Luleå University of Technology - Department of Computer Science, Electrical and Space Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Realizăm cercetare și educație de top la nivel mondial, cu un puternic profil experimental și aplicat.

La departamentul nostru, puteți studia programe de master în informatică și inginerie, inginerie spațială și fizică și inginerie electrică. De asemenea, avem programe în Ingineria Calculatoarelor, Științele Sistemelor și Inovarea Serviciilor Digitale. În plus, avem mai multe programe master internaționale, de exemplu, pe tărâmul Securității spațiului și informațiilor.

Departamentul de Informatică, Inginerie Electrică și Spațială are 160 de angajați, inclusiv 60 de doctoranzi și 55 de profesori și cercetători.

Departamentul desfășoară activități de cercetare și educație la nivel mondial, cu un puternic profil experimental și aplicat în domeniile sistemelor încorporate, electronică industrială, inginerie de control, informatică, calcul distribuit, tehnologie spațială, spațiu și știință atmosferică

Ne găsiți în campusul din Luleå, în Campusul spațial din Kiruna și în campusul din Skellefteå.

137039_lulea.jpg

© Departamentul de Informatică, Inginerie Electrică și Spațială, Divizia Tehnologie Spațială Campusul Spațial Kiruna, amabilitate Gerrit Holl

Luleå University of Technology este o universitate tehnică de vârf, iar cercetarea noastră își propune să ofere oportunități și instrumente pentru construirea unei societăți atractive și durabile. Pe baza resurselor naturale precum energia regenerabilă, minereul, mineralul, pădurea și apa, dezvoltăm sisteme, tehnologie și organizare care oferă oportunități oamenilor să ducă o viață bună.

Bine ați venit la universitatea spațială din Suedia.

Aflați mai multe despre cercetările noastre; construirea sateliților miniaturizați și dezvoltarea tehnologiei spațiale și modul în care cercetătorii noștri sunt implicați în căutarea vieții pe Marte.

Locații

Luleå

Address
University Campus
97187 Luleå, Jud. Norrbotten, Suedia

Skellefteå

Address
Forskargatan 1
93187 Skellefteå, Jud. Västerbotten, Suedia

Kiruna

Address
Rymdcampus,
Bengt Hultqvist väg 1

98192 Kiruna, Jud. Norrbotten, Suedia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră