ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Când episcopii catolici din Tanzania au hotărât să extindă serviciul Bisericii la furnizarea de învățământ superior au prevăzut o formare care să împărtășească abilități academice și profesionale, precum și să încurajeze valorile învățării civice și sociale, cum ar fi dobândirea identității naționale, normele culturale , Creșterea politică și cetățenia responsabilă. Astfel, viziunea bisericii este dezvoltarea holistică a unei persoane și respectul pentru demnitatea umană.

Dacă aveți un potențial academic ridicat și căutați o universitate absolventă cu un etos internațional și o comunitate vibrantă, atunci Universitatea St Augustine din Tanzania este alegerea ideală pentru dvs.

Universitatea are multe caracteristici speciale care se combină pentru a le conferi un caracter distinct:

  • Cu aproximativ 7.037 de studenți, 28 de teatre de conferințe și Centrul de resurse de învățare Mario Mgulunde, Universitatea asigură că membrii săi pot partaja facilitățile de învățare într-o atmosferă intimă și prietenoasă a comunității.
  • Universitatea St Augustine are cea mai mare proporție de membri cu experiență și de înaltă angajare din personalul academic și administrativ pentru mărimea studenților săi.
  • Bărbații și femeile vin la Universitatea St. Augustin din Tanzania din toate colțurile lumii și dintr-o mare varietate de medii și există o bună combinație de studenți pe cursuri de unu sau doi sau trei sau patru ani și pe cei care desfășoară activități de cercetare grade.
  • Elevii de la SAUT împărtășesc facilitățile de învățare în condiții egale. Acest lucru permite fluxul liber de cunoștințe și experiență pe care orice absolvent ar trebui să îl aștepte pe bună dreptate de la o comunitate academică precum SAUT.

Locații

Mwanza

Address
Saint Augustine University Of Tanzania
PO Box 307

Mwanza, Regiunea Mwanza, Tanzania