Institute of Accountancy Arusha

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Institutul de Contabilitate Arusha oferă un număr de grade postuniversitare în Arusha și Dar es Salaam, Tanzania, prin partenerul său strategic Coventry University din Marea Britanie.

Educația oferită de Universitatea Coventry alături de Institutul de Contabilitate Arusha merge un drum lung spre a se asigura că absolvenții noștri au abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a realiza ambițiile lor. Studenții au cea mai bună experiență posibilă, iar studenții de la Institutul de Contabilitate primesc aceeași educație de înaltă calitate, care să beneficieze toți absolvenții Coventry University.

Institutul de Contabilitate Arusha (IAA) are trei campusuri: campusul principal este situat în Arusha, altul este în Dar es Salaam și avem, de asemenea, un campus în Babati. Programele de masterat sunt oferite în Arusha și Dar es Salaam campusuri: acestea sunt oferite în seara pentru a facilita cei care lucrează în timpul zilei.

IAA Arusha campus este situat în Njiro Hill, la doar câțiva kilometri de centrul orașului Arusha, și găzduiește sediul central și clădirea ultra-modernă bibliotecă, împreună cu un număr de teatre de curs, săli de clasă, săli de clasă și un laborator de calculator, toate proiectate pentru a îmbunătăți și sprijini procesul de învățare. Există un număr limitat de cămine pentru studenți, atât universitare și postuniversitare ar trebui să le doresc să le aplice.

Coventry University are o lungă tradiție ca un furnizor de învățământ superior. Ea poate urmări rădăcinile încă din Coventry Colegiul de Design din 1843. Astăzi Coventry University este un anticipativă, Universitatea modernă, cu un patrimoniu de mândru ca un furnizor de educație de înaltă calitate și un vestitor de cercetare multidisciplinare.

Universitatea a stabilit o prezență academică la nivel regional, național și internațional și are mare grijă în asigurarea unui mediu propice pentru toți elevii săi.

Locații

Arusha

Address
Njiro Hill,
Arusha

Arusha, Regiunea Arusha, Tanzania

Dar es Salaam

Address
Dar es Salaam, Dar es Salaam, Tanzania

Tanzania Online

Address
Babati, Tanzania
Tanzania Online, Tanzania