National Taiwan University International College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

NTUIC încorporează punctele forte ale NTU în mai multe materii de conducere pentru a oferi programe interdisciplinare predate în engleză, care să se potrivească nevoilor globale și să țină pasul cu tendințele internaționale.

Pe baza ideii de a crea programe de mai multe națiuni și mai multe școli, NTUIC construiește un campus fără margini de inovație educațională pentru a ajuta studenții să învețe și să se conecteze la lume. NTUIC aduce, de asemenea, profesori și cursuri de excepție la nivel mondial, în timp ce împărtășește resursele educaționale de top ale NTU cu lumea. Punctele forte academice ale Taiwanului pot deveni astfel un sol fertil intercultural pentru talentele globale.

NTUIC reunește, de asemenea, departamente care oferă cursuri predate în engleză pentru a îmbunătăți abilitățile NTU în învățământul superior și avantajele Taiwanului, creând astfel impacturi globale.

mentatdgt / Pexels

Viziune și misiune

Fondarea Colegiului Internațional al Universității Naționale din Taiwan (NTUIC) marchează o etapă importantă în promovarea NTU în educația internațională.

NTUIC se bazează pe conceptul a trei „AMBINE”, care sunt

  • Aduceți aici alte talente
  • Aducem casele noastre de talente
  • Fii de excepție. Gândiți-vă umanitatea

Ultima AMÂNT va fi realizată prin crearea unui mediu de învățare deschis de înaltă calitate, în care studenții caută excelență, având în vedere umanitatea în minte, construind o mentalitate puternică și viziune globală.

Ce facem

NTUIC va fi o „platformă de integrare globală” și „coordonator” la NTU, dedicându-se creării unui mediu global de învățare pentru fiecare departament.

NTUIC va derula treptat programe de master în limba engleză în domenii, inclusiv tehnologia agriculturii globale și știința genomică, prevenirea dezastrelor și reducerea daunelor, precum și medicina inteligentă și asistența medicală digitală pe conceptele de umanitate, ajutor reciproc transnațional și realizarea excelenței.

Programele vor deschide campusul NTU studenților din întreaga lume. NTUIC poate astfel să dedice lumii remarcabile R&D, precum și capacitățile academice din Taiwan. În același timp, programele vizează păstrarea talentelor în Taiwan, prin integrarea atuurilor academice de renume mondial ale NTU. Un exemplu al programelor este Programul de Master în Tehnologia Agriculturii Globale și Științele Genomice, care va începe să accepte cereri de la studenți internaționali în 2019.

Odată cu integrarea punctelor forte academice ale NTU, NTUIC nu numai că poartă responsabilitatea promovării cercetării și dezvoltării interdisciplinare, ci are un rol important în marketingul Taiwan și NTU în lume.

Locații

Taipei

Address
4F, Liberal Education Classroom Building, No.1, Sec.4 Roosevelt Rd., Taipei 10617, Taiwan
10617 Taipei, Taiwan