Citește Descrierea Oficială

Lund University - Lund University Suedia

Lund University fost înființată în 1666 și se situează în mod consecvent printre primele 100 de universități din lume (a 92-a în lume și cea mai înaltă clasă din Suedia, QS World University Rankings 2019).

Universitatea are 40.000 de studenți și 7.400 de angajați și oferă peste 100 de programe de masterat și 8 programe de licență predate în limba engleză .

Lund este cea mai atractivă destinație de studiu a Suediei. Universitatea oferă una dintre cele mai largi game de programe și cursuri din Scandinavia, bazată pe cercetări interdisciplinare și de vârf. O diplomă de la Lund University din Lund University este un semn distinctiv al calității atât în ​​Suedia, cât și în străinătate.

Domeniile tematice

Cele opt facultăți și multe centre de cercetare specializate oferă educație în următoarele domenii:

 • Arhitectură
 • Afaceri, Economie
 • Comunicare
 • Inginerie
 • Mediu inconjurator
 • Amenda
 • Umanistice, Limbi
 • Studii Internationale
 • Lege
 • Medicament
 • Ştiinţă

Oportunități de studiu pentru studenții internaționali

Lund University oferă peste 100 de programe de masterat și 8 programe de licență în limba engleză , precum și mai mult de 1.000 de cursuri freestanding predate în limba engleză.

Găsiți programul de studii: www.lunduniversity.lu.se/programs

Perioadele de aplicare

Perioada de aplicare principală pentru studenții străini este de la mijlocul lunii octombrie până la 15 ianuarie pentru toate programele începând din semestrul toamnei (august) în fiecare an. O mică selecție de programe acceptă de asemenea aplicații în perioada iunie-august pentru data de începere a semestrului de primăvară (ianuarie).

Cum se aplică pentru studii: www.lunduniversity.lu.se/apply

Taxe de școlarizare

Elevii care sunt cetățeni ai țărilor din afara UE / SEE și Elveția sunt, în general, obligați să plătească taxe de școlarizare. Taxele de școlarizare nu se aplică cetățenilor UE / SEE. Pentru informații despre taxele de școlarizare ale programelor individuale, consultați www.lunduniversity.lu.se/programs

Șanse de bursă

Elevii care sunt cetățeni ai unor țări din afara UE / SEE pot solicita o bursă după ce vor candida la studii cu noi. Bursele sunt acordate pe baza meritelor academice, nu a situației financiare.

Aflați mai multe despre oportunitățile de bursă: www.lunduniversity.lu.se/scholarships

Cercetare

Lund găzduiește peste 30 de medii de cercetare din lume și găzduiește două dintre cele mai mari facilități de cercetare a materialelor din Europa: MAX IV (inaugurat în 2016) și ESS (care va fi deschis în 2023). Lund University este, de asemenea, membră a rețelelor Universitas 21 de prestigiu de cercetare intensivă și a Ligii Universităților Europene de Cercetare (LERU) .

Stilul de predare

Gândirea critică și libertatea minții sunt pietrele de temelie ale vieții academice de la Lund University . O concentrare asupra muncii în grup în medii mai clare, deschise la clasă facilitează învățarea, creează un dialog și contribuie la generarea de noi idei.

Lund este un loc de întâlnire internațional atât pentru studenți, cât și pentru cercetători. Acest lucru creează medii de clasă globală în care studenții dobândesc noi perspective culturale și își pot dezvolta rețelele internaționale, care sunt foarte apreciate de angajatori din întreaga lume.

Elevii din Lund primesc oportunități excelente de interacțiune în afaceri . Orașul Lund are un mediu unic, de clasă mondială pentru tehnologie, cunoaștere, inovare și antreprenoriat și găzduiește o impresionantă gamă de companii internaționale.

Viață de student

Lund este alegerea nr. 1 pentru studenții străini care vin în Suedia și este considerat cel mai bun oraș studențesc din Suedia, cu combinația sa unică de mari cluburi sociale ("națiunile" istorice), uniunile studențești și Societatea Academică, creând un student vibrant și activ viaţă.

Orașul Lund

Situat în sudul Suediei, orașul Lund este la doar 10 minute cu trenul până la cel mai mare oraș al Suediei, Malmö, și la numai 35 de minute cu trenul spre Aeroportul Copenhaga din Danemarca.

Fiind unul dintre cele mai vechi orașe din Suedia, datând din anul 990, Lund este un oraș al contrastelor, unde peste 1000 de ani de istorie se amestecă cu cunoștințe și idei moderne. În Lund, veți găsi farmecul unui oraș mic, pitoresc, cu pietre cioplite, alături de atracțiile orașului, cum ar fi serviciile, cumpărăturile, restaurantele și evenimentele culturale. Lund găzduiește, de asemenea, mari companii internaționale, cum ar fi Sony Mobile, Tetra Pak, Ericsson, Alfal Laval și Gambro.

În Suedia și Lund se vorbesc foarte mult limba engleză (90% dintre suedezi sunt fluenți), ceea ce înseamnă că puteți experimenta o cultură europeană unică, fără a se confrunta cu o barieră lingvistică.

Aflați mai multe despre Lund University

Pentru mai multe informații, vizitați www.lunduniversity.lu.se

De asemenea, puteți pune întrebări pe pagina noastră de pe Facebook www.facebook.com/lunduniversity

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:


Lund University

Master în contabilitate și finanțe este potrivit pentru studenții interesați în carieră într-o gamă largă de organizații și sectoare în domeniile de afaceri, consultanță ... [+]

Master în contabilitate și finanțe este potrivit pentru studenții interesați în carieră într-o gamă largă de organizații și sectoare în domeniile de afaceri, consultanță și finanțe.

O carieră în finanțe corporative, contabilitate financiară, analiză financiară, audit intern și control, controlul managementului, managementul trezoreriei și profesiile aferente necesită un nivel avansat de înțelegere a teoriilor și practicilor de contabilitate și finanțe. Programul răspunde acestei nevoi și se bazează pe ideea că învățarea este fructuoasă atunci când este aplicată în contexte practice de decizie. Se pune un accent puternic pe formarea abilităților participanților de a-și aplica în mod disciplinat și critic cunoștințele în situațiile decizionale, iar programul folosește intens o metodă pedagogică orientată spre aplicații, precum și proiecte provocatoare, echipe, cazuri și experimente.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program dublu de studii de dezvoltare și creștere economică combină expertiza a trei universități europene cu o înaltă clasă într-o platformă comună cu cercetători ... [+]

Master în Dezvoltare Economică și Creștere pregătește următoarea generație de analiști, cercetători și profesioniști în domeniul dezvoltării și dezvoltării, cu o capacitate ridicată de independență. Programul combină expertiza a trei universități europene cu o înaltă clasă într-o platformă comună cu cercetători de renume în economie, istorie economică și demografie.

În acest program de diplomă dublă, vă petreceți primul an de studii de dezvoltare și economie internațională, statistici și dezvoltare pe termen lung la Universidad Carlos III de Madrid sau la Universitatea din Groningen. În al doilea an, vă specializați în dezvoltarea și dezvoltarea, legate de aspecte precum complexitatea și egalitatea, durabilitatea și energia, inovația și capitalul uman, la Lund University .... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program interdisciplinar de masterat are un domeniu larg și vă oferă acces la cercetările de ultimă oră. Oferim o predare de calitate în trei specializări diferite: ... [+]

La aplicarea acestui program, selectați una dintre cele trei piese: pista de istorie economică, pista Demografie economică sau pista de dezvoltare economică.

Istoria economiei (120 ECTS)

Cunoașterea trecutului este esențială pentru înțelegerea lumii de astăzi și pentru modelarea viitorului. În această pistă, veți dezvolta perspective avansate în dezvoltarea pe termen lung a societăților. Prin combinarea instrumentelor analitice din economie și științele sociale cu o înțelegere contextuală a condițiilor din trecut, veți putea să folosiți experiența umană acumulată pentru a rezolva problemele actuale.

Lund University este renumită pentru cercetările sale din istoria economică. În calitate de student, profitați din plin de acest mediu înfloritor, accesând cercetarea de ultimă oră în educația voastră. Cursurile de bază acoperă domenii tematice, cum ar fi economia globală, populația și standardul de viață, schimbarea instituțională, precum și proiectarea cercetării și aplicarea metodelor științifice. În plus, vă puteți adapta gradul nostru de la gama noastră largă de subiecte acoperite în cursuri elective și tutoriale.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Economie vă oferă o cunoaștere aprofundată a teoriilor economice moderne, concepte și tehnici și aplicațiile lor. Acesta deschide ușile pentru o ga ... [+]

Master în economie deschide ușile pentru o gamă largă de cariere ca un economist, consultant, analist și consilier și absolvenți sunt capabili să urmeze o carieră, atât în sectorul public și privat. Programul vă oferă o cunoaștere aprofundată și aprofundată a teoriilor, conceptelor și tehnicilor economice moderne și a aplicațiilor acestora. Veți obține instrumentele necesare pentru a efectua analize economice avansate și pentru a obține cunoștințe de specialitate în domeniul dvs. specific de interes. Veți deveni, de asemenea, familiarizați cu cercetarea de ultimă oră în fiecare domeniu specializat și veți învăța tehnici de cercetare importante.

Primul an este conceput pentru a vă oferi o cunoaștere solidă a metodelor de bază ale economiei avansate și pentru a vă permite să vă specializați într-o anumită zonă de interes, precum și pentru a vă permite să aplicați cunoștințele dvs. pentru a analiza problemele din lumea reală. Al doilea an aprofundează în continuare această cunoaștere, lărgește domeniile de interes și vă introduce metodele de cercetare.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de masterat bazat pe acțiune vă oferă fundațiile practice și teoretice necesare pentru a lucra cu dezvoltarea și inovația într-o afacere stabilită sau pentr ... [+]

Persoanele cu abilități antreprenoriale au o importanță majoră într-o societate caracterizată de creșterea incertitudinii și de schimbările rapide. Competențele antreprenoriale permit descoperirea și exploatarea cu succes a oportunităților de pe piață, precum și stimularea proiectelor de inovare și dezvoltare a afacerilor în corporațiile existente.

Atunci când aplicați la acest program, selectați fie piesa Corporate Entrepreneurship and Innovation, fie piesa Entrepreneurship: New Venture Creation. Ambele piese conduc la un Master în Antreprenoriat și Inovare.

Antreprenoriatul corporativ și inovația

Această pistă este concepută pentru cei care doresc să colaboreze cu dezvoltarea afacerilor și inovarea în întreprinderile stabilite. Veți afla cum sunt identificate, dezvoltate, organizate și implementate oportunități de reînnoire și inovare în organizație. În timpul programului, veți obține experiență practică ca un stagiar la o companie progresivă. La companie, veți fi implicat într-un proiect de dezvoltare a afacerii împreună cu mentorul și personalul actual.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de masterat oferă o combinație unică de cursuri de specialitate în domeniul impozitării directe și indirecte, cu accent special pe legislația UE. Cursurile ... [+]

Impozitele se află în centrul multor decizii în afaceri și guvern. Într-o lume în care comerțul este global, cunoașterea numai a regulilor interne este inadecvată. Cu Masterul nostru în legislația fiscală europeană și internațională, veți putea ajuta întreprinderile și instituțiile să opereze într-un context mondial, cu accent pe cadrul juridic al Uniunii Europene.

Uniunea Europeană este una dintre cele mai mari și mai importante economii din lume. Cei interesați de a face afaceri în statele membre ale UE trebuie să cunoască regulile fiscale și practicile legilor relevante. În acest program, veți obține o înțelegere mai profundă a sistemului juridic al Uniunii Europene și a modului în care legile fiscale ale pieței interne a UE operează într-un context transfrontalier. În plus, veți învăța cum să găsiți și să utilizați materiale juridice din UE și internaționale.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Finanțe vă extinde cunoștințele despre toate domeniile majore de luare a deciziilor financiare. Veți obține o înțelegere aprofundată și o instruire ... [+]

Programul de Master în Finanțe vă pregătește pentru o carieră internațională în sectorul serviciilor financiare, de exemplu în sectorul bancar comercial și al investițiilor, al firmelor de asigurări și al autorităților de supraveghere și al funcțiilor financiare atât în sectorul privat, cât și în cel public. Absolvenții acestui program au găsit muncă în companii financiare și nefinanciare din întreaga lume.

