Umeå Institute of Design - Umeå University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Umeå, Institutul de Design Umeå

Institutul de Design Umeå oferă cinci programe academice care se concentrează exclusiv asupra designului industrial și a specializărilor aferente. Programele variază de la nivel de licență până la master și doctorat. Oferim programe educaționale industriale extrem de competitive, profesionale și internaționale, susținute de facilități și resurse tehnice excepționale.

Institutul este organizat în cadrul Facultății de Științe și Tehnologie de la Universitatea Umeå .

Programul de licență


Institutul oferă un program de design industrial de trei ani care conduce la o diplomă de licență în valoare de 180 ECTS-credite.

Acest program este în limba suedeză și nu are taxe de școlarizare.

Programe de masterat


La nivelurile de masterat, există trei programe orientate pe plan internațional și specializate de doi ani, care conduc la o diplomă de master care cuprinde 120 de credite ECTS.

Cele trei discipline sunt:

  • Dezvoltare avansată a produselor
  • Interacțiune Design
  • Design de transport

Programele de masterat se desfășoară în limba engleză și sunt deschise studenților străini.

Studenti internationali


Elevii din întreaga lume sunt în prezent înscriși în programele noastre de Master, creând un amestec unic de energie creativă și îmbogățire interculturală.

În prezent, avem studenți din 29 de țări, printre care Norvegia, Canada, Danemarca, Marea Britanie, India, Turcia, Japonia, Brazilia, Mexic, Suedia, Finlanda, Coreea, China, Germania și SUA.

Mai mult de jumătate dintre studenții MA provin din alte țări decât Suedia. Aproximativ 30% dintre studenții noștri sunt femei.

Cooperarea cu industria


În toate cele patru programe, Institutul colaborează în mod regulat cu un număr de companii și organizații, inclusiv Saab, Volvo Trucks, Volvo Cars, Ericsson, Nokia, ABB, Electrolux și Husqvarna, dintre care multe sunt implicate puternic în programele de cercetare ale Institutului.

Cursuri unice


Institutul de Design Umeå oferă, de asemenea, o serie de cursuri cu un singur subiect în materie de design industrial și subiecte conexe, iar aceste cursuri sunt disponibile pentru studenții din alte departamente ale Universității.

Studii de cercetare și doctorat


De câțiva ani, Institutul a desfășurat activități de cercetare și dezvoltare aplicate, organizate în două domenii: Laboratorul de Interacțiune Design (IDL) și Programul Volvo Research (SET). Din toamna anului 2001, oferim, de asemenea, studii de doctorat în domeniul designului industrial.

Locații

Umeå

Address
Umeå Institute of Design
Umeå University
Östra Strandgatan 30

SE-903 33 Umeå, Jud. Västerbotten, Suedia