Citește Descrierea Oficială

Prima universitate publică fondată după boom-ul economic din Taiwan în anii 1980, Universitatea Națională de Chung Cheng rupt teren după Yuan executiv adoptat planul de a construi universitatea în 1986, în onoarea regretatului președinte Chiang Kai-shek și să dezvolte învățământul superior în Yun-lin, Chia-Yi, și zonele Tainan. A fost fondat în mod oficial la 1 iulie 1989, cu Dr. LIN Ching-Jiang fiind primul președinte al Universității. În timpul etapei de început a Universității, cinci colegii au fost înființate: Colegiul de Științe Umaniste, Colegiul de Științe, Colegiul de Științe Sociale, Colegiul de Inginerie și Colegiul de Management.

Dr. CHENG Kuo-Shung, care a servit un termen de trei ani de la 10/douăzeci și un/1996-10/21/1999, a fost al 2-lea Președinte Universitatea din istorie CCU. În timpul mandatului său, Colegiul de Drept și Colegiul de Educație au fost fondate în 1998 și 1999, respectiv. In total, Universitatea este formată în prezent din șapte colegii care oferă 29 de programe de licență, 44 programe de Master, 29 Ph.D. Programe, 17 în servicii de programe universitare. Universitatea are mai mult de 960 de membri ai facultăților / personalului și aproximativ 12.000 de studenți.

Ca o universitate orientată spre cercetare, CCU își propune să ofere studenților cu abilități avansate și cunoștințe profunde în domeniile umaniste, științe, tehnologie, drept, și de management. Cu educația artelor liberale și al științelor, CCU se așteaptă ca elevii să învețe să se ocupe în mod eficient cu complexitatea provocărilor secolului 21.

Bazându-se pe fundația ultimilor 20 de ani, actualul președinte, dr Fong, Zhang Hua, conduce Universitatea să continue să depună eforturi pentru excelență academică, internaționalizare și interacțiunea activă cu comunitatea globală.

Campus Mediu

Campusul este situat în partea centrală a județului Chia-Yi, la 15 km de orașul Chia-Yi, care este de aproximativ 250 de kilometri sud de Taipei. Campusul ocupă un peisaj deschis de 132 de hectare pe un deal, cu mai mult de 200.000 de arbori din specii diferite. Pe un tur campus, unul poate fi uimit de clădirile elegante de diferite stiluri arhitecturale, înconjurat de copaci înalți, spații verzi deschise, și drumuri de lichidare, flancat cu copaci cu flori și arbuști înflorit în diferite anotimpuri. Campus în sine este un parc frumos, cu seninătate și deschidere, și este literalmente o gură de aer proaspăt în comparație cu campusuri mai urbane din Taiwan. Privit din câmpiile de mai jos, Universitatea seamănă cu un splendid palat pe un deal. În ciuda imaginii universității ca aparent turnul de fildeș exclus, universitatea este de fapt prietenos deschisă tuturor și servește comunității în multe feluri.

Clădirea Administration în centrul campusului este sinuos, chineză stil pas-piramidă, care acționează ca un punct focal de împământare pentru activitatea se întâmplă în jurul ei. In fata ei este un drum de cărămidă largă care duce la poarta principală a campusului. Drumul este blocat pentru traficul motorizat pentru mersul pe jos și cu bicicleta, un traseu principal pentru studenții care intră și ies din campus. Pe latura opusă se găsește o altă pasarelă de cărămidă mărginită de copaci și spații verzi. Această pasarelă duce la impresionanta piazza de cărămidă situată în fața Auditorium principal al campusului lui, și se deschide spre o caracteristică de apă circulară, care este un punct de reper și întâlnire loc comun.

Cu care se confruntă Auditorium este biblioteca și Informare Building, un impresionant, punct de reper falnic al Universității. Ea are mai mult de 891,610 de cărți, 7,315 periodice și mai mult de 1,212,927 microfilme, microfișe și CD-ROM-uri (2010.01.17 actualizate). Centrul său de calculator sprijină cercetarea academică, asistată de calculator instruire, servicii on-line de înregistrare, video-conferințe, de învățare la distanță lungă, și alte servicii multimedia. Centrul audio-video bibliotecii are cele mai actualizate, echipamente AV high-tech. În Biblioteca principală, curtea interioară cu acoperiș de soare adaugă lumină naturală la zonele de citire. Este o mare placere de a studia și de cercetare în acest mediu spațios și liniștit.

Gimnaziul este una dintre construcțiile cele mai splendide și scumpe în sudul Taiwanului. Acesta are două bazine de înot de dimensiuni olimpice (unul interior și unul exterior), un patinoar pe role, alei de bowling, precum și terenuri de tenis acoperite de baschet, volei, badminton și. In plus, dispune de camere pentru Judo, greutate de ridicare și de formare de circuit, pereți de stâncă alpinism interior, un stadion atletism olimpic în aer liber, precum și facilități desigur, ping-pong. Nu în ultimul rând, campusul întins are chiar un teren de golf cu 20 de fairways.

Activity Student Center este situat lângă Lacul Liniste. Structura in sine este foarte unic, cu cote diferite în interior. Din aceste etaje, unul poate avea o vedere superba a podului frumos arcuite care traversează lacul. La parter este spațioasă și mărginită, pe de o parte de lac, pe de alta prin una dintre diferitele cafenele din centru, iar pe o alta printr-o scară largă. Aceasta zona este adesea scena pentru diverse spectacole și activități de grup studențesc.

Lacul este un loc preferat pentru vizitatori și membri ai comunității universitare. Într-o zi insorita se va găsi familii și copii care se plimbă de-a lungul trotuarelor sale de piatră. În curând-a-fi căsătorit cupluri, în haine de nuntă plină, sunt adesea văzute prezintă pentru portrete de nunta lor. Lebede, rațe, prepelițe, broaște țestoase și pești din diferite specii formează propria lor comunitate pe lac. Ei fac această frumoasă parte a campusului un loc de refugiu de familie atractivă pentru orașele învecinate și județe, precum și un loc pentru plimbări romantice pe traseul din jurul lacului.

Constructiile pentru cele șapte Colegii sunt intercalate într-un campus parc-ca, fiecare cu stilul arhitectural unic simbolic al scopului și individualitatea ei. Toate camerele de casa diferite zone de odihnă, elev rula cafenele și curți mici.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

National Chung Cheng University

Programul de Master în Leadership educațional și Management Development (ELMD), condus de Colegiul de Educație a fost înființată în 2012 ca primul program întreg-limba en ... [+]

istorie

O Programul de Master în Leadership educațional și Management Development (ELMD) condus de Colegiul de Educație a fost înființată în 2012 ca primul program întreg-limba engleză în Universitatea Cheng Chung National (CCU), au contribuit în principal, de către personalul academic de la Institutul Universitar al Educației, Departamentul de Adult și formare continuă și Centrul pentru Pregătirea Cadrelor Educaţie. În septembrie 2013, anul universitar 2013/14, 4 studenți de peste mări a început studiul lor în ELMD ca prima generație.

Practic, programul are sprijinul deplin al sectoarelor Colegiului Educației și ale Oficiului pentru Afaceri Internaționale, CCU. Dincolo de aceasta, avem, de asemenea, relații armonioase și prietenos de cooperare cu Fondul Taiwan Internațional de Cooperare și Dezvoltare (Taiwan ICDF) și Studiul Elite din Taiwan Oficiul, unde se pregătesc studenți talentați din diferite țări din întreaga lume; în același timp, studenții din Taiwan și studenți chinezi, atât din China continentală și alte țări excelente, sunt vizate ca perspectivele academice potențiale.... [-]

Taiwan Orașul Chiayi
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

National Chung Cheng University

Programul de master, care oferă cursuri de formare academică pentru studenții care vizează să urmeze o carieră academică în domeniul ingineriei electrice la învățământul ... [+]

Departamentul de Inginerie Electrică de la Universitatea Națională Chung Cheng a început ca un institut absolvent în iulie 1990, iar programul de licență a fost înființată în anul 1992. Ph.D. program și o altă clasă de licență s-au adăugat în 1993 și 1999, respectiv. Este una dintre cele mai bune institute din Taiwan, pentru educarea și formarea profesioniștilor din domeniul ingineriei electrice.

Programul de master, care oferă cursuri de formare academică pentru studenții care vizează să urmeze o carieră academică în domeniul ingineriei electrice la învățământul superior sau de instituții de cercetare, este adaptată a făcut potrivit nevoilor diferite ale elevilor în viitorul lor de cercetare academică. Cu îndrumarea din consilierii, cursuri sunt concepute pentru nevoile studenților cele mai bune potrivire perfectă în viitor direcția lor de cercetare.... [-]

Taiwan Orașul Chiayi
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
National Chung Cheng University

All-engleza Master Of Science în Sisteme avansate de fabricație (AMS) la CCU este un program de master nou înființat condus de Colegiul de Inginerie și creat prin efortur ... [+]

All-engleza Master Of Science în Sisteme avansate de fabricație (AMS) la CCU este un program de master nou înființat condus de Colegiul de Inginerie și creat prin eforturile comune între membrii ai facultăților de Departamentul de Inginerie Mecanică, Departamentul de Informatică și Ingineria Informației, Departamentul de Inginerie Electrica, Departamentul Comunicatiilor Inginerie, Institutul Universitar de Opto-Mecatronică, și Institutul avansat de fabricație cu inovații high-tech (AIM-HI).

avansate de fabricație a fost fundamentul multor industrii importante din Taiwan, inclusiv electronica, optoelectronica, biomedicina, și energie verde, pentru a numi doar câteva. Pe măsură ce campusul CCU este închis pentru Precision Machinery Tehnologie Coridorul din vestul Taiwan, programul AMS va juca un rol important în stimularea și promovarea tehnologiilor avansate de fabricație.... [-]

Taiwan Orașul Chiayi
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
National Chung Cheng University

Programul Internațional Master în Global Finance este un program de învățat limba engleză-a lansat în semestrul de toamna anului 2015, cu accentul principal în aplicarea ... [+]

Introducere

Programul Internațional Master în Global Finance este un program de învățat limba engleză-a lansat în semestrul de toamna anului 2015, cu accentul principal în aplicarea practică a teoriilor / contabilitate / economie financiară pe piețele financiare mondiale. Acest program de gradul încearcă să cultive elitele financiare cu perspective globale și dornici de înțelegere / înțelegere față de funcționarea piețelor financiare globale.

Principalele teme ale acestui program de studii de master includ:

Angajarea în cooperare interdisciplinară între finanțe, contabilitate, economie, precum și între academice și industrii. Cultiv cunoștințele profesionale ale elevilor cu privire la funcționarea globală a piețelor financiare. Dezvolta cross-mărginite de cercetare / stagiu. ... [-]
Taiwan Orașul Chiayi
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză