Citește Descrierea Oficială

Universitatea Umeå, Institutul de Design Umeå

Institutul de Design Umeå oferă cinci programe academice care se concentrează exclusiv asupra designului industrial și a specializărilor aferente. Programele variază de la nivel de licență până la master și doctorat. Oferim programe educaționale industriale extrem de competitive, profesionale și internaționale, susținute de facilități și resurse tehnice excepționale.

Institutul este organizat în cadrul Facultății de Științe și Tehnologie de la Universitatea Umeå .

Programul de licență


Institutul oferă un program de design industrial de trei ani care conduce la o diplomă de licență în valoare de 180 ECTS-credite.

Acest program este în limba suedeză și nu are taxe de școlarizare.

Programe de masterat


La nivelurile de masterat, există trei programe orientate pe plan internațional și specializate de doi ani, care conduc la o diplomă de master care cuprinde 120 de credite ECTS.

Cele trei discipline sunt:

  • Dezvoltare avansată a produselor
  • Interacțiune Design
  • Design de transport

Programele de masterat se desfășoară în limba engleză și sunt deschise studenților străini.

Studenti internationali


Elevii din întreaga lume sunt în prezent înscriși în programele noastre de Master, creând un amestec unic de energie creativă și îmbogățire interculturală.

În prezent, avem studenți din 29 de țări, printre care Norvegia, Canada, Danemarca, Marea Britanie, India, Turcia, Japonia, Brazilia, Mexic, Suedia, Finlanda, Coreea, China, Germania și SUA.

Mai mult de jumătate dintre studenții MA provin din alte țări decât Suedia. Aproximativ 30% dintre studenții noștri sunt femei.

Cooperarea cu industria


În toate cele patru programe, Institutul colaborează în mod regulat cu un număr de companii și organizații, inclusiv Saab, Volvo Trucks, Volvo Cars, Ericsson, Nokia, ABB, Electrolux și Husqvarna, dintre care multe sunt implicate puternic în programele de cercetare ale Institutului.

Cursuri unice


Institutul de Design Umeå oferă, de asemenea, o serie de cursuri cu un singur subiect în materie de design industrial și subiecte conexe, iar aceste cursuri sunt disponibile pentru studenții din alte departamente ale Universității.

Studii de cercetare și doctorat


De câțiva ani, Institutul a desfășurat activități de cercetare și dezvoltare aplicate, organizate în două domenii: Laboratorul de Interacțiune Design (IDL) și Programul Volvo Research (SET). Din toamna anului 2001, oferim, de asemenea, studii de doctorat în domeniul designului industrial.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

Umeå Institute of Design - Umeå University

MA în Programul Avansat Design de Produs este o educație soluție condus care se concentrează pe tratarea avansată de proiectare - folosind studii de utilizator, identific ... [+]

MA în Design De Produs Avansat

Program de masterat, 120 de credite ECTS-

Ca inovarea și noile tehnologii deveni tot mai important în procesul de proiectare, rolul designer industrial în calitate de coordonator al procesului de rezolvare a problemelor este de a deveni mai importantă. Complexitatea în creștere și cererile pentru munca în echipă multi-disciplinară în procesul de dezvoltare a produsului necesită o abordare mai holistică, care este una dintre cele mai mari atribute moderne designeri industriali, precum și baza pentru Programul Advanced Design de produse.

Programul de Advanced Design de produs este o educație soluție condus care se concentrează pe tratarea avansată de proiectare - folosind studii de utilizator, identificarea problemelor și de analiză, noi tehnologii și materiale, și mai presus de toate, un accent pe gândirea inovatoare și noi - pentru a găsi cele mai bune soluție posibilă pentru o anumită problemă sau identificate oportunitate de design.... [-]

Suedia Umeå
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Umeå Institute of Design - Umeå University

MA în programul design de interacțiune se ocupă cu relația dintre oameni si Tehnologiei Informatiei, cu accent special pe interacțiunea între produs și utilizator. ... [+]

MA în design de interacțiune

Program de masterat, 120 de credite ECTS-

Evoluțiile din domeniul tehnologiei informațiilor au contestat tradiție de design industrial de cer o schimbare de accent de la ideea de "produs-ca-obiect" spre noțiunea de "produs-ca-eveniment" în cazul în care calitățile dinamice și interactive de produse și servicii trebuie să fie mai bine înțelese în contextul comportamentului uman. Această schimbare de focalizare ne-a inspirat pentru a dezvolta programul nostru de design de interacțiune și de a iniția noi domenii de cercetare în domeniul designului.

Programul design de interacțiune noastră se ocupă cu relația dintre oameni si Tehnologiei Informatiei, cu accent special pe interacțiunea între produs și utilizator. Vedem disciplina de design de interacțiune și capacitatea de a proiecta atât cognitive și interfața fizică și să le integreze într-un tot de succes. Scopul nostru este de a permite proiectanților să creeze durabile, ușor de înțeles și plăcute produse pe bază de informații, servicii și medii.... [-]

Suedia Umeå
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Umeå Institute of Design - Umeå University

MA în programul de proiectare Transport este unic în domeniul său de interes, care se ocupă cu întreg domeniul de proiectare de transport în cooperare cu industria. Elevi ... [+]

MA în Design de Transport

Program de masterat, 120 de credite ECTS-

În timpul ultimul om secol a ajuns să depindă de transport ca o necesitate socială și stilul de viață. Lumea a evoluat, cu dorinta si necesitatea de a utiliza vehicule. Cars, de exemplu, au devenit o parte integrantă a culturii noastre.

Programul nostru de proiectare Transport este unic în domeniul său de interes, care se ocupă cu întreg domeniul de proiectare de transport în cooperare cu industria. Elevii sunt educați să aibă o minte deschisă pe ambele idei conceptuale și soluții detaliate de proiectare realiste. Ei sunt încurajați să aibă un proces de gândire echilibrată în cazul în care forma și funcția de lucru împreună.... [-]

Suedia Umeå
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Umeå Institute of Design
Umeå University
Östra Strandgatan 30

Umeå, Västerbotten County, SE-903 33 SE
Social Media