Citește Descrierea Oficială

Lund University - Lund University Suedia

Lund University fost înființată în 1666 și se situează în mod consecvent printre primele 100 de universități din lume (a 92-a în lume și cea mai înaltă clasă din Suedia, QS World University Rankings 2019).

Universitatea are 40.000 de studenți și 7.400 de angajați și oferă peste 100 de programe de masterat și 8 programe de licență predate în limba engleză .

Lund este cea mai atractivă destinație de studiu a Suediei. Universitatea oferă una dintre cele mai largi game de programe și cursuri din Scandinavia, bazată pe cercetări interdisciplinare și de vârf. O diplomă de la Lund University din Lund University este un semn distinctiv al calității atât în ​​Suedia, cât și în străinătate.

Domeniile tematice

Cele opt facultăți și multe centre de cercetare specializate oferă educație în următoarele domenii:

 • Arhitectură
 • Afaceri, Economie
 • Comunicare
 • Inginerie
 • Mediu inconjurator
 • Amenda
 • Umanistice, Limbi
 • Studii Internationale
 • Lege
 • Medicament
 • Ştiinţă

Oportunități de studiu pentru studenții internaționali

Lund University oferă peste 100 de programe de masterat și 8 programe de licență în limba engleză , precum și mai mult de 1.000 de cursuri freestanding predate în limba engleză.

Găsiți programul de studii: www.lunduniversity.lu.se/programs

Perioadele de aplicare

Perioada de aplicare principală pentru studenții străini este de la mijlocul lunii octombrie până la 15 ianuarie pentru toate programele începând din semestrul toamnei (august) în fiecare an. O mică selecție de programe acceptă de asemenea aplicații în perioada iunie-august pentru data de începere a semestrului de primăvară (ianuarie).

Cum se aplică pentru studii: www.lunduniversity.lu.se/apply

Taxe de școlarizare

Elevii care sunt cetățeni ai țărilor din afara UE / SEE și Elveția sunt, în general, obligați să plătească taxe de școlarizare. Taxele de școlarizare nu se aplică cetățenilor UE / SEE. Pentru informații despre taxele de școlarizare ale programelor individuale, consultați www.lunduniversity.lu.se/programs

Șanse de bursă

Elevii care sunt cetățeni ai unor țări din afara UE / SEE pot solicita o bursă după ce vor candida la studii cu noi. Bursele sunt acordate pe baza meritelor academice, nu a situației financiare.

Aflați mai multe despre oportunitățile de bursă: www.lunduniversity.lu.se/scholarships

Cercetare

Lund găzduiește peste 30 de medii de cercetare din lume și găzduiește două dintre cele mai mari facilități de cercetare a materialelor din Europa: MAX IV (inaugurat în 2016) și ESS (care va fi deschis în 2023). Lund University este, de asemenea, membră a rețelelor Universitas 21 de prestigiu de cercetare intensivă și a Ligii Universităților Europene de Cercetare (LERU) .

Stilul de predare

Gândirea critică și libertatea minții sunt pietrele de temelie ale vieții academice de la Lund University . O concentrare asupra muncii în grup în medii mai clare, deschise la clasă facilitează învățarea, creează un dialog și contribuie la generarea de noi idei.

Lund este un loc de întâlnire internațional atât pentru studenți, cât și pentru cercetători. Acest lucru creează medii de clasă globală în care studenții dobândesc noi perspective culturale și își pot dezvolta rețelele internaționale, care sunt foarte apreciate de angajatori din întreaga lume.

Elevii din Lund primesc oportunități excelente de interacțiune în afaceri . Orașul Lund are un mediu unic, de clasă mondială pentru tehnologie, cunoaștere, inovare și antreprenoriat și găzduiește o impresionantă gamă de companii internaționale.

Viață de student

Lund este alegerea nr. 1 pentru studenții străini care vin în Suedia și este considerat cel mai bun oraș studențesc din Suedia, cu combinația sa unică de mari cluburi sociale ("națiunile" istorice), uniunile studențești și Societatea Academică, creând un student vibrant și activ viaţă.

Orașul Lund

Situat în sudul Suediei, orașul Lund este la doar 10 minute cu trenul până la cel mai mare oraș al Suediei, Malmö, și la numai 35 de minute cu trenul spre Aeroportul Copenhaga din Danemarca.

Fiind unul dintre cele mai vechi orașe din Suedia, datând din anul 990, Lund este un oraș al contrastelor, unde peste 1000 de ani de istorie se amestecă cu cunoștințe și idei moderne. În Lund, veți găsi farmecul unui oraș mic, pitoresc, cu pietre cioplite, alături de atracțiile orașului, cum ar fi serviciile, cumpărăturile, restaurantele și evenimentele culturale. Lund găzduiește, de asemenea, mari companii internaționale, cum ar fi Sony Mobile, Tetra Pak, Ericsson, Alfal Laval și Gambro.

În Suedia și Lund se vorbesc foarte mult limba engleză (90% dintre suedezi sunt fluenți), ceea ce înseamnă că puteți experimenta o cultură europeană unică, fără a se confrunta cu o barieră lingvistică.

Aflați mai multe despre Lund University

Pentru mai multe informații, vizitați www.lunduniversity.lu.se

De asemenea, puteți pune întrebări pe pagina noastră de pe Facebook www.facebook.com/lunduniversity

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:


Lund University

Master in contabilitate și finanțe este un program full-time de un an, care te pregătește pentru o carieră în servicii financiare sau profesionale. ... [+]

Master in contabilitate și finanțe este un program full-time de un an, care te pregătește pentru o carieră în servicii financiare sau profesionale.

Contabilitatea, finanțele corporative și controlul managementului sunt părți strâns legate din domeniul mai larg al contabilității și al finanțelor. Toate se află la intersecția în care strategia de afaceri, procesele și informațiile se combină și reprezintă funcții critice în organizații pentru a se asigura că deciziile, procesele și comportamentele sunt în concordanță cu obiectivele corporative și că strategiile sunt legate de performanță.

Programul nostru oferă o bază puternică teoretică oferită de facultatea noastră de cercetare. Programul este, de asemenea, foarte aplicat, necesitând o cantitate semnificativă de studiu independent și pregătirea este necesară pentru a avea succes ca student. Utilizăm intensiv sarcini provocatoare, bazate pe echipă și cazuri care concentrează atenția asupra afacerilor și a rolului finanțelor corporative și al contabilității de management într-un cadru de management strategic.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Masteratul în dezvoltare economică și creștere antrenează următoarea generație de analiști, cercetători și profesioniști în domeniul dezvoltării și creșterii. Programul c ... [+]

Prezentarea programului

Masteratul în dezvoltare economică și creștere antrenează următoarea generație de analiști, cercetători și profesioniști în domeniul dezvoltării și creșterii. Programul combină expertiza a trei universități europene de rang înalt într-o platformă comună cu cercetători de frunte în economie, istorie economică și demografie.

În acest program de dublă diplomă, petreceți primul an studiind dezvoltarea și economia internațională, statisticile și dezvoltarea pe termen lung la Universitatea Carlos III de Madrid sau la Universitatea din Groningen. Al doilea an, vă specializați în dezvoltare și creștere, legate de aspecte precum exhaustivitate și egalitate, durabilitate și energie, inovație și capital uman, la Lund University .... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program își propune să exploreze istoria generală a producției și distribuției, a populației și a nivelului de trai, a instituțiilor și organizării sociale. Program ... [+]

Acest program își propune să exploreze istoria generală a producției și distribuției, a populației și a nivelului de trai, a instituțiilor și organizării sociale . Programul oferă cunoștințe pentru a efectua investigații și analize privind schimbările condițiilor sociale și economice în diferite circumstanțe.Trase de specializare

Când aplicați la acest program, selectați una dintre cele trei piese: Track History History, Economic Demography Track sau Piesa de dezvoltare economică.

Cunoașterea trecutului este esențială pentru înțelegerea lumii de azi și modelarea viitorului. În pista istoriei economice veți dezvolta informații avansate asupra dezvoltării pe termen lung a societăților. Combinând instrumente analitice din economie și științele sociale cu o înțelegere contextuală a condițiilor din trecut, veți deveni capabil să folosiți experiența umană acumulată pentru a rezolva problemele actuale. Temele centrale studiate sunt creșterea, stagnarea, crizele și distribuția resurselor.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de masterat în economie vă oferă abilități cantitative și mentalitate analitică care sunt esențiale pentru o carieră de succes în organizații guvernamentale, in ... [+]

Programul de masterat în economie vă oferă abilități cantitative și mentalitate analitică care sunt esențiale pentru o carieră de succes în organizații guvernamentale, instituții internaționale și firme din sectorul privat, cum ar fi bănci și consultanțe economice.

Programul vă oferă cunoștințe profunde și minuțioase despre teoriile economice moderne, concepte, tehnici și aplicațiile lor. Veți dobândi abilitățile necesare pentru a efectua o analiză economică avansată și a vă familiariza cu cercetările de ultimă generație.

Educația riguroasă și bazată pe cercetare vă va permite să efectuați analize economice avansate, aplicând teoria economică modernă și instrumente de ultimă generație pentru manipularea datelor și efectuarea de analize economometrice (folosind, de exemplu, STATA și MATLAB).... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Abilitățile antreprenoriale permit descoperirea și exploatarea cu succes a oportunităților pe piață, precum și conduce proiecte de inovare și dezvoltare a afacerilor în c ... [+]

Abilitățile antreprenoriale permit descoperirea și exploatarea cu succes a oportunităților pe piață, precum și conduce proiecte de inovare și dezvoltare a afacerilor în corporațiile existente.Antreprenoriat corporativ și inovare sau antreprenoriat: crearea de noi proiecte

Atunci când aplicați la acest program, alegeți pista Antreprenoriat: crearea de noi riscuri sau piesa de antreprenoriat corporativ și inovare. Ambele piese duc la un Master în Antreprenoriat și Inovare.

În pista Antreprenoriat: crearea de noi riscuri, veți învăța cum să creați, să dezvoltați și să exploatați oportunități de afaceri prin inițierea și gestionarea de noi proiecte. Această pistă vă oferă posibilitatea de a vă implica pe deplin ca antreprenor în procesul de pornire, de la selecția ideilor și compoziția echipei până la formarea de riscuri, ceea ce vă permite să câștigați experiență reală în demararea unei noi afaceri. În plus, veți face parte din programul nostru de mentorat în care sunteți asociat cu un mentor cu experiență.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Masterul în Dreptul comercial și fiscal internațional și european se bazează pe studii anterioare în drept, management și / sau economie. Programul oferă o înțelegere apr ... [+]

Condițiile comerciale și impozitele sunt în centrul multor decizii de afaceri. Într-o lume în care comerțul este global, cunoașterea numai a regulilor interne este inadecvată. Cu Masterul nostru în Dreptul comercial și fiscal european și internațional, veți putea ajuta întreprinderile și instituțiile să funcționeze într-un context mondial cu cadrul juridic al Uniunii Europene.

Masterul în Dreptul comercial și fiscal internațional și european se bazează pe studii anterioare în drept, management și / sau economie.

Programul oferă o înțelegere aprofundată atât a aspectelor practice și teoretice ale dreptului comercial și fiscal în cadrul UE, cât și la nivel global. Factorii importanți ai legii și ai politicilor în aceste domenii sunt, printre altele, Uniunea Europeană (UE), Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) și Organizația Mondială a Comerțului (OMC).... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Finanțe vă pregătește pentru o carieră internațională în sectorul serviciilor financiare, de exemplu în activități bancare comerciale și de investi ... [+]

Programul de Master în Finanțe vă pregătește pentru o carieră internațională în sectorul serviciilor financiare, de exemplu în activități bancare comerciale și de investiții, firme de asigurări și autorități de supraveghere, în funcții financiare atât în sectorul privat, cât și în cel public. Absolvenții acestui program și-au găsit de lucru la companii financiare și nefinanciare din întreaga lume.

Acest program vă extinde cunoștințele despre toate domeniile majore ale luării deciziilor financiare. Veți obține o înțelegere completă și o pregătire în identificarea, analiza și rezolvarea eficientă a problemelor financiare complexe.

Programul de Master în Finanțe oferă cunoștințe atât în economia financiară, cât și în finanțele corporative . Obiectivele importante sunt familiarizarea studenților cu principalele domenii de investigare și tehnici de cercetare utilizate în finanțe și să vă ofere cunoștințele generale necesare specializării în domeniul dvs. preferat de finanțe.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Masterul în sisteme informaționale vă oferă oportunități deosebite de carieră. După absolvire, puteți urma o carieră care leagă tehnologie, oameni și afaceri. Puteți căut ... [+]

Masterul în sisteme informaționale vă oferă oportunități deosebite de carieră . După absolvire, puteți urma o carieră care leagă tehnologie, oameni și afaceri. Puteți căuta poziții precum: arhitect de sisteme, consultant IT, proiectant IS, manager de proiect IT, proiectant UX, analist de afaceri și sisteme, inginer proces de afaceri și analist de business intelligence.

Vă oferim un program de clasă mondială care vă oferă instrumentele și abilitățile pentru a înțelege proiectarea sistemelor informaționale care abordează provocări organizaționale și sociale importante.

În acest program veți afla cum pot fi utilizate tehnologiile informației și comunicațiilor și inteligența artificială pentru atingerea obiectivelor strategice și cum să proiectați și să dezvoltați sisteme moderne de informații, care să fie flexibile la obiectivele și nevoile organizației. Veți obține o înțelegere mai profundă a contextului comercial mai larg al sistemelor informaționale și a modului în care digitalizarea afectează organizațiile.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

În acest program, vi se va oferi teoria, conceptele și metodele pentru a analiza și a înțelege mai bine rolul inovației în dezvoltarea economică, socială și durabilă dint ... [+]

În acest program, vi se va oferi teoria, conceptele și metodele pentru a analiza și a înțelege mai bine rolul inovației în dezvoltarea economică, socială și durabilă dintr-o perspectivă istorică . Concentrarea unică asupra dinamicii spațiale / geografiei economice și a istoriei economice vă permite să obțineți cunoștințe cu privire la modul în care zonele de dezvoltare și inovație interacționează, evoluează și modelează economia în diferite regiuni și perioade de timp.

Inovația este fundamentală în procesul de dezvoltare economică, socială și durabilă pentru mediu. Vei fi apoi mai bine echipat pentru a înțelege și analiza provocările majore, cum ar fi schimbările climatice, securitatea alimentară și reducerea sărăciei . Inovația se referă, de asemenea, la difuzarea și schimbările incrementale care produc beneficii economice, sociale și de mediu pentru societate.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de master în marketing internațional și managementul mărcilor vă pregătește pentru o carieră în marketing, strategie, management de marcă și produs, cercetare î ... [+]

Programul de master în marketing internațional și managementul mărcilor vă pregătește pentru o carieră în marketing, strategie, management de marcă și produs, cercetare în vânzări și marketing în organizații care variază de la corporații multinaționale la întreprinderi mici și mijlocii și ONG-uri.

Acest program vă permite să dezvoltați expertize academice la nivel avansat în marketing internațional și managementul mărcii. Vă oferim teoria, conceptele și abilitățile de a opera, de a construi mărci puternice și de a comercializa cu succes produse și servicii într-o serie de medii internaționale dinamice și competitive . Îți vei antrena capacitatea de a analiza schimbările societății, tendințele și interacțiunea lor cu consumul și brandurile și vei câștiga abilități esențiale pentru ca companiile să poată dezvolta noi inovații care să crească profituri și să îmbunătățească în mod ideal și sustenabilitatea.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Master în Management Strategic Internațional este un program de un an pentru licențe în administrarea afacerilor, interesat de modul de analiză, formulare și implementare ... [+]

Master în Management Strategic Internațional este un program de un an pentru licențe în administrarea afacerilor, interesat de modul de analiză, formulare și implementare a strategiilor și de a deveni un lider organizațional senior.

Afacerile se confruntă tot mai mult cu provocări care amenință modelele actuale de afaceri, dar reprezintă, de asemenea, oportunități imense. Acest program vă oferă cunoștințele și abilitățile cu privire la modul de recunoaștere a acestor provocări și de a le acționa pentru a asigura succesul pe termen lung. Veți învăța cum să luați decizii care pot face sau să vă distrugă compania, ci și cum să le implementați.

Oferim cele mai recente idei despre strategia managerială printr-o varietate de metode de predare la scară mică, asigurând o experiență de învățare interesantă și provocatoare. Subliniem atât perspective științifice sofisticate, cât și legături cu practica de afaceri. Master în Management Strategic Internațional combină cercetarea de ultimă generație cu legături puternice de practică prin proiecte din industrie în care sunt aplicate instrumente științifice pentru a rezolva problemele reale ale companiei. Programul oferă, de asemenea, posibilitatea de a combina teza de master cu o misiune de companie.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Începeți-vă cariera de management cu masterul nostru în management, care vă va transforma dintr-un absolvent ambițios într-un manager de succes. Veți învăța să aplicați a ... [+]

Începeți-vă cariera de management cu masterul nostru în management, care vă va transforma dintr-un absolvent ambițios într-un manager de succes. Veți învăța să aplicați abilitățile pe care le dobândiți într-o serie de domenii, inclusiv marketing, management strategic, consultanță de afaceri și dezvoltare organizațională.

Acest program extrem de intensiv, de un an, cu normă întreagă, pregătește absolvenți recente, non-business pentru o gamă largă de cariere în management. Un accent pus pe abilități îi duce pe studenți dincolo de teorie și în centrul provocărilor din managementul vieții reale. Vă veți perfecționa și vă puteți baza abilitățile de comunicare, lucrare în echipă și prezentare prin muncă individuală și de grup și vă veți dezvolta abilitățile profesionale în luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, analiză și reflecție critică. În timpul studiilor, sunteți încurajat în mod continuu să reflectați, aplicați și relaționați noi cunoștințe cu ambițiile viitoare ale carierei.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Gestionarea Oamenilor, Cunoștințelor și Schimbării vă permite să urmăriți o carieră în domenii precum consultanță în management, strategie, resurse ... [+]

Programul de Master în Gestionarea Oamenilor, Cunoștințelor și Schimbării vă permite să urmăriți o carieră în domenii precum consultanță în management, strategie, resurse umane și management general.

A face o schimbare necesită o conducere bună. Acest program vă va oferi o mai bună înțelegere a diferitelor provocări cu care se confruntă managerul practicant și consultantul. Are o combinație solidă atât a cunoștințelor aprofundate despre afaceri, cât și a cunoștințelor despre resursele umane.

Programul se inspiră din zonele de cercetare recunoscute la nivel internațional ale lectorilor din program. Acestea includ domeniile de gestionare a cunoștințelor, identitatea în organizații, cultura organizațională, leadership și schimbare. În special, programul subliniază natura strategică a provocărilor contemporane asociate cu organizațiile de management și munca . Veți învăța cum să aplicați conceptele, modelele și instrumentele teoretice pentru a rezolva probleme reale, deoarece acestea pot apărea în organizații.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de masterat în arhitectură combină cele mai bune practici cu cercetarea avansată, educând elevii astfel încât să devină profesioniști cu înaltă calificare care ... [+]

Lumea se schimbă rapid, oferind astfel noi provocări pentru arhitectură. Aceste provocări privesc totul, de la densificarea orașelor și durabilitatea până la noile tehnologii și modul în care acestea afectează modul în care proiectăm și construim. Lund University , situată în regiunea dinamică Copenhaga – Malmö , este cunoscută pentru competențele și cunoștințele sale și oferă resurse superbe pentru studierea acestor chestiuni într-un context mai larg.

Programul combină cele mai bune practici cu cercetarea avansată, educând astfel studenții pentru a deveni profesioniști cu înaltă calificare, competitivi la nivel internațional. Predarea conține atât proiecte teoretice, cât și proiecte practice, care urmăresc să găsească soluții orientate spre viitor la problemele din lumea reală.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Dezvoltare Urbană Durabilă la Școala de Arhitectură are o reputație bine stabilită pentru dezvoltarea designului umanist modern, care promovează ca ... [+]

Creșterea orașelor lumii în creștere sănătoase, atractive și durabile este o provocare excepțională. Lund University , situată în regiunea dinamică Copenhaga – Malmö, este un lider global în echilibrarea creșterii economice urbane și a dezvoltării mediului și oferă resurse superbe pentru studierea diverselor aspecte ale durabilității și designului.

Programul de Master în Dezvoltare Urbană Durabilă la Școala de Arhitectură are o reputație bine stabilită pentru dezvoltarea designului umanist modern, care promovează capacitatea de viață, construirea comunității și sustenabilitatea socială. Bazându-se pe cele mai bune practici și cercetări avansate privind forma urbană, calitatea urbană și durabilitatea, programul de master produce profesioniști cu înaltă calificare capabili să facă față provocărilor proiectării urbane durabile ca persoane productive, de succes, care sunt creative, interesante și pricepuți intelectual în abordarea lor la profesia și practica lor.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de master în proiectare industrială se concentrează pe trei teme: Living și Comportament, Forma și Tehnologie, sau Omul și Natura. Programul constă din proiecte ... [+]

Programul de master în proiectare industrială se concentrează pe trei teme: Living și Comportament, Forma și Tehnologie, sau Omul și Natura . Programul constă din proiecte individuale de proiectare industrială, ateliere și cursuri teoretice suplimentare.

Veți participa și veți contribui la crearea de cunoștințe în domeniul de proiectare. Organizând expoziții, seminarii și ateliere, vă veți comunica munca și veți participa la dezbaterea publică. Școala de proiectare industrială vă oferă un mediu creativ, cu facilități excelente pentru ateliere. Ca parte a unei universități la scară largă, putem oferi oportunități extraordinare pentru o abordare multidisciplinară prin cooperarea cu alte facultăți. Studenții vor deveni autorități în subiectul ales, indiferent dacă sunt conceptual conceptual, strategic sau tehnic. Mai presus de toate, programul de master în proiectare industrială încurajează dezbaterea în profunzime și deliberarea disciplinei.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Master's in Biotechnology este un program larg care acoperă aspecte științifice și tehnologice ale proceselor biotehnologiei, biocatalizatori incluzând enzime și microorg ... [+]

Biotehnologia este o tehnologie care oferă posibilități cheie care oferă un potențial puternic de inovare pentru dezvoltarea durabilă a societății. Cercetarea și dezvoltarea în biotehnologie continuă să îmbunătățească procesele și să dezvolte produse care au un impact profund asupra diferitelor sectoare, cum ar fi asistența medicală și farmaceutică, agricultura, produsele alimentare și furajele, remedierea mediului, precum și producția de substanțe chimice și biocombustibili.

Lund University este printre universitățile de top din lume pentru cercetare și educație în biotehnologie. Este acasă pentru mai mulți oameni de știință de renume mondial, care au legături puternice cu industria - de la mari companii multinaționale la întreprinderi mici, bazate pe cercetarea dezvoltată în departamentele noastre.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de master în gestionarea riscului în caz de catastrofe și adaptarea schimbărilor climatice are sprijin din partea unor instituții naționale și internaționale im ... [+]

Tendința creșterii dezastrelor și a pierderilor aferente este o provocare cu adevărat globală. Schimbarea peisajului global de risc din cauza proceselor precum schimbările climatice, urbanizarea și complexitatea tot mai mare a societății moderne prezintă provocări majore pentru dezvoltarea durabilă și trebuie abordate cu o abordare interdisciplinară. Un număr tot mai mare de guverne și organizații internaționale recunosc necesitatea de a-și spori eforturile în gestionarea riscurilor de dezastre și adaptarea schimbărilor climatice pentru a se adapta cu succes la mediile în schimbare și a dezvolta societăți sigure și durabile.

Programul de master în gestionarea riscului în caz de catastrofe și adaptarea schimbărilor climatice are sprijin din partea unor instituții naționale și internaționale importante, de exemplu agenții ONU, mișcarea Crucii Roșii / Semiluna Roșie, ONG-urilor și autorităților naționale.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Embedded Electronics Engineering oferă o perspectivă largă, în care designul digital și analog este considerat o unitate în care domenii diferite interacționează. Accentu ... [+]

Embedded Electronics Engineering oferă o perspectivă largă, în care designul digital și analog este considerat o unitate în care domenii diferite interacționează. Accentul se pune pe CMOS, unde miliarde de dispozitive sunt folosite pentru a construi un sistem pe o singură matriță de siliciu.

