Stockholm University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Științe de la Stockholm University este cea mai mare facultate de științe din Suedia și se află printre primele sute de facultăți științifice din lume pe clasamentul Shanghai. Facultatea oferă educație de top într-o serie de programe și cursuri, la nivel de master mai mult de 30 de programe de studiu sunt oferite în engleză.

De ce să studiezi la cea mai mare facultate de științe din Suedia?

Cercetarea științifică cuprinde totul, de la studiul celor mai mici componente ale materiei până la descoperirea și analiza fenomenelor interstelare. Dar există mai mult pentru ea decât cercetare.

Combinarea studiilor în știință cu studiile în limbi, economie sau chiar comunicare, ar putea face competențele și profilul dvs. mai atractive pentru piața muncii. Stockholm University oferă studenților această posibilitate cu gama largă de cursuri în științe sociale și științe umane. Oamenii de știință și matematicienii se găsesc în cea mai variată poziție de muncă de la analiști financiari, investigatori, autori, consultanți, vânzători sau manageri de proiect în multe domenii diferite. Gama largă de cursuri oferite, atât în știință cât și în alte domenii, precum și oportunitatea de a alege direcția cea mai potrivită pentru dvs. - cu posibilitatea suplimentară de a schimba mai târziu traseul sau de a vă suplimenta studiile cu un subiect nou - vă crește șansele de succes. pe piața muncii.

Oamenii de știință și matematicienii din întreaga lume lucrează cu viitorul. Poate fi realizarea unor previziuni meteorologice mai fiabile, dezvoltarea de medicamente noi și mai bune, îmbunătățirea protecției mediului sau crearea unor produse alimentare mai sănătoase. Într-un sondaj internațional privind gradul de ocupare al absolvenților de universități, Stockholm University situat pe locul cel mai înalt în Suedia, al doilea în Scandinavia și 62 la nivel mondial.

Facultatea oferă atât programe cât și cursuri la nivel universitar și absolvent de limba engleză. Nivelul general de cunoaștere a limbii engleze în Suedia este foarte ridicat, potrivit indicelui de competență engleză. Suedia a fost clasată în top 5 de când a început indicele în urmă cu șase ani și a fost clasată ca număr unu de trei ori. Pe lângă nivelul general de competență în limba engleză, Stockholm University are un personal internațional de predare și cercetare și o experiență îndelungată în a oferi cursuri de limba engleză.

Cursurile noastre sunt strâns legate de cercetările actuale desfășurate la facultatea de științe, iar majoritatea personalului nostru didactic sunt cercetători activi. Vedeți mai multe informații despre programele noastre de master internaționale.

Viața ca student la Stockholm

Stockholm este capitala Suediei și unul dintre cele mai importante centre academice din nordul Europei. Orașul este format din mai multe insule și este înconjurat de apă. Apa este atât de curată încât de fapt poți înota în mijlocul orașului. Vara, soarele nu apune niciodată pe deplin și oamenii se adună în baruri deschise, restaurante și parcuri pentru a se bucura de lumină și de clima temperată. În timpul iernii, este adesea posibil să patinezi pe gheață în mijlocul orașului.

Stockholm oferă învățământ superior de cel mai înalt nivel internațional la universități și colegii universitare renumite, inclusiv instituții proeminente precum Karolinska Institutet, Institutul Regal de Tehnologie KTH, Stockholm School of Economics și Stockholm University .

De-a lungul anilor, nu mai puțin de doisprezece laureați ai Premiului Nobel au fost activi la aceste universități și colegii universitare, în domeniile fiziologiei și medicinei, fizicii, economiei și chimiei.

Locații

Östermalm

Address
Universitetsvägen,10 A
106 91 Östermalm, Județul Stockholm, Suedia

Programe

MSc
Această școală oferă și: