Mälardalen University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mälardalen University ( MDH ) este situată în regiunea dens populată și expansivă din jurul lacului Mälaren, aproximativ o oră cu trenul de la Stockholm și Aeroportul Arlanda. Majoritatea studenților din cadrul Universității au cursuri la unul dintre cele două campusuri situate central în Eskilstuna și Västerås.


MDH efectuează cercetări excelente în domeniul Energiei Viitorului și al specializării în sisteme integrate și cercetări proeminente în domeniul sănătății și al bunăstării, precum și în specializările tehnologice și de inginerie în domeniul inovării și al realizării produselor.

Sarcina principală a domeniilor de cercetare stabilite în științele educaționale și matematică, economia industrială și management, împreună cu studiile de viață de lucru, este de a oferi o bază de cercetare pentru fiecare subiect de studiu la ciclul I și cel de-al doilea ciclu.


MDH se caracterizează prin parteneriate strânse cu întreprinderile și sectorul public din regiune, ceea ce face Universitatea noastră atractivă pentru studenți - și studenții noștri atractivi pe piața muncii. Aproximativ 85% dintre studenții noștri au un loc de muncă într-un an de la absolvire.


MDH este certificată pentru mediu și acordă prioritate dezvoltării comunității durabile în toate activitățile sale.


De ce studiați aici?

  • Colaborarea de care veți beneficia de educația noastră se caracterizează printr-un contact strâns de înaltă calitate și de cercetare, între studenți, precum și între studenți și profesori. Mälardalen University este bine cunoscută pentru colaborarea noastră cu societatea din jur și știm că studenții noștri sunt atractivi pe piața muncii. Peste 84% dintre studenții noștri au un loc de muncă în domeniul lor de studiu în primul an după absolvire. Prin educație de înaltă calitate și cooperare cu sectorul public, companii și industrie, vă pregătim pentru viața de muncă. Programele noastre de studiu sunt proiectate în cooperare cu angajatorii și sunt evaluate în mod constant de către aceștia - ceea ce ajută la potrivirea programelor și cursurilor noastre cu cerințele lumii profesionale. Multe companii multinaționale, cum ar fi ABBand Volvo, sunt situate aproape de Eskilstuna și Västerås, iar studenții noștri beneficiază de acest lucru.

O atmosferă internațională Vă veți simți ca acasă la Mälardalen University , iar a fi aici este mai degrabă ca făcând parte dintr-o comunitate internațională decât într-o anumită țară. Mälardalen University are o atmosferă internațională, cu studenți și personal din toată lumea. De asemenea, avem universități partenere din aproximativ patruzeci de țări de pe glob și atât studenții cât și personalul au oportunități excelente de a petrece ceva timp la unul dintre aceste alte locuri de învățare.

· Suport și activități valoroase Universitatea oferă o mulțime de ajutor studenților noștri, printre altele sub formă de cursuri de tehnică de studiu și de comunicare. Spre sfârșitul unui program de studiu, oferim, de asemenea, consiliere în carieră. Uniunea Studenților organizează o mulțime de activități sociale și oferă un sprijin valoros, în special studenților noștri internaționali.

· Cazare bună Noi îi ajutăm pe studenți să găsească un loc de trai, fie în Eskilstuna, fie în Västerås. În timpul semestrelor, de luni până vineri, oferim și călătorii gratuite cu autobuzul între orașe, atât pentru studenți, cât și pentru personal.

· Facilități excelente la dispoziția dumneavoastră Facilitățile sunt moderne și oferă clădiri luminoase care au fost construite special pentru Universitatea. Există o mulțime de săli de curs și locuri de întâlnire pentru studenți, dar și curți frumoase și camere de studiu liniștite. Există o mulțime de stații de lucru pe computer pe care studenții noștri le pot utiliza, plus accesul la o rețea fără fir pentru calculatoarele portabile.

· Învățământul de înaltă calitate bazat pe cercetare Există o legătură directă între educația noastră și cercetarea noastră. Studenții noștri dobândesc cunoștințe bune în lumea cercetării și cele mai recente descoperiri.

· Educație cu accent pe capacitatea de angajare În calitate de student de la Mälardalen University din Mälardalen University veți fi atractivi pe piața forței de muncă. Printr-o educație de înaltă calitate și o colaborare cu comunitatea înconjurătoare, vă pregătim pentru viața profesională. Programele noastre de studiu sunt concepute în colaborare cu angajatorii și sunt evaluate în mod constant de aceștia - ceea ce ajută la adaptarea programelor și cursurilor noastre la cerințele pieței muncii. Elevii noștri se află în contact permanent cu colegii, profesorii, cercetătorii și viitorii angajatori, iar multe dintre educațiile noastre au elemente practice. Aceasta poate lua forma, de exemplu, a studenților care își scriu proiectele de diplomă împreună cu o firmă sau a unei universități care invită reprezentanți de afaceri ca lectori invitați.

· O apropiere în cadrul studenților Universității Internaționale apreciază adesea faptul că este ușor să intri în contact cu profesorii și că există o atmosferă informală la MDH . Studenții universitari, doctoranzi și profesori se întâlnesc deseori în contextul diferitelor proiecte. Apreciem acest lucru atunci când studenții participă activ la educația lor și, prin urmare, vă încurajează să profitați din plin de timpul acordat studiului.

Locații

Eskilstuna

Mälardalens högskola

Address
Mälardalen University
Västerås, Högskoleplan 1
Eskilstuna, Drottninggatan 12

Eskilstuna, Județul Södermanland, Suedia
Număr de telefon
+46 21 10 13 00