Citește Descrierea Oficială

Universitatea Kristianstad a fost fondată în 1977. Astăzi, există aproximativ 14.000 de studenți la campusul, situat la doar 10 minute de centrul orașului. În campusul aveți acces la inspirat locuri de întâlnire și o gamă largă de servicii la o distanță scurtă de mers pe jos.

Viziunea noastră este de a fi cea mai bună universitate din Suedia, în formare și studenții care pregătesc pentru carierele lor viitoare. Studenții de la Universitatea Kristianstad dobândesc nu numai cunoștințele și abilitățile care sunt cele mai solicitate pe piața forței de muncă, ci și pe cele care îndeplinesc nevoile și cerințele unei comunități științifice moderne.

Studenții noștri trebuie să fie echipate pentru o carieră profesională în care se aplică și reînnoiască cunoștințele și abilitățile lor; acestea trebuie să fie pregătiți pentru schimbare și să posede bune abilități antreprenoriale.

Universitatea Kristianstad se mândrește cu un contact strâns cu nu numai mediul său imediat, ci și între studenți și personal. Concentrându-se pe formare și educație, a stabilit o reputație excelentă pentru o serie de programe și cursuri care să satisfacă nevoile locale cât și pe piața națională a muncii. Mai multe dintre programele noastre sunt unice în Suedia. Principalele noastre Programele cuprind educația, știința sănătății și știința organizațională.

Este obiectivul Universității Kristianstad de a desfășura activități de cercetare, care este strâns legată și dezvoltă programele noastre și cursuri de bază; a câștigat aprecierea atât la nivel național și internațional pentru calitatea înaltă.

La Universitatea Kristianstad, toate relațiile de lucru se caracterizează prin deschidere și respect și se bazează pe durabilitatea socială, economică și ecologică.

HKR: s Campus

La campusul universitar puteți găsi tot ce ai nevoie într-o scurtă distanță de mers pe jos. Există o bibliotecă, un restaurant, o cafenea, Uniunea Student, centru de sănătate și de student dormatories toate într-un singur loc.

In mijlocul campusului, veți găsi o bibliotecă spațioasă, cu camere de studiu, săli de calculatoare și spații deschise unde puteți citi sau să se relaxeze.

HKR pe scurt

Universitatea Kristianstad, în sudul Suediei, a fost infiintata in anul 1977, dar în această regiune ne putem urmări rădăcinile noastre cale de întoarcere pentru formarea profesorului (1835), asistente medicale (1893) și ingineri (1912).

Universitatea Kristianstad a fost fondată în anul 1977 Aproximativ 14.000 de elevi Aproximativ 500 de angajați 7 programe și 100 de cursuri pentru studenții internaționali Un total de 45 de programe și 450 de cursuri

despre Suedia

Suedia este una dintre cele mai mari țări din Europa, cu un peisaj variat și un climat variat. De la nord la sud puteți găsi păduri extinse, numeroase lacuri și o coastă lungă. Peisajul precum clima schimba foarte mult, din regiunile reci și sălbatice din nord la peisajul mai blande si mai plat din sud.

despre Kristianstad

Situat în partea de nord-est a Skåne, Kristianstad este principalul centru al regiunii. Orașul combină modernul și vechi și este situat într-o zonă de mare frumusețe naturală. Kristianstad este, de asemenea, cunoscut pentru cafenelele sale confortabile, restaurante și magazine.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Suedez

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Kristianstad University Sweden

Degradarea resurselor de apă și de apă este o problemă la nivel mondial. Având în vedere importanța apei socio-economic, a sănătății umane și a ecosistemelor, o abordare ... [+]

DE CE?

Degradarea resurselor de apă și de apă este o problemă la nivel mondial. Având în vedere importanța apei socio-economic, a sănătății umane și a ecosistemelor, o abordare integrată este necesară în cazul în care dezvoltarea durabilă trebuie să fie atins.

Cine?

Poți fi un absolvent de licență sau de un practicant fie cu medii tehnice sau de mediu. Trebuie sa fii interesat de avansarea abilitățile dumneavoastră de management al apei, precum și dezvoltarea capacității de a lucra într-un mediu multidisciplinar și internațional.

Este important de menționat că acest program nu intenționează să facă un "ecologist" dintr-un "inginer", sau un "inginer" dintr-un "ecologist". Aceasta asigură totuși în mod explicit să aprofundeze abilitățile dumneavoastră de apă, prin integrarea cunoștințelor cheie complementare pentru propriul domeniu de studiu, precum și prin aprofundarea propriilor competențe profesionale.... [-]

Suedia Kristianstad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kristianstad University Sweden

Programul de un an de master este de a oferi studenților cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a dezvolta sisteme integrate în mod individual și în grupuri. Scop ... [+]

Un sistem integrat este un sistem informatic proiectat pentru funcții de control specifice în cadrul unui sistem mai mare, de multe ori cu constrângerile de calcul în timp real. Sistemele integrate pot fi găsite în numeroase produse și ei joacă un rol tot mai mare în societatea noastră.

Programul prevede aspecte teoretice și practice ale dezvoltării sistemelor integrate. O atenție deosebită este pe integrarea componentelor software și hardware. Bazat pe conceptele de Signal Processing, comunicații fără fir și ubicuu Computing vă va dezvolta un sistem integrat distribuit cu performanțe bune și de securitate.

Sistemele integrate sunt larg răspândite în lume, în aplicații de consum, industriale, comerciale și militare. Microprocesoarele devin rapid omniprezente, iar multe dintre gadget-uri banale in casa si masina ta se bazează pe ele. După această educație se poate lucra în industrii ca un dezvoltator de sistem integrat, cât și în cercetare.... [-]

Suedia Kristianstad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Kristianstad University Sweden

Acest program de un an își propune să vă ofere competențele și abilitățile necesare pentru a lucra cu mediul de afaceri și de marketing internațional într-o gamă largă de ... [+]

Afaceri a devenit din ce în ce un caracter internațional, în ultimele decenii, iar comerțul internațional reprezintă în prezent o proporție tot mai mare de activități comerciale globale. Un număr tot mai mare de companii, mici, mijlocii și mari, sunt acum afectate de evenimente internaționale și concurența. Aceasta este o dezvoltare care necesită cunoștințe și expertiză profesională în domeniul afacerilor și marketing internațional.

Acest program de un an își propune să vă ofere competențele și abilitățile necesare pentru a lucra cu mediul de afaceri și de marketing internațional într-o gamă largă de companii multinaționale și naționale, atât în ​​Suedia, cât și în străinătate.... [-]

Suedia Kristianstad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

HKR