Citește Descrierea Oficială

De ce să studiezi la Linnaeus University

Linnaeus University este o universitate modernă numită după Carl Linnaeus - cel mai renumit și om de știință suedez din ultimele secole, născut în regiunea Småland unde este situată universitatea.


Principalele motive de studiu la Linnaeus University

 • O universitate cuprinzătoare, care oferă programe de 40 de grade și 500 de cursuri în limba engleză, atât la nivel de licență cât și de masterat.
 • Începând cu 2014, ne găzduim Academia de Vară proprie - un mediu de studiu internațional, intercultural și interdisciplinar, unic de acest gen din Suedia.
 • La Linnaeus University vi se permite să crească ca persoană. Mediul de învățare este caracterizat de personalul didactic și de cercetare din imediata apropiere a studenților.
 • O universitate publică nonprofit, acreditată de guvernul suedez, cu 31.000 de studenți.
 • Profil internațional puternic, cu 750 de universități partenere din peste 60 de țări.
 • O comunitate mare de studenți internaționali. În fiecare an, peste 1600 de studenți din aproximativ 60 de țări vin aici pentru a studia.
 • O universitate de cercetare, cu dreptul de a angaja cu dreptul de a angaja doctoranzi. Cercetarea acoperă totul, de la studii pe piața forței de muncă și probleme de securitate socială până la antreprenoriat, bioscience, ecologie acvatică și tehnologia lemnului și a energiei.
 • Colaborare unică și strânsă cu IKEA - cea mai mare companie de mobilă din lume, fondată în Älmhult din Småland.
 • Viața activă a studenților cu programe amicale și proiecte familiale prietenoase pentru a ajuta elevii să se angajeze atât cu studenți suedezi cât și cu alți studenți internaționali, precum și cu familiile suedeze.
 • Medii de campus extrem de lăudate, poziționând Linnaeus University ca pe locul 1 și nr. 2 în ceea ce privește clădirile campusului, mediul campusului și locurile frumoase pentru a fi în ISB (International Student Barometer) 2014.
 • La Linnaeus University natura este chiar la colț, adăugând o calitate ridicată a vieții. Växjö a fost odată declarat "cel mai ecologic oraș din Europa", iar Kalmar este un oraș medieval fermecător, situat lângă Marea Baltică.


Aceasta este Linnaeus University

Există 34.000 de studenți înscriși la Linnaeus University

Linnaeus University este situată în Växjö și Kalmar și oferă programe de 150 de grade și 2.000 de cursuri cu o singură temă. Puteți studia diferite discipline din domeniul artelor și științelor umane, științelor sănătății și vieții, științelor sociale, științelor naturii, tehnologiei, afacerilor și economiei. Există, de asemenea, o serie de educații contractuale diferite, cum ar fi formarea cadrelor didactice și educația poliției.

Cercetarea de la Linnaeus University este de înaltă calitate, atât la nivel național, cât și internațional, și acoperă o gamă largă de discipline. Este deosebit de important cercetarea efectuată în mediile de cercetare de vârf - centrele noastre Linnaeus University . În cadrul acestor centre, se studiază totul, de la ecologie și evoluție până la discriminare și integrare, postcolonialism, intermediaritate, biosciență și date importante.

Cu 2.100 de angajați și peste 34.000 de studenți, ne străduim să fim o universitate modernă, Småland fiind baza noastră și lumea ca scenă. Pentru a studia și a lucra la Linnaeus University înseamnă a face parte dintr-un mediu caracterizat prin cunoaștere și dezvoltare. Elevii dobândesc noi cunoștințe și învață să aibă o abordare critică. Cercetătorii fac descoperiri care ne pot schimba societatea. Angajații vorbesc despre un loc de muncă atât cu provocări, cât și cu oportunități. Linnaeus University este o universitate unde cunoașterea crește.

Linnaeus University fost înființată în 2010 printr-o fuziune între Universitatea Växjö și Universitatea din Kalmar.


Linnaeus University din Linnaeus University în cifre

 • Aproximativ 14.000 de studenți de ani întregi
 • Aproximativ 2.100 de angajați
 • 156 profesori
 • Aproximativ 325 de doctoranzi
 • Aproximativ 100 de programe pe primul ciclu
 • Aproximativ 80 de programe de gradul doi la nivel de ciclu
 • Aproximativ 900 de studenți internaționali, inclusiv studenți la bursă, studenți care plătesc taxe și studenți cu studii gratuite (studenți full-year)
 • Aproximativ 190 de studenți de schimb de ieșire (studenți full-year)
 • 512 studenți din țări terțe

1,654 milioane SEK din total venituri (distribuție: 64% educație, 8% învățământ contractual, 28% cercetare și educație la nivelul treilea ciclu)


Viziune și principii de bază

Viziune și strategie 2015-2020: Un mediu creativ de cunoaștere în spiritul lui Linnaeus

Linnaeus University este o universitate modernă, internațională, unde suntem inspirați de Carl Linnaeus, cu rădăcini în Småland și lumea ca scenă. Este spiritul omului de știință, antreprenor și pedagogul Linnaeus care formează fundația de la Linnaeus University .

Prin curiozitate și creativitate, Linnaeus a pregătit calea pentru ceea ce era atunci o nouă paradigmă științifică. Într-un mod similar, Linnaeus University dorește să fie caracterizată de îndrăzneală și angajament față de noi idei științifice. Linnaeus a fost, de asemenea, un antreprenor în sensul modern, capabil să creeze și să desfășoare proiecte cu diferiți actori din societate.

Educațiile provocatoare și cercetarea proeminentă, în combinație cu forța motrice a societății și valorile globale, reprezintă pietrele de temelie care, în combinație, alcătuiesc un mediu creativ de cunoaștere în spiritul lui Linnaeus.


Viziune

Linnaeus University - un mediu creativ și internațional de cunoaștere care promovează curiozitatea, creativitatea, compania și utilitatea.


Obiective generale


Linnaeus University iese în evidență

 • Studenți curioși, creativi și calificați și membri ai personalului
 • Educație provocatoare cu relevanță socială ridicată
 • Cercetări științifice și artistice proeminente care vor aduce beneficii dezvoltării societății
 • Angajament față de provocările societale, inovațiile și creșterea durabilă
 • Provocări între oameni
 • Un mediu de cunoaștere internațional și multicultural


Un mediu creativ de cunoaștere în spiritul lui Linnaeus

 • Educație provocatoare
 • Cercetări proeminente
 • Forța motrice socială
 • Valori globale


O călătorie în viitorul 2015-2020

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Linnaeus University

Programul de Master in Schimbare Design este un program de doi ani avansate în Design, domeniul principal de studiu. ... [+]

Programul de Master in Schimbare Design este un program de doi ani avansate în Design, domeniul principal de studiu.

Designul implică creativitate, critică și transformare. Designul pune sub semnul întrebării starea lucrurilor și are un impact. Designul provoacă preconcepții, prejudecăți, norme și stereotipuri și provoacă emoții, gânduri, sensibilități și acțiuni. Designul ne poate îmbunătăți viața și relațiile noastre cu lumea. Ea ne poate face atent și empatic la sistemele ecologice și socio-culturale în care trăim. Într-o lume a multor provocări, designul poate fi un agent pentru schimbări durabile.

În modelarea viitorului nostru, designerii se vor confrunta cu provocări fără precedent în comparație cu ceea ce se confruntă cu designerii convenționali în secolul al XX-lea. De fapt, rolul designerului va și ar trebui să se schimbe. În loc să se proiecteze doar pentru producția de masă, care a fost importantă în prima fază a industrializării, designerii futures trebuie să se ocupe de mai multe roluri și de probleme tot mai complexe. Ca agenți pentru schimbare, designerii vor juca roluri cheie în modelarea viitorului durabilității.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Tehnologia pe care o folosim în societatea de astăzi este într-o măsură tot mai mare bazată pe modele matematice și calcule. Analiza cu matematica Fizica vă oferă o educa ... [+]

Tehnologia pe care o folosim în societatea de astăzi este într-o măsură tot mai mare bazată pe modele matematice și calcule.

Acest program se va potrivi oricui este interesat de matematică și dorește să-și aplice abilitățile sale în rezolvarea problemelor și în crearea de noi modele matematice. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a începe o carieră academică.

Există trei specializări (toate se încheie cu o lucrare de masterat).

Analiza cu fizica matematică: Vă oferă o educație cuprinzătoare în matematică, care vizează fizica matematică. Învățați cursuri în analize complexe, în teoria distribuției și în ecuații parțiale diferențiale... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Acest program se va potrivi oricui este interesat de matematică și dorește să-și aplice abilitățile sale în rezolvarea problemelor și în crearea de noi modele matematice. ... [+]

Tehnologia pe care o folosim în societatea de astăzi este într-o măsură tot mai mare bazată pe modele matematice și calcule.

Acest program se va potrivi oricui este interesat de matematică și dorește să-și aplice abilitățile sale în rezolvarea problemelor și în crearea de noi modele matematice. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a începe o carieră academică.

Există trei specializări (toate se încheie cu o lucrare de masterat).

Algebra cu criptografie și codificare: studiază cursuri generale de matematică și modelare pe lângă cursuri de algebră, teoria numerelor, criptografie și teoria codării.

De asemenea, avem un acord cu Universitatea din Insubria din Como, Italia, unde se oferă un program corespunzător. Aceasta înseamnă că aveți o selecție largă de cursuri pentru a alege de la. De asemenea, aveți posibilitatea să studiați, fără taxe de studiu, unul sau două semestre în Como, pentru a vă conferi o dublă diplomă, adică o diplomă de la două universități diferite, care poate fi un avantaj dacă Carieră.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Acest program se va potrivi oricui este interesat de matematică și dorește să-și aplice abilitățile sale în rezolvarea problemelor și în crearea de noi modele matematice. ... [+]

Tehnologia pe care o folosim în societatea de astăzi este într-o măsură tot mai mare bazată pe modele matematice și calcule.

Acest program se va potrivi oricui este interesat de matematică și dorește să-și aplice abilitățile sale în rezolvarea problemelor și în crearea de noi modele matematice. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a începe o carieră academică.

Există trei specializări (toate se încheie cu o lucrare de masterat).

Statistici matematice și matematică financiară: Învățați cursuri de matematică, dar și instruiți gândirea stochastică și abilitățile statistice. Acesta conține cursuri în teoria probabilităților, analiza stochastică, matematica asigurărilor și modelarea financiară.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Sistemele informatice oferă oportunități întreprinderilor și oamenilor de a comunica, învăța, inova și organiza. Acest program oferă cunoștințe avansate și largi de plani ... [+]

Sistemele informatice oferă oportunități întreprinderilor și oamenilor de a comunica, învăța, inova și organiza.

Acest program oferă cunoștințe avansate și largi de planificare, proiectare și utilizare a sistemelor informatice în organizații și întreprinderi.

Se va pregăti, de asemenea, pentru studii de cercetare în domeniul informaticii. Scopul este de a oferi fiecărui elev competența necesară pentru a descrie și analiza întreprinderile, organizațiile și nevoia lor de a dezvolta sisteme informatice.

Pentru a putea lucra în aceste domenii, considerăm că este important să avem capacitatea de a integra critic și sistematic cunoștințele și de a analiza și de a trata întrebări și probleme complexe. De asemenea, este important să vă dezvoltați capacitatea de a identifica și de a exprima întrebări critic, independent și într-un mod creativ.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
La zi
1 - 2 ani
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Acest program conține teorii și aplicații și vă pregătește pentru lucrări de inginerie avansată în industrie sau pentru studii postuniversitare. ... [+]

Acest program conține teorii și aplicații și vă pregătește pentru lucrări de inginerie avansată în industrie sau pentru studii postuniversitare.

Proliferarea undelor și procesarea semnalelor sunt domenii importante în societatea tehnică de astăzi. Există numeroase aplicații tehnice și industriale care necesită cunoaștere a ambelor subiecte, în special comunicații fără fir și antene și tehnologie cu microunde.

În primul an, veți studia metodele matematice și statistice care stau la baza teoriei telecomunicațiilor avansate. Veți întâlni, de asemenea, aplicații sub formă de sisteme radio și tehnologie pentru microunde și antene.

În cel de-al doilea an, vă puteți specializa teoretic sau să studiați subiecte adiacente, cum ar fi fizica sau informatica. Unele cursuri sunt date în fiecare an și pot fi astfel studiate în cursul anului 1 sau 2. Teza de doctorat este un proces în care vă transformați cunoștințele în scris științific. În acest sens, veți beneficia de elementele metodologiei de cercetare care sunt cuprinse în program.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Linnaeus University

Acest program de doi ani de masterat se bazează pe nevoia companiilor de angajați cu capacitatea de a iniția, conduce și promova crearea de inovații. Programul este preda ... [+]

Acest program de doi ani de masterat se bazează pe nevoia companiilor de angajați cu capacitatea de a iniția, conduce și promova crearea de inovații. Programul este predat în limba engleză.

În lucrarea studenților cu inovații, elevul ar trebui să echilibreze procesul în diferitele sale părți pentru design, funcționalitate, durabilitate și condițiile de producție. Aceasta necesită cunoașterea sau interacțiunea dintre diferite discipline în care sunt utilizate diferite abordări, perspective și abordări. Programul se bazează pe proiecte comune deseori în colaborare cu industria și organizațiile, împreună cu avansarea în proiectare și extinderea spre alte discipline (afaceri și tehnologie). Experiențe din proiectele discutate și puse în legătură cu abilitățile profesionale ale elevului. În cursuri separate, metoda științifică studiată folosită în procesul de inovare.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Master în Afaceri Internaționale (MIA) este un program de doi ani cu normă întreagă, cu un curriculum care dezvoltă profesioniștii afacerilor internaționale, cu interes î ... [+]

Master în Afaceri Internaționale (MIA) este un program de doi ani cu normă întreagă, cu un curriculum care dezvoltă profesioniștii afacerilor internaționale, cu interes în schimbările și provocările internaționale contemporane. Obiectivul principal al programului este de a pregăti absolvenții pentru a-și desfășura cariera în organizații internaționale, întreprinderi, organizații transnaționale ale societății civile sau în cadrul diplomației.

Cursurile de program sunt conduse de instructori foarte merituoși cu interese de cercetare și de predare în afacerile internaționale și europene, securitatea internațională și umană, corupția internațională și economia politică, analiza politicii externe, drepturile omului și dezvoltarea durabilă și diplomația între democrații și dictaturi.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Multe dintre problemele cele mai presante ale societății sunt departe de granițele cercetării disciplinare tradiționale și necesită instrumente inovatoare de analiză. Pro ... [+]

Vă interesează să înțelegeți cum funcționează societatea și să vă ajute dezvoltarea acesteia? Doriți să faceți acest lucru folosind metode riguroase bazate pe o abordare complexă a științei sistemului?

Multe dintre problemele cele mai presante ale societății sunt departe de granițele cercetării disciplinare tradiționale și necesită instrumente inovatoare de analiză. Programul oferă o gamă largă de pregătire metodologică, împreună cu oportunitatea de a se specializa în aspecte societale specifice și oferă abilitățile de a desfășura activități de cercetare independente.

Pentru a reuși în program este esențial să existe un entuziasm puternic pentru analiza datelor și să fie capabili să învețe și să utilizeze metode diferite, majoritatea bazate pe calculator, cum ar fi analiza statistică, analiza textuală și simularea socială.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Dezvoltarea afacerilor și a societăților prin identificarea, implementarea și analizarea proiectelor antreprenoriale împreună cu practicienii. Programul de studii are o l ... [+]

Dezvoltarea afacerilor și a societăților prin identificarea, implementarea și analizarea proiectelor antreprenoriale împreună cu practicienii.