Clasamentul Shanghai (ARWU) ocupă Lund University locul 17 în lume în domeniul Inginerie electrică și electronică pentru anul 2018. Acest program este solicitant și unic prin oferirea sa, o pregătire perfectă pentru viitoarea ta carieră. Programul se întinde pe zone de la circuitele de frecvență radio (RF) până la conversia datelor și circuitele digitale . O altă caracteristică distinctivă este că proiectarea circuitului este legată de zona de comunicații fără fir, în care front-urile RF sunt co-proiectate cu banda digitală de bază, care oferă posibilitatea de a construi receptoare complete.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Lund University este renumită la nivel internațional pentru cercetări de înaltă calitate legate de clădiri eficiente din punct de vedere energetic. Experiența noastră est ... [+]

Clădirile sunt responsabile pentru o mare parte din consumul nostru global de energie. Utilizarea energiei este de fapt principalul determinant al amprentei globale de mediu a unei clădiri , având în vedere durata sa de viață totală.

Lund University este renumită la nivel internațional pentru cercetări de înaltă calitate legate de clădiri eficiente din punct de vedere energetic . Experiența noastră este centrată pe o perspectivă a întregii clădiri, care ține cont de nevoile locuitorilor, precum și de confortul și sănătatea acestora. Cercetările avansate ale Universității și legăturile strânse cu industria clădirilor creează o bază excelentă pentru un program de master puternic, cu un accent în mare măsură unic pe clădiri.... [-]

Suedia Helsingborg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest Master Master Erasmus Mundus își propune să ofere o dimensiune europeană în domeniul cunoașterii intensivă a cercetării și dezvoltării alimentelor și este foarte re ... [+]

Masteratul comun Erasmus Mundus în Inovația Alimentară și Designul Produselor (FIPDes) este un program academic de doi ani în domeniul științei alimentelor și al dezvoltării produselor, condus de Université Paris Saclay și AgroParisTech (Franța), împreună cu DIT (Irlanda) UNINA (Italia) și Lund University . Obiectivul Master FIPD este de a oferi o dimensiune europeană în domeniul cunoașterii intensivă a cercetării și dezvoltării alimentelor și este foarte relevant pentru studenții din UE și din țările terțe care doresc să fie angajați în sectorul agroalimentar și al băuturilor. Programul a fost aprobat de Comisia Europeană în 2010 și a început în 2011.Module / cursuri de program... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program se adresează studenților care doresc să învețe mai multe despre alimente și care doresc să lucreze cu alimente viitoare inovatoare, de exemplu, ca parte a s ... [+]

Acest program se adresează studenților care doresc să învețe mai multe despre alimente și care doresc să lucreze cu alimente viitoare inovatoare , de exemplu, ca parte a soluției la problemele majore de sănătate, cum ar fi malnutriția și obezitatea. Programul acoperă proiectarea și producția de alimente cu beneficii pentru sănătate. Veți afla despre subiecte precum chimia alimentelor, procesarea alimentelor, chimia de suprafață și coloizi, microbiologia, nutriția și analiza alimentelor.

Programul este strâns aliniat la nevoile pieței și se pune un accent puternic pe științele ingineriei. În timpul studiilor, veți întâlni nu numai cercetători de top la nivel mondial în cadrul departamentului, dar și lectori invitați de la diverse companii alimentare care lucrează, de exemplu, la dezvoltarea de produse și marketing. Legăturile noastre cu industria locală sunt puternice, iar accentul nostru pe inovație este ridicat; mulți dintre cercetătorii noștri au transformat rezultatele cercetării în întreprinderi antreprenoriale de succes, precum Oatly, Optifreeze, Probi și Solve.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Master International of Science in Engineering Safety Safety (IMFSE) este un program educațional de doi ani în cadrul Erasmus. Acest program de master este organizat în c ... [+]

Prezentarea programului

Master International of Science in Engineering Safety Safety (IMFSE) este un program educațional de doi ani în cadrul Erasmus. Acest program de master este organizat în comun de:

Universitatea Ghent, Belgia (coordonator)Lund University , SuediaUniversitatea din Edinburgh, Marea Britanie

Aceste trei universități de cercetare europene de vârf, cu expertiză complementară în domeniul ingineriei de securitate la incendiu (FSE), se unesc cu obiectivul principal al creării unui program educațional care definește cunoștințele necesare pentru un inginer profesionist în domeniul securității la incendiu, capabil să dezvolte un design bazat pe performanță ( PBD).... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul își propune să ofere studenților resursele, mentalitatea și abilitățile necesare pentru a construi o carieră de succes în logistica globală și în gestionarea la ... [+]

Programul își propune să ofere studenților resursele, mentalitatea și abilitățile necesare pentru a construi o carieră de succes în logistica globală și în gestionarea lanțului de aprovizionare . Cursurile noastre sunt concepute pentru a oferi studenților atât cunoștințe teoretice solide, cât și experiență practică „hands-on”. De asemenea, aceștia găzduiesc numeroși profesori invitați din industrie și oferă studenților oportunități de a vizita și de a lucra cu companii la misiuni. Programul adoptă o abordare multidisciplinară în proiectarea, planificarea și gestionarea lanțurilor de aprovizionare și a strategiilor , rețelelor, proceselor și sistemelor logistice . Studenții învață atât tehnici cantitative, cât și calitative de rezolvare a problemelor, care sunt aplicate prin studii de caz, lucrări de proiect, jocuri de afaceri și simulări.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Accesul la apă curată este piatra de temelie pentru îmbunătățirea asistenței medicale, creșterea ofertei de alimente, reducerea ratelor de mortalitate infantilă și îmbună ... [+]

Accesul la apă curată este piatra de temelie pentru îmbunătățirea asistenței medicale, creșterea ofertei de alimente, reducerea ratelor de mortalitate infantilă și îmbunătățirea calității generale a vieții oamenilor . A devenit crucială dezvoltarea de tehnologii care să poată rezolva provocările de securitate a apei și să răspundă cererii crescânde. Prin aplicarea unui management integrat al resurselor de apă, apa de suprafață și apele subterane pot fi utilizate pentru a acoperi această cerere într-un mod durabil și ecologic. Acestea sunt problemele pe care le explorăm cu studenții noștri, precum și provocări precum tratarea apelor uzate, gestionarea apelor pluviale, hidraulica de coastă și modelarea proceselor hidrologice. Programul este larg și acoperă cele mai importante aspecte ale ingineriei resurselor de apă.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Comunicare fără fir pregătește studenții pentru o carieră interesantă într-o industrie în plină expansiune. Clasamentul Shanghai (ARWU) ocupă Lund ... [+]

Programul de Master în Comunicare fără fir pregătește studenții pentru o carieră interesantă într-o industrie în plină expansiune. Clasamentul Shanghai (ARWU) ocupă Lund University printre primele 20 de universități din lume în domeniul Ingineriei electrice și electronice pentru anul 2017.

Universitatea dispune de resurse excelente în domeniul comunicării fără fir și poate oferi studenților posibilitatea de a învăța de la cercetători de renume mondial, în unități de laborator de ultimă generație. Cercetarea și educația sunt strâns legate de departament. Toți profesorii noștri sunt educați ei înșiși la nivel de doctorat sau mai mare și sunt angajați activ în cercetare. Programul Wireless Communication se concentrează pe straturile fizice și inferioare ale comunicării wireless.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master Internațional în Managementul și Politica de Mediu (EMP) permite absolvenților să inspire și să conducă schimbările dezvoltându-și abilitățile de a ev ... [+]

Cum putem evalua problemele de mediu ? Cum acționează companiile și autoritățile publice pentru prevenirea și rezolvarea problemelor de mediu ? Cum pot exercita influența și controlul diferitelor tipuri de actori și ce politici și măsuri putem folosi pentru a conduce schimbări pozitive? Dacă sunteți interesat de întrebări ca acestea, acest program de master este pentru dvs.

Programul de Master Internațional în Managementul și Politica de Mediu (EMP) permite absolvenților să inspire și să conducă schimbările dezvoltându-și abilitățile de a evalua, proiecta și implementa răspunsuri de management și politici la provocările complexe de mediu.

Programul EMP se învârte în jurul unor caracteristici cheie distincte : învățarea interdisciplinară, natura sa internațională și studiile practic aplicate. PMM este axat atât pe politica de mediu, cât și pe managementul mediului. Aceasta se bazează pe experiența noastră colectivă că factorii de decizie din ambele sfere beneficiază foarte mult de o astfel de înțelegere dublă. Din ce în ce mai mult, descoperim că mulți studenți, indiferent de profesia sau sectorul lor, lucrează atât pe tărâmul politicii publice, cât și al managementului corporativ pentru a muta agenda de mediu în continuare.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

MESPOM este un master comun Erasmus: Erasmus Mundus în științe de mediu, politici și management, operat de patru universități europene de conducere și două din America de ... [+]

Prezentarea programului

MESPOM este un master comun Erasmus: Erasmus Mundus în științe, politică și management al mediului, operat de patru universități europene și două din America de Nord. Studenții studiază în cel puțin trei din șase universități ale consorțiului și li se acordă un grad comun la finalizare. Reunind tot ce este mai bun din instituțiile partenere excelente și oferind o viziune la fața locului a mai multor culturi cu regimuri de mediu diverse, MESPOM pregătește studenții pentru identificarea și implementarea soluțiilor la provocările complexe ale durabilității mediului, în special într-un context internațional. Călătoria educațională multifacetă creează, de asemenea, o platformă unică pentru rețeaua de elevi vibrantă care caracterizează acest program.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

LUMES este un program interdisciplinar care se concentrează pe provocări ale sustenabilității de la un nivel local la un nivel global, prin combinarea atât a perspectivel ... [+]

Vrei să faci parte din rezolvarea provocărilor de sustenabilitate din ziua de azi și de mâine?

LUMES este un program interdisciplinar care se concentrează pe provocări ale sustenabilității de la un nivel local la un nivel global, prin combinarea atât a perspectivelor științelor sociale, cât și a celor naturale.

Bazându-se pe cunoștințele și experiențele anterioare ale elevilor, se pune accentul pe înțelegerea modelelor actuale de dezvoltare a societății și a problemelor de mediu pe care le creează, precum și a abordărilor pentru formularea strategiilor pentru Pathways viitoare durabile. Programul ia o abordare interdisciplinară și holistică a durabilității, care oferă studenților o cunoaștere largă a interacțiunii între dimensiunile culturale, economice, de mediu, politice și sociale ale durabilității.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de masterat în studii asiatice (MSc) este un program interdisciplinar adresat studenților care, după studiile universitare, doresc să obțină expertiză în zonă î ... [+]

Programul de masterat în studii asiatice (MSc) este un program interdisciplinar adresat studenților care, după studiile universitare, doresc să obțină expertiză în zonă în Asia de Est și Sud-Est contemporane. Programul oferă studenților cunoștințe avansate despre problemele contemporane din Asia de Est și de Sud-Est, astfel încât vor avea cunoștințele și abilitățile concrete necesare pentru a înțelege și evalua evoluțiile sociale, culturale, economice și politice din regiune.

Programul oferă studenților o oportunitate de specializare regională și tematică. Studenții aleg să se concentreze pe o țară sau o regiune din Asia, dar, de asemenea, citesc cursuri care sunt mai generale și se ocupă de probleme transregionale. Studenții au opțiunea de a petrece ceva timp la una dintre universitățile partenere din Asia pentru munca lor de teren.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program este un program interdisciplinar în științele sociale, care tratează aspecte cheie în dezvoltare, precum și diferite perspective teoretice pentru a vă îmbun ... [+]

Vă interesează să lucrați cu probleme legate de dezvoltare, cu accent pe dezvoltarea umană, reducerea sărăciei și sustenabilitatea?Ce voi studia?

Acest program este un program interdisciplinar în științele sociale , care tratează aspecte cheie în dezvoltare, precum și diferite perspective teoretice pentru a vă îmbunătăți înțelegerea condițiilor prealabile și a conținutului dezvoltării. Obiectivul programului este de a vă oferi cunoștințe de bază și abilități concrete pentru a înțelege, evalua și lucra în domenii legate de dezvoltare, fie în reducerea sărăciei directe, fie în alte aspecte ale dezvoltării sociale și instituționale.

Mediul de instruire este limba engleză. Aceasta înseamnă că prelegerile și seminariile vor fi susținute în engleză și că examenele (inclusiv teza de master) vor fi în engleză.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de master în afaceri europene oferă o combinație unică de cursuri, care acoperă subiecte precum guvernanța și negocierile europene, dreptul UE și Europa în ... [+]

Oferim o combinație unică de cursuri, care acoperă subiecte precum guvernanța și negocierile europene, legislația UE și Europa în afacerile globale .

