Kristianstad University Sweden

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Kristianstad a fost fondată în 1977. Astăzi, există aproximativ 14.000 de studenți la campusul, situat la doar 10 minute de centrul orașului. În campusul aveți acces la inspirat locuri de întâlnire și o gamă largă de servicii la o distanță scurtă de mers pe jos.

Viziunea noastră este de a fi cea mai bună universitate din Suedia, în formare și studenții care pregătesc pentru carierele lor viitoare. Studenții de la Universitatea Kristianstad dobândesc nu numai cunoștințele și abilitățile care sunt cele mai solicitate pe piața forței de muncă, ci și pe cele care îndeplinesc nevoile și cerințele unei comunități științifice moderne.

Studenții noștri trebuie să fie echipate pentru o carieră profesională în care se aplică și reînnoiască cunoștințele și abilitățile lor; acestea trebuie să fie pregătiți pentru schimbare și să posede bune abilități antreprenoriale.

Universitatea Kristianstad se mândrește cu un contact strâns cu nu numai mediul său imediat, ci și între studenți și personal. Concentrându-se pe formare și educație, a stabilit o reputație excelentă pentru o serie de programe și cursuri care să satisfacă nevoile locale cât și pe piața națională a muncii. Mai multe dintre programele noastre sunt unice în Suedia. Principalele noastre Programele cuprind educația, știința sănătății și știința organizațională.

Este obiectivul Universității Kristianstad de a desfășura activități de cercetare, care este strâns legată și dezvoltă programele noastre și cursuri de bază; a câștigat aprecierea atât la nivel național și internațional pentru calitatea înaltă.

La Universitatea Kristianstad, toate relațiile de lucru se caracterizează prin deschidere și respect și se bazează pe durabilitatea socială, economică și ecologică.

HKR: s Campus

La campusul universitar puteți găsi tot ce ai nevoie într-o scurtă distanță de mers pe jos. Există o bibliotecă, un restaurant, o cafenea, Uniunea Student, centru de sănătate și de student dormatories toate într-un singur loc.

In mijlocul campusului, veți găsi o bibliotecă spațioasă, cu camere de studiu, săli de calculatoare și spații deschise unde puteți citi sau să se relaxeze.

HKR pe scurt

Universitatea Kristianstad, în sudul Suediei, a fost infiintata in anul 1977, dar în această regiune ne putem urmări rădăcinile noastre cale de întoarcere pentru formarea profesorului (1835), asistente medicale (1893) și ingineri (1912).

Universitatea Kristianstad a fost fondată în anul 1977 Aproximativ 14.000 de elevi Aproximativ 500 de angajați 7 programe și 100 de cursuri pentru studenții internaționali Un total de 45 de programe și 450 de cursuri

despre Suedia

Suedia este una dintre cele mai mari țări din Europa, cu un peisaj variat și un climat variat. De la nord la sud puteți găsi păduri extinse, numeroase lacuri și o coastă lungă. Peisajul precum clima schimba foarte mult, din regiunile reci și sălbatice din nord la peisajul mai blande si mai plat din sud.

despre Kristianstad

Situat în partea de nord-est a Skåne, Kristianstad este principalul centru al regiunii. Orașul combină modernul și vechi și este situat într-o zonă de mare frumusețe naturală. Kristianstad este, de asemenea, cunoscut pentru cafenelele sale confortabile, restaurante și magazine.

Locații

Kristianstad

Högskolan Kristianstad

Address
Elmetorpsvägen 15
SE-291 88 Kristianstad

SE-291 88 Kristianstad, Jud. Skåne, Suedia
Număr de telefon
+46 44 20 30 00