Programa programului include cursuri care oferă o profunzime teoretică în dezvoltarea afacerilor, respectiv diferite perspective privind antreprenoriatul, evidențiind în special perspectivele scandinave. Primul semestru un curs de metodologie oferă cunoștințe și abilități în metode interactive (cercetare de acțiune) și, în paralel, un proiect de dezvoltare este identificat și inițiat împreună cu o afacere, o organizație sau o comunitate locală. Proiectul este implementat în al doilea semestru. Lucrarea de proiect oferă abilități de a lua roluri de conducere calificate pentru proiecte și procese și de a fi practic util pentru organizația sau pentru societatea locală care a fost aleasă. Abilitățile metodologice sunt aprofundate în timpul ultimului curs în timpul celui de-al doilea semestru, pentru a permite o capacitate de a lega munca de proiect la dezvoltarea teoriei. Al doilea an constă dintr-un semestru de studii în străinătate și este completat de o teză de master în ultimul semestru. Prin urmare, programul va oferi atât adâncimi teoretice, cât și o relevanță practică ridicată, deoarece cunoștințele dobândite sunt aplicate în cazuri reale.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Un masterat în chimie deschide calea pentru o carieră în cercetare sau industrie. Oferim programe de grad individual adaptate, care includ o vastă experiență care lucreaz ... [+]

Acest grad oferă o bază excelentă pentru cei care doresc să urmeze studii de doctorat sau pentru cei care doresc să lucreze în industria biotehnologică, chimică, alimentară sau farmaceutică. Programul de studii începe cu un curs introductiv de 10 săptămâni privind metodologia de cercetare, urmat de patru sau cinci blocuri de zece săptămâni, unde aveți posibilitatea de a studia subiecte precum chimia bioanalitică și analiza alimentelor, chimia biofizică, chimia bioorganică, biotehnologia, chimie și nanoscience. Programul de studii este completat fie cu un proiect de cercetare de 30 sau 20 de săptămâni desfășurat în cadrul unuia dintre grupurile de cercetare din Kalmar.... [-]

Suedia Kalmar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Programul vizează controlul și gestionarea în lanțurile de aprovizionare. Subiectul principal este administrarea afacerilor, cu accent pe logistică și control. ... [+]

Programul vizează controlul și gestionarea în lanțurile de aprovizionare. Subiectul principal este administrarea afacerilor, cu accent pe logistică și control.

Acest program combină logistica și contabilitatea de gestiune, care este unică. Există o mare nevoie de absolvenți care înțeleg crearea de valoare cu consumatorul final prin focalizare prin cooperare și integrare în cadrul organizației, precum și cu alte companii. O temă în cadrul programului este lanțurile de aprovizionare, care creează eficiență printr-o bună cooperare cu furnizorii. Altă este utilizarea contabilității de gestiune pentru a dezvolta procese în cadrul și între companii. Primul semestru conține, astfel, o specializare în managementul sau controlul lanțului de aprovizionare. Acest lucru urmează studiilor privind integrarea lanțurilor de aprovizionare și a controlului inter-organizațional, a metodologiei de cercetare și a managementului e-business, iar programul se încheie cu o teză de masterat. După absolvire puteți găsi de lucru ca planificator de aprovizionare, controlor de afaceri, consultant de management, planificator de dezvoltare a afacerii, planificator de logistică după vânzări sau să urmeze o carieră de cercetare. Limba este limba engleză și cu studenți din întreaga lume.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Programul vizează controlul și gestionarea în lanțurile de aprovizionare. Subiectul principal este administrarea afacerilor, cu accent pe logistică și control. ... [+]

Programul vizează controlul și gestionarea în lanțurile de aprovizionare. Subiectul principal este administrarea afacerilor, cu accent pe logistică și control.

Acest program combină logistica și contabilitatea de gestiune, care este unică. Există o mare nevoie de absolvenți care înțeleg crearea de valoare cu consumatorul final prin focalizare prin cooperare și integrare în cadrul organizației, precum și cu alte companii. O temă în cadrul programului este lanțurile de aprovizionare, care creează eficiență printr-o bună cooperare cu furnizorii. Altă este utilizarea contabilității de gestiune pentru a dezvolta procese în cadrul și între companii. Primul semestru conține, astfel, o specializare în managementul sau controlul lanțului de aprovizionare. Acest lucru urmează studiilor privind integrarea lanțurilor de aprovizionare și a controlului inter-organizațional, a metodologiei de cercetare și a managementului e-business, iar programul se încheie cu o teză de masterat. După absolvire puteți găsi de lucru ca planificator de aprovizionare, controlor de afaceri, consultant de management, planificator de dezvoltare a afacerii, planificator de logistică după vânzări sau să urmeze o carieră de cercetare. Limba este limba engleză și cu studenți din întreaga lume.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Societățile listate sunt guvernate, printre altele, de contabilitate, audit, reglementare și presiune din partea pieței de capital. În acest program, studiați cum. ... [+]

Societățile listate sunt guvernate, printre altele, de contabilitate, audit, reglementare și presiune din partea pieței de capital. În acest program, studiați cum.

Acest program de masterat de un an oferă studii avansate privind mecanismele, instituțiile și procesele prin care corporațiile listate sunt guvernate, adesea denumite guvernare corporativă. În cadrul programului, veți studia modul în care funcționează diferitele părți ale sistemului de guvernanță corporativă, precum și compoziția și reglementarea sistemului în ansamblu.

Cerințe de intrare

Cerințe generale de intrare pentru studii la nivel avansat, precum și cerințe specifice de intrare:

Bachelor of Science în Administrarea Afacerilor sau Economie cu cel puțin 90 de credite în domeniul principal de studiu, Administrarea Afacerilor sau echivalent.În cadrul domeniului principal de studiu, trebuie inclusă o teză / o lucrare independentă care constă din 15 credite.Cel puțin 15 credite în statistică sau echivalent Cel puțin 15 credite în contabilitate financiară sau cel puțin 15 credite în economie financiară sau echivalentul acestora.Engleză B / 6 sau echivalent.selecţii... [-]
Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Masteratul științei în ecologie a bolilor se bazează pe cunoștințele studenților despre ecologie, evoluție și biologie moleculară pentru a explora și aprecia rolul bolilo ... [+]

Bolile joacă un rol fundamental în viața tuturor organismelor, de la nivelul individual până la nivelul ecosistemului. Înțelegerea driverelor dinamicii bolii și a interacțiunilor complexe dintre gazde și paraziți se bazează pe o abordare multidisciplinară care combină biologia moleculară, ecologia și medicina.

Masteratul științei în ecologie a bolilor se bazează pe cunoștințele studenților despre ecologie, evoluție și biologie moleculară pentru a explora și aprecia rolul bolilor în fauna sălbatică, animale domestice și oameni. În primul an, studenții sunt introduși în aspectele multidisciplinare ale ecologiei bolilor, de la medicina veterinară și umană până la biologie moleculară și ecologie, inclusiv subiecte de cercetare actuale din domeniul respectiv. Elevii sunt, de asemenea, introduși în modul în care indivizii, populațiile și speciile sunt influențați de bolile într-un mediu influențat temporal și spațial, inclusiv modul în care schimbările climatice și activitățile umane determină distribuirea și apariția bolilor.... [-]

Suedia Kalmar
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Master of Science în ecologie acvatică este un program la nivel avansat, echivalentul a 120 de credite de învățământ superior. Programul este internațional, multidiscipli ... [+]

Atât corpurile oceanice cât și cele de apă dulce acoperă mai mult de 70% din planetă și peste 40% din populația umană trăiește în zonele de coastă. Una dintre provocările viitoarelor cercetători și factori de decizie este înțelegerea funcționării sistemelor acvatice pentru o mai bună gestionare a resurselor de apă.

Master of Science în ecologie acvatică este un program la nivel avansat, echivalentul a 120 de credite de învățământ superior. Programul este internațional, multidisciplinar și orientat spre subiecte actuale din domeniul microbiologiei acvatice, al ecologiei marine și al politicilor de mediu

În primul an, studenții sunt prezentați la cele mai recente cercetări în domeniul ecologiei acvatice / ecologiei marine și își vor aprofunda cunoștințele despre microbiologia marină, sistematica avansată și resursele și ecologia apelor marine. Funcția și evoluția diferitelor sisteme acvatice, de la polar la tropic și de la ecosisteme de coastă la adâncime, sunt discutate în lumina celor mai noi progrese moleculare din domeniu. Elevii sunt de asemenea introduși în modelarea simulării și aplicațiile ecologice care pot oferi soluții complexe problemelor de gestionare a resurselor de apă, inclusiv a resurselor de apă dulce.... [-]

Suedia Kalmar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Masteratul științei în ecologia evolutivă a peștilor este multidisciplinar și se bazează pe cunoștințele studenților despre ecologie, evoluție și biologie a organismului ... [+]

Peștii prezintă o mai mare diversitate de specii decât orice alt grup vertebrate, pot fi găsiți în aproape toate mediile acvatice, joacă roluri importante ca alimente și prădători în ecosistemele marine și de apă dulce și sunt o resursă importantă pentru oamenii din întreaga lume.

Masteratul științei în ecologia evolutivă a peștilor este multidisciplinar și se bazează pe cunoștințele studenților despre ecologie, evoluție și biologie a organismului pentru a explora și aprecia diversitatea biologică a peștilor. În primul an, studenții sunt introduși în aspectele tradiționale ale biologiei peștilor, cum ar fi sistematica, taxonomia și distribuția, precum și subiectele curente de cercetare din ecologia peștilor, inclusiv strategiile de viață, comportamentul și adaptările evoluției. Studenții sunt, de asemenea, introduși în modul în care indivizii, populațiile și speciile sunt influențați de schimbările climatice și temporale în mediul înconjurător, inclusiv schimbările climatice și activitățile umane, cum ar fi modificarea habitatelor și pescuitul.... [-]

Suedia Kalmar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Programul de masterat în fizică se concentrează pe fizica modernă și deschide posibilitatea de lucru analitice în industrie, precum și studii postuniversitare. ... [+]

Programul de masterat în fizică se concentrează pe fizica modernă și deschide posibilitatea de lucru analitice în industrie, precum și studii postuniversitare.

Scopul fizicii ca știință este acela de a descoperi cât mai mult posibil esența naturii. Cercetarea în fizică a dus la o serie de legi și relații fundamentale care pot fi aplicate în multe domenii ale științei și tehnologiei.

În timpul studiilor, veți lucra îndeaproape cu profesorii și cu oamenii de știință implicați în proiecte de cercetare. Veți obține cunoștințe și înțelegeri mai aprofundate ale conceptelor și modelelor din fizică și veți putea iniția și conduce cercetarea în mod independent. Programul este oferit în limba engleză și este destinat elevilor din întreaga lume. Deoarece unele dintre cursuri sunt cursuri de distanță, puteți studia părți ale programului on-line.... [-]

Suedia Kalmar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Acest program de masterat de doi ani se bazează pe nevoile companiilor pentru angajați, capabili să inițieze, să conducă și să promoveze crearea de inovații. Limba de pre ... [+]

Acest program de masterat de doi ani se bazează pe nevoile companiilor pentru angajați, capabili să inițieze, să conducă și să promoveze crearea de inovații. Limba de predare este engleza.

Cerințe de intrare

Cerințe generale de intrare pentru studiile de ciclu secundar și cerințe specifice de intrare:

Un minim de 90 de credite în domeniul principal de studiu Administrarea Afacerilor (inclusiv un proiect de diplomă de cel puțin 15 credite) sauechivalentul limbii engleze B / Engleză 6 sau echivalentulselecţii

Alegerea alternativă: Selecția studenților care au aplicat se bazează parțial pe o declarație de intenție și pe cv.

Silabă

Faceți clic aici pentru programa programului.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Acest program de masterat de doi ani se bazează pe nevoile companiilor pentru angajați, capabili să inițieze, să conducă și să promoveze crearea de inovații. Limba de pre ... [+]

Acest program de masterat de doi ani se bazează pe nevoile companiilor pentru angajați, capabili să inițieze, să conducă și să promoveze crearea de inovații. Limba de predare este engleza.

În munca lor cu inovații, elevii ar trebui să echilibreze diferitele părți ale procesului - funcția, designul, durabilitatea și condițiile de producție. Aceasta necesită cunoașterea sau interacțiunea dintre diferite discipline în care sunt utilizate diferite perspective și abordări. Programul se bazează pe proiecte comune, deseori în colaborare cu industria și diferite organizații, împreună cu avansarea în domeniul propriu și cu o extindere spre alte discipline (afaceri și design). Experiențele din proiecte sunt discutate și puse în legătură cu abilitățile profesionale ale elevului. În cursuri separate, metoda științifică studiată folosită în procesul de inovare.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Acest program face diferența. Ea reflectă timpul nostru, realitățile noastre și visele noastre. Aceasta reflectă problemele și provocările antreprenoriale și de afaceri. ... [+]

Arta conducerii altora vine de la arta conducerii în sine

Pentru cei care sunt, sau aspiră să fie, în poziții de conducere în cadrul organizațiilor și firmelor cu operațiuni internaționale.

Pentru persoane cu scopul de a modela viitorul lor și de a dezvolta abilitățile lor în afaceri internaționale și conducere strategică.

Pentru cei care doresc să participe cu succes la o dezvoltare economică provocatoare, un pas evident este de a dobândi o competență multi-fațetă și o capacitate vitală de a acționa dincolo de frontierele naționale și culturale.

Acest program face diferența. Ea reflectă timpul nostru, realitățile noastre și visele noastre. Aceasta reflectă problemele și provocările antreprenoriale și de afaceri. Ea răspunde cerințelor societății în general, în care cunoștințele, învățarea, competența și agilitatea intelectuală sunt calități primare.... [-]

Suedia Kalmar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Programul oferă studenților din întreaga lume posibilitatea de a-și dezvolta gândirea analitică și expertiza în marketing. Domeniul principal de studiu este administrarea ... [+]

Programul oferă studenților din întreaga lume posibilitatea de a-și dezvolta gândirea analitică și expertiza în marketing. Domeniul principal de studiu este administrarea afacerilor, cu specializare în marketing.

Rolul tradițional al comercianților se dezvoltă în funcții de management mai generale. Comercianții sunt mai des recrutați la funcțiile de CEO. Credem că va exista o cerere mare pentru acest nou tip de absolvenți de afaceri calificați în viitorul apropiat.

Programul începe cu un curs numit analiză de marketing aplicat, un curs în care veți practica cercetarea de marketing și aplicarea teoriilor de marketing. Acesta este urmat de un curs numit strategie de marketing internațional. În timpul celui de-al doilea semestru, veți studia gestionarea inovației și antreprenoriatului, urmată de un curs în metodologia cercetării.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

În activitatea de pace și dezvoltare, studiați relația dintre sărăcie, conflicte și dezvoltare durabilă, precum și spațiul politic de manevră pentru schimbare. ... [+]

În activitatea de pace și dezvoltare, studiați relația dintre sărăcie, conflicte și dezvoltare durabilă, precum și spațiul politic de manevră pentru schimbare.

Munca pentru pace și dezvoltare este destinată studenților care caută o specializare în problemele legate de pace, dezvoltare și cooperare în domeniul dezvoltării internaționale. Ne concentrăm asupra cercetărilor actuale privind dezvoltarea, precum și asupra activității practice desfășurate de instituțiile internaționale, organizațiile neguvernamentale și mișcările sociale.

Ca student de masterat și în scris teza finală, aveți posibilitatea de a lucra împreună cu o organizație sau de a efectua un studiu de teren într-o țară în curs de dezvoltare. Abordarea interdisciplinară a programului - în care discutăm și despre modul în care problemele de dezvoltare pot fi rezolvate în politica reală - ne permite să păstrăm o strânsă legătură cu oamenii angajați în domeniul nostru și să învățăm de la ei. Mai mult, majoritatea profesorilor noștri au o experiență îndelungată de a lucra cu pacea și dezvoltarea în țările în curs de dezvoltare.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Energia regenerabilă din vânt, apă, solar și biomasă joacă un rol tot mai important atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Dacă dețineți o diplomă de lice ... [+]

Energia regenerabilă din vânt, apă, solar și biomasă joacă un rol tot mai important atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Dacă dețineți o diplomă de licență în inginerie, puteți obține o perspectivă asupra potențialului proceselor de energie regenerabilă și a sistemelor energetice ale viitorului.

În Suedia, UE și părți mari ale restului lumii, biocombustibilii sunt cele mai importante și cele mai mari dintre sursele de energie regenerabile, deși energia eoliană și energia solară sunt în creștere. Ce ar trebui să fie luate în considerare în timpul manipulării biocarburanților și care procese și sisteme sunt adecvate pentru a alege atunci când se planifică producerea de energie în viitor? Și cum poate deveni societatea noastră mai eficientă în utilizarea energiei? Învățați despre planificarea viitoarelor sisteme și procese energetice și despre cunoașterea metodelor de gestionare a proiectelor și de cercetare. Oportunitățile de carieră sunt globale și cresc rapid.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Programul vă va oferi o înțelegere mai profundă a oamenilor și a interacțiunii acestora în viața profesională. ... [+]

Doriți să aflați mai multe despre oamenii la locul de muncă?

Programul vă va oferi o înțelegere mai profundă a oamenilor și a interacțiunii acestora în viața profesională.

Programul vizează studenții naționali și internaționali cu diplomă de licență și 90 de credite în psihologie, cu interesul de a se specializa într-unul dintre cele mai importante domenii ale psihologiei aplicate moderne. Un Master în Psihologie de Muncă și Organizațională deschide oportunități de angajare într-o gamă largă de organizații private și publice.

Programul conține elemente de activități practice relevante, adică studentul interacționează cu organizațiile private sau publice din comunitate. Problema cercetării tezei ar trebui să aibă o legătură clară între munca și psihologia organizațională.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Acest program oferă o cunoaștere aprofundată a energiei electrice din tehnologia energiei regenerabile, cu un accent deosebit pe sistemele de energie electrică. ... [+]

Acest program oferă o cunoaștere aprofundată a energiei electrice din tehnologia energiei regenerabile, cu un accent deosebit pe sistemele de energie electrică.

Electricitatea din surse regenerabile este una dintre principalele provocări actuale. În multe țări, necesitatea producerii locale de energie electrică este ridicată, în timp ce emisiile de gaze cu efect de seră la nivel global trebuie reduse semnificativ. Soarele, energia eoliană, energia hidroelectrică sau bioenergia pot fi soluții atât pentru energia electrică, cât și pentru furnizarea de energie, care pot fi selectate în funcție de condițiile locale.

În multe țări, rețeaua de electricitate are o mare nevoie de modernizare. În prezent, este o provocare majoră să se poată gestiona diverse surse, cum ar fi electricitatea din celulele solare și turbinele eoliene, atât în ​​ceea ce privește capacitatea de cablu, cât și capacitatea de stocare. Grila inteligentă este soluția în care cererea și generarea pot fi potrivite de comunicarea inteligentă.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

O modalitate de succes a companiilor este de a se extinde pe noi piețe în creștere și de a face afaceri peste granițele țărilor. Acest program de doi ani de master oferă ... [+]

O modalitate de succes a companiilor este de a se extinde pe noi piețe în creștere și de a face afaceri peste granițele țărilor. Acest program de doi ani de master oferă cunoștințe adecvate cu privire la modul de a dezvolta strategii competitive, dinamice și responsabile din punct de vedere social pentru companiile internaționale și, de asemenea, oferă un accent mai intens de cercetare și cursuri elective, inclusiv posibilități de studii în străinătate sau stagiu.

Programul de doi ani de Master în Administrarea Afacerilor, cu specializare în Strategia de Afaceri Internaționale, oferă studenților perspective complexe teoretice și înțelegere practică avansată pentru a identifica, aplica și evalua critic teoria internațională de afaceri, marketing și antreprenoriat din punct de vedere strategic. O atenție deosebită se acordă megatrendelor în societate, cum ar fi globalizarea și dezvoltarea continuă a piețelor emergente, inclusiv, de exemplu, regiunea Mării Baltice, Rusia, China, India, America Latină și Africa. Un alt accent este pus pe internaționalizarea firmelor într-un context de afaceri - atât în ​​firmele industriale tradiționale, cât și în companiile mai actuale și internaționalizate, cu o dimensiune mai redusă, antreprenoriale. Programul este interactiv și bazat pe cercetare - integrarea cercetării de la echipa de program în cursuri ca literatură și exemple ilustrative - și are loc într-un mediu multicultural de învățare. Lucrul cu companii vii joacă un rol central pe tot parcursul programului, în calitate de studenți care studiază pe plan internațional firme din regiune. Aceasta aduce provocările strategice internaționale ale firmelor în cadrul cursurilor. Elevii lucrează pentru a... [-]

Suedia Kalmar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Acest program se concentrează pe dezvoltarea de sisteme software complexe - proiecte de software de mari dimensiuni cu milioane de linii de cod și tehnici avansate, cum a ... [+]

Acest program se concentrează pe dezvoltarea de sisteme software complexe - proiecte de software de mari dimensiuni cu milioane de linii de cod și tehnici avansate, cum ar fi servicii web, sisteme distribuite, dezvoltare bazată pe componente și procesare paralelă.

În cadrul tehnologiei software, studiați teorii, metode și instrumente pentru dezvoltarea eficientă a software-ului complex și de înaltă calitate. Programul subliniază aspectele teoretice și practice ale dezvoltării de software. Vă pregătește pentru o carieră de profesionist în domeniul ingineriei software, în special ca specialist în dezvoltarea eficientă a sistemelor software complexe, dar veți avea, de asemenea, posibilitatea de a urma o carieră academică.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Programul duce la o diplomă de doi ani de Master în Studii de Turism și oferă o cunoaștere aprofundată a aspectelor sociale, culturale, economice și de mediu ale turismul ... [+]

Vă interesează turismul și dezvoltarea durabilă? Doriți să vă aprofundați cunoștințele în evaluarea și planificarea turismului din perspectiva durabilității?

Programul duce la o diplomă de doi ani de Master în Studii de Turism și oferă o cunoaștere aprofundată a aspectelor sociale, culturale, economice și de mediu ale turismului. Cu un accent consistent pe durabilitate, acesta oferă abilități de analiză, planificare și evaluare a turismului și a fenomenelor legate de turism la scară locală, globală și planetară. Programul oferă oportunități considerabile pentru alegeri și specializări individuale, inclusiv pentru proiectele legate de practică în domeniul turismului, precum și pentru teza finală. De asemenea, oferă setul de aptitudini necesare desfășurării cercetării independente, reflectat în teza finală bazată pe cercetare.... [-]

Suedia Kalmar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

După finalizarea acestui program de Master va fi capabil să se ocupe cu o gamă largă de probleme în inginerie mecanică avansată. Programul se concentrează asupra dezvoltă ... [+]

"A face lucrurile bine și a face lucrurile potrivite". Analizați, calculați și dezvoltați produse utilizând metode științifice. Cum ar trebui să fie conceput un produs pentru a satisface cerințele de performanță, viață, economie și mediu? O educație tehnică la un nivel avansat reprezintă o bază bună pentru succesul dvs. în viitor.

După finalizarea acestui program de Master va fi capabil să se ocupe cu o gamă largă de probleme în inginerie mecanică avansată. Programul se concentrează asupra dezvoltării produselor și dinamicii structurale, care sunt două domenii de cercetare de la Linnaeus University .

Baza dezvoltării produsului din perspectiva ciclului de viață este dată de cursurile Calculul multivariat și Calculul Vector și Analiza Structurilor. În cadrul cursurilor Metoda Elementului Finit și Structură Dinamică, sunt date teoria împreună cu metodele și instrumentele pentru rezolvarea problemelor mecanice. În cadrul dezvoltării produsului, sunt oferite instrumente puternice de dezvoltare cu aplicații specifice produselor, funcțiilor și sistemelor complexe. Sunt prezentate diferite studii de caz, iar proiectele din industrie sunt examinate pentru a identifica și analiza zonele problematice, pentru a realiza planificarea acțiunilor și a sugera acțiuni adecvate pentru tratarea acestor probleme cu metode adecvate.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Elevii care urmează acest program de master va fi capabil să se ocupe de o gamă largă de probleme în inginerie structurală avansată și de proiectare, folosind instrumente ... [+]

"A face lucrurile cum trebuie și a face lucrurile potrivite" Subliniază, deformarea și vibrațiile - cum reacționează structurile clădirilor în situații diferite? Analizează, calculează și învață metodele științifice. O educație tehnică la un nivel avansat este o bază bună pentru succesul tău viitor .

Elevii care urmează acest program de master va fi capabil să se ocupe de o gamă largă de probleme în inginerie structurală avansată și de proiectare, folosind instrumente de calcul, cum ar fi metoda elementului finit. Programul se concentrează pe tehnologia și proiectarea construcțiilor din lemn, un alt domeniu important de cercetare de la Linnaeus University în care cercetarea se desfășoară în strânsă colaborare cu industria. În plus față de o bază teoretică aprofundată, proiectele aplicate privind dezvoltarea de noi produse și tehnologii sunt incluse în program. Ceva foarte avantajos este faptul că în orașul Växjö există o serie de proiecte interesante de construcție a lemnului și proiecte care vor continua pentru câțiva ani.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Linnaeus University

Programul se concentrează pe proiectarea și dezvoltarea instrumentelor și serviciilor media sociale folosind tehnologiile web și mobile. ... [+]

Programul se concentrează pe proiectarea și dezvoltarea instrumentelor și serviciilor media sociale folosind tehnologiile web și mobile.

Acest program master oferă o combinație echilibrată de perspective teoretice și cunoștințe aplicate. În special, oferă o înțelegere aprofundată a comunităților online și a mediilor tehnice în care interacționează. Veți dezvolta abilitățile necesare pentru crearea de soluții și instrumente inovatoare care utilizează tehnologiile web și mobile pentru a sprijini aceste comunități.

Programul constă într-o serie de cursuri generale în domeniul tehnologiei media, combinate cu cele specializate care explorează cele mai recente subiecte și cunoștințe de ultimă oră în domeniul social media și al tehnologiilor web. Aceste cursuri acoperă domenii precum tehnologiile web, designul și interacțiunea, mediile sociale și afacerile IT. Programul este potrivit pentru cei care au o înțelegere de bază și o abilitate practică în lucrul cu tehnologiile web de bază, cum ar fi HTML, CSS și JavaScript (și, probabil, și tehnici de server cum ar fi PHP, Python, ASP.NET sau Ruby) și caută să ridice aceste abilități la un nivel mai avansat, cu un interes deosebit față de mediile sociale.... [-]

Suedia Teleborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză