Stockholm School of Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O școală de afaceri unică

Școala de Economie din Stockholm (SSE) este cea mai importantă școală de afaceri din regiunile nordice, cu o rețea comunitară unică de afaceri, finanțare privată și dependență mică de sprijinul guvernamental. Pentru mai mult de un secol, SSE a educat femei și bărbați talentați pentru funcții de conducere în cadrul comunității de afaceri și al sectorului public.
SSE oferă programe de licență și de master împreună cu programe de doctorat, MBA și Executive Education. Aproximativ 2.000 de studenți sunt înregistrați în programe la diferite niveluri.

Cooperarea cu comunitatea de afaceri

SSE a fost fondată în 1909 prin inițiativa societății și a evoluat în dialog strâns cu industria și societatea în ansamblu. Pe măsură ce globalizarea se accelerează și apar noi provocări, relațiile strânse cu liderii de afaceri, politici, politicieni și experți deschid terenul pentru o cercetare excelentă. Comunitatea de afaceri suedeză și Școala au menținut legăturile strânse. Astăzi, SSE are peste 100 de parteneri corporativi.

Rețele internaționale

SSE a câștigat o reputație de excelență, atât în ​​Suedia, cât și în întreaga lume. Școala colaborează cu mai multe instituții de conducere din învățământul superior din întreaga lume. În 1999, SSE a devenit prima școală de afaceri din Suedia, care a primit cea mai mare acreditare internațională pentru școala de afaceri, EQUIS și a menținut acreditarea de atunci. Aceasta certifică faptul că toate activitățile principale ale SSE, atât în ​​predare, cât și în cercetare, sunt cele mai înalte standarde internaționale. Mai mult, SSE este singura instituție membră suedeză a CEMS (Global Alliance in Education Management) și PIM (Partnership in International Management).
SSE este, de asemenea, singurul reprezentant nordic din cadrul ICEDR (Consorțiul Internațional pentru Cercetare Dezvoltare Executivă), o societate care cuprinde cele mai importante 25 de școli de afaceri (Universitatea Harvard, MIT, Wharton, etc.) și 40 dintre cele mai importante corporații (ABB, Deutsche Bank , Unilever, Ericsson pentru a menționa câteva) din lume.

Educație executivă la SSE

IFL Executive Education la SSE este o filială a SSE care oferă programe de înscriere deschise și programe personalizate pentru personalul-cheie din cadrul întreprinderilor private și al administrației publice. IFL Executive Education la SSE oferă programe de dezvoltare de cel mai înalt nivel de calitate pentru a spori puterea competitivă a firmelor, organizațiilor și persoanelor fizice.

Locații

Stockholm

Address
Stockholm School of Economics
Sveavägen 65

Stockholm, Județul Stockholm, Suedia
Număr de telefon
+46-8-736 90 00

Acreditări

EFMD Equis Accredited