pot partaja facilitățile de învățare într-o atmosferă intimă și prietenoasă a comunității.
  • Universitatea St Augustine are cea mai mare proporție de membri cu experiență și de înaltă angajare din personalul academic și administrativ pentru mărimea studenților săi.
  • Bărbații și femeile vin la Universitatea St. Augustin din Tanzania din toate colțurile lumii și dintr-o mare varietate de medii și există o bună combinație de studenți pe cursuri de unu sau doi sau trei sau patru ani și pe cei care desfășoară activități de cercetare grade.
  • Elevii de la SAUT împărtășesc facilitățile de învățare în condiții egale. Acest lucru permite fluxul liber de cunoștințe și experiență pe care orice absolvent ar trebui să îl aștepte pe bună dreptate de la o comunitate academică precum SAUT.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

Obiectivul programului de Lingvistică MA este de a stimula bursa și cercetarea în disciplina lingvistică, atât pentru studenții care intenționează să continue programul d ... [+]

Maestru de lingvistică

Obiectivul și obiectivele programului

În studierea limbilor străine, scopul lingvisticului este de a construi o teorie a limbajului pentru a explica cum au apărut limbile, cum au evoluat, în ce formă există în creierul uman, cum se schimbă limbile în timp și spațiu și cum sunt folosite Să comunice informații și sentimente. O astfel de teorie vine cu o înțelegere aprofundată a structurii limbajului bazată pe investigații empirice ale limbilor.

Obiectivul programului de Lingvistică MA este de a stimula bursa și cercetarea în disciplina lingvistică, atât pentru studenții care intenționează să continue programul de doctorat în lingvistică, cât și pentru cei care vor căuta o muncă profesională într-o serie de domenii pentru care un cadru în Lingvistica este necesară. Elevii vor fi expuși la conceptele fundamentale din domeniu și vor avea o bază solidă în analiza lingvistică. ... [-]

Tanzania Mwanza
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

Acesta este un program de doi ani care urmărește să producă oameni de știință sociali care vor fi dedicați din punct de vedere academic și angajați în examinarea societăț ... [+]

Maestru al Sociologiei

Acesta este un program de doi ani care urmărește să producă oameni de știință sociali care vor fi dedicați din punct de vedere academic și angajați în examinarea societății și a lumii sociale. Programul oferă patru domenii de specializare: Sociologie Medicală, Sociologie de Organizații, Sociologie de mediu, și Sociologie Rurală.

Cerințe de intrare

I) Titularii de licență de arte în sociologie cu clasa întâi sau secundă superioară. Ii) Titularii de diplomă postuniversitară în științe medicale, asistență socială, studii de mediu și dezvoltare comunitară. Iii) deținători de diplomă de clasa a doua sau de studii superioare cu o experiență de muncă de cel puțin trei ani în organizații și / sau guvern.... [-]

Tanzania Mwanza
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

... [+]

conţinutul programului

Cerințe de intrare

[-]
Tanzania Mwanza
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

Obiectivul programului: Organizarea programului Programul va dura doi ani. Cerințe de intrare ... [+]

Obiectivul programului:

Organizarea programului

Programul va dura doi ani.

Cerințe de intrare

[-]
Tanzania Mwanza
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză