Citește Descrierea Oficială

O Institutul de Contabilitate Arusha oferă un număr de grade postuniversitare în Arusha și Dar es Salaam, Tanzania, prin partenerul său strategic Coventry University din Marea Britanie.

Educația oferită de Universitatea Coventry alături de Institutul de Contabilitate Arusha merge un drum lung spre a se asigura că absolvenții noștri au abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a realiza ambițiile lor. Studenții au cea mai bună experiență posibilă, iar studenții de la Institutul de Contabilitate primesc aceeași educație de înaltă calitate, care să beneficieze toți absolvenții Coventry University.

Institutul de Contabilitate Arusha (IAA) are trei campusuri: campusul principal este situat în Arusha, altul este în Dar es Salaam și avem, de asemenea, un campus în Babati. Programele de masterat sunt oferite în Arusha și Dar es Salaam campusuri: acestea sunt oferite în seara pentru a facilita cei care lucrează în timpul zilei.

IAA Arusha campus este situat în Njiro Hill, la doar câțiva kilometri de centrul orașului Arusha, și găzduiește sediul central și clădirea ultra-modernă bibliotecă, împreună cu un număr de teatre de curs, săli de clasă, săli de clasă și un laborator de calculator, toate proiectate pentru a îmbunătăți și sprijini procesul de învățare. Există un număr limitat de cămine pentru studenți, atât universitare și postuniversitare ar trebui să le doresc să le aplice.

Coventry University are o lungă tradiție ca un furnizor de învățământ superior. Ea poate urmări rădăcinile încă din Coventry Colegiul de Design din 1843. Astăzi Coventry University este un anticipativă, Universitatea modernă, cu un patrimoniu de mândru ca un furnizor de educație de înaltă calitate și un vestitor de cercetare multidisciplinare.

Universitatea a stabilit o prezență academică la nivel regional, național și internațional și are mare grijă în asigurarea unui mediu propice pentru toți elevii săi.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Institute of Accountancy Arusha

Scopul acestui program este de a oferi studenților cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a le ajuta să se pregătească pentru o carieră în sectorul financiar și d ... [+]

Master în Finanțe și Investiții are drept scop de a dota studenții cu cunoștințe și înțelegere în domeniul finanțelor și domeniile legate de investiții. Accentul a programului este pe interpretarea, evaluarea și comunicarea informațiilor financiare într-o varietate de forme, inclusiv forma și prezentări scrise (individuale și de grup). În plus, elevii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a explora zonele de tehnici de investiții și de gestionare a riscurilor pe piețele financiare.

Scopul acestui program este de a oferi studenților cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a le ajuta să se pregătească pentru o carieră în sectorul financiar și de investiții, sau pentru a ajuta în avans și să accelereze carierele celor care lucrează deja în industrie.... [-]

Tanzania Arusha Dar es Salaam Tanzania Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză