Mälardalen University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Mälardalen (MDH) este situată în regiunea dens populată și expansivă din jurul lacului Mälaren, aproximativ o oră cu trenul de la Stockholm și Aeroportul Arlanda. Majoritatea studenților din cadrul Universității au cursuri la unul dintre cele două campusuri situate central în Eskilstuna și Västerås.


MDH efectuează cercetări excelente în domeniul Energiei Viitorului și specializării în sisteme integrate și al cercetărilor proeminente în materie de sănătate și bunăstare, precum și în specializările tehnologice și de inginerie în domeniul inovării și al realizării produselor./>

Sarcina principală a domeniilor de cercetare stabilite în științele educaționale și matematică, economia industrială și management, împreună cu studiile de viață de lucru, este de a oferi o bază de cercetare pentru fiecare subiect de studiu la ciclul I și cel de-al doilea ciclu.


MDH se caracterizează prin parteneriate strânse cu întreprinderile și sectorul public din regiune, făcând universitatea noastră atractivă pentru studenți - și studenții noștri atractive pe piața forței de muncă. Aproximativ 80% dintre studenții noștri au un loc de muncă în decurs de un an de la absolvire./>


MDH este certificat pentru mediu și acordă prioritate dezvoltării comunității durabile în toate activitățile sale./>


De ce studiați aici?/>

  • Colaborarea pe care o veți beneficia de educația noastră se caracterizează printr-o înaltă calitate și un contact strâns cu cercetarea, între studenți, precum și între studenți și profesori. Universitatea Mälardalen este bine cunoscută pentru cooperarea noastră cu societatea înconjurătoare și știm că studenții noștri sunt atrăgători pe piața forței de muncă. Mai mult de 81% dintre studenții noștri au un loc de muncă în domeniul lor de studiu în primul an de la absolvirea lor. Prin educația și cooperarea de înaltă calitate cu sectorul public, companiile și industria, vă pregătim pentru viața profesională. Programele noastre de studiu sunt proiectate în colaborare cu angajatorii și sunt evaluate în mod constant de către aceștia - ceea ce ajută la potrivirea programelor și a cursurilor noastre cu cerințele lumii profesionale. Multe companii multinaționale precum ABBand Volvo sunt situate aproape atât de Eskilstuna, cât și de Västerås, iar studenții noștri beneficiază de acest lucru.

· O atmosferă internațională Vă veți simți ca acasă la Universitatea din Mälardalen și dacă vă aflați aici este mai mult ca o parte a unei comunități internaționale decât într-o anumită țară. Universitatea Mälardalen are o atmosferă internațională, cu studenți și angajați din întreaga lume. De asemenea, avem universități partenere în peste patruzeci de țări din întreaga lume, iar studenții și personalul au oportunități excelente de a petrece ceva timp la unul dintre aceste locuri de învățare.

· Suport și activități valoroase Universitatea oferă o mulțime de ajutor studenților noștri, printre altele sub formă de cursuri de tehnică de studiu și de comunicare. Spre sfârșitul unui program de studiu, oferim, de asemenea, consiliere în carieră. Uniunea Studenților organizează o mulțime de activități sociale și oferă un sprijin valoros, în special studenților noștri internaționali.

· Cazare bună Noi îi ajutăm pe studenți să găsească un loc de trai, fie în Eskilstuna, fie în Västerås. În timpul semestrelor, de luni până vineri, oferim și călătorii gratuite cu autobuzul între orașe, atât pentru studenți, cât și pentru personal.

· Facilități excelente la dispoziția dumneavoastră Facilitățile sunt moderne și oferă clădiri luminoase care au fost construite special pentru Universitatea. Există o mulțime de săli de curs și locuri de întâlnire pentru studenți, dar și curți frumoase și camere de studiu liniștite. Există o mulțime de stații de lucru pe computer pe care studenții noștri le pot utiliza, plus accesul la o rețea fără fir pentru calculatoarele portabile.

· Învățământul de înaltă calitate bazat pe cercetare Există o legătură directă între educația noastră și cercetarea noastră. Studenții noștri dobândesc cunoștințe bune în lumea cercetării și cele mai recente descoperiri.

· Educație cu accent pe capacitatea de angajare În calitate de student de la Universitatea din Mälardalen veți fi atractivi pe piața forței de muncă. Printr-o educație de înaltă calitate și o colaborare cu comunitatea înconjurătoare, vă pregătim pentru viața profesională. Programele noastre de studiu sunt concepute în colaborare cu angajatorii și sunt evaluate în mod constant de aceștia - ceea ce ajută la adaptarea programelor și a cursurilor noastre la cerințele pieței muncii. Elevii noștri se află în contact permanent cu colegii, profesorii, cercetătorii și viitorii angajatori, iar multe dintre educațiile noastre au elemente practice. Aceasta poate lua forma, de exemplu, a studenților care își scriu proiectele de diplomă în colaborare cu o firmă sau a unei universități care invită reprezentanți de afaceri ca lectori invitați.

· O apropiere în cadrul studenților Universității Internaționale apreciază adesea faptul că este ușor să intri în contact cu profesorii și că există o atmosferă informală la MDH. Studenții universitari, doctoranzi și profesori se întâlnesc deseori în contextul diferitelor proiecte. Apreciem acest lucru atunci când studenții participă activ la educația lor și, prin urmare, vă încurajează să profitați din plin de timpul acordat studiului.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Health Masterat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru în asistență socială

Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Suedia Eskilstuna

Acest program vă oferă ocazia de a vă desfășura activitatea de schimbare și de a vă îmbunătăți cunoștințele în activitatea socială națională și internațională. Studiile la nivel de masterat implică o oportunitate pentru dvs. de a aprofunda cunoștințele și de a vă lărgi oportunitățile de carieră. [+]

Acest program vă oferă ocazia de a vă desfășura activitatea de schimbare și de a vă îmbunătăți cunoștințele în activitatea socială națională și internațională. Studiile la nivel de masterat implică o oportunitate pentru dvs. de a aprofunda cunoștințele și de a vă lărgi oportunitățile de carieră.

Programul

Activitatea socială se referă la condițiile de viață, nevoile și experiențele persoanelor vulnerabile din punct de vedere social. Punctul de plecare este încercarea de a înțelege și de a explica fenomenele și problemele sociale la nivel individual, de grup și de societate, precum și de a crea oportunități de schimbare. Înțelegerea problemelor sociale se bazează pe perspectivele sistemelor, puterii și drepturilor, iar analiza acestora este adesea intersectorială. Veți dezvolta o înțelegere practică a proceselor de rezolvare a problemelor și de schimbare atunci când vine vorba de persoanele aflate în situații social vulnerabile.... [-]


Masterat în dezvoltarea de produse şi de procesul de

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Suedia Eskilstuna

În acest program, veţi obţine o înţelegere a problemelor-cheie implicate în moderne de producţie şi sisteme de logistică.Veţi fi prevăzute cu instrumente analitice şi de calcul, inclusiv [+]

Masterat în dezvoltarea produselor şi procesului de

&nbsp

În acest program, veţi obţine o înţelegere a problemelor-cheie implicate în moderne de producţie şi sisteme de logistică. Veţi fi prevăzute cu instrumente analitice şi de calcul, inclusiv informaţii cu privire la utilizarea acestora şi domeniul de aplicare, care vă vor permite de a gestiona dezvoltarea cu succes a acestor sisteme şi competitiv.

&nbsp

&nbsp

EDUCAŢIE

&nbsp

Acest program constă dintr-un curriculum de doi ani, cuprinzând un total de 120 de credite. Veţi învăţa să selectaţi, să iniţieze, planul şi programul de proiecte, folosind tehnici, cum ar fi CPM si PERT. Veţi dobândi competenţe în moderne de producţie şi sisteme de logistică şi să fie capabil de a analiza, evaluarea şi optimizarea de soluţii.Un grad master în producţie şi management logistic va oferi, de asemenea, cu o bază de avansat în cercetarea aplicată Operaţiuni şi Logistică, astfel că va fi capabil de a construi modele, în răspuns la specifice de producţie şi probleme de logistică şi de a obţine soluţii optime prin utilizarea Lindo / limbajul de optimizare pachet software. Va scrie o teză de master, care poate fi făcut într-unul din domeniile de cercetare ale departamentului sau de la una din companiile cu care departamentul are cooperarea foarte activă, cum ar fi Volvo sau ABB, rezultând în aplicaţii practice industriale. ... [-]


Master in International Marketing

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Suedia Eskilstuna

[+]

Programul

Programul oferă studenților o înțelegere a managementului și a strategiei de afaceri internaționale, precum și diferite tipuri de marketing.

Formarea dvs. în calitate de marketer și profesionist de afaceri internațional începe în sala de clasă în care trebuie să participați activ la discuții, proiecte și prezentări.

[-]

master în inginerie financiară

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Suedia Eskilstuna

Programul de Master în Inginerie financiară MIMA vă pregăteşte pentru o carieră de provocator şi de succes în lumea internaţională a finanţelor.Veţi învăţa pentru a vedea finanţare de la avansat cantitativ [+]

Masterat în inginerie financiară

&nbsp

Programul de Master în Inginerie financiară MIMA vă pregăteşte pentru o carieră de provocator şi de succes în lumea internaţională a finanţelor. Veţi învăţa pentru a vedea finanţare din perspective cantitative avansate, inclusiv de gestionare a portofoliilor financiare şi de analiză a riscului pe pieţele financiare.

&nbsp

&nbsp

EDUCAŢIE

&nbsp

Concentrându-se pe calculator cantitative bazate pe metode de analiză financiară, programul oferă o bază largă în matematică şi economie.

&nbsp

Programul este orientat spre financiare, probleme din viaţa reală şi de manuale au fost alese pentru a sprijini această abordare. Software-ul avansat financiar este sistematic utilizat în predare.... [-]


Master în inovație și design

Campus Cu normă întreagă September 2019 Suedia Eskilstuna

Suntem convinși că este nevoie de competențe largi în materie de inovație și design dintr-o perspectivă holistică pentru a face față provocărilor viitoare. În programul de masterat internațional în inovație și design, pe care o achiziționați cunoștințe teoretice de specialitate și abilități practice pentru a interacționa într-o piață globală. După studiile tale vei fi competitiv pe piața muncii și a pregătit pentru studii de doctorat. [+]

Suntem convinși că este nevoie de competențe largi în materie de inovație și design dintr-o perspectivă holistică pentru a face față provocărilor viitoare. În programul de masterat internațional în inovație și design, pe care o achiziționați cunoștințe teoretice de specialitate și abilități practice pentru a interacționa într-o piață globală. După studiile tale vei fi competitiv pe piața muncii și a pregătit pentru studii de doctorat.

PROGRAMUL

Programul de Master International în inovație și design a fost dezvoltat în colaborare cu părțile interesate din afara mediului academic și are ca scop de a crea o legătură clară cu piața forței de muncă. Veți dobândi competențe atât teoretice și practice, si de a invata despre managementul inovatiei, procesele de proiectare și de comunicare în organizații complexe. Programul de studiu include metode de cercetare calitativă și competențe în modul de a colabora cu parteneri din afara Universității în proiecte interdisciplinare. Programul în sine este multidisciplinară, combinând discipline, cum ar fi inginerie, științele sociale și umaniste, precum și perspectivele extrase din artele. Cursurile ajuta să dezvolte capacitatea de colaborare multidisciplinară, atât la nivel național și internațional. Veti dezvolta, de asemenea, cunoștințele dumneavoastră într-o zonă definită de unul singur în domeniul inovării și design.... [-]


Master în inteligent al sistemelor integrate

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Suedia Eskilstuna

Aproximativ 99 la suta din toate computerele de astăzi sunt inglobate - acestea sunt găsite în telefoane mobile, console de jocuri, camere digitale, masini, avioane, echipament medical, electrocasnice, roboti, etc.Acestea [+]

Master în inteligent al sistemelor integrate

&nbsp

Aproximativ 99 la suta din toate computerele de astăzi sunt inglobate - acestea sunt găsite în telefoane mobile, console de jocuri, camere digitale, masini, avioane, echipament medical, electrocasnice, roboti, etc. Aceste sisteme sunt tot mai inteligente pentru a satisface nevoile specifice ale utilizatorilor lor. Sisteme inteligente integrate aparţin viitor - nu doriţi să învăţaţi cum să proiecteze şi să le pună în aplicare?

&nbsp

&nbsp

EDUCAŢIE

&nbsp

Noi oferim o educaţie de înaltă calitate în sistemele inteligente încorporate, cu profesorii de experţi de renume mondial, proiecte industriale, studenţi şi stagii, burse pentru a studia în străinătate, precum şi posibilitatea de dublu de grade, cu Universitatea Tehnica din Eindhoven, o universitate de top-clasat de cercetare.Unităţi de curs sunt dotate de stat-of-the-art teorie şi practică în domeniul sistemelor integrate, inteligenta artificiala, şi robotică. Partea practică este organizată ca proiectele aplicate pe echipamente industriale reale cu unii dintre partenerii industriali, de exemplu, ABB şi Ericsson. Parteneri industriali sunt implicate activ în educaţie şi oferă de asigurare a calităţii şi relevanţei industriale a programului. Programul oferă, de asemenea, posibilitatea de a studia părţi din ea în străinătate, la universităţile partenere, de exemplu, Universitatea Tehnica din Eindhoven (masterat dublu a fost emis) şi Chinei de Est la Universitatea, Shanghai (burse disponibile). Vă rugăm să vizitaţi Exemple de proiecte de link-ul de studenţi, în meniul pentru mai multe detalii despre proiecte studentesti. ... [-]


Master în programul în inginerie software - 2 ani

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Suedia Eskilstuna

Creşterea şi influenţa de software în afaceri şi viaţa noastră de zi cu zi au fost fenomenal.Software Engineering se ocupă cu proiectarea şi dezvoltarea de sisteme de înaltă software de calitate şi, prin urmare, o [+]

Master în Programul de la Inginerie Software - 2 ani

&nbsp

Creşterea şi influenţa de software în afaceri şi viaţa noastră de zi cu zi au fost fenomenal. Se ocupă de Inginerie Software, cu proiectarea şi dezvoltarea de sisteme de înaltă software de calitate şi, prin urmare, o zonă ce în ce mai importantă în domeniul ştiinţei calculator. În aceste programe, veţi dobândi cunoştinţe teoretice şi abilităţi excelente practice în inginerie software.

&nbsp

&nbsp

EDUCAŢIE

&nbsp

În timpul acestui program, elevii vor dobândi cunoştinţe fundamentale şi expertiză excelentă în sisteme de inginerie software intensive, care presupun capacitatea de a face cu complexitatea de înţelegere, proiectarea şi implementarea unor astfel de sisteme la locul de muncă la nivel mondial. Elevii vor obţine cunoştinţe în principiile pentru analiza, proiectarea şi punerea în aplicare a sistemelor de software mari şi complexe.Tendinţele moderne, care vor domina în viitor, inclusiv dezvoltarea de software de inginerie software bazate pe componente, arhitecturi orientate pe servicii, interoperabilitatea şi dezvoltarea sistemului mondial vor fi predate. ... [-]


Master în program în inginerie software

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Suedia Eskilstuna

Proliferarea şi influenţa crescândă a software-ului în afaceri şi în viaţa noastră de zi cu zi au fost fenomenal.Software Engineering se ocupă cu proiectarea şi dezvoltarea sistemelor de software de înaltă calitate - [+]

Master în Programul de la Inginerie Software

&nbsp

Proliferarea şi influenţa crescândă a software-ului în afaceri şi în viaţa noastră de zi cu zi au fost fenomenal. Software Engineering se ocupă cu proiectarea şi dezvoltarea sistemelor de software de înaltă calitate - şi, prin urmare, un domeniu ce în ce mai importantă în domeniul ştiinţei calculator. În acest program, veţi dobândi cunoştinţe de bază şi abilităţi practice în inginerie software.

&nbsp

&nbsp

EDUCAŢIE

&nbsp

În timpul acestui program, elevii vor dobândi cunoştinţe teoretice şi bune abilităţi excelente în inginerie software-intensive, care cuprind sisteme de capacitatea de a face cu complexitatea de înţelegere, proiectarea şi implementarea unor astfel de sisteme la locul de muncă la nivel mondial. Elevii vor obţine cunoştinţe privind principiile pentru analiza, proiectarea şi punerea în aplicare a sistemelor de software mari şi complexe.Tendinţele moderne, care va domina dezvoltarea de software în viitor vor fi predate, inclusiv ingineria software bazate pe componente, arhitecturi orientate pe servicii, interoperabilitatea şi dezvoltarea sistemului global. Elevii finalizarea cu succes a acestui program va fi în măsură să demonstreze înţelegerea a metodologiilor şi tehnici de gestionare a software-ului şi să le aplice la o serie de scenarii de dezvoltare. Elevii vor fi capabili de a transcende diversităţii la nivel mondial şi de lucru în echipe internaţionale. ... [-]


Master în program în sistemele energetice durabile

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Suedia Eskilstuna

Sistemele energetice durabile sunt necesare pentru a depăşi problemele legate de aprovizionarea cu energie şi schimbările climatice din lume.Nu doriţi să lucraţi cu energie tehnologii de conversie [+]

Master în Programul de la sistemele energetice durabile

&nbsp

Sistemele energetice durabile sunt necesare pentru a depăşi problemele legate de aprovizionarea cu energie şi schimbările climatice din lume. Nu doriţi să lucraţi cu tehnologiile de conversie a energiei şi sisteme pentru îmbunătăţirea dezvoltării durabile?

&nbsp

&nbsp

Educaţie

&nbsp

Programul de Master în sistemele energetice durabile şi vă va oferi de stat-of-the-art cunoştinţe în acest domeniu important. Vei invata despre tehnologii pentru utilizarea soarele, vântul şi biomasa ca surse de energie. Producţia de energie electrică şi termică prin conversia energiei pe baza de abur şi de procesele de turbine cu gaz, de asemenea, intră în sfera de aplicare a acestui program. În plus, veţi învăţa despre analizele de performanţă ale sistemelor de energie diferite şi procesului de integrare.Metode matematice de optimizare, modelare şi simulare a sistemelor energetice sunt, de asemenea, incluse în program. ... [-]


Master în Studii de Viața în Muncă

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Suedia Eskilstuna

Programul Studii de Viața de Muncă vă oferă o perspectivă amplă și profundă asupra muncii și introduce perspectivele actuale privind dezvoltarea organizațiilor și a managementului. Veți dezvolta cunoștințe despre mediul de lucru și sănătatea, precum și despre eforturile de lider în domeniul sănătății și eforturile legate de sănătate la locul de muncă. [+]

Programul Studii de Viața de Muncă vă oferă o perspectivă amplă și profundă asupra muncii și introduce perspectivele actuale privind dezvoltarea organizațiilor și a managementului. Veți dezvolta cunoștințe despre mediul de lucru și sănătatea, precum și despre eforturile de lider în domeniul sănătății și eforturile legate de sănătate la locul de muncă.

Programul

Programul vă va oferi o înțelegere a dezvoltării studiilor de viață de lucru și a provocărilor cu care se confruntă în timpul digitalizării și globalizării. Studiile despre viața profesională includ procesele sociale și psihologice în muncă și condițiile și oportunitățile din viața profesională în timp - din perspectiva individuală, la locul de muncă, organizațional și societal. Importanța muncii pentru dezvoltarea, bunăstarea și sănătatea oamenilor este un factor-cheie al programului.... [-]


Programul de master în matematică inginerie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Suedia Eskilstuna

Programul vă va oferi cu cunoștințe matematice larg și adânc de Matematică și aplicațiile sale - cunoștințe care este foarte atractiv pe piața forței de muncă în sectoarele industriale și publice, precum și în societate, în general. Tehnologia de mâine depinde de metode matematice și calcule și educație în Inginerie matematică vă va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a dezvolta în mod activ noi tehnologii, construi o societate durabilă și / sau de a rula propria ta afacere de succes. [+]

Programul vă va oferi cu cunoștințe matematice larg și adânc de Matematică și aplicațiile sale - cunoștințe care este foarte atractiv pe piața forței de muncă în sectoarele industriale și publice, precum și în societate, în general. Tehnologia de mâine depinde de metode matematice și calcule și educație în Inginerie matematică vă va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a dezvolta în mod activ noi tehnologii, construi o societate durabilă și / sau de a rula propria ta afacere de succes.

Programul

Programul de Master în Inginerie matematică vă pregătește pentru a dezvolta tehnologiile de mâine. Veți învăța să stăpânească metode matematice și aplicații în statistici, tehnologia informației, informatică, de energie și de tehnologie de mediu, robotică și tehnologie de control automat, optimizare și matematică financiare.... [-]


Videoclipuri

The story about MDH

Study at Mälardalen University

Contactează

Mälardalens högskola

Adresă, linia 1 Mälardalen University Västerås, Högskoleplan 1 Eskilstuna, Drottninggatan 12
Eskilstuna, Södermanland County, Suedia
website http://www.mdh.se/
Telefon +46 21 10 13 00