Programul vă extinde cunoștințele despre toate domeniile majore de luare a deciziilor financiare. Veți obține o înțelegere aprofundată și o instruire în identificarea, analizarea și rezolvarea eficientă a problemelor financiare complexe. Programul este bazat pe cercetare și se bazează pe principiul rigorii academice în practică. Veți învăța concepte teoretice și empirice avansate atât în ​​economie financiară, cât și în finanțe corporative.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master in Information Systems este un program de clasă mondială care vă oferă instrumentele și abilitățile de a proiecta, dezvolta și implementa sisteme care ... [+]

Master în Informatică vă oferă oportunități remarcabile în carieră. După absolvire, puteți urma cariere în întreaga lume în posturi precum arhitect sistem, consultant IS / IT, designer IS, manager de proiect IS / IT, designer UX, analist de afaceri și sistem, inginer de procese comerciale, analist de sistem sau inginer software .

Vă oferim un program de clasă mondială care vă oferă instrumentele și abilitățile de a proiecta, dezvolta și implementa sisteme care pot rezolva probleme organizaționale și sociale importante. Veți învăța cum pot fi folosite tehnologiile informației și comunicațiilor pentru atingerea obiectivelor strategice. Accentul se pune pe modul de proiectare și dezvoltare a sistemelor moderne de informare care sunt mobile și flexibile în raport cu obiectivele și nevoile organizației. Veți câștiga o înțelegere mai profundă a contextului de afaceri mai larg al sistemelor informatice și a modului în care acestea ar trebui concepute pentru a atinge performanțe tehnice performante și calități de interacțiune, cum ar fi utilitatea.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Concentrarea unică a acestui program pe dinamica spațială vă permite să obțineți perspective asupra modului în care zonele de dezvoltare și inovare se interacționează, ev ... [+]

În acest program, veți primi teoria, conceptele și metodele pentru a analiza și a înțelege mai bine economia, rădăcinile și motoarele creșterii și inovării. Concentrarea unică asupra dinamicii spațiale vă permite să obțineți o perspectivă asupra modului în care domeniile de dezvoltare și inovare se integrează, evoluează și modelează economia în diferite regiuni și perioade de timp.

Inovația este fundamentală în procesul de dezvoltare durabilă din punct de vedere economic, social și ecologic. Provocări majore, cum ar fi cele cu care ne confruntăm în prezent; schimbările climatice, securitatea alimentară și reducerea sărăciei, necesită noi soluții tehnice, noi configurații sociale, noi modele economice și, în cele din urmă, noi transformări socio-economice și tehnice. Inovația se referă, de asemenea, la difuzarea și la schimbările incrementale care conferă societății beneficii economice, sociale și de mediu. În acest program, veți învăța dinamica macro și microeconomică a inovării.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master este cel mai popular program de afaceri din Suedia, cu cel mai mare număr de solicitanți din întreaga lume. Vă pregătește pentru o carieră în mark ... [+]

Acest program vă pregătește pentru o carieră în marketing, strategie, brand și management de produs, vânzări și marketing. Programul de Master în Marketing Internațional și Managementul de Brand este cel mai popular program de afaceri din Suedia cel mai popular, cu cel mai mare număr de solicitanți din întreaga lume.

Atunci când aplicați acestui program, selectați fie următoarea pistă Strategii pentru mărci și pe piețele internaționale, fie linia de urmărire a tendințelor internaționale ale mărcilor și a inovațiilor .

La finalizarea programului, veți absolvi cu un Master în Administrarea Afacerilor, cu o specializare în Marketing internațional și management de brand.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Managementul Strategic Internațional combină cercetarea de ultimă generație cu legături puternice cu practica prin proiecte industriale în care sun ... [+]

Acest program de un an de masterat este destinat studenților cu licență în administrarea afacerilor, interesați de modul de analiză, formare și implementare a strategiilor și de a deveni un lider organizațional senior.

Afacerile se confruntă tot mai mult cu provocări care amenință modelele actuale de afaceri, dar reprezintă, de asemenea, oportunități imense. Acest program vă oferă cunoștințele și abilitățile cu privire la modul de recunoaștere a acestor provocări și de a le acționa pentru a asigura succesul pe termen lung. Veți învăța cum să luați decizii care pot face sau să vă distrugă compania, ci și cum să le implementați.

Oferim cele mai recente informații despre strategia managerială printr-o varietate de metode de predare la scară mică, asigurând o experiență de învățare captivantă și provocatoare. Subliniem atât perspective științifice sofisticate, cât și legături cu practica afacerilor. Master în Managementul Strategic Internațional combină cercetarea de ultimă generație cu legături puternice cu practica prin intermediul proiectelor industriale în care sunt aplicate instrumente științifice pentru a rezolva problemele reale ale companiei. Programul oferă, de asemenea, posibilitatea de a combina teza de masterat cu o misiune de companie.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Management vă va pregăti pentru leadership în lumea afacerilor în mișcare rapidă. Este condusă de o filosofie de predare practică și aplicată, care ... [+]

Acest program intensiv, de un an, cu normă întreagă pregătește recent absolvenți de non-business pentru o gamă largă de cariere în management. Veți învăța să aplicați abilitățile dobândite într-o serie de domenii, inclusiv marketing, management strategic, consultanță în afaceri și dezvoltare organizațională. Veți rafina și dezvolta abilitățile dumneavoastră de comunicare, de lucru în echipă și de prezentare prin munca individuală și de grup și vă veți dezvolta abilitățile profesionale în luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, analiza și reflecția critică.

S-ar putea să aveți deja în minte obiectivele de carieră sau, probabil, încă vă gândiți la ce traseu, rol și mediu vă va potrivi cel mai bine în lumea afacerilor. În orice caz, acest program de diplomă te va pregăti pentru conducere în lumea afacerilor în mișcare rapidă. Acesta este condus de o filosofie de predare practică și aplicată care se axează pe învățarea și dezvoltarea experienței și veți învăța din studii de caz din viața reală cum să puneți în practică cele mai noi gândințe academice și strategii de afaceri.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program vă va oferi o mai bună înțelegere a diferitelor provocări cu care se confruntă managerul practicant și consultantul. Are o combinație solidă atât a cunoștin ... [+]

A face o schimbare necesită o conducere bună. Acest program vă va oferi o mai bună înțelegere a diferitelor provocări cu care se confruntă managerul practicant și consultantul. Are o combinație solidă atât a cunoștințelor aprofundate despre afaceri, cât și a cunoștințelor despre resursele umane.

Programul se inspiră din domeniile de cercetare recunoscute la nivel internațional de către lectori în cadrul programului. Acestea includ domeniile managementului cunoașterii, identității în organizații, culturii organizaționale, conducerii și schimbării. În special, programul subliniază natura strategică a provocărilor contemporane asociate cu gestionarea organizațiilor și a muncii. Veți învăța cum să aplicați conceptele, modelele și instrumentele teoretice pentru a rezolva problemele reale care ar putea apărea în organizații.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de masterat în arhitectură combină cele mai bune practici cu cercetarea avansată, educând elevii astfel încât să devină profesioniști cu înaltă calificare care ... [+]

Lumea de astăzi este tot mai strâns legată și conectată la nivel global, oferind astfel noi provocări pentru arhitectură. Aceste provocări privesc totul, de la densificarea orașelor și sustenabilitatea la amenințările legate de evenimentele extreme și de mediul înconjurător. Lund University , situată în regiunea dinamică Copenhaga-Malmö, este bine cunoscută pentru competența și cunoștințele sale și oferă resurse superbe pentru studierea acestor probleme într-un context mai larg. Programul combină cele mai bune practici cu cercetarea avansată, educând elevii astfel încât să devină profesioniști cu înaltă calificare care sunt competitivi la nivel internațional.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de masterat în Design Urban Durabil la Școala de Arhitectură are o reputație bine stabilită pentru dezvoltarea unui design modern umanist care promovează viabil ... [+]

Realizarea orașelor în creștere, sănătoase, atractive și durabile reprezintă o provocare excepțională. Lund University , situată în regiunea dinamică Copenhaga-Malmö, este un lider mondial în echilibrarea creșterii economice urbane și a dezvoltării mediului și oferă resurse excelente pentru studierea diverselor aspecte ale durabilității și designului. Programul de masterat în Design Urban Durabil la Școala de Arhitectură are o reputație bine stabilită pentru dezvoltarea unui design modern umanist care promovează viabilitatea, construirea comunității și sustenabilitatea socială. Bazându-se pe cele mai bune practici și cercetări avansate în formă urbană, calitate urbană și durabilitate, programul de Master produce profesioniști cu înaltă calificare, capabili să răspundă provocării unui design urban durabil ca indivizi productivi, de succes, creativi, profesia și practica lor.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Școala de Design Industrial vă oferă un mediu creativ cu facilități de ateliere excelente. Programul este alcătuit din proiecte individuale de proiectare industrială, ate ... [+]

Programul de Master în design industrial se concentrează pe trei teme: viață și comportament, formă și tehnologie, sau om și natură. Programul este alcătuit din proiecte individuale de proiectare industrială, ateliere și cursuri teoretice suplimentare.

Veți participa și veți contribui la crearea de cunoștințe în domeniul designului. Organizând expoziții, seminarii și ateliere vă veți comunica munca dvs. și veți participa la dezbaterea publică. Școala de Design Industrial vă oferă un mediu creativ cu facilități de ateliere excelente. Ca parte a unei universități de anvergură, putem oferi oportunități mari pentru o abordare multidisciplinară prin cooperarea cu alte facultăți. Elevii vor deveni autorități în subiectul ales, fie în capacitatea lor conceptuală creativă, strategică sau tehnică. Mai presus de toate, programul de masterat în Design Industrial încurajează dezbaterea și deliberarea în profunzime a disciplinei.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Lund University se numără printre cele mai importante universități din lume când vine vorba de cercetare și educație în domeniul biotehnologiei. Este loc de cativa oameni ... [+]

Biotehnologia este o tehnologie de bază care oferă un potențial puternic de inovare pentru dezvoltarea durabilă a societății. Cercetarea și dezvoltarea în biotehnologie continuă să îmbunătățească procesele și să dezvolte produse care au un impact profund asupra diferitelor sectoare, cum ar fi sănătatea și produsele farmaceutice, agricultura, alimentele și hrana pentru animale, reabilitarea mediului, precum și producția de substanțe chimice și biocombustibili.

Lund University se numără printre cele mai importante universități din lume pentru cercetare și educație în domeniul biotehnologiei. Acolo sunt câțiva oameni de știință de renume mondial care au legături puternice cu industria - de la mari companii multinaționale la întreprinderi mici, bazate pe cercetări dezvoltate în departamentele noastre.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master oferă o combinație de învățare practică și teoretică cu un accent puternic pe munca de grup și interacțiunea dintre elevi și personalul didactic, ... [+]

Tendința de creștere a dezastrelor și a pierderilor aferente reprezintă o adevărată provocare la nivel mondial. Riscul global în schimbare datorat unor procese precum schimbările climatice, urbanizarea și complexitatea crescândă a societății moderne reprezintă provocări majore pentru dezvoltarea durabilă și trebuie abordate printr-o abordare interdisciplinară. Un număr tot mai mare de guverne și organizații internaționale recunosc necesitatea intensificării eforturilor lor de gestionare a riscului de dezastre și de adaptare la schimbările climatice, pentru a se adapta cu succes la mediile în schimbare și pentru a dezvolta societăți sigure și durabile.

Programul de masterat în managementul riscului de dezastre și adaptarea la schimbările climatice are sprijin din partea unor instituții naționale și internaționale importante, cum ar fi agențiile ONU, mișcarea Crucea Roșie / Semiluna Roșie, ONG-urile și autoritățile naționale.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Embedded Electronics Engineering oferă o perspectivă largă, în care designul digital și analog este considerat o unitate în care domenii diferite interacționează. Accentu ... [+]

Embedded Electronics Engineering oferă o perspectivă largă, în care designul digital și analog este considerat o unitate în care domenii diferite interacționează. Accentul se pune pe CMOS, unde miliarde de dispozitive sunt folosite pentru a construi un sistem pe o singură matriță de siliciu.

Clasamentul Shanghai (ARWU) clasifică Lund University printre primele 20 de universități din lume în domeniul Ingineriei Electrice și Electronice pentru anul 2017. Acest program este solicitant și unic în oferta sa, pregătire perfectă pentru cariera viitoare. Programul cuprinde domenii de la circuitele de radiofrecvență (RF) până la conversia datelor și circuitele digitale. O altă caracteristică deosebită este că designul circuitului este legat de zona de comunicații fără fir, unde front-urile RF sunt co-proiectate cu banda digitală de bază, ceea ce oferă posibilitatea de a construi transceivere complete.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Cercetările avansate ale Universității referitoare la clădirile eficiente din punct de vedere energetic, precum și legăturile sale strânse cu industria de construcții, cr ... [+]

Clădirile sunt responsabile pentru o mare parte din consumul nostru global de energie. Utilizarea energiei este, de fapt, determinantul principal al amprentei de mediu a clădirii, având în vedere durata totală de viață a acesteia.

Lund University este renumită pe plan internațional pentru cercetări de înaltă calitate legate de clădirile eficiente din punct de vedere energetic. Expertiza noastra se concentreaza pe o perspectiva intreaga cladire, care reflecta nevoile locuitorilor, precum si confortul si sanatatea acestora. Cercetarea avansată a Universității și legăturile sale strânse cu industria construcțiilor creează o bază excelentă pentru un program puternic de masterat cu un accent deosebit asupra clădirilor.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest Master Master Erasmus Mundus își propune să ofere o dimensiune europeană în domeniul cunoașterii intensivă a cercetării și dezvoltării alimentelor și este foarte re ... [+]

Masteratul comun Erasmus Mundus în Inovația Alimentară și Designul Produselor (FIPDes) este un program academic de doi ani în domeniul științei alimentelor și al dezvoltării produselor, condus de Université Paris Saclay și AgroParisTech (Franța), împreună cu DIT (Irlanda) UNINA (Italia) și Lund University . Obiectivul Master FIPD este de a oferi o dimensiune europeană în domeniul cunoașterii intensivă a cercetării și dezvoltării alimentelor și este foarte relevant pentru studenții din UE și din țările terțe care doresc să fie angajați în sectorul agroalimentar și al băuturilor. Programul a fost aprobat de Comisia Europeană în 2010 și a început în 2011.Module / cursuri de program... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program acoperă proiectarea și producția de alimente cu beneficii pentru sănătate. Veți învăța despre subiecte precum chimia alimentelor, prelucrarea produselor ali ... [+]

Acest program vizează studenții care doresc să învețe mai multe despre alimente și care doresc să lucreze cu alimente viitoare inovatoare, de exemplu, ca parte a soluției la probleme majore de sănătate, cum ar fi malnutriția și obezitatea. Programul acoperă proiectarea și producția de alimente cu beneficii pentru sănătate. Veți învăța despre subiecte precum chimia alimentelor, prelucrarea produselor alimentare, chimia de suprafață și coloid, microbiologia, nutriția și analiza alimentelor.

Programul este aliniat îndeaproape nevoilor pieței și există un accent puternic pe științele inginerești. În timpul studiilor, vă veți întâlni nu numai cu cercetători de renume mondial în cadrul departamentului, ci și cu lectori invitați din diverse companii de produse alimentare care lucrează, de exemplu, cu dezvoltarea și marketingul produselor. Legăturile noastre cu industria locală sunt puternice, iar accentul pus pe inovare este ridicat; mulți dintre cercetătorii noștri au transformat rezultatele cercetării în întreprinderi antreprenoriale de succes, precum Oatly, Optifreeze, Probi și Solve.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Masteratul comun Erasmus Mundus în ingineria siguranței în caz de incendiu (IMFSE) este organizat de trei instituții de conducere în domeniul siguranței împotriva incendi ... [+]

Aceste trei universități europene de cercetare cu experiență complementară în domeniul ingineriei de siguranță la foc (FSE) se alătură împreună cu obiectivul principal de a crea un program educațional care definește cunoștințele necesare pentru un inginer profesionist în domeniul siguranței în caz de incendiu, capabil să dezvolte un design bazat pe performanță (PBD). Cele trei universități IMFSE sunt liderii instituțiilor europene în domeniul siguranței împotriva incendiilor, oferind atât programe educaționale, cât și cercetări de nivel înalt. Gent are drept scop FSE general, Lund este recunoscut în dinamica incendiilor în incintă, modelarea CFD, comportamentul uman în timpul incendiilor și evacuării și metodele de evaluare a riscurilor, iar Edinburgh este dezvoltatorul primului curriculum în ingineria structurală în domeniul siguranței împotriva incendiilor.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master vă oferă resursele, mentalitatea și abilitățile necesare pentru o carieră de succes în logistica globală și managementul lanțului de aprovizionare ... [+]

Programul își propune să ofere studenților resursele, mentalitatea și abilitățile necesare pentru construirea unei cariere de succes în logistica globală și managementul lanțului de aprovizionare. Cursurile noastre sunt concepute pentru a oferi studenților atât cunoștințe teoretice solide, cât și experiențe practice "practice". Ele oferă, de asemenea, numeroși lectori din industrie, precum și oportunități pentru studenți de a vizita și de a lucra cu companii în misiuni. Programul are o abordare multidisciplinară în ceea ce privește proiectarea, planificarea și gestionarea lanțurilor de aprovizionare și a strategiilor, rețelelor, proceselor și sistemelor logistice. Elevii învață tehnici de rezolvare a problemelor care pot fi aplicate atât modelelor cantitative, cât și calitative, cum ar fi studiile de caz, lucrările de proiect, jocurile de afaceri și simulările.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master acoperă principalele aspecte ale ingineriei resurselor de apă, inclusiv managementul integrat al resurselor de apă, tratarea apelor reziduale, ges ... [+]

Accesul la apa curată reprezintă piatra de temelie pentru îmbunătățirea asistenței medicale, creșterea ofertei de hrană, reducerea ratei mortalității infantile și îmbunătățirea calității vieții oamenilor. A devenit crucială dezvoltarea unor tehnologii care să poată aborda provocările legate de securitatea apei și să răspundă cererii tot mai mari. Prin aplicarea gestionării integrate a resurselor de apă, apa de suprafață și apele subterane pot fi utilizate pentru a acoperi această cerere într-un mod durabil și ecologic. Acestea sunt problemele pe care le explorăm împreună cu studenții noștri, precum și multe alte provocări, cum ar fi tratarea apelor uzate, gestionarea apelor pluviale, hidraulica costieră și modelarea proceselor hidrologice. Programul este larg și acoperă cele mai importante aspecte ale ingineriei resurselor de apă.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de comunicații wireless se concentrează pe straturile fizice și inferioare ale comunicațiilor fără fir. Scopul este de a oferi studenților noștri o cunoaștere a ... [+]

Programul de masterat în comunicare wireless pregătește studenții pentru o carieră interesantă într-o industrie care se extinde rapid. Clasamentul Shanghai (ARWU) clasifică Lund University printre primele 20 de universități din lume în domeniul Ingineriei Electrice și Electronice pentru anul 2017. Universitatea dispune de resurse excelente în domeniul comunicațiilor fără fir și poate oferi studenților posibilitatea de a învăța de la cercetători de vârf din lume, în facilități de laborator de ultimă oră. Cercetarea și educația sunt strâns legate în cadrul departamentului. Toți profesorii noștri sunt educați la nivel de doctorat sau mai în vârstă și sunt implicați activ în cercetare.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de masterat internațional în managementul și politica de mediu (EMP) este conceput pentru a permite absolvenților să conducă schimbările prin dezvoltarea capaci ... [+]

Dacă sunteți interesat de întrebări precum "cum pot fi evaluate problemele de mediu", "cum funcționează companiile și autoritățile publice pentru prevenirea și rezolvarea problemelor de mediu" și "cum pot influența și controla diferitele tipuri de actori pentru a conduce schimbări pozitive" , atunci acest program al Maestrului vă va face apel. Programul de masterat internațional în managementul și politica de mediu (EMP) este conceput pentru a permite absolvenților să conducă schimbarea prin dezvoltarea abilității lor de a evalua, proiecta și implementa gestionarea și răspunsurile politice la provocările complexe de mediu. Caracteristicile principale ale programului EMP includ natura sa interdisciplinară, internațională și aplicată.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master în Științele Mediului, Politică și Management (MESPOM) vă pregătește pentru identificarea și implementarea soluțiilor la provocările complexe de s ... [+]

MESPOM este un program comun în Științele Mediului, Politică și Management condus de patru mari universități europene și două universități din America de Nord. Studenții studiază în cel puțin trei din cele șase universități ale consorțiului, iar la finalizarea lor se acordă un grad comun. Reunind cele mai bune rezultate din instituțiile partenere excelente și oferind o viziune la fața locului în mai multe culturi cu diverse regimuri de mediu, MESPOM pregătește studenții pentru identificarea și implementarea soluțiilor la provocările complexe de sustenabilitate a mediului, în special în context internațional. Călătoria educațională cu mai multe fațete creează, de asemenea, o platformă unică pentru rețeaua vibrantă de absolvenți care caracterizează acest program.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul LUMES oferă studenților abilitățile necesare pentru a face față problemelor legate de provocările complexe de sustenabilitate ale secolului XXI. Programul LUMES ... [+]

Programul LUMES oferă studenților competențele necesare pentru a face față problemelor legate de provocările complexe de sustenabilitate ale secolului XXI. Programul LUMES se concentrează asupra provocărilor privind durabilitatea de la nivel local la cel global, combinând perspectivele sociale și naturale.

Bazându-se pe cunoștințele și experiențele pe care studenții le posedă deja, accentul se pune pe înțelegerea modelelor actuale de dezvoltare societală și a problemelor de mediu pe care le creează, precum și a abordărilor pentru formularea de strategii pentru Pathways durabile viitoare. Fundația programului adoptă o abordare interdisciplinară și holistică a durabilității, pentru a înțelege interacțiunile dintre sistemele sociale, economice și de mediu, precum și o concentrare asupra paradigmelor, conceptelor și ipotezelor subiacente în care dezbaterile despre interacțiuni sunt fundamentate .... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program transdisciplinar își propune să ofere studenților noștri cunoștințe avansate despre problemele actuale din Asia. Elevii dobândesc experiență în societățile ... [+]

Programul de masterat în Studii asiatice de la Lund University este un program popular și studenții noștri apreciază mediul cu adevărat internațional cu colegii de la un număr mare de națiuni și profesori care sunt experți stabili în Asia în diferite discipline în științele sociale.

Scopul acestui program transdisciplinar este de a oferi studenților noștri cunoștințe avansate despre problemele actuale din Asia. Elevii dobândesc experiență în societățile asiatice contemporane și sunt capabili să se specializeze pe baza focusului regional, tematic și disciplinar pe care îl aleg. Majoritatea studenților noștri efectuează activități de teren într-o țară asiatică la alegerea lor. Elevii au posibilitatea de a lua cursul nostru de teren aplicat la una dintre universitățile partenere din Asia.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Obiectivul acestui program este de a vă oferi cunoștințe de bază și abilități practice pentru a înțelege, evalua și lucra în domenii legate de dezvoltare, fie în reducere ... [+]

Master of Science în Studii de Dezvoltare este un program de masterat interdisciplinar de științe sociale concentrându-se pe probleme de sărăcie și de dezvoltare. Obiectivul programului este de a vă oferi cunoștințe de bază și abilități practice pentru a înțelege, evalua și lucra în domenii legate de dezvoltare, fie în reducerea directă a sărăciei, fie în alte aspecte ale dezvoltării sociale, economice și instituționale. Veți dobândi o abordare critică a științelor sociale și vă veți desfășura propriile cercetări în contextul tezei de masterat. Veți fi instruiți în diverse metode științifice sociale, atât calitative cât și cantitative. De asemenea, veți dobândi abilități generale cum ar fi rezolvarea problemelor, lucrul în echipă, înțelegerea culturală, scrierea unor rapoarte independente, precum și abilități conceptuale, analitice și de evaluare.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master în Afaceri Europene oferă o combinație unică de cursuri care acoperă subiecte precum guvernanța europeană, legislația UE, negocierile UE, Europa ș ... [+]

Ca primul program al Afacerilor Europene din Suedia (înființat în 1994), oferim o combinație unică de cursuri care acoperă subiecte precum guvernanța europeană, legislația UE, negocierile UE, Europa și economia politică internațională și politica externă și de securitate comună a UE. În afară de obținerea unei înțelegeri teoretice a subiectului, vă oferim posibilitatea de a trece teoria în practică, luând ocazia de a face un curs de stagiu de 10 săptămâni la o organizație la alegere. Elevii înscriși în prezent în program au stagii la Comisia Europeană și în diferite organizații implicate în eforturile de consultare și de lobby în Bruxelles.

Pe lângă faptul că faceți parte dintr-un grup dinamic și internațional, veți fi învățați de profesori care sunt cercetători activi în propriile domenii de expertiză. Ei sunt, de asemenea, educatori foarte instruiți care folosesc strategii moderne de predare și tehnici de evaluare. Mulți dintre profesori au experiență de lucru ca practicanți cu probleme de integrare europeană.... [-]

Suedia Lund
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Master of Science în Studii Globale este un program de masterat interdisciplinar de științe sociale, care are scopul de a vă oferi cunoștințe de globalizare, conflicte și ... [+]

Master of Science în Studii Globale este un program de masterat interdisciplinar de științe sociale, care are scopul de a vă oferi cunoștințe de globalizare, conflicte și schimbare socială. Aceasta implică o înțelegere a teoriilor legate de procesele de globalizare și de transformare analizate prin diferite cadre disciplinare. Programul prezintă teorii și concepte culturale, economice, politice și socio-psihologice majore care vă permit să faceți analize informate, comparative despre modul în care globalizarea este legată de conflicte și de schimbările sociale.

Veți fi instruiți în diverse metode științifice sociale, atât calitative cât și cantitative. De asemenea, veți dobândi abilități generale cum ar fi rezolvarea problemelor, lucrul în echipă, înțelegerea culturală, scrierea unor rapoarte independente, precum și abilități conceptuale, analitice și de evaluare. Ca student în program, veți putea dezvolta abilități de gândire critică în relație cu studiile globale și vă veți aprofunda cunoștințele teoretice în mediul disciplinar. Vi se va oferi șansa de a participa activ la modelarea educației prin adaptarea studiilor la interesele și obiectivele carierei, în special în a doua jumătate a programului.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Bazându-se pe domenii precum antropologia, geografia, sociologia și istoria economică, programul oferă perspective interdisciplinare și instrumente analitice pentru a com ... [+]

Bazându-se pe domenii precum antropologia, geografia, sociologia și istoria economică, programul oferă perspective interdisciplinare și instrumente analitice pentru a comunica despre problemele durabilității. Aceasta reprezintă o completare importantă a abordărilor tehnologice și științifice naturale în ceea ce privește durabilitatea, concentrându-se pe dimensiunile culturale ale consumului și utilizării resurselor, pe percepțiile culturale ale mediului și ale economiei și pe perspectivele științei sociale asupra distribuției globale a problemelor de mediu. Scopul central este de a ajuta elevii să-și dezvolte abilitățile de a comunica peste granițe separând discursurile diferitelor discipline, tradiții culturale sau interesele afacerilor, politicilor și mișcărilor sociale. Programul încurajează examinarea critică a dezbaterii privind sustenabilitatea, dar și un angajament serios de a îmbunătăți relațiile umane-mediu din întreaga lume. Acesta acoperă provocările sociale și de mediu majore ale timpului nostru, inclusiv schimbările climatice și justiția climatică, schimbul inegal și utilizarea resurselor ecologice, precum și schimbarea riscurilor și problemelor de mediu către cele mai sărace părți ale societății mondiale.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Principalele domenii de studiu incluse în program sunt geografia urbană, socială și peisagistică, geografia economică și ecologia politică. Domeniul de aplicare al subiec ... [+]

Geografia umană acoperă o gamă largă de subiecte - de la schimbări de mediu și peisaj la urbanizare planetară și crize economice. Domeniul de aplicare al disciplinei este de așa natură încât vă va oferi o bază științifică excelentă, care poate fi ușor combinată cu alte discipline academice.

Programul de Master în Geografie Umană își propune să ofere studenților:

cunoașterea dezvoltării teoriilor în geografia umană și relațiile lor cu teoriile din alte științe sociale și de mediuînțelegerea dimensiunilor spațiale ale proceselor sociale, economice, culturale și de mediu și importanța acestora pentru bunăstarea și condițiile de trai în diverse contexte geograficeabilități în metode și utilizarea instrumentelor avansate pentru a analiza relațiile complexe dintre procesele de dezvoltare la scară locală, regională, națională și globalăcompetența de a efectua investigații științifice, analize și planificări avansate legate de probleme politice, economice, sociale și de mediu într-o lume din ce în ce mai complexă... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de masterat interdisciplinar de doi ani se concentrează asupra dezvoltării și managementului internațional. Ca o recunoaștere a complexității problemelor de ... [+]

LUMID este un program interdisciplinar de doi ani, axat pe dezvoltarea și managementul internațional. Ca o recunoaștere a complexității aspectelor de dezvoltare la îndemână, programul salută lectori și studenți din diferite discipline (inclusiv inginerie, științe naturale, medicină și umaniste în plus față de știința socială).

Programul oferă studenților o combinație unică de cunoștințe teoretice, metode de cercetare aplicată și instrumente de management și abilități ce țin de o serie de domenii și provocări actuale de dezvoltare. Aceste aspecte diferite ale cercetării și practicii în domeniul dezvoltării internaționale sunt integrate prin cursuri de program, stagii, cercetare în teren și inițiative complementare, cum ar fi Seminarul pentru practicienii de dezvoltare și rețeaua de absolvenți, oferind LUMID un avantaj față de alte programe de masterat din același domeniu.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Obiectivul acestui program de masterat internațional este de a oferi o abordare critică a problemelor sociale și culturale contemporane în mass-media și comunicații. Scop ... [+]

Obiectivul acestui program de masterat internațional este de a oferi o abordare critică a problemelor sociale și culturale contemporane în mass-media și comunicații. Scopul nostru este de a lărgi înțelegerea structurilor și proceselor media mondiale în viața modernă. Oferim o implicare actuală în chestiuni-cheie, teorii și probleme în mass-media, democrație și cetățenie culturală, putere media, industrii media și producție, gen, sănătate și societate, reprezentare și cultură populară, audiențe media, studii. Cursurile abordează dezbaterile contemporane despre cunoaștere, putere și relații sociale în mediile media naționale și transnaționale.

Predarea noastră se bazează pe expertiza internațională într-un departament condus de cercetare, cu accent pe teoretizarea și cercetarea mass-mediei, a societății și a culturii, folosind studii de caz din lumea reală. Elevii sunt instruiți diverse instrumente teoretice, conceptuale și empirice pentru cercetarea în mass-media și comunicare, printr-un mix de cursuri obligatorii și opționale și proiecte de cercetare independente. Cursurile sunt predate în Lund și se conectează cu parteneriate de colaborare cu ONG-uri și organizații culturale din regiune.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul Internațional Interdisciplinar Internațional de Studii Orientale Orientale de la Centrul pentru Studiile Orientului Mijlociu (CMES) de la Lund oferă studenților ... [+]

Programul Internațional Interdisciplinar Internațional de Studii Orientale Orientale de la Centrul pentru Studiile Orientului Mijlociu (CMES) de la Lund oferă studenților cu înaltă calificare posibilitatea de a învăța despre Orientul Mijlociu și Africa de Nord (MENA). În plus, programul nostru educațional oferă oportunități de dezvoltare personală, oferind studenților noștri instruirea și sprijinul necesar pentru a avea succes în carieră după absolvirea de la Lund University din Lund University .

În 2009, CMES a fost selectat de guvernul suedez pentru inițierea programului de cercetare "Orientul Mijlociu în lumea contemporană", ca parte a domeniilor strategice ale Consiliului de cercetare al Suediei. De atunci, CMES sa extins rapid într-un centru internațional de cercetare, educație și informare publică, concentrându-se pe Orientul Mijlociu și Africa de Nord.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de master oferă specializare și lățime în domeniul psihologiei. Scopul programului este de a vă oferi o diplomă de masterat ferm bazat pe cercetarea actuală ... [+]

Programul de Master of Science în Psihologie cuprinde un total de 120 de credite de învățământ superior, inclusiv o teză de Master de 30 de credite. Programul oferă specializare și lățime în domeniul psihologiei. Scopul programului este de a vă oferi o diplomă de masterat ferm bazat pe cercetarea actuală și de a oferi oportunități ample de carieră.

În cadrul programului, aveți posibilitatea de a alege cursuri de interes propriu. Rețineți că programul nu duce la o licență ca psiholog clinic.

Primul semestru se concentrează asupra instrumentelor teoretice și practice pentru psihologie. Elevii se bazează pe filosofia psihologiei și științei cognitive, care cuprinde atât domenii actuale cum ar fi cunoașterea întrupată și extinsă, cât și întrebările durabile despre liberul arbitru, conștiința și rolul psihologiei populare. Elevii participă la laboratoare de zi cu cercetători proeminenți din diferite subcâmpuri, obținând experiențe practice cu gama de metode de cercetare utilizate în departament. Elevii vor învăța, de asemenea, metode și statistici avansate, inclusiv statistici Bayesiene.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Managementul Serviciilor combină cunoașterea aprofundată a subiectelor din sectoarele de servicii cu o înțelegere a nevoilor organizaționale și man ... [+]

Programul de Master în Managementul Serviciilor este o oportunitate unică pentru cei care caută un program de management la un nivel avansat, cu o legătură puternică cu cercetarea. Programul combină cunoașterea aprofundată a subiectelor din sectoarele de servicii cu o înțelegere a nevoilor organizatorice și manageriale specifice ale activităților de servicii. Atunci când aplicați la Programul de Master în Managementul Serviciilor alegeți una din cinci specializări diferite: Managementul culturii și creativității , Retail , Managementul lanțului de aprovizionare , Managementul durabil al serviciilor sau Turismul . Avem un mix de studenți din întreaga lume.

Caracteristicile programului:... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Managementul Serviciilor combină cunoașterea aprofundată a subiectelor din sectoarele de servicii cu o înțelegere a nevoilor organizaționale și man ... [+]

Programul de Master în Managementul Serviciilor este un program unic pentru cei care doresc să studieze industria de servicii relevante de management și conducere la un nivel avansat. Programul combină cunoștințe aprofundate în materie de sectoare ale serviciilor, un mediu de cercetare de vârf și aplicații profesionale actualizate.

Atunci când aplicați la Programul de Master în Managementul Serviciilor alegeți una din trei specializări diferite: Supply Chain Management, Retail sau Turism. Avem un mix de studenți din întreaga lume.

Caracteristicile programului

Dezvoltarea rapidă a gestionării lanțului de aprovizionare, inclusiv provocările globale și noile modalități de organizare a lanțurilor de aprovizionare și de desfășurare a afacerilor, necesită un personal mai calificat. Veți studia și analiza fenomene și situații cum ar fi managementul serviciilor în contextele managementului lanțului de aprovizionare, gestionarea transporturilor și logisticii, managementul schimbării, teoria științei, precum și metodele calitative și cantitative. Acest lucru vă va ajuta să dezvoltați abilități analitice și manageriale importante, oferind în același timp o experiență valoroasă în dezvoltarea de lanțuri de aprovizionare globale inovatoare, strategice și durabile. Veți câștiga cunoștințe și experiență din diferite domenii de gestionare a lanțului de aprovizionare și veți dezvolta instrumente care vă vor permite să creați un management inovator și durabil al lanțului de aprovizionare în companii, sectorul public și alte organizații.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Managementul Serviciilor combină cunoașterea aprofundată a subiectelor din sectoarele de servicii cu o înțelegere a nevoilor organizaționale și man ... [+]

Programul de Master în Managementul Serviciilor este o oportunitate unică pentru cei care caută un program de management la un nivel avansat, cu o legătură puternică cu cercetarea. Programul combină cunoașterea aprofundată a subiectelor din sectoarele de servicii cu o înțelegere a nevoilor organizatorice și manageriale specifice ale activităților de servicii. Atunci când aplicați la Programul de Master în Managementul Serviciilor alegeți una din cinci specializări diferite: Managementul culturii și creativității , Retail , Managementul lanțului de aprovizionare , Managementul durabil al serviciilor sau Turismul . Avem un mix de studenți din întreaga lume.

Caracteristicile programului... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Obiectivul major al acestui program interdisciplinar de științe sociale este de a vă îmbunătăți capacitatea de a examina critic, de a evalua și de a discuta cele mai impo ... [+]

Master of Science în Studii Sociale de gen este un program de masterat de științe sociale interdisciplinare, care are ca scop să vă ofere elementele esențiale prin care teoriile și cercetările de gen actuale, în dialog cu discipline academice stabilite, au contribuit la înțelegerea proceselor sociale mai largi. Obiectivul major al programului este de a vă îmbunătăți capacitatea de a examina, evalua și discuta în mod critic cele mai importante perspective teoretice ale domeniului și rezultatele cercetării. Cu aceste abilități în știința socială și analiza de gen, veți putea formula și analiza interconexiunile dintre teorie și practică referitoare la sex, clasă, etnie și sexualitate.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master of Science în Sociologie de Drept este un program interdisciplinar care vizează introducerea studenților la studiul de drept, instituții juridice și c ... [+]

Programul de Master of Science în Sociologie de Drept este un program interdisciplinar care vizează introducerea studenților la studiul de drept, instituții juridice și comportament juridic într-un context social. Oferă o imagine de ansamblu avansată a sociologiei dreptului cu posibilitatea specializării în domenii socio-juridice, cum ar fi justiția penală, criminologia, cultura juridică, drepturile omului, profesia juridică, guvernanța, legea și genul, legea și globalizarea și reglementarea.

Obiectivul programului este de a spori cunoștințele elevilor cu privire la modul în care funcționează legea și instituțiile juridice la nivel național și transnațional și modul în care ele influențează viața de zi cu zi a cetățenilor obișnuiți. Programul va oferi studenților abilitățile de care au nevoie pentru a examina critic, analiza și evaluarea interacțiunii dintre teoria și practica socio-juridică, explorarea evoluțiilor juridice și studierea problemelor de implementare la nivel național, internațional și global.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Printr-un design unic, acest program oferă studenților o înțelegere a comunicării strategice și a domeniilor strâns legate de comunicare organizațională, relații publice, ... [+]

Comunicarea strategică este studiul interdisciplinar al inițiativelor de comunicare formală și informală luate de organizații pentru a atinge obiectivele și pentru a asigura supraviețuirea durabilă. În ceea ce privește rolurile profesionale, evoluțiile recente au schimbat accentul de la abilitățile operaționale la cunoștințele strategice avansate. Profesioniștii au nevoie de o înțelegere aprofundată a comunicării strategice și a rolului acesteia în societate. Acest program își propune să răspundă cerințelor noi și sporite. Prin designul său unic, oferă studenților o înțelegere a comunicării strategice și a domeniilor strâns legate de comunicare organizațională, relații publice, comunicare de brand și comunicare de criză.... [-]

Suedia Lund
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Cu o combinație unică de perspective din domeniul științei politice, al muncii sociale, al sociologiei și al economiei, acest program vă oferă o gamă largă de cunoștințe ... [+]

Cu o combinație unică de perspective din domeniul științei politice, al asistenței sociale, al sociologiei și al economiei, acest program vă oferă o gamă largă de cunoștințe și abilități destinate managementului și administrării serviciilor sociale. Cursurile se bazează pe o abordare comparativă, subliniind diferențele și asemănările dintre țări, nivelurile administrației și domeniile de politică, inclusiv o perspectivă a Uniunii Europene. Pe lângă faptul că sunt cercetători activi în propriul domeniu de expertiză, profesorii noștri au beneficiat de formare educațională și de tehnici moderne de predare și evaluare. Aducem, de asemenea, practicieni în cursurile noastre și facem vizite la diferite tipuri de agenții implicate în producerea serviciilor sociale.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master de doi ani vă oferă ocazia de a învăța despre univers și de a vă aplica cunoștințele de fizică într-o zonă vibrantă și în dezvoltare rapidă a știi ... [+]

Acest program structurat de doi ani vă oferă ocazia de a învăța despre univers și de a vă aplica cunoștințele de fizică într-o zonă vibrantă și în dezvoltare rapidă a științei.

Primul semestru este dedicat cursurilor de astronomie de bază, incluzând structura și evoluția stelară și dinamica galactică. În cel de-al doilea semestru, veți începe să lucrați la un proiect de 60 de ECTS, sub supravegherea profesorilor internaționali bine apreciați, iar acest proiect continuă peste trei semestre. Veți lua și alte patru cursuri care vă lărgesc cunoștințele despre cele mai interesante domenii ale astrofizicii moderne, cum ar fi exoplaneții și universul timpuriu.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master este multidisciplinar și oferă o educație versatilă în științele atmosferice, predate de oameni de știință de lider în domeniu. Veți câștiga cunoș ... [+]

Programul este multidisciplinar și oferă o educație versatilă în domeniul științelor atmosferice, predate de oameni de știință de top din domeniu. Acesta vă va oferi o înțelegere aprofundată a științei atmosferice generale, a ciclurilor biogeochimice și a proceselor în interacțiunile dintre sol-ecosistem-atmosferă. Veți câștiga cunoștințe despre o gamă largă de subiecte, cum ar fi fizica mediului, chimia atmosferică, meteorologia, geografia fizică și ecologia. Veți învăța, de asemenea, cum să utilizați metode avansate de calcul și de laborator și să câștigați experiență în măsurători și operații pe teren.

Există 14 universități partenere din diferite țări nordice în consorțiul responsabil pentru program și intenția este să selectați cursuri din mai multe dintre ele pentru a vă adapta profilul în cadrul programului. Elevii au posibilitatea de a candida pentru o bursă dedicată pentru a acoperi costurile de călătorie și de trai atunci când frecventează cursuri la universități partenere din alte țări nordice.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Biologia, medicina, informatica si statisticile se intersecteaza in acest program de masterat, iar datele biologice derivate din studii genomice, biologie structurala si ... [+]

Bioinformatica este un subiect larg în care se intersectează biologia, medicina, informatica și statisticile. De multe ori, baza pentru bioinformatica este cantitatea masiva de date biologice derivate din studii genomice, biologie structurala si alte domenii ale biologiei si medicinei. Biologia computațională implică, de asemenea, modelarea matematică a sistemelor biologice.

Caracteristici speciale ale programului:

O combinație de cercetare avansată cu instruirea tehnicilor actuale, precum și dezvoltarea de noi instrumente software.Legături strânse cu cercetarea într-un mediu internațional.Proteomica, genomica, transcriptomica și alte date vor fi analizate și combinate pentru a obține o înțelegere globală a unei probleme biologice.Module / cursuri de program... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

În programul de masterat în Ecologie animală, veți învăța cum să analizați și să înțelegeți procesele evolutive la nivelul genelor, indivizilor și populațiilor. Oferim un ... [+]

La programul de masterat în Ecologie animală, veți învăța cum să analizați și să înțelegeți procesele evolutive la nivelul genelor, indivizilor și populațiilor. Veți obține abilități în analizarea și înțelegerea modului în care procesele evolutive și ecologice formează aspectul, fiziologia și comportamentul animalelor. Veți învăța, de asemenea, cum să analizați costurile și beneficiile diferitelor trăsături și modul în care acestea sunt optimizate pentru a forma strategii de reproducere și de supraviețuire. Oferim un mediu excelent de cercetare, în special în domenii cum ar fi migrația animalelor, ecologia moleculară, compromisurile istoriei de viață, rezistența la boli în populațiile naturale și interacțiunile gazdă-parazit. Veți folosi metode moderne de câmp și de laborator în studiile privind aspectele ecologice și evolutive aplicate animalelor în cercetarea fundamentală, precum și în cercetarea aplicată în domeniul conservării. Un accent deosebit se pune pe păsări ca sisteme model.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de masterat este specializat pe ecologia ecosistemelor acvatice, incluzând atât sistemele de apă dulce cât și cele marine, adică în domeniile Limnologie și ... [+]

Acest program de masterat este specializat pe ecologia ecosistemelor acvatice, incluzând atât sistemele de apă dulce cât și cele marine, adică în domeniile Limnologie și Ecologie marină, respectiv. Acesta oferă o înțelegere a teoriilor și modelelor de ultimă generație ale structurii și funcției ecosistemelor acvatice și, în plus, relația lor cu bazinul hidrografic, efectele tulburărilor antropogene, strategiile de management și tehnicile de restaurare. Se subliniază, de asemenea, pregătirea practică în domeniul metodologiei de laborator și a domeniului.

Caracteristici speciale ale programului:

Colaborarea strânsă cu grupurile de cercetare pe cele mai recente abordări științifice ale problemelor actuale, atât în domeniul științelor de bază,Orientări pentru gestionarea durabilă a pescuitului.Instruire in laborator si evaluarea riscului in probleme ecotoxicologice in mediul acvatic.Proiectarea proiectelor de restaurare la scara hidrografică.Module / cursuri de program... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

În programul de masterat în Conservarea Biologiei, veți învăța cum să utilizați ecologia și genetica moderne în cadrul managementului și restaurării, precum și în studiul ... [+]

La programul de masterat în Conservarea Biologiei, veți învăța cum să utilizați ecologia și genetica moderne în management și restaurare, precum și în studiul pierderii diversității biologice.

Caracteristici speciale ale programuluiAspecte globale și regionale ale biodiversității și ecologiei restaurării.Ecologia populației ca instrument în biologia conservării practice.Metode analitice în biologia conservării.Legături strânse cu cercetarea într-un mediu internațional.Module / cursuri de program

Cursuri obligatorii: Ecologie populațională și comunitară, Biologie conservare, Monitorizare biologică / Gospodărirea apelor și un proiect de masterat în conservarea biologiei.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de masterat general în biologie vă oferă o oportunitate de a proiecta un plan personal de studiu. Alegeți din aproximativ 50 de cursuri la un nivel avansat de b ... [+]

Programul de masterat general în biologie vă oferă o oportunitate de a proiecta un plan personal de studiu. Alegeți din aproximativ 50 de cursuri la un nivel avansat de biologie. Avem facilități excelente pentru munca de laborator și efectuarea de experimente pe teren. Cele mai multe cursuri sunt studii cu normă întreagă și, de obicei, luați doar un singur curs la un moment dat. Cursurile sunt de obicei de predare-intensivă, cu prelegeri, seminarii, excursii, precum și exerciții teoretice și practice. Sunteți de așteptat să petreceți aproximativ 40 de ore pe săptămână pe studii, inclusiv auto-studii. În mod normal, veți lua două cursuri de 15 credite pe semestru, adică un total de 60 de credite pe an.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Dacă sunteți interesat de biologia plantelor, evoluția și biodiversitatea, acesta este programul de masterat pentru tine. Veți obține cunoștințe și înțelegere a modului î ... [+]

Plantele utilizează sisteme complexe de creștere, dezvoltare, transport și metabolism pentru a face față condițiilor adverse de mediu, dar au și o capacitate considerabilă de a se adapta genetic la factorii biotici și abiotici. O înțelegere a mecanismelor care stau la baza acestor trăsături este de o importanță fundamentală pentru toate disciplinele biologice. Acesta este subiectul pentru dvs. dacă sunteți interesat de biologia plantelor, evoluția și biodiversitatea.

Veți obține cunoștințe și înțelegere a modului în care plantele funcționează la diferite niveluri ale unei organizații, de la nivelul molecular la cel ezo-fiziologic. Veți obține cunoștințe despre metodologia utilizată în activitatea biologică a plantelor și despre cercetarea aspectelor biologice, moleculare și biologice ale celulelor. Veți învăța despre mecanismele care sunt implicate în evoluția speciilor de plante noi și despre factorii care controlează diversitatea plantelor și distribuția speciilor de plante. Veți ajunge să înțelegeți modul în care sistemele de împerechere și structura populației influențează fluxul genetic și diversitatea genetică în plante. Veți studia modul în care plantele interacționează cu alte organisme și capacitatea lor de a se adapta la schimbările de mediu. Vi se va acorda o perspectivă științifică asupra biologiei conservării plantelor și va obține experiența practică a metodologiei ecologice. Campaniile de excursii și lucrările de laborator sunt părți integrate ale mai multor cursuri din acest program de studiu.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de masterat acoperă aproape toate aspectele legate de geologie, de la minerale și roci până la geologie glaciară, sedimente, schimbări climatice și evoluția ... [+]

Programul acoperă aproape toate aspectele geologiei, de la minerale și roci până la geologie glaciară, sedimente, schimbări climatice și evoluția vieții. Scopul său este de a oferi studenților o gamă largă de cunoștințe geologice, expunerea la zonele de vârf ale cercetării și o înțelegere aprofundată a aplicațiilor practice ale geologiei.

Există două specializări: Geologia patului și Geologia cuaternară . Trei sau patru cursuri în fiecare specializare, combinate cu un curs electiv, sunt în mod obișnuit studiate în primul an. Un proiect de masterat (45 de credite ECTS) este obligatoriu în al doilea an.

Una dintre numeroasele atracții ale Departamentului de Geologie este vasta gamă de echipamente de cercetare in-house care completează predarea. Toți elevii își desfășoară prelegerile și sesiunile practice în sali de lecție bine echipate și laboratoare de învățământ din cadrul clădirii departamentului. Lucrul în teren este o parte esențială a lucrării practice și există excursii între o zi și o săptămână. Acestea se desfășoară într-o varietate de locații și reprezintă o caracteristică majoră a programului. În ultimul an, elevii desfășoară în general proiecte în multe dintre laboratoarele de cercetare. Stațiile de calcul și stațiile de lucru stau la baza multor aspecte ale predării și cercetării noastre. Elevii au acces la toate resursele bibliotecii din cadrul departamentului, care includ jurnalele electronice.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program explorează structurile moleculare și mecanismele funcționale ale unui număr mare de proteine. Înțelegerea proteinelor este esențială pentru înțelegerea și r ... [+]

Înțelegerea proteinelor este esențială pentru înțelegerea și rezolvarea problemelor legate de medicină și biochimie la nivel molecular. Acest program explorează structurile moleculare și mecanismele funcționale ale unui număr mare de proteine. Absolvenții programului vor învăța metode de clonare, expresie și purificare a proteinelor și o serie de tehnici specializate de analiză a proteinelor. De asemenea, aceștia vor putea să folosească și să înțeleagă publicațiile științifice primare și să aibă capacitatea de a planifica independent, de a realiza și de a evalua critic experimentele.

În primul an, elevii urmează cursuri avansate în biochimie, chimie de proteine ​​și biofizică moleculară. În al doilea an, aceștia aleg un proiect de masterat sau proiecte în domeniile menționate mai sus, care pot fi realizate la universitate sau într-o companie cu un profil de cercetare relevant.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master are scopul de a vă oferi cunoștințe în analiza spațială pentru aplicații de mediu. Acesta include studii în sisteme de informații geografice (GIS) ... [+]

Geomatics implică achiziția, gestionarea și analiza fenomenelor cu o referință spațială. Analiza spațială găsește aplicații în multe domenii, cum ar fi sănătatea, mediul, planificarea urbană, geologia, arheologia și agronomia. Acest program își propune să vă ofere cunoștințe în domeniul analizei spațiale pentru aplicațiile de mediu. Acesta include studii în sisteme de informații geografice (GIS), teledetecție și geografie fizică. Modelele și teoriile pentru înțelegerea climatului și a ecosistemelor Pământului sunt integrate cu cunoștințele necesare pentru colectarea informațiilor de mediu prin teledetecție, stocarea informațiilor în bazele de date și teoriile din spatele GIS.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de masterat în statisticile matematice oferă un spectru larg de instrumente și metode pentru manipularea fenomenelor întâmplătoare care apar în contexte științi ... [+]

Programul de masterat în statisticile matematice oferă un spectru larg de instrumente și metode pentru a trata fenomene aleatorii care apar în contexte științifice și industriale. În cadrul programului, vă puteți specializa în numeroase domenii diferite în scopuri diferite. Studiați cel puțin 45 de credite în statisticile matematice la nivel de master și scrieți o teză de masterat de 30 de credite. Puteți alege să luați creditele rămase (cel mult 45), de exemplu în matematică sau analiză numerică. De asemenea, puteți alege cursuri în alte discipline, cum ar fi informatica sau, dacă vizează o carieră într-un domeniu specific aplicat, cursuri în acest domeniu. Exemplele includ cursuri în economie, biologie moleculară și bioinformatică. Dacă intenționați să faceți un doctorat, ar trebui să urmați cursuri cu un conținut ridicat de teorie, în timp ce dacă v-ați dorit o carieră în afara mediului academic, trebuie să urmați cursuri care acoperă o gamă largă de modele și metode statistice.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

O structură extrem de flexibilă care permite adaptarea individuală, un curriculum diversificat, un nivel teoretic ridicat și un mediu activ orientat spre cercetare sunt u ... [+]

Scopul programului de Master în Matematică este de a oferi studenților cunoștințe teoretice avansate de matematică, împreună cu abilități practice pentru a aplica aceste cunoștințe atât la problemele matematice și în aplicațiile de matematică. O structură extrem de flexibilă, care permite adaptarea individuală, un curriculum diversificat, un nivel teoretic ridicat și un mediu activ orientat spre cercetare sunt unele dintre cele mai puternice caracteristici ale programului.

Programul de Master în Matematică are două specializări: Matematică și Analiză Numerică .

Programul de masterat separat în statisticile matematice este disponibil la Centrul de Științe matematice. O vastă varietate de cursuri în toate disciplinele matematice - matematică simplă și aplicată, analiză numerică și statistici matematice - sunt disponibile în cadrul programului.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul general în Biologie Moleculară vă oferă posibilitatea de a vă crea propria educație cu specializarea pe care o preferați. Există o gamă largă de cursuri de aleg ... [+]

Biologia moleculară oferă instrumente și o bază de cunoștințe care sunt din ce în ce mai importante în toate aspectele științei vieții. Acest program de master oferă cursuri care vă vor aprofunda și lărgi educația în biologie moleculară orientată modern și subiecte conexe. Programul general în Biologie Moleculară vă oferă posibilitatea de a vă crea propria educație cu specializarea pe care o preferați. Există o gamă largă de cursuri de alegere. Vi se va oferi îndrumări cu privire la modul de a pune împreună un program adecvat care să îndeplinească cerințele de grad și vă oferă educația și formarea corespunzătoare.

Caracteristici speciale ale programului:... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program își propune să ofere studenților de biologie moleculară o bază solidă pentru o carieră în domenii legate de medicină. Aceste domenii au jucat și vor continu ... [+]

Acest program își propune să ofere studenților de biologie moleculară o bază solidă pentru o carieră în domenii legate de medicină. Aceste domenii au jucat și vor continua să joace, un rol central în dezvoltarea farmaceutică și biotehnologică. Programul se ocupă, de asemenea, de subiecte legate de aplicații comerciale, cum ar fi dezvoltarea instrumentelor de diagnosticare și controlul calității.

Caracteristici speciale ale programuluiO gamă largă de cursuri legate de biologia medicală, inclusiv farmacologie, imunologie, toxicologie și neurobiologie.Integrarea pregătirii teoretice și a abilităților de laborator.Insight în procesul de dezvoltare a medicamentului, de la cercetare la utilizarea clinică.Instruirea extensivă în comunicarea orală și scrisă oferă o bază solidă pentru utilizarea termenilor și expresiilor relevante în cadrul biologiei medicale și a domeniilor conexe.Sunt oferite activități extrașcolare, cum ar fi seminarii și vizite de studiu.Module / cursuri de program... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program oferă o educație extrem de competitivă în microbiologia modernă. Oferă o bază largă de cunoștințe și abilități generale în domeniul microbiologiei și al bio ... [+]

Programul oferă o educație extrem de competitivă în domeniul microbiologiei moderne. Oferă o bază largă de cunoștințe și, în general, aptitudini importante în domeniul microbiologiei și al biologiei moleculare. În cadrul programului, vă puteți specializa în continuare în funcție de propriile dvs. preferințe, de exemplu spre microbiologie medicală, biotehnologie sau microbiologie celulară sau moleculară. Cunoștințele despre microbi și diversitatea lor, fiziologia și genetica, precum și instrumentele moderne pentru a le studia sunt importante și foarte relevante pentru munca sau cercetarea în domeniul biologiei moleculare, a bolilor infecțioase și a ecologiei, precum și pentru explorarea microbilor, de exemplu, pentru a produce produse vrac și fine, produse alimentare și produse farmaceutice și pentru a fi utilizate în biotehnologia mediului.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master combină cercetarea fundamentală cu aplicațiile sale și integrează genetică, tehnologie genetică, biologie celulară, biologie moleculară, biotehnol ... [+]

Acest program conectează cercetarea fundamentală cu aplicațiile sale și integrează genetica, tehnologia genetică, biologia celulară, biologia moleculară, biotehnologia și bioinformatica. Toate aceste discipline au o bază comună în genetica moleculară, care este disciplina care explică felul în care se exprimă informațiile din gene și cum poate da naștere unor trăsături diferite ale unui organism. Se pune accentul pe mecanismele genetice care stau la baza bolii, cartografiere genetică, tehnici genetice moleculare și metode de diagnosticare.

Caracteristici speciale ale programuluiCursuri în genetică, biologie moleculară, biotehnologie moleculară și genetică medicală.Cursurile conțin instruire practică în tehnicile de biologie moleculară.Include formarea în procesul de inovare, antreprenoriat și comercializarea biotehnologiei moleculare.Module / cursuri de program... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul vă oferă cunoștințele, abilitățile și viziunea necesare pentru a rezolva provocările de inginerie în dezvoltarea produsului, procesul de fabricație și automatiz ... [+]

Programul oferă studenților cunoștințele, abilitățile și viziunea necesare pentru a rezolva provocările de inginerie în dezvoltarea produselor, procesul de fabricație și automatizarea industrială, pregătindu-le să preia roluri de lider în industria manufacturieră globală competitivă. Cursurile, seminariile, atelierele și proiectele noastre sunt concepute special pentru elev și combină cunoștințele teoretice solide cu abilitățile practice. După program, elevii vor putea analiza, evalua și optimiza procesele complexe de fabricație și sistemele de producție implicate în realizarea produsului. Programul combină producția și ingineria materialelor cu accent pe producția durabilă, producția digitalizată, automatizarea producției, producția globală și piața globală. Programul oferă, de asemenea, posibilitatea de a se specializa într-un domeniu ales de inginerie de producție și are o orientare internațională puternică. Acesta profită de oportunitățile disponibile într-un grup multinațional de studenți, sporind competențele lor în managementul intercultural și global.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de master vă permite să obțineți abilități teoretice și practice de primă mână în probleme complexe și sisteme tehnice în domeniul științelor mediului, geog ... [+]

Acest program vă permite să obțineți abilități teoretice și practice de primă mână în probleme complexe și sisteme tehnice în domeniul științelor mediului, geografiei fizice și schimbărilor climatice. Veți obține cunoștințe aprofundate privind sistemele de mediu și climatice, problemele globale de mediu și ciclismul global, climatologia și schimbările climatice, analiza ecosistemelor, biogeofizica și geomorfologia.

Module / cursuri de program

Cursuri și numărul de credite: Gaze cu efect de seră și cicluri biogeochimice (15), Schimbările climatice și impactul asupra mediului (15), Modelarea ecosistemelor (15), Interacțiunile biosferei-atmosferă (15), Dinamica globală a ecosistemelor teză (30), electives (15).... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de masterat în biologie fizică și biologie computațională combină o bază solidă de cursuri în fizică teoretică și matematică cu cursuri în alte subiecte dat ... [+]

De ce ar trebui un fizician să studieze biologia? De fapt, ei au deja de ceva timp. Mulți fizicieni celebri, precum Richard Feynman, Wolfgang Pauli, Niels Bohr, Max Delbrück și Erwin Schrödinger, au numit câțiva dintre ei, au avut un interes profund pentru problemele biologice și unii au făcut progrese substanțiale în domenii specifice, cum ar fi biologia moleculară.

Biologia devine din ce în ce mai mult o știință cantitativă și are o serie de probleme fundamentale nerezolvate la îndemână, de exemplu, modul în care biomoleculele adoptă forma lor specifică, modul în care interacționează în celule și modul în care celulele se împart și comunică. Metodele de fizică teoretică, printre alte metode statistice, modelare și simulare, pot oferi un set de instrumente puternice pentru a aborda multe dintre aceste probleme.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Ca student de masterat, veți deveni parte a unei comunități de cercetare vibrante angajate în experimente la importante facilități internaționale de cercetare și în labor ... [+]

Ce-ar fi dacă satisfacerea curiozității tale ar putea deveni treaba ta? La Departamentul de Fizică din Lund, poți fi curios și creativ și, în același timp, poți face o alegere strategică pentru cariera ta. Fizicienii din subiectele de studiu din Lund, inclusiv cele mai mici părți ale materiei, interfața dintre celulele vii și electronice, cum se creează un mediu mai curat și cum se vindecă cancerul. În același timp, ei își satisfac curiozitatea. Ca student de masterat, veți deveni parte a unei comunități de cercetare vibrante angajate în experimente la importante facilități internaționale de cercetare și în laboratoarele de ultimă oră de pe site-ul. Studiile teoretice de ultimă oră sunt, de asemenea, întreprinse.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Scopul acestui program de masterat este acela că deveniți un om de știință bine rotunjit în materie de materiale care poate aplica principiile științei materialelor pentr ... [+]

Materialele alcătuiesc totul în jurul nostru și proprietățile lor sunt esențiale pentru performanța oricărui sistem sau dispozitiv în care sunt folosite. Aproape fiecare aspect al societății moderne este atins de o tehnologie care este posibilă prin avansarea materialelor. Telefoanele mobile, diodele emițătoare de lumină (LED), celulele solare, convertizoarele catalitice, fibrele optice și materialele inteligente pentru ferestre reprezintă exemple de tehnologii moderne, bazate pe materiale adaptate. Deoarece proprietățile unui material (care determină funcția acestuia) sunt determinate atât de structura sa, de constituenți, cât și de modul în care materialul este asamblat, studiul materialelor implică multe abordări diferite. Știința materialelor este în mod inerent multidisciplinară și se bazează adesea pe modelarea teoretică și pe caracterizarea experimentală.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de masterat interdisciplinar în Nanoscience face parte din NanoLund, unul dintre cele mai mari centre de cercetare din domeniul nanostiințelor din lume. Veți in ... [+]

Pe scara nanometrică, distincția dintre discipline precum fizica, chimia și biologia devine mai puțin clară. Un grad ridicat de interdisciplinaritate este, prin urmare, caracteristic pentru nanotehnologia. Programul Nanoscience de la Lund University își are baza științifică în descrierea fizică a fenomenelor nanometrice, dar, în plus față de nanofizică, puteți alege, în funcție de fundalul și interesele dvs., să vă specializați în domenii precum nanoelectronica, știința materialelor sau biofizica.

Programul face parte din NanoLund, unul dintre cele mai mari centre de cercetare din domeniul nanostiințelor din lume. Veți interacționa cu cercetarea de vârf în cadrul programului, începând cu primul semestru și construind proiectul Master. Mai mult, profitând de bogăția de cursuri oferite de Lund University , veți putea explora natura trans-disciplinară a nanoscienței.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Divizia de fizică a particulelor de la Lund University este implicată în două experimente majore la LHC: ATLAS și ALICE Veți avea ocazia de a urmări progresul acestor dou ... [+]

Care sunt constituenții fundamentali ai materiei și ce forțe acționează asupra lor? Fizica particulelor este subiectul care abordează principiile fundamentale care guvernează lumea noastră: forțele și constituenții. Această înțelegere este formulată matematic ca teorii (numite anterior legi ale naturii). Subiectul revine prin explorări experimentale și dezvoltarea de teorii și modele. Astăzi, înțelegerea noastră este descrisă de teoria modelului standard, care are o putere predictivă excepțională, dar este incompletă. Studiem predicțiile modelului standard și căutăm o înțelegere mai completă, adică dincolo de modelul standard. În practică, conducem cercetarea în colaborări experimentale globale. Astăzi, aceste experimente se fac în principal la colizorul LHC de la CERN.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de masterat în Photonics oferă educație în domeniile principale ale fotonicii: inginerie, comunicare, diagnoză și tehnologie de componente. Veți obține cunoștin ... [+]

Fotonica este știința și tehnologia generării, controlului și detectării luminii. Fotonica are o importanță tot mai mare pentru societatea noastră, așa cum este ilustrat de Premiul Nobel pentru Fizică din 2009 și 2014. Comunicarea cu fibre optice, care se bazează pe fibrele optice combinate cu mai multe alte dispozitive fotonice, formează coloana vertebrală a tehnologiei informaționale actuale. Diodele cu emitere de lumină oferă lămpi strălucitoare și eficiente din punct de vedere energetic pentru iluminatul de mâine. Programul nostru oferă educație în domeniile principale ale fotonicii: inginerie (producție și manipulare a luminii), comunicare (transportul informației prin tehnici optice și microunde), diagnosticare (utilizarea luminii în industrie, sănătate etc.) și tehnologia componentelor nanofotonic, optoelectronică, celule solare etc.). Programul nostru oferă o înțelegere aprofundată a tehnologiei optice și a laserului, experiența practică în designul optic, experiența practică într-o optică și laboratorul laser și cunoașterea aprofundată a unora dintre principalele aplicații fotonice (de exemplu, comunicare sau biophotonic).... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

În acest program de Master, puteți alege de la studierea celor mai mici componente ale materiei și a interacțiunilor dintre ele în fizica teoretică de energie înaltă, pre ... [+]

Vreți să înțelegeți din punct de vedere teoretic funcționarea interioară a naturii? La Departamentul de Astronomie și Fizică Teoretică, împreună cu Departamentul de Fizică din Lund, oferim în străinătate un program care acoperă o gamă largă de subiecte în fizica teoretică și matematică. Puteți alege dintre studierea celor mai mici componente ale materiei și interacțiunile lor cu fizica teoretică de energie înaltă, precum și cu fizica nucleară și solidă în fizica matematică. În toate cazurile, veți obține o bază solidă de cunoștințe teoretice necesare pentru a dezvolta noi modele și pentru a înțelege mai bine modul în care funcționează natura.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Managementul Serviciilor combină cunoașterea aprofundată a subiectelor din sectoarele de servicii cu o înțelegere a nevoilor organizaționale și man ... [+]

Programul de Master în Managementul Serviciilor este o oportunitate unică pentru cei care caută un program de management la un nivel avansat, cu o legătură puternică cu cercetarea. Programul combină cunoașterea aprofundată a subiectelor din sectoarele de servicii cu o înțelegere a nevoilor organizaționale și manageriale specifice ale activităților de servicii.

Atunci când aplicați la programul de Master în Managementul Serviciilor, alegeți una din cinci specializări diferite: Managementul culturii și creativității, Retail, Managementul lanțului de aprovizionare, Managementul durabil al serviciilor sau Turismul. Avem un mix de studenți din întreaga lume.

Caracteristicile programului... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program vă oferă o înțelegere solidă a fenomenelor criminologice dintr-o perspectivă culturală. Vă permite să dezvoltați gândirea critică, abilitățile analitice și ... [+]

Master în criminologie culturală conduce la o diplomă de master în criminologie culturală, cu o specializare în sociologie sau antropologie socială. Programul oferă studenților o înțelegere solidă a fenomenelor criminologice dintr-o perspectivă culturală. Programul permite elevilor să dezvolte gândire critică, abilități analitice și capacitatea de a efectua o analiză culturală. Programul pregătește studenții pentru studii de doctorat în Antropologie sau Sociologie, precum și dezvoltarea propriilor expertize de specialitate în domeniul criminologiei culturale și pentru o muncă profesională avansată. De asemenea, programul permite studenților libertatea de a alege cursuri, stagii sau studii în străinătate în funcție de interese și nevoi viitoare.... [-]

Suedia Lund
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master Master pune accentul pe utilizarea etnografiei și a analizelor culturale ca mijloc de a ajuta organizațiile și întreprinderile, precum și actorii ... [+]

Analiza culturală aplicată este un domeniu multidisciplinar de lucru și de studiu puternic influențat de perspectivele teoretice culturale și de metodele etnografice care provin din discipline de studiu precum antropologia, etnologia și folclorul public. Acesta subliniază predarea și punerea în aplicare a strategiilor de angajare în colaborare între cercetătorii instruiți de universități și actorii din afara sistemului universitar.

Programul își propune să dezvolte și să aprofundeze cunoștințele și abilitățile studenților în domeniul analizei culturale aplicate. Acesta subliniază utilizarea etnografiei și analizei culturale ca mijloc de a ajuta organizațiile și întreprinderile, precum și actorii municipali și comunitari să își dezvolte serviciile, produsele și programele de informare publică. Ea face acest lucru în timp ce lucrează simultan pentru a le permite actorilor să găsească soluții la problemele cu care se pot confrunta ca un aspect al activităților lor zilnice.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

În acest program de masterat în Arheologie, veți fi instruiți în modul de excavare și documentare a trecutului, cum să păstrați artefactele, cum să analizați clădirile și ... [+]

Acest program combină standarde științifice și teoretice ridicate cu formare practică intensă în domeniul arheologiei, patrimoniului cultural și muzeologiei. Veți fi instruiți cum să excavați și să documentați trecutul, cum să păstrați artefactele, cum să analizați clădirile și cum să comunicați rezultatele și rezultatele cercetării unui public mai larg.

Caracteristici speciale ale programuluiÎnvățarea pe bază de proiectȘcoala arheologică de la vârsta Vikingă din UppåkraO gamă largă de cursuri care au legătură directă cu proiectele de cercetare curente ale profesorilor: Clădiri ca Arheologie, Arheologie digitală cu accent pe GIS și Realitatea Virtuală și Studii Arheologice Peisaje UmaneModule / cursuri de program... [-]
Suedia Lund
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acesta este un program de masterat interdisciplinar, cu o perspectivă unică asupra Europei. Accentul nostru este pus pe cultura, identitate, comunicare și istorie, în com ... [+]

Acesta este un program de masterat interdisciplinar, cu o perspectivă unică asupra Europei. Accentul nostru este pus pe cultura, identitate, comunicare și istorie, în combinație cu sofisticarea teoretică și pragmatismul carierei. Din punct de vedere academic, programul beneficiază de prezența Centrului pentru Studii Europene, o rețea dedicată cercetării în cadrul Lund University din Lund University . Prelegerile sunt oferite de lectori calificați cu exemple de studii de cercetare și de predare, precum și de vorbitori invitați din mediul academic și din industrie. Astfel, programul nostru oferă o bază teoretică solidă pentru studiul culturii, identității și politicii europene. Mai mult, dezvoltă abilitățile practice ale studenților printr-un curs de management de proiect și posibilitatea de a participa la un stagiu.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master vă oferă o oportunitate de specializare interdisciplinară. Scopul este să vă pregătească pentru studii de cercetare în domeniul istoriei mass-medi ... [+]

Programul oferă studenților de film și studenților de istorie media o oportunitate de specializare interdisciplinară. Numele domeniului, al filmului și al istoriei mass-media subliniază faptul că mass-media sunt plasate într-un context istoric și, prin urmare, social, cultural și politic. Procesele de schimbare în mediul mediatic sunt de asemenea studiate din punct de vedere economic, tehnic și estetic. Scopul programului este de a pregăti studenții pentru studii de cercetare în domeniul istoriei mass-media, precum și de studii de film și de a lucra în diferite tipuri de activități cinematografice și media: edituri, jurnalism, companii media, arhive media, educație media și comunicare. MA în istoria filmului și mass-media este un program de doi ani, care include o oportunitate de a finaliza programul după două semestre, cu o diplomă de un an de Master.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master are trei specializări: Aranjament și Compoziție, Organ și Tastatură, și Muzică și Corul Vocal. Scopul nostru este de a educa în continuare muzicie ... [+]

Programul de masterat în muzică bisericească are trei specializări: Aranjament și Compoziție , Organ și Tastatură și Muzică și Corul Vocal .

Programul își propune să educe muzicieni care posedă abilități artistice, educaționale și profesionale înalte. La terminarea programului, elevul trebuie să posede cunoștințe și abilități avansate pentru a lucra în cadrul diferitelor funcții și angajamente ale unui muzician profesionist - fie ca solist, membru al unui ansamblu stabilit, fie ca muzician bisericesc în Biserica Suediei sau în cadrul altor denumiri. Studentul trebuie, de asemenea, să fi dezvoltat abilitățile necesare pentru studii continue sau aprofundate care sunt într-o mare măsură autonome. În plus, la terminarea programului, elevul trebuie să fi dobândit abilități antreprenoriale profunde care să-i sporească versatilitatea profesională într-o viață ecleziastică și culturală în continuă schimbare.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Master of Arts este un program de doi ani care oferă cursuri artistice specializate prin practică individuală de studio și cursuri în artă și diverse discipline conexe. ... [+]

Master of Arts este un program de doi ani care oferă o pregătire artistică mai specializată prin practică individuală de studio și cursuri în artă și diverse discipline conexe. În primul an, elevii încep munca lor artistică avansată, cu diferite tipuri de seminarii conduse de profesori și o excursie de studiu. La fel ca în programul de licență, elevii aleg dintr-o serie de cursuri tehnice și teoretice, dintre care multe sunt predate de artiști recunoscuți pe plan internațional. Academia oferă, de asemenea, o varietate de conferințe și colaborări internaționale.

În al doilea an, elevii se concentrează asupra proiectelor de diplomă (60 de credite), care includ scrierea unui eseu (aproximativ 10 pagini) despre propria practică artistică și prezentarea unei expoziții solitare la galeria academiei. Elevii care își promovează proiectul de diplomă primesc un Master of Arts Fine. Profesorii de la Academia de Artă Malmö acționează ca examinatori ai studenților Master, iar un examinator extern este invitat întotdeauna să participe la evaluare.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master oferă opțiuni de specializare în limbile arabă / limbă semită, engleză, greacă, greacă modernă, latină, italiană, română, suedeză / scandinavă, chinez ... [+]

Lund University vă oferă o oportunitate unică de a urmări studii superioare în limbi și lingvistică la nivel de master. La Centrul pentru Limbi și Literatură veți avea acces la cele mai moderne resurse pentru cercetare și educație.

Veți studia împreună cu studenții din diferite domenii de specializare, cum ar fi limbile araba / semitică, limbile engleză, greacă, greacă modernă, latină, italiană, română, suedeză / scandinavă, chineză, japoneză, fonetică și lingvistică generală.

Toți studenții masteratului participă la cursurile obligatorii comune tuturor specializărilor, în același timp aprofundându-și cunoștințele în cursurile proprii ale specializărilor. Prin urmare, programul combină o bază largă și solidă în lingvistică avansată cu o experiență în specializarea dumneavoastră.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program își propune să vă consolideze cunoștințele istorice și înțelegerea teoretică a relațiilor dintre literatură, cultură și mass-media moderne. Puteți să vă spe ... [+]

Scopul acestui program este de a consolida cunoștințele istorice ale studenților și înțelegerea teoretică a relațiilor dintre literatură, cultură și mass-media moderne. Elevii pot alege între specializarea în engleză , franceză , generală , germană , rusă , spaniolă sau literatură idiș , sau studii scandinave . Există cursuri teoretice, discutând subiecte estetice și culturale de natură generală, precum și cursuri orientate pe genuri literare specifice, teme sau perioade istorice. O atenție critică se acordă și multiplelor forme în care literatura intră în mass-media și în arena publică în societatea contemporană. Examenul final ia forma unei teze de masterat.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acesta este un nou program de masterat în domeniul interdisciplinar al drepturilor omului, cu un profil în cadrul științelor umaniste. Programul combină perspective istor ... [+]

Acesta este un nou program de masterat în domeniul interdisciplinar al drepturilor omului, cu un profil în cadrul științelor umaniste. Programul combină perspective istorice, filosofice, politice și juridice cu privire la fenomenul complex reprezentat de drepturile omului în lumea noastră. Facultatea de predare reflectă lățimea academică a programului de masterat. Ne angajăm să considerăm că drepturile omului trebuie privite și studiate nu numai ca principii etice sau ca bază pentru lege și politică, ci și ca parte a infrastructurii unei societăți democratice. Elevii au posibilitatea de a încheia un stagiu ca parte a studiilor. Programul este oferit de Departamentul de Studii pentru Drepturile Omului la Departamentul de Istorie, care găzduiește de asemenea singurul program de doctorat în domeniul studiilor interdisciplinare privind drepturile omului în Suedia.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de masterat comun se concentrează pe perioadele de formare a iudaismului, Islamului și creștinismului, rădăcinile lor comune, interacțiunea timpurie și cont ... [+]

Rădăcinile religioase ale Europei (RRE) este un program de doi ani de Master Nordic oferit de Centrul de Studii Teologice și Religioase de la Lund University în cooperare cu universitățile din Aarhus, Copenhaga și Oslo. Programul se axează pe perioadele de formare a iudaismului, Islamului și creștinismului, rădăcinile lor comune, interacțiunea timpurie și contribuțiile la cultura europeană. Programul pregătește studenții pentru activități educaționale și sociale într-o societate multi-religioasă sau cercetare privind rolul celor trei religii în istoria și societatea europeană. Prin acest program, elevii dobândesc cunoștințe detaliate despre formarea celor trei religii și despre interacțiunea dintre ele, precum și despre competențele relevante pentru orice ocupație sau studiu în care rolul celor trei religii este important. Programul este unic în concentrarea sa asupra formării tuturor celor trei religii într-o perspectivă comparativă.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de performanță muzicală, Diploma de Excelență cu opțiuni de specializare în compoziție și interpretare vizează educarea muzicienilor care posedă un nivel excepț ... [+]

Programul de Master în Muzică, Interpretare Diploma de Excelență vizează educarea muzicienilor care posedă un nivel excepțional de înalt de capacitate artistică și profesională. La finalizarea programului, studentul trebuie să aibă cunoștințe și abilități bine dezvoltate pentru a lucra într-o formă profesională sub diferite forme - fie ca solist, membru al unui ansamblu stabilit sau în grupuri libere. Studentul trebuie, de asemenea, să-și dezvolte capacitatea de a realiza un studiu independent privind pregătirea pentru concertele publice și realizarea programelor de concert. Examenul final pentru o diplomă de excelență constă într-un spectacol de solist al unei orchestre profesionale din regiune.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de masterat în muzică are specializări în compoziție, chitară, harpsichord, improvizație de jazz, pian, înregistrator, instrumente de orchestra simfonică și stu ... [+]

Programul de masterat în muzică are specializări în compoziție , chitară , harpsichord , improvizație de jazz , pian , înregistrator , instrumente de orchestra simfonică și studii vocale sau studii de teatru și teatru .

Programul de Master în muzică își propune să educe muzicieni care posedă un nivel ridicat de abilități artistice și profesionale. La finalizarea programului, studentul trebuie să aibă cunoștințe și abilități bine dezvoltate pentru a lucra într-o formă profesională sub diferite forme - fie ca solist, membru al unui ansamblu stabilit sau în grupuri libere. Studentul trebuie, de asemenea, să-și dezvolte capacitatea de studiu independent. În plus, la finalizarea programului, elevul trebuie să fi dobândit aptitudini antreprenoriale bine dezvoltate care să-i sporească versatilitatea profesională într-o viață culturală în continuă schimbare.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Scopul programului este de a vă oferi o cunoaștere largă și fundamentală în domeniul chimiei fizice, teoretice și fizicii chimice. Elevii dezvoltă abilități avansate de l ... [+]

Scopul programului este de a vă oferi o cunoaștere largă și fundamentală în domeniul chimiei fizice, teoretice și fizicii chimice. Elevii dezvoltă abilități avansate de laborator, înțelegere profundă teoretică a mecanismelor fundamentale și o bună înțelegere a aplicațiilor practice. Se acordă o atenție deosebită unei linii de înțelegere neîntrerupte, de la descrierea mecanică cuantică a atomilor și moleculelor până la structurile supramoleculare complexe, precum și a aplicațiilor lor industriale și biologice.

În cursul primului an, cursurile din domeniile menționate mai sus vă oferă o bază adecvată pentru studii viitoare în aceste domenii sau subiecte conexe. În cel de-al doilea an, puteți, într-o mare măsură, influența și planifica studiile, cu mai multe posibilități diferite. Este obligatoriu să se încheie un proiect de masterat, care să corespundă cel puțin 30 de credite ECTS.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul vă oferă posibilitatea de a dobândi un nivel avansat de cunoștințe și abilități teoretice și practice în domeniile chimiei analitice, organice, organometalice ș ... [+]

Programul vă oferă posibilitatea de a dobândi un nivel avansat de cunoștințe și abilități teoretice și practice în domeniile chimiei analitice, organice, organometalice și de coordonare. Printr-o combinație de cursuri avansate și un proiect sau proiecte de masterat, vi se oferă posibilitatea de a se specializa în domeniile menționate. Proiectul de masterat trebuie să corespundă cel puțin 30 de credite ECTS.

Studiile se bazează pe o pregătire anterioară în chimie și vă permit să dezvoltați capacitatea de a aplica idei independente la problemele și problemele din chimie sau în domeniile învecinate.

Module / cursuri de program

Cursuri obligatorii: cursuri de nivel avansat în chimie care cuprind cel puțin 30 de credite, dintre care 15 ECTS ar trebui să se încadreze în domeniile menționate mai sus și un proiect de masterat cuprinzând cel puțin 30 de credite.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Managementul Serviciilor este un program unic pentru cei care doresc să studieze industria de servicii relevante de management și conducere la un n ... [+]

Programul de Master în Managementul Serviciilor este un program unic pentru cei care doresc să studieze industria de servicii relevante de management și conducere la un nivel avansat. Programul combină cunoștințe aprofundate în materie de sectoare ale serviciilor, un mediu de cercetare de vârf și aplicații profesionale actualizate.

Atunci când aplicați la Programul de Master în Managementul Serviciilor alegeți una din trei specializări diferite: Supply Chain Management, Retail sau Turism. Avem un mix de studenți din întreaga lume.

Caracteristicile programului

Cu o concentrare sporită asupra aspectelor legate de durabilitate în organizațiile de servicii, împreună cu eforturile de a dezvolta practici de afaceri mai durabile, este nevoie de personal cu competențe de susținere specializate. Veți studia, analiza și discuta problemele și teoriile legate de durabilitate, cu un accent special pe organizațiile de servicii și servicii. Elevii vor înțelege teoriile privind consumul durabil, modelele de afaceri durabile și guvernarea și politica de mediu, vor dezvolta abilitățile necesare pentru a evalua impactul activităților de servicii asupra mediului și vor învăța să identifice, să analizeze, să evalueze și să comunice diferitele aspecte ale sustenabilității servicii în context societal.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de master are drept scop de a consolida cunoștințele teoretice studenților s și înțelegere a importanței vitale a imaginilor și a altor expresii vizuale de ... [+]

Prezentare generală a programului

Acest program de master are drept scop de a consolida cunoștințele teoretice studentului și înțelegere a importanței vitale a imaginilor și a altor expresii vizuale de comunicare în societate. Vizualitate este studiat dintr-o perspectivă critică și intermedial, care include elemente de sunet sau muzica, și în cazul în care aspecte cum ar fi puterea, istorie, relații sociale, de gen, etnie și sunt centrale. Programul este construit în principal ca o combinatie interdisciplinar de Istoria Artei și Studii vizuale, Studii de Film, și Muzicologie. În plus, rolul de comunicare vizuala (și într-o oarecare măsură, întăriri ei auditiv) este analizată -în forme medial artistice, precum și de masă - când vine vorba de conturarea problemelor majore ale vieții.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Master în Antropologie Socială oferă studenților cu o diplomă de master puternic de cercetare. Programul combină cunoștințe profunde despre subiect cu perspective largi ș ... [+]

Master în Antropologie Socială oferă studenților cu o diplomă de master puternic de cercetare. Programul combină cunoștințe profunde despre subiect cu perspective largi și legături cu o societate mai largă. Master în antropologie socială aplică perspective profunde și profunde la o înțelegere a comunităților sociale și a culturii ca un întreg coerent. Programul oferă o specializare în abordarea științifică, fundamentală pentru studenții care doresc să urmeze studii de doctorat, dar care are, de asemenea, o valoare considerabilă pentru munca avansată ca polițist sau ofițer operațional în cadrul organizațiilor și activităților de la diferite niveluri. În plus, programul oferă studenților cu perspective teoretice extinse, cunoștințe extinse de metodologie calitativă, abilități de adaptare la o viață de lucru în schimbare și abilitatea de a contribui la dezvoltarea în societate și viața profesională.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Sociologie vă permite să dezvoltați gândirea critică, abilitățile analitice și capacitatea de a efectua analize societale, precum și de a dobândi c ... [+]

Master în Sociologie pregătește studenții pentru studii de doctorat în sociologie, precum și pentru o muncă profesională avansată în anchete sociologice și planificarea comunității. Programul permite studenților libertatea considerabilă de a alege cursuri în funcție de interes și nevoi viitoare. Programul permite elevilor să dezvolte gândirea critică, abilități analitice și capacitatea de a efectua analize societale, precum și de a dobândi cunoștințe de specialitate în sociologie. La finalizarea programului, elevii sunt acordate un grad de Master of Science (120 credite) specializate în sociologie.

În cadrul programului, elevii vor dobândi:

Cunoașterea și înțelegerea sociologiei, incluzând atât cunoașterea largă a domeniului, cât și un grad considerabil de cunoștințe de specialitate în anumite domenii ale domeniului, precum și o cunoaștere specializată a lucrărilor actuale de cercetare și dezvoltarecunoștințe de specialitate ale metodelor de cercetare în sociologieabilitatea de a integra critic și sistematic cunoștințele și de a analiza, evalua și aborda fenomene, probleme și situații complexe, chiar și cu informații limitateabilitatea de a identifica și de a formula întrebări de cercetare critic, autonom și creativ, precum și de a planifica și, folosind metode adecvate, să întreprindă sarcini avansate într-un interval de timp prestabilit, contribuind astfel la formarea cunoștințelor, precum și la capacitatea de a evalua această activitatecompetențele necesare pentru participarea la activitățile de cercetare și dezvoltare sau ocuparea autonomă în alte calificăriModule / cursuri de program... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lunds Universitet
Address
Paradisgatan 2
SE-223 50 Lund, Skåne County, Suedia
Website
Număr de telefon
+46 46 222 00 00
Address
Campus Malmö
Malmö, Skåne County, Suedia
Address
Campus Helsingborg Universitetsplatsen 2
SE-251 08 Helsingborg, Skåne County, Suedia