Veți deveni parte a unui grup de studenți dinamic și internațional, învățat de profesori foarte bine pregătiți, care sunt, de asemenea, cercetători activi în propriile domenii de expertiză. Profesorii folosesc strategii moderne de învățare și tehnici de evaluare și mulți au experiență de a lucra cu probleme de integrare europeană ca practicieni.

Teorie și practică

Pe lângă obținerea unei înțelegeri teoretice și empirice minuțioase a acestor subiecte, vă oferim o abordare a teoriei pentru a exersa, luând ocazia de a face un curs de 20 de săptămâni la o organizație la alegere. Studenții înscriși în prezent în program au stagii la instituțiile UE, guvernele naționale și organizațiile neguvernamentale care lucrează în sistemul UE.... [-]

Suedia Lund
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program este un program de master interdisciplinar de științe sociale, care vă va oferi cunoștințe despre globalizare, conflict și schimbări sociale. ... [+]

Vă interesează problemele legate de globalizare, conflict și schimbări sociale?Ce voi studia?

Acest program este un program de master interdisciplinar de științe sociale, care vă va oferi cunoștințe despre globalizare, conflict și schimbări sociale . Veți obține o înțelegere a teoriilor legate de procesele de globalizare și transformare, care sunt analizate prin diferite cadre disciplinare. Programul prezintă teorii și concepte culturale, economice, politice și socio-psihologice majore, care vă vor face în măsură să faceți analize informate și comparative despre modul în care globalizarea este conectată la conflict și la schimbările sociale.

Mediul de instruire este limba engleză. Aceasta înseamnă că prelegerile și seminariile vor fi susținute în engleză și că examenele (inclusiv teza de master) vor fi în engleză.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de master Ecologia umană: cultură, putere și durabilitate (CPS) se adresează studenților care doresc să obțină o competență avansată în ecologia umană. Exemple ... [+]

Programul de master Ecologia umană: cultură, putere și durabilitate (CPS) se adresează studenților care doresc să obțină o competență avansată în ecologia umană. Exemple de profesii includ educația, jurnalismul, managementul mediului, munca în agenții guvernamentale și internaționale și ajutor pentru dezvoltare. Programul pregătește, de asemenea, studenții pentru studii postuniversitare.Cultural, putere și durabilitate

Programul de master în ecologie umană oferă perspective trans-disciplinare și instrumente analitice pentru comunicarea despre problemele de durabilitate. Programul reprezintă o completare importantă a abordărilor științifice naturale și tehnologice ale sustenabilității prin concentrarea pe dimensiunile culturale ale consumului și utilizarea resurselor, percepțiile culturale ale mediului și economiei și perspectivele științei sociale asupra distribuției globale a problemelor de mediu.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Geografie Umană este un program internațional de doi ani care se concentrează pe aspecte culturale, economice, sociale și politice ale activitățilo ... [+]

Programul de Master în Geografie Umană este un program internațional de doi ani care se concentrează pe aspecte culturale, economice, sociale și politice ale activităților umane din perspective distinct geografice.

De ce se dezvoltă geografii inegale între oameni, cartiere, orașe, regiuni și țări ? Cum afectează procesele de globalizare și localizare firme și industrii, oameni și locuri? Ce determină schimbările geografice - și geografiile unei astfel de schimbări sunt corecte din punct de vedere social și ecologic? Ce pot face guvernele, companiile, ONG-urile, activiștii și alți actori la toate nivelurile pentru a face față provocărilor mari ale timpului nostru? Acestea sunt tipul de întrebări pe care geografii umani le pun și le adresează.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

LUMID este un program interdisciplinar de doi ani care se concentrează pe dezvoltarea și managementul internațional. Programul oferă studenților o combinație unică de cun ... [+]

LUMID este un program interdisciplinar de doi ani care se concentrează pe dezvoltarea și managementul internațional.

Programul oferă studenților o combinație unică de cunoștințe teoretice și metode de cercetare aplicată și abilități de management referitoare la o serie de domenii de dezvoltare și provocări. Aceste aspecte diferite ale cercetării și practicilor internaționale de dezvoltare sunt integrate prin cursuri de programe, stagii de studiu cu organizații internaționale, cercetare în teren și seminarii pentru practicieni de dezvoltare. Studenții noștri petrec primul an universitar al programului în campus în timp ce își desfășoară stagiile și lucrează pe teren în contexte de dezvoltare în al doilea an.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Scopul acestui program de master internațional este de a oferi o abordare critică a problemelor sociale, politice și culturale contemporane din mass-media și comunicații. ... [+]

Scopul acestui program de master internațional este de a oferi o abordare critică a problemelor sociale, politice și culturale contemporane din mass-media și comunicații. Oferim un angajament actualizat cu probleme cheie, teorii și probleme în implicarea mass-media, democrație și cetățenie culturală, industrii media și creativitate, sex, sănătate și societate, audiențe, cultură populară și viața de zi cu zi. Cursurile abordează dezbaterile contemporane despre cunoaștere, putere și relații sociale în mediile naționale și transnaționale.

Predarea noastră se bazează pe expertiza internațională într-un departament de înaltă calitate, condus de cercetare (top 100, QS World University Rankings by topic 2018). Subliniem teoretizarea și cercetarea mediilor, a societății și a culturii folosind studii de caz din lumea reală, adaptate studenților noștri, care sunt învățați diverse instrumente teoretice, conceptuale și empirice pentru cercetare printr-un mix de cursuri și proiecte de cercetare independente. Cursurile sunt predate în Lund și se conectează cu parteneriate de colaborare cu ONG-uri și organizații culturale din regiune.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de master interdisciplinar în studii din Orientul Mijlociu își propune să dezvolte cunoștințe mai profunde despre Orientul Mijlociu de astăzi. Programul antrene ... [+]

Programul de master interdisciplinar în studii din Orientul Mijlociu își propune să dezvolte cunoștințe mai profunde despre Orientul Mijlociu de astăzi. Programul antrenează studenții în gândire critică și le oferă capacitatea de a aplica acest lucru la evenimente curente și dezbateri în și despre regiune. Programul își propune, de asemenea, educarea studenților în teoriile științelor sociale și diferite metodologii de cercetare, precum și să ofere oportunități pentru aplicarea abilităților metodologice.

Orientul Mijlociu este analizat ca un concept modificabil istoric, mai degrabă decât ca o regiune geografică delimitată . Un accent deosebit este acordat proceselor, normelor și fluxurilor care modelează continuu Orientul Mijlociu, cum ar fi migrația, refugiatul, condițiile legale, politice, sociale și economice, precum și construcțiile culturale și de gen.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul Master of Science în Psihologie oferă specializare și lărgime în domeniul psihologiei. Scopul programului este de a vă oferi un master bazat ferm în cercetarea ... [+]

Programul Master of Science în Psihologie oferă specializare și lărgime în domeniul psihologiei. Scopul programului este de a vă oferi un master bazat ferm în cercetarea curentă și oferind oportunități largi de carieră. Aveți posibilitatea de a selecta cursuri specializate în diferite domenii ale Psihologiei în cadrul programului. Limba de instruire este engleza.

Programul cuprinde un total de 120 de credite, inclusiv o teză de master de 30 de credite. La finalizarea programului este acordat un master de știință (doi ani) în psihologie.

Rețineți că programul nu conduce la o licență de psiholog clinic.

Mai multe informații pot fi găsite la https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-SAMPS... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Service Management este o oportunitate unică pentru cei care caută un program de management la un nivel avansat, cu o legătură puternică la cerceta ... [+]

Programul de Master în Service Management este o oportunitate unică pentru cei care caută un program de management la un nivel avansat, cu o legătură puternică la cercetare. Programul combină cunoștințele aprofundate ale subiectelor sectoarelor de servicii cu o înțelegere a nevoilor specifice organizaționale și manageriale ale activităților de servicii. Atunci când candidați la programul de master în managementul serviciilor, alegeți una dintre cele cinci specializări diferite: managementul culturii și creativității, vânzare cu amănuntul, gestionarea lanțului de aprovizionare, managementul serviciilor durabile sau turismul. Avem un mix de studenți din întreaga lume.Cu amănuntul... [-]
Suedia Helsingborg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Managementul Serviciilor este un program unic pentru cei care doresc să studieze industria de servicii relevante de management și conducere la un n ... [+]

Programul de Master în Service Management este un program unic pentru cei care doresc să studieze managementul și conducerea serviciilor relevante din industrie la un nivel avansat. Programul combină cunoștințele aprofundate ale sectoarelor de servicii, un mediu de cercetare de ultimă oră și aplicații profesionale actualizate.

Atunci când aplicați la Programul de Master în Managementul Serviciilor alegeți una din trei specializări diferite: Supply Chain Management, Retail sau Turism. Avem un mix de studenți din întreaga lume.

Caracteristicile programului

Dezvoltarea rapidă în managementul lanțului de aprovizionare , incluzând provocări globale și noi modalități de organizare a lanțurilor de aprovizionare și de desfășurare a activității, necesită personal mai calificat. Veți studia și analiza fenomene și situații, cum ar fi managementul serviciilor în contexte de gestionare a lanțului de aprovizionare, gestionarea transporturilor și logisticii, managementul schimbărilor, teoria științei, precum și metode calitative și cantitative. Acest lucru vă va ajuta să dezvolți abilități analitice și manageriale importante, oferind în același timp experiență valoroasă în dezvoltarea lanțurilor de aprovizionare globale inovatoare, strategice și durabile. Veți câștiga cunoștințe și experiență din diferite domenii de gestionare a lanțului de aprovizionare și veți dezvolta instrumente care vă vor permite să creați un management inovator și durabil al lanțului de aprovizionare în companii, sectorul public și alte organizații.... [-]

Suedia Helsingborg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Managementul Serviciilor este o oportunitate unică pentru cei care caută un program de management la un nivel avansat, cu o legătură puternică cu c ... [+]

Programul de Master în Service Management este o oportunitate unică pentru cei care caută un program de management la un nivel avansat, cu o legătură puternică la cercetare. Programul combină cunoștințele aprofundate ale subiectelor sectoarelor de servicii cu o înțelegere a nevoilor specifice organizaționale și manageriale ale activităților de servicii.Atunci când candidați la programul de master în managementul serviciilor, alegeți una dintre cele cinci specializări: Managementul culturii și creativității, vânzare cu amănuntul, gestionarea lanțului de aprovizionare, managementul serviciilor durabile sau turismul. Avem un mix de studenți din întreaga lume.Turism

Industria turismului este una dintre cele mai rapide creșteri. Persoanele angajate care pot dezvolta și conduce operațiuni de servicii sunt la cerere mare. Specializarea în turism se adresează celor cu ambiții de carieră în industria turistică, cu întreaga lume ca domeniu de activitate. Turismul este studiat dintr-o perspectivă multidisciplinară, combinând elemente de management, marketing, științe sociale și științe umaniste. Veți obține cunoștințe mai profunde despre dezvoltarea și comercializarea destinației, crearea de valori și inovația în turism, precum și managementul de proiect.... [-]

Suedia Helsingborg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program este un program interdisciplinar în științele sociale. Veți afla cum teoriile feministe actuale în dialog cu disciplinele academice consacrate au contribuit ... [+]

Vă interesează problemele legate de modul în care teoriile de gen pot contribui la înțelegerea proceselor sociale mai largi?Ce voi studia?

Acest program este un program interdisciplinar în științele sociale. Veți afla cum teoriile feministe actuale în dialog cu disciplinele academice consacrate au contribuit la înțelegerea proceselor sociale mai largi. Îți vei îmbunătăți capacitatea de a examina, evalua și discuta critic cele mai importante perspective teoretice și rezultatele cercetării din domeniu. Veți putea formula și analiza interconexiunile dintre teorie și practică referitoare la gen, clasă, etnie și sexualitate.

Mediul de instruire este limba engleză. Aceasta înseamnă că prelegerile și seminariile vor fi susținute în engleză și că examenele (inclusiv teza de master) vor fi în engleză.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Master of Science in Sociology of Law este un program interdisciplinar care vizează introducerea studenților în studiul dreptului, instituțiilor legale și comportamentulu ... [+]

Master of Science in Sociology of Law este un program interdisciplinar care vizează introducerea studenților în studiul dreptului, instituțiilor legale și comportamentului juridic într-un context social. Oferă o imagine de ansamblu avansată a sociologiei dreptului, cu posibilitatea de specializare în domenii socio-juridice, cum ar fi:

Justiție penală și criminalisticăCulturi juridice și drept comparatDrepturile omuluiProfesiunea juridicăPolitică și reglementare la nivel național și internaționalGuvernare și responsabilitate socială corporativăLegea dintr-o perspectivă de gen

Obiectivul programului este de a crește cunoștințele studenților despre modul în care funcționează legislația și instituțiile juridice la nivel național și transnațional și cum au impact asupra vieții de zi cu zi a cetățenilor obișnuiți. Programul va oferi studenților abilitățile de care au nevoie pentru a examina critic, analiza și evalua interacțiunea dintre teoria și practica socio-juridică, pentru a explora evoluțiile legale și pentru a studia problemele de implementare la nivel național, internațional și global.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Maestrul științei în comunicare strategică al Lund University își propune să dezvolte strategi de comunicare independenți, critici și creativi, cu voința și determinarea ... [+]

Doriți să vă îmbunătățiți capacitatea de a rezolva întrebări complexe și de a lua decizii referitoare la marca, imaginea și reputația unei organizații? Aveți abilități de comunicare, precum și abilități de management și doriți să le dezvoltați în continuare? Vă interesează o carieră în relații publice, comunicare de brand sau comunicare internă? Vrei să devii manager de comunicare strategică? Dacă răspunsul dvs. este da, Programul Master of Science în Comunicare Strategică este programul pentru dvs.!

Maestrul științei în comunicare strategică al Lund University își propune să dezvolte strategi de comunicare independenți, critici și creativi, cu voința și determinarea de a lucra și de a reuși la cele mai înalte niveluri de management.... [-]

Suedia Helsingborg
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Cu o combinație unică de perspective din domeniul științei politice, al muncii sociale, al sociologiei și al economiei, acest program vă oferă o gamă largă de cunoștințe ... [+]

Cu o combinație unică de perspective din științe politice, muncă socială, sociologie și economie , acest program vă oferă o gamă largă de cunoștințe și abilități destinate gestionării și administrării serviciilor de asistență socială.

Cursurile se bazează pe o abordare comparativă, subliniind diferențele și asemănările dintre țări, niveluri administrative și domenii de politică, inclusiv o perspectivă a Uniunii Europene.

Teorie și practică

Pe lângă faptul că sunt cercetători activi în propriul domeniu de expertiză, profesorii noștri au urmat instruire educațională și au folosit tehnici moderne de predare și evaluare. De asemenea, aducem practicieni în cursurile noastre și facem vizite la diferite tipuri de agenții implicate în producția de servicii de asistență socială.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program structurat de doi ani vă oferă ocazia de a învăța despre univers și de a vă aplica cunoștințele de fizică într-o zonă vibrantă și în dezvoltare rapidă a ști ... [+]

Acest program structurat de doi ani vă oferă oportunitatea de a afla despre univers și de a vă aplica cunoștințele de fizică într-o zonă vibrantă și în curs de dezvoltare rapidă a științei.

Primul semestru este dedicat cursurilor de astronomie de bază, incluzând structura și evoluția stelară și dinamica galactică. În cel de-al doilea semestru, veți începe să lucrați la un proiect de 60 de ECTS, sub supravegherea profesorilor internaționali bine apreciați, iar acest proiect continuă peste trei semestre. Veți lua și alte patru cursuri care vă lărgesc cunoștințele despre cele mai interesante domenii ale astrofizicii moderne, cum ar fi exoplaneții și universul timpuriu.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master este multidisciplinar și oferă o educație versatilă în științele atmosferice, predate de oameni de știință de lider în domeniu. Veți câștiga cunoș ... [+]

Programul este multidisciplinar și oferă o educație versatilă în științele atmosferice , predată de oameni de știință de top din domeniu. Acesta vă va oferi o înțelegere mai profundă a științei atmosferice generale, a ciclurilor biogeochimice și a proceselor în interacțiunile pământ-ecosistem-atmosferă.

Veți obține cunoștințe despre o gamă largă de subiecte în domenii precum fenomene fizice, chimie atmosferică, meteorologie, geografie fizică și ecologie. Veți învăța, de asemenea, cum să utilizați metode avansate de calcul și de laborator și să câștigați experiență în măsurători și operații de teren.

Perspectivele de carieră

În calitate de absolvent al MSc în științe atmosferice și cicluri biogeochemice, veți putea lucra în domeniile managementului mediului, consultanță, modelare climatică și cercetare atât în context național, cât și internațional.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Bioinformatica este un domeniu interdisciplinar care dezvoltă metode și instrumente software pentru înțelegerea datelor biologice. Combină biologie, informatică și statis ... [+]

Bioinformatica este un domeniu interdisciplinar care dezvoltă metode și instrumente software pentru înțelegerea datelor biologice. Combină biologie, informatică și statistici pentru a analiza aceste date.

Noile tehnologii în genomică și proteomică au revoluționat cercetările moderne în biologie și medicină în ultimul deceniu. Descoperirea științifică se bazează acum pe o manipulare și o analiză eficiente a cantității enorme de date generate din experimentele cu laborator umed. Programul de Bioinformatică antrenează studenți din diferite domenii în analiza calculației datelor biologice.

Caracteristici speciale ale programului:

Combină cercetarea cu instruirea în metodele actuale, precum și dezvoltarea de noi instrumente software.Legături strânse cu cercetarea într-un mediu internaționalUtilizează pe scară largă instruirea practică.Obține continuu cele mai bune scoruri în evaluările cursurilor studențilorPerspectivele de carieră... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

În programul de Master în Ecologie Animală veți învăța cum să analizați și să înțelegeți procesele evolutive la nivelul genelor, indivizilor și populațiilor. ... [+]

În programul de Master în Ecologie Animală veți învăța cum să analizați și să înțelegeți procesele evolutive la nivelul genelor, indivizilor și populațiilor.

Veți obține abilități în analiza și înțelegerea modului în care procesele evolutive și ecologice formează aspectul, fiziologia și comportamentul la animale. Veți învăța, de asemenea, cum să analizați costurile și beneficiile diferitelor trăsături și cum acestea sunt optimizate pentru a forma strategii de reproducere și supraviețuire.

Oferim un mediu de cercetare excelent, în special în teme precum migrația animalelor, ecologia moleculară, compromisurile din istoria vieții, rezistența la boli în populațiile naturale și interacțiunile gazdă-parazit. Veți folosi metode moderne de teren și de laborator în studiile asupra problemelor ecologice și evolutive aplicate pe animale în cercetarea de bază, precum și în cercetarea aplicată referitoare la conservare. Un accent deosebit este pus pe păsări ca sisteme model.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de master are două specializări; Limnologie și ecologie marină. Oferă cunoștințe despre teoriile și modelele actuale ale ecosistemelor acvatice, relația din ... [+]

Acest program de master are două specializări; Limnologie și ecologie marină . Oferă cunoștințe despre teoriile și modelele actuale ale ecosistemelor acvatice, relația dintre bazinul hidrografic, atmosfera, lacurile și fluxurile, interacțiunile dintre omenirea și ecosistemele acvatice și gestionarea apei.

De asemenea, este accentuată pregătirea practică în metodologia de laborator și de teren. Unele dintre cursuri conțin excursii de o săptămână în care se fac studii practice de teren; din ipoteze și preparate, prin eșantionare, analiză de probe și date și, în final, redactarea unui raport și efectuarea unei prezentări orale.

Caracteristici speciale ale programului:... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

În programul de master în biologie de conservare, veți învăța cum să utilizați ecologia și genetica modernă în management și restaurare, precum și în studiul pierderii di ... [+]

În programul de master în biologie de conservare , veți învăța cum să utilizați ecologia și genetica modernă în management și restaurare , precum și în studiul pierderii diversității biologice.

Caracteristicile programuluiAspecte globale și regionale ale biodiversității și ecologiei de restaurareEcologia populației ca instrument în biologia conservării practiceMetode analitice în biologia conservăriiLegături strânse cu cercetarea într-un mediu internaționalPerspectivele de carieră

Profesioniștii în biologia conservării sunt necesari și angajați de o gamă variată de organizații guvernamentale și neguvernamentale, pe lângă consultanțe private și agenții de cercetare. Programul de master oferă, de asemenea, o bază pentru studii continue la nivel de doctorat.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul general de Master în Biologie vă oferă o oportunitate de a proiecta un plan de studiu personal. Alegeți din aproximativ 30 de cursuri de ciclu secundar în biolo ... [+]

Programul general de Master în Biologie vă oferă o oportunitate de a proiecta un plan de studiu personal. Alegeți din aproximativ 30 de cursuri de ciclu secundar în biologie. Excursiile pe teren și lucrările de laborator sunt părți integrate ale majorității cursurilor de biologie de la Lund University , cu facilități excelente.

Caracteristici speciale ale programuluiO gamă largă de cursuri care acoperă subiecți de la biologie celulară la biologie organică, ecologie și evoluțieLegături strânse cu cercetarea într-un mediu internaționalExperiență îndelungată în oferirea de cursuri în engleză și programe de schimb de studenți bine dezvoltateIntegrarea analizelor teoretice cu o pregătire puternică a abilităților de laborator și a muncii de terenLibertatea de a vă proiecta propriul program de studiu și specializarePerspectivele de carieră... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Înțelegerea mecanismelor care modelează și modifică diversitatea plantelor este de o importanță fundamentală pentru toate disciplinele biologice. Acesta este subiectul pe ... [+]

Înțelegerea mecanismelor care modelează și modifică diversitatea plantelor este de o importanță fundamentală pentru toate disciplinele biologice. Acesta este subiectul pentru dvs. - dacă sunteți interesat de ecologia plantelor, sistematică, evoluție și biodiversitate.

Veți afla despre mecanismele care sunt implicate în evoluția noilor specii de plante și factorii care controlează diversitatea plantelor și distribuția speciilor de plante. Veți ajunge să înțelegeți modul în care sistemele de împerechere și structura populației influențează fluxul genic și diversitatea genetică la plante.

Vei afla cum interacționează plantele cu alte organisme și capacitatea lor de adaptare la schimbările de mediu . În același timp, veți dobândi experiență practică de metodologie ecologică și sistematică.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de masterat acoperă aproape toate aspectele legate de geologie, de la minerale și roci până la geologie glaciară, sedimente, schimbări climatice și evoluția ... [+]

Programul acoperă aproape toate aspectele geologiei, de la minerale și roci până la geologie glaciară, sedimente, schimbări climatice și evoluția vieții. Scopul său este de a oferi studenților o gamă largă de cunoștințe geologice, expunerea la zonele de vârf ale cercetării și o înțelegere aprofundată a aplicațiilor practice ale geologiei.

Una dintre numeroasele atracții ale Departamentului de Geologie este vasta gamă de echipamente de cercetare in-house care completează predarea. Toți elevii își desfășoară prelegerile și sesiunile practice în sali de lecție bine echipate și laboratoare de învățământ din cadrul clădirii departamentului. Lucrul în teren este o parte esențială a lucrării practice și există excursii între o zi și o săptămână. Acestea se desfășoară într-o varietate de locații și reprezintă o caracteristică majoră a programului. În ultimul an, elevii desfășoară în general proiecte în multe dintre laboratoarele de cercetare. Stațiile de calcul și stațiile de lucru stau la baza multor aspecte ale predării și cercetării noastre. Elevii au acces la toate resursele bibliotecii din cadrul departamentului, care includ jurnalele electronice.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Înțelegerea proteinelor este esențială pentru înțelegerea și rezolvarea atât a problemelor medicale, cât și ale biochimiei, la nivel molecular. Acest program explorează s ... [+]

Înțelegerea proteinelor este esențială pentru înțelegerea și rezolvarea atât a problemelor medicale, cât și ale biochimiei, la nivel molecular . Acest program explorează structurile moleculare și mecanismele funcționale ale unui număr mare de proteine. Absolvenții programului vor stăpâni metode de clonare, exprimare și purificare a proteinelor , precum și o serie de tehnici specializate pentru analiza proteinelor. De asemenea, vor putea utiliza și înțelege publicațiile științifice primare și vor avea capacitatea de a planifica, efectua și evalua în mod independent experimente.

În primul an, studenții urmează cursuri avansate în biochimie, chimie proteică și biofizică moleculară. În al doilea an, aleg proiectul de master sau proiectele din domeniile menționate mai sus, care pot fi realizate la Universitate sau într-o companie cu un profil de cercetare relevant.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program își propune să ofere cunoștințe în analiza spațială pentru aplicații de mediu. Include studii în sisteme de informații geografice (GIS), teledetecție și geo ... [+]

Geomatica presupune achiziția, gestionarea și analiza fenomenelor cu referință spațială. Analiza spațială găsește aplicații în multe domenii, precum sănătatea, mediul, urbanismul, geologia, arheologia și agronomia. Acest program își propune să ofere cunoștințe în analiza spațială pentru aplicații de mediu . Include studii în sisteme de informații geografice (GIS), teledetecție și geografie fizică. Modelele și teoriile pentru înțelegerea climatului și ecosistemelor Pământului sunt integrate cu cunoștințe pentru colectarea informațiilor despre mediu folosind teledetecția, stocarea informațiilor în bazele de date și teoriile din spatele GIS.

Perspectivele de carieră... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de master în statistică matematică oferă o gamă largă de instrumente și metode pentru tratarea fenomenelor aleatorii care apar în contexte științifice și indust ... [+]

Programul de master în statistică matematică oferă o gamă largă de instrumente și metode pentru tratarea fenomenelor aleatorii care apar în contexte științifice și industriale. În cadrul programului vă puteți specializa în mai multe domenii diferite în scopuri diferite.

În acest program, luați cel puțin 45 de credite ECTS în statistici matematice la nivel de master și scrieți o teză de master de 30 de credite ECTS. Puteți alege să luați (cel mult) 45 de credite de curs ECTS în matematică sau analiză numerică. Puteți alege, de asemenea, să urmați cursuri în alte materii, cum ar fi informatica sau, dacă vizați o carieră într-un anumit domeniu aplicat, cursuri în acel domeniu.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Scopul programului de master în matematică este de a oferi studenților cunoștințe teoretice avansate de matematică, împreună cu abilități practice pentru a aplica aceste ... [+]

Scopul programului de master în matematică este de a oferi studenților cunoștințe teoretice avansate de matematică, împreună cu abilități practice pentru a aplica aceste cunoștințe atât la problemele matematice, cât și în aplicațiile matematice. O structură extrem de flexibilă care permite adaptarea individuală , curriculum-ul diversificat, un nivel teoretic ridicat și un mediu activ de cercetare sunt unele dintre cele mai puternice caracteristici ale programului.

Programul are două specializări - Matematică și Analiză numerică . O mare varietate de cursuri în toate disciplinele matematice - matematica pură și aplicată, analiza numerică și statisticile matematice - sunt disponibile în cadrul programului.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul general în biologie moleculară vă oferă posibilitatea de a proiecta propriul program cu specializarea pe care o preferați. Există o gamă largă de cursuri pentru ... [+]

Programul general în biologie moleculară vă oferă posibilitatea de a proiecta propriul program cu specializarea pe care o preferați. Există o gamă largă de cursuri pentru a alege. Vi se va oferi îndrumări cu privire la modul de a alcătui un program adecvat care îndeplinește cerințele de grad și vă oferă educația și formarea corespunzătoare.

Caracteristici speciale ale programuluiO gamă largă de cursuri legate de biologia celulară și moleculară, biotehnologia moleculară și biologia medicalăLegătura strânsă cu cercetarea într-un mediu internaționalIntegrarea analizei teoretice cu formarea puternică a abilităților de laboratorLibertatea de a vă crea propriul program de studiu și de specializarePerspectivele de carieră... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program are scopul de a oferi studenților de biologie moleculară o bază solidă pentru o carieră în domenii legate de medicație. Aceste domenii au jucat, și vor cont ... [+]

Acest program își propune să ofere studenților de biologie moleculară o bază solidă pentru o carieră în domenii legate medical. Aceste domenii au jucat și vor continua să joace un rol central în dezvoltarea farmaceutică și biotehnologică . Programul tratează, de asemenea, subiecte legate de aplicații comerciale evidente, cum ar fi dezvoltarea de instrumente de diagnostic, controlul calității și alimente funcționale.

Caracteristici speciale ale programuluiO gamă largă de cursuri legate de biologia medicală, inclusiv farmacologie, imunologie, fiziologie nutrițională, toxicologie și neurobiologieIntegrarea teoriei cu formarea deprinderilor de laboratorInformații asupra procesului de dezvoltare a medicamentului, de la cercetare la consum clinicPregătirea extinsă în comunicarea orală și scrisă oferă o bază solidă pentru utilizarea termenilor și expresiilor relevante în cadrul biologiei medicale și a domeniilor conexeSunt oferite activități extracurriculare, precum seminarii și vizite pe sitePerspectivele de carieră... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program oferă o educație extrem de competitivă în microbiologia modernă. Biologia moleculară și genomica au transformat acest subiect și au subliniat importanța fun ... [+]

Acest program oferă o educație extrem de competitivă în microbiologia modernă. Biologia moleculară și genomica au transformat acest subiect și au subliniat importanța fundamentală a microorganismelor în cele mai multe aspecte ale biologiei, de la ecologie la medicină. Programul se întinde de la utilizarea organismelor model microbiene pentru a înțelege funcția și evoluția proceselor celulare până la importanța enormă a microbilor în biotehnologie, industria alimentară și farmaceutică, igiena, biotehnologia mediului, etc. O mare parte din acest potențial este încă neexplorat și programul oferă instrumente și cunoștințe pentru o carieră în acest domeniu interesant.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program conectează cercetarea fundamentală cu aplicațiile sale și integrează genetica, tehnologia genelor, biologia celulelor, biologia moleculară, biotehnologia și ... [+]

Acest program conectează cercetarea fundamentală cu aplicațiile sale și integrează genetica, tehnologia genelor, biologia celulelor, biologia moleculară, biotehnologia și bioinformatica. Toate aceste discipline au o bază comună în genetica moleculară, care este disciplina care explică modul în care informația din gene este exprimată și cum poate da naștere la diverse trăsături ale unui organism. Se pune accent și pe subiecți, inclusiv mecanisme genetice care stau la baza bolii, cartografierea și metodele de diagnostic.

Caracteristici speciale ale programuluiCursuri în genetică, biologie celulară, biologie moleculară, biotehnologie și genetică medicalăCursurile conțin pregătire practică în tehnici de biologie molecularăInclude instruirea în procesul de inovare, antreprenoriat și comercializarea biotehnologieiPerspectivele de carieră... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul oferă studenților cunoștințele, abilitățile și viziunea necesară pentru a rezolva provocările inginerești în dezvoltarea de produse, procesul de fabricație și a ... [+]

Programul oferă studenților cunoștințele, abilitățile și viziunea necesară pentru a rezolva provocările inginerești în dezvoltarea de produse, procesul de fabricație și automatizarea industrială , pregătindu-i să-și asume roluri de lider în industriile de producție competitivă la nivel mondial. Cursurile, seminarii, atelierele și proiectele noastre sunt concepute special pentru student și combină cunoștințe teoretice solide cu abilități practice. După program, studenții vor putea analiza, evalua și optimiza procesele de fabricație complexe și sistemele de producție implicate în realizarea produsului.

Programul combină producția și ingineria materialelor cu accent pe producția durabilă , producția digitalizată, automatizarea producției, producția globală și piața globală. Programul oferă, de asemenea, oportunitatea de a se specializa într-un domeniu ales de inginerie de producție și are o puternică orientare internațională. Acesta profită de oportunitățile disponibile într-un grup multinațional de studenți, crescându-și competențele în managementul intercultural și global.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program vă permite să câștigați abilități teoretice și practice de prim rang în probleme complexe și sisteme tehnice din domeniul schimbărilor climatice și de mediu ... [+]

Acest program vă permite să câștigați abilități teoretice și practice de prim rang în probleme complexe și sisteme tehnice din domeniul schimbărilor climatice și de mediu. Veți obține o cunoaștere mai profundă în domeniul sistemelor de mediu și climat, problemelor globale de mediu și ciclismului global, climatologiei și schimbărilor climatice, analizei ecosistemelor, biogeofizicii, teledetecției și metodelor de analiză a mediului.

Perspectivele de carieră

După finalizarea cu succes a programului, veți putea lucra ca expert în mai multe domenii diferite, cum ar fi problemele legate de climă și apă, planificarea conservării naturii, ajutorul internațional, problemele legate de UE și gestionarea și dezvoltarea datelor și metodelor analitice. De asemenea, ați putea continua o carieră în cercetare. Exemple de viitori angajatori sunt consiliile municipale și județene și ONG-urile naționale și internaționale. Programul vă pregătește, de asemenea, pentru lucrări de consultanță în zonele de mediu și asigurări.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

De ce un fizician ar trebui să studieze biologia? De fapt, au deja de ceva timp. Mulți fizicieni celebri, precum Richard Feynman, Wolfgang Pauli, Niels Bohr, Max Delbrück ... [+]

De ce un fizician ar trebui să studieze biologia? De fapt, au deja de ceva timp. Mulți fizicieni celebri, precum Richard Feynman, Wolfgang Pauli, Niels Bohr, Max Delbrück și Erwin Schrödinger pentru a numi câțiva, au avut interese profunde în problemele biologice și unii au făcut progrese substanțiale în domenii specifice, cum ar fi biologia moleculară.

Biologia devine din ce în ce mai mult o știință cantitativă și are la îndemână o serie de probleme fundamental nesoluționate, de exemplu modul în care biomoleculele își adoptă forma specifică, modul în care interacționează în celule și modul în care celulele se divid și comunică. Metodele fizicii teoretice, printre altele metodele statistice, modelarea și simularea, pot oferi o cutie de instrumente puternică pentru abordarea multor dintre aceste probleme.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Fizicienii din Lund studiază subiecți incluzând cele mai mici părți ale materiei, interfața dintre celulele vii și electronice, cum să creezi un mediu mai curat și cum să ... [+]

Ce se întâmplă dacă satisfacerea curiozității tale ar putea deveni jobul tău? La Departamentul de Fizică din Lund, puteți fi curios și creativ și, în același timp, faceți o alegere strategică pentru cariera dvs. Fizicienii din Lund studiază subiecți incluzând cele mai mici părți ale materiei, interfața dintre celulele vii și electronice, cum să creezi un mediu mai curat și cum să vindeci cancerul. În același timp, își satisfac curiozitatea.

În calitate de student la master, veți deveni parte a unei comunități vibrante de cercetare implicată în experimente la marile instalații internaționale de cercetare și în laboratoare de ultimă generație de pe site. Sunt de asemenea realizate studii teoretice de ultimă oră.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Știința Materialelor este un program flexibil și interdisciplinar pentru studenții postuniversitari cu un puternic interes de a afla despre cât de ... [+]

Materialele constituie tot ceea ce este în jurul nostru, iar proprietățile lor sunt esențiale pentru performanțele oricărui sistem sau dispozitiv în care sunt utilizate. Aproape toate aspectele societății moderne sunt atinse de o tehnologie făcută posibilă prin avansarea materialelor. De exemplu, internetul și telefoanele mobile nu ar fi posibile fără fibre optice și semiconductori. Studiul materialelor se bazează pe relația dintre proprietățile unui material (care îi determină funcționalitatea), structura acestuia și modul de asamblare a materialului. Știința materialelor este inerent multidisciplinară și include subiecte din științe de bază și inginerie, precum și din fizică și chimie.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de master în nanoștiință la Lund University își are baza științifică într-o descriere fizică a fenomenelor la nano-scală, dar pe lângă nanofizică puteți, în fun ... [+]

La scara nanometrului, conceptele și instrumentele fizicii sunt relevante și în chimie și biologie, iar diferitele discipline pot interacționa strâns. Prin urmare, nanoștiința se caracterizează printr-un mare grad de interdisciplinaritate.

Programul de master în nanoștiință la Lund University își are baza științifică într-o descriere fizică a fenomenelor la nano-scală, dar pe lângă nanofizică puteți, în funcție de fondul și interesele dvs., să alegeți să vă specializați în domenii precum nanoelectronica, știința materialelor sau biofizica.

Programul face parte din NanoLund , unul dintre liderii mondiali din centrele de cercetare în nanoștiință. Veți interacționa cu cercetarea de ultimă oră pe tot parcursul programului, începând din primul semestru și construind proiectul de master. Mai mult, profitând de bogăția de cursuri oferite de Lund University , veți putea explora natura trans-disciplinară a nanoștiinței.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

În calitate de student în masterat în fizica particulelor, vi se va oferi posibilitatea de a urmări progresele acestor experimente și de a participa activ la examinarea d ... [+]

Care sunt componentele fundamentale ale materiei și ce forțe acționează asupra lor? Fizica particulelor este subiectul care abordează principiile fundamentale care guvernează lumea noastră; forțe și componente. Această înțelegere este formulată matematic sub formă de teorii (numite anterior legi ale naturii). Subiectul evoluează prin explorări experimentale și dezvoltarea de teorii și modele.

Astăzi înțelegerea noastră este descrisă de teoria Modelului Standard , care are o putere predictivă excepțională, dar este incompletă. Explorăm predicțiile modelului standard și căutăm o înțelegere mai completă, adică dincolo de modelul standard. În practică efectuăm cercetarea în colaborari experimentale globale. Astăzi aceste experimente sunt efectuate în principal la colizorul LHC de la CERN .... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de master în fotonică de la Lund University oferă o înțelegere aprofundată a tehnicii optice și a laserului, experiență practică a proiectării optice, experienț ... [+]

Secolul 21 este secolul al fotonului și fotonică este știința și tehnologia de generare, de control și de detectare fotoni. Laserele și tehnologiile conexe sunt indispensabile astăzi în domenii foarte diverse ale științei, producției și aplicațiilor medicale. Diodele care emit lumină înlocuiesc iluminatul nostru tradițional și contribuie la reducerea consumului de energie.

Tehnologia fotonică, adică fibrele optice și dispozitivele fotonice aferente, reprezintă coloana vertebrală a comunicării globale și a schimbului de informații. Importanța crescândă a fotonicii pentru societate este subliniată și de premiile Nobel din 2009, 2014 și 2018.

Programul de master în fotonică de la Lund University oferă o înțelegere aprofundată a tehnicii optice și a laserului, experiență practică a proiectării optice, experiență practică într-un laborator de optică și laser și cunoaștere în profunzime a aplicațiilor fotonice importante (de exemplu, comunicare sau optică medicală).... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Un master în știință în fizică teoretică vă va oferi oportunități ample pentru a urmări o mare varietate de cariere, în funcție de specializarea dvs. În timp ce mulți stu ... [+]

Doriți să înțelegeți lucrările interioare ale naturii din punct de vedere teoretic? La Departamentul de Astronomie și Fizică Teoretică împreună cu Departamentul de Fizică din Lund oferim un program larg care acoperă o gamă largă de subiecte în fizică teoretică și matematică.

Puteți alege dintre studierea celor mai mici componente ale materiei și interacțiunile lor în fizica teoretică a energiei înalte prin fizica nucleară și a statului solid în fizica matematică, până la plierea proteinelor și creșterea plantelor în biofizică și biologie computerizată. În toate cazurile, veți obține o bază solidă de cunoștințe teoretice necesare dezvoltării de noi modele și pentru a înțelege mai bine cum funcționează natura.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Service Management este o oportunitate unică pentru cei care caută un program de management la un nivel avansat, cu o legătură puternică la cerceta ... [+]

Programul de Master în Service Management este o oportunitate unică pentru cei care caută un program de management la un nivel avansat, cu o legătură puternică la cercetare. Programul combină cunoștințele aprofundate ale subiectelor sectoarelor de servicii cu o înțelegere a nevoilor specifice organizaționale și manageriale ale activităților de servicii.Atunci când aplicați la programul de Master în Managementul Serviciilor, alegeți una din cinci specializări diferite: Managementul culturii și creativității, Retail, Managementul lanțului de aprovizionare, Managementul durabil al serviciilor sau Turismul. Avem un mix de studenți din întreaga lume.Managementul culturii și al creativității... [-]
Suedia Helsingborg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de masterat în criminalistică culturală se concentrează asupra criminalității, abaterilor și controlului social prin studiul modului în care normele culturale, ... [+]

Programul de masterat în criminalistică culturală se concentrează asupra criminalității, abaterilor și controlului social prin studiul modului în care normele culturale, reprezentările și concepțiile funcționează în societate din perspectivele indivizilor și ale societății. Problemele referitoare la acțiunile și interacțiunile umane, precum și la noțiunile colective de morală / imoralitate și normalitate / anormalitate sunt de interes esențial. Alte subiecte de studiu includ care sunt fenomenele sociale definite ca deviante și modul în care sunt produse și reproduse.Prezentarea programului

Masteratul în criminalistică culturală conduce la un master în criminalistică culturală cu un master în sociologie sau antropologie socială .... [-]

Suedia Lund
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de master comun își propune să dezvolte și să aprofundeze cunoștințele și abilitățile studenților în domeniul analizei culturale aplicate. ... [+]

Programul își propune să dezvolte și să aprofundeze cunoștințele și abilitățile elevilor în domeniul analizei culturale aplicate.

Acesta subliniază utilizarea etnografiei și analizei culturale ca mijloc de a ajuta organizațiile și întreprinderile, precum și actorii municipali și comunitari să își dezvolte serviciile, produsele și programele de informare publică. Programul va consolida abilitățile teoretice și metodologice ale elevilor în etnografie bazată pe antropologie , dezvoltând în același timp o înțelegere avansată a diferitelor contexte organizaționale, precum și cerințele pe care le plasează în managementul de proiect, comunicarea și dezvoltarea de produse.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program combină standarde științifice și teoretice înalte cu o pregătire practică intensivă în arheologie, patrimoniu cultural și muzeologie. ... [+]

Acest program combină standarde științifice și teoretice înalte cu o pregătire practică intensivă în arheologie, patrimoniu cultural și muzeologie . Veți fi instruit în modul de excavare și documentare a trecutului, cum să păstrați artefacte și clădiri și cum să comunicați rezultatele și rezultatele cercetării dvs. către un public mai larg.

Caracteristici speciale ale programului:

Învățarea pe bază de proiectȘcoala arheologică de la vârsta Vikingă din UppåkraO gamă largă de cursuri cu legătură directă cu proiectele actuale de cercetare ale profesorilor noștri, cum ar fi Clădiri precum Arheologie, Arheologie digitală cu accent pe GIS și realitate virtuală.Perspectivele de carieră... [-]
Suedia Lund
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul Master of Arts în Studii Europene (aka MAPES) este un program interdisciplinar de master cu o perspectivă unică asupra Europei. Programul se adresează în mod sp ... [+]

Programul Master of Arts în Studii Europene (aka MAPES) este un program interdisciplinar de master cu o perspectivă unică asupra Europei. Programul se adresează în mod special celor care sunt interesați să înțeleagă Europa dintr-un punct de vedere mai larg, umanist și care doresc să aplice această perspectivă în cariere legate de politica culturală și identitară europeană și comunicarea la nivel european. Accentul nostru se bazează pe cultură, identitate și comunicare, abordată atât cu sofisticare teoretică, cât și cu pragmatism de carieră.

Academic, programul beneficiază de prezența Centrului de Studii Europene (www.cfe.lu.se), o rețea centrată pe cercetare care acoperă întreaga Lund University . Prelegerile sunt susținute de lectori calificați, cu o evidență exemplară de cercetare și predare, precum și de vorbitori invitați atât din mediul academic, cât și din industrie. Astfel, programul nostru oferă o bază teoretică solidă pentru studiul culturii și identității europene și dezvoltă abilitățile practice ale elevilor printr-un curs de management de proiect și posibilitatea de stagii.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul oferă studenților de film și studenților de istorie media cu o oportunitate de specializare interdisciplinară. Denumirea domeniului, filmul și istoria media, su ... [+]

Programul oferă studenților de film și studenților de istorie media cu o oportunitate de specializare interdisciplinară. Denumirea domeniului, filmul și istoria media, subliniază faptul că manifestările media studiate sunt plasate într-un context istoric și, prin urmare, social, cultural și politic.

Programul oferă studenților de film și studenților de istorie media cu o oportunitate de specializare interdisciplinară. Denumirea domeniului, filmul și istoria media, subliniază faptul că manifestările media studiate sunt plasate într-un context istoric și, prin urmare, social, cultural și politic. Această perspectivă sincronică este juxtapusă cu una diacronică în care procesele de schimbare din istoria media sunt studiate din perspective economice, tehnice, sociale și estetice. Scopul programului este de a pregăti studenții pentru studii de cercetare și pentru lucrări în diferite tipuri de activități de film și media: edituri, jurnalism, companii media, arhive media, educație media și comunicare.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program de Master are trei specializări: Aranjament și Compoziție, Organ și Tastatură, și Muzică și Corul Vocal. Scopul nostru este de a educa în continuare muzicie ... [+]

Programul de masterat în muzică bisericească are trei specializări: Aranjament și Compoziție , Organ și Tastatură și Muzică și Corul Vocal .

Programul își propune să educe muzicieni care posedă abilități artistice, educaționale și profesionale înalte. La terminarea programului, elevul trebuie să posede cunoștințe și abilități avansate pentru a lucra în cadrul diferitelor funcții și angajamente ale unui muzician profesionist - fie ca solist, membru al unui ansamblu stabilit, fie ca muzician bisericesc în Biserica Suediei sau în cadrul altor denumiri. Studentul trebuie, de asemenea, să fi dezvoltat abilitățile necesare pentru studii continue sau aprofundate care sunt într-o mare măsură autonome. În plus, la terminarea programului, elevul trebuie să fi dobândit abilități antreprenoriale profunde care să-i sporească versatilitatea profesională într-o viață ecleziastică și culturală în continuă schimbare.... [-]

Suedia Malmö
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Master of Fine Arts este un program de doi ani care vizează formarea studenților pentru a deveni artiști cu abilități artistice și profesionale foarte ridicate. Programul ... [+]

Master of Fine Arts este un program de doi ani care vizează formarea studenților pentru a deveni artiști cu abilități artistice și profesionale foarte ridicate. Programul este puternic orientat internațional și pregătește studenții pentru o carieră profesională internațională. La finalizarea programului, studenții vor dobândi cunoștințe și abilități practice și teoretice largi și specializate pentru munca independentă în diferite forme de viață profesională.

Mai mult, studenții vor fi dobândit capacitatea de a lucra în mod independent și autodirigit, reflectând în mod autonom, formulând și prelucrând probleme artistice, astfel încât să contribuie la dezvoltarea cunoștințelor în domeniu.... [-]

Suedia Malmö
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Lund University vă oferă o oportunitate unică de a urmări studii avansate în limbi și lingvistică la nivel de master. Centrul pentru Limbi și Literatură oferă studenților ... [+]

Lund University vă oferă o oportunitate unică de a urmări studii avansate în limbi și lingvistică la nivel de master. Centrul pentru Limbi și Literatură oferă studenților acces la cele mai moderne resurse pentru cercetare și educație. Vă veți întâlni și studia împreună cu studenții dintr-o serie de domenii diferite de specializare.

Limbile de instruire sunt engleza și limba corespunzătoare domeniului de specializare. În calitate de student la master, veți avea posibilitatea să primiți finanțare pentru o ședere în străinătate pentru a efectua cercetări asupra tezei de master prin subvenții disponibile de la Birgit Rausing Language Program.

SpecializăriLimbi și lingvistică, limbi arabe / semiticeLimba și lingvistica, chinezăLimbă și lingvistică, semiotică cognitivăLimba și lingvistica, englezăLimba și lingvistica, francezaLimba și lingvistica, lingvistică generalăLimba și lingvistica, greacăLimba și lingvistica, italianăLimba și lingvistica, japonezăLimba și lingvistica, latinăLimba și lingvistica, greacă modernăLimbă și lingvistică, foneticăLimba și lingvistica, retoricaLimba și lingvistica, românăLimbă și lingvistică, spaniolăLimba și lingvistica, limbile suedeză / scandinavăSpecializare în lingvistică generală... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Scopul programului este de a consolida cunoștințele istorice ale elevilor și înțelegerea teoretică a relațiilor dintre literatură, cultură și mass-media modernă. Studentu ... [+]

Scopul programului este de a consolida cunoștințele istorice ale elevilor și înțelegerea teoretică a relațiilor dintre literatură, cultură și mass-media modernă. Studentul poate alege să se specializeze în literatură engleză, franceză, generală, germană, rusă, spaniolă sau idiș și în studiile scandinave .

Există cursuri teoretice, care discută subiecte estetice și culturale de natură generală, precum și cursuri axate pe genuri literare specifice, teme sau perioade istorice. O atenție critică este acordată și numeroaselor forme în care literatura intră în mass-media și în arena publică în societatea contemporană. Examenul final ia forma unei teze de master.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acesta este un program de master de doi ani în domeniul interdisciplinar al drepturilor omului, cu un profil în cadrul științelor umaniste. Programul combină perspective ... [+]

Acesta este un program de master de doi ani în domeniul interdisciplinar al drepturilor omului , cu un profil în cadrul științelor umaniste. Programul combină perspective istorice, filozofice, politice și juridice asupra fenomenului complex pe care îl reprezintă drepturile omului în lumea noastră. Ne angajăm să considerăm că drepturile omului trebuie privite și studiate nu numai ca principii etice sau temei pentru lege și politică, ci și ca parte a infrastructurii unei societăți democratice .

Acesta este un program orientat spre cercetare pentru studenții interesați să dobândească abilități interdisciplinare relevante pentru provocările politice și culturale ale timpului nostru. Ne concentrăm pe un stil de predare interactiv, cu conexiuni strânse cu cercetările în curs de desfășurare. Studenții au posibilitatea de a finaliza un stagiu ca parte a studiilor lor.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Religios Roots of Europe (RRE) este un program de master nordic de doi ani oferit de Centrul de Teologie și Studii Religioase de la Lund University în cooperare cu univer ... [+]

Religios Roots of Europe (RRE) este un program de master nordic de doi ani oferit de Centrul de Teologie și Studii Religioase de la Lund University în cooperare cu universitățile din Copenhaga și Oslo . Programul se concentrează asupra perioadelor formative ale iudaismului, islamului și creștinismului, rădăcinile lor comune, interacțiunea timpurie și contribuțiile la cultura europeană . Programul pregătește studenții pentru munca educațională și socială într-o societate multi-religioasă sau pentru cercetarea rolului celor trei religii în istoria și societatea europeană.

Prin intermediul programului, elevii dobândesc cunoștințe detaliate despre formarea celor trei religii și interacțiunea lor între ele, precum și abilități relevante pentru orice ocupație sau studiu în care rolul celor trei religii este important.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de master în muzică, diploma de compoziție, are ca scop educarea compozitorilor care dețin abilități artistice și profesionale superioare, prin intermediul unei ... [+]

Programul de master în muzică, diploma de compoziție , are ca scop educarea compozitorilor care dețin abilități artistice și profesionale superioare, prin intermediul unei instrucțiuni specializate care se concentrează pe misiuni extrem de precise și calificate.

La finalizarea programului, studentul trebuie să demonstreze competențe și abilități majore, precum și o abilitate de a compune muzică la un nivel artistic avansat. Mai mult, elevul trebuie să dețină o înțelegere și o cunoaștere extinsă a compoziției pentru ansambluri instrumentale de diferite configurații. El / ea trebuie să fie, de asemenea, pregătit să facă față diferitelor aspecte solicitate în cursul activității de compozitor / muzician profesionist și a dezvoltat capacitatea de studiu independent. În plus, la finalizarea programului, studentul trebuie să fi obținut abilități antreprenoriale avansate care îi cresc versatilitatea profesională într-o viață culturală în continuă schimbare.... [-]

Suedia Malmö
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de masterat în muzică are specializări în compoziție, chitară, harpsichord, improvizație de jazz, pian, înregistrator, instrumente de orchestra simfonică și stu ... [+]

Programul de masterat în muzică are specializări în compoziție , chitară , harpsichord , improvizație de jazz , pian , înregistrator , instrumente de orchestra simfonică și studii vocale sau studii de teatru și teatru .

Programul de Master în muzică își propune să educe muzicieni care posedă un nivel ridicat de abilități artistice și profesionale. La finalizarea programului, studentul trebuie să aibă cunoștințe și abilități bine dezvoltate pentru a lucra într-o formă profesională sub diferite forme - fie ca solist, membru al unui ansamblu stabilit sau în grupuri libere. Studentul trebuie, de asemenea, să-și dezvolte capacitatea de studiu independent. În plus, la finalizarea programului, elevul trebuie să fi dobândit aptitudini antreprenoriale bine dezvoltate care să-i sporească versatilitatea profesională într-o viață culturală în continuă schimbare.... [-]

Suedia Malmö
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Scopul programului este de a vă oferi cunoștințe largi și fundamentale în domeniile fizicii, chimiei teoretice și fizicii chimice. ... [+]

Scopul programului este de a vă oferi cunoștințe largi și fundamentale în domeniile fizicii, chimiei teoretice și fizicii chimice .

Elevii dezvoltă abilități avansate de laborator, înțelegere teoretică profundă a mecanismelor fundamentale și o bună înțelegere a aplicațiilor practice. Se acordă un accent deosebit unei linii de înțelegere neîntrerupte, de la descrierea mecanică cuantică a atomilor și moleculelor până la structuri supramoleculare complexe, precum și aplicațiilor industriale și biologice ale acestora.

În cursul primului an, cursurile din domeniile menționate mai sus vă oferă o bază adecvată pentru studii viitoare la aceste subiecte sau înrudite. În al doilea an puteți, într-o mare măsură, să vă influențați și să vă planificați studiile, cu mai multe posibilități diferite. Este obligatoriu finalizarea unui proiect de masterat, corespunzând cel puțin 30 de credite ECTS.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul vă oferă posibilitatea de a dobândi un nivel avansat de cunoștințe și abilități teoretice și practice în domeniile chimiei analitice, organice, organometalice ș ... [+]

Programul vă oferă posibilitatea de a dobândi un nivel avansat de cunoștințe și abilități teoretice și practice în domeniile analitice, organice, organometalice și chimie de coordonare . Printr-o combinație între cursuri avansate și proiecte de master sau proiecte, vi se oferă posibilitatea de a vă specializa în domeniile menționate. Proiectul de masterat trebuie să corespundă cu cel puțin 30 de credite ECTS.

Studiile se bazează pe o pregătire anterioară în chimie și vă permit să dezvoltați capacitatea de a aplica idei independente la problemele și problemele din chimie sau în domeniile învecinate.

Perspectivele de carieră

Programul vă va oferi abilități generale și legate de subiect care vă echipează pentru ocuparea forței de muncă în industria chimică, industriile conexe sau sectorul public sau pentru studii de doctorat. De asemenea, vă veți dezvolta propriile abilități de învățare în așa fel încât să vă pregătiți pentru învățarea pe tot parcursul vieții.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest program internațional de master de doi ani în Cultura vizuală explorează rolul crucial al culturii vizuale în lumea modernă și contemporană. Acesta își propune să a ... [+]

Acest program internațional de master de doi ani în Cultura vizuală explorează rolul crucial al culturii vizuale în lumea modernă și contemporană. Acesta își propune să aprofundeze înțelegerea elevului despre cum și de ce imaginile și vizualitatea de astăzi modelează și reflectă cunoștințele, atitudinile și experiențele noastre, poate mai mult ca niciodată.

Un spectru larg de genuri și media vizuale este examinat, de exemplu, artă, film, știri și imagini documentare, reclame, imagini științifice și medii urbane, din perspectiva dezvoltărilor tehnologice și societale din modernitate, precum și aspecte existențiale și culturale ale văzând și imagini.

... [-]
Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Acest master de doi ani Erasmus Mundus mixt (EMJMD) explorează aspecte teoretice și practice contemporane în dezvoltarea turismului, cu un accent cultural, oferind abilit ... [+]

Prezentarea programului

Acest master de doi ani Erasmus Mundus mixt (EMJMD) explorează aspecte teoretice și practice contemporane în dezvoltarea turismului, cu un accent cultural, oferind abilități analitice critice.

Acesta este un program nou și interesant oferit de Universitatea din Glasgow (Campusul Dumfries), Universitatea din Malta, Lund University (Suedia) și Institutul Universitar din Lisabona (Portugalia) . Veți absolvi cu un grad comun acordat de trei dintre parteneri. Studiind cu o combinație de trei parteneri, veți fi învățați de experți de nivel mondial în domeniile analizei științelor sociale despre turism, patrimoniu, inovație în afaceri și durabilitate.... [-]

Suedia Lund
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de Master în Managementul Serviciilor este o oportunitate unică pentru cei care caută un program de management la un nivel avansat, cu o legătură puternică cu c ... [+]

Programul de Master în Service Management este o oportunitate unică pentru cei care caută un program de management la un nivel avansat, cu o legătură puternică la cercetare. Programul combină cunoștințele aprofundate ale subiectelor sectoarelor de servicii cu o înțelegere a nevoilor specifice organizaționale și manageriale ale activităților de servicii.Atunci când candidați la programul de master în managementul serviciilor, alegeți una dintre cele cinci specializări: managementul culturii și creativității, gestionarea lanțului de aprovizionare, managementul serviciilor durabile, vânzare cu amănuntul sau turism. Avem un mix de studenți din întreaga lume.Managementul durabil al serviciilor... [-]
Suedia Helsingborg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Programul de master în învățare, sisteme și control de mașini pregătește studenții pentru o carieră flexibilă care se dovedește în viitor în acest domeniu general, unde a ... [+]

Cantitatea de date disponibile din lume este în curs de explorare și algoritmi avansați sunt utilizați pentru a extrage informații pentru utilizare în diferite aplicații, cum ar fi autovehicule auto, fabricație optimizată, servicii medicale îmbunătățite și sisteme mai eficiente din punct de vedere energetic.

Programul de master în învățare, sisteme și control de mașini pregătește studenții pentru o carieră flexibilă care se dovedește în viitor în acest domeniu general, unde algoritmi avansați sunt folosiți pentru a analiza seturi de date mari într-o gamă largă de aplicații care combină metode de analiză statistică, matematică, procesare de semnal, imagine analiza și teoria controlului. Cererea de experți cu astfel de cunoștințe este în creștere, ceea ce înseamnă o piață de muncă optimistă pentru absolvenți.... [-]

Suedia Lund
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

MSc în antropologie socială aplică perspective profunde și largi pentru înțelegerea comunităților și culturii sociale. Programul oferă specializare în abordarea savantă, ... [+]

MSc în antropologie socială aplică perspective profunde și largi pentru înțelegerea comunităților și culturii sociale. Programul oferă specializare în abordarea savantă, care este fundamentală pentru studenți care urmăresc să urmeze studii de doctorat, dar care este, de asemenea, de o valoare considerabilă pentru munca avansată ca politică sau ofițer operațional în organizații și activități la diferite niveluri.Prezentarea programului

Master of Science in Social Antropology oferă studenților o masă puternic bazată pe cercetare. Programul combină cunoașterea profundă a subiectelor cu perspective extinse și legături cu societatea mai largă. MSc în Antropologie socială aplică perspective profunde și ample pentru a înțelege comunitățile sociale și cultura ca un întreg coerent.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lund University

Master of Science in Sociology oferă specializare în abordarea savantă care este fundamentală studenților care urmăresc să urmeze doctorat și, de asemenea, are o valoare ... [+]

Master of Science in Sociology oferă specializare în abordarea savantă care este fundamentală studenților care urmăresc să urmeze doctorat și, de asemenea, are o valoare considerabilă pentru munca avansată ca politică sau ofițer operațional în diferite tipuri de organizații. Mai mult, programul oferă studenților cunoștințe și abilități pentru a se adapta la viața de muncă în schimbare și capacitatea de a contribui la dezvoltarea în societate și în viața de muncă.Prezentarea programului

Master în Sociologie pregătește studenții pentru studii de doctorat în sociologie, precum și pentru activități profesionale avansate în anchete sociologice și planificare comunitară. Programul permite studenților o libertate considerabilă de a selecta cursurile în funcție de interes și nevoile viitoare. Programul permite studenților să dezvolte gândirea critică, abilități analitice și capacitatea de a efectua analize sociale, precum și să dobândească cunoștințe specializate de sociologie. La finalizarea programului, studenților li se acordă un grad de Master of Science (120 credite) specializat în sociologie.... [-]

Suedia Lund
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lunds Universitet
Address
Paradisgatan 2
SE-223 50 Lund, Jud. Skåne, Suedia
Website
Număr de telefon
+46 46 222 00 00
Address
Campus Malmö
Malmö, Jud. Skåne, Suedia
Address
Campus Helsingborg Universitetsplatsen 2
SE-251 08 Helsingborg, Jud. Skåne, Suedia