SLIIT COMPUTING

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Sarcina noastră este de a atrage mințile strălucite, avans frontierele cunoașterii, stimulează inovarea și creativitatea și educarea viitorilor lideri în toate domeniile educației și industrie

Recunoscută de Comisie Universitatea de Granturi în conformitate cu Legea Universităților, SLIIT a fost înființat în 1999 pentru a educa și instrui profesioniștii IT. În ultimul deceniu, SLIIT Computing împreună cu Sri Lanka Institutul de Tehnologia Informatiei (SLIIT) a devenit unul dintre instituțiile private de conducere Sri Lanka de eminență dedicate servirii natiunii, si nu numai.

Inscriere si Student Serviciul

Dacă aveți nevoie de ajutor în aplicarea pentru a studia la SLIIT Computing, au nevoie de mai multe informații sau ai întrebări despre înscrierea dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta. Luați legătura cu divizia pentru afaceri SLIIT Computing Academic. Vă vom ajuta cu tot ce ai nevoie.

Noi oferim informații, consiliere și îndrumare cu privire serie de aspecte: academic, inscriere, financiar, cariera, activități extracurriculare.

Dacă aveți nevoie de orice servicii, ne sunt situate la etajul al 13-lea din Campus Metro. Avem gama de contacte pentru confortul dvs.

Student Informații

Elevii sunt emise un manual elev pe înscriere. Elevii sunt emise informații despre modul în prima sesiune a predat pentru fiecare modul în cauză pentru a include rezultatele învățării modul, programul de predare, citind liste și cerințele de evaluare (sarcini, lungimea de evaluare, mână în acordurile) Coordonatorul menține contacte regulate cu liderii modul în vederea asigurării Administrarea buna cursului.

Viața de student

Ca un student SLIIT Computing, veți alătura o comunitate dinamică, interesantă și diversă, în cazul în care veți întâlni oameni noi, dezvolta abilități pe tot parcursul vieții și de a primi sprijin pentru a reuși la universitate și nu numai.

Elevii SLIIT Computing sunt aici pentru un motiv - și dacă devii unul, nu numai ca vei fi studia la cele mai institut modern și inovator, veți avea, de asemenea, oportunități nelimitate de a face marca dvs., participă la viața universitară, bucura de timpul, și falsifica o carieră interesantă și dinamică.

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC)

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC), stabilit în 2010 este Student Interactive Societatea care reprezintă întreaga B.Sc. în tehnologia informației populației studențești. Acest lucru a fost stabilit pentru a promova B.Sc. în program de gradul tehnologia informației alături SLIIT pentru industria cu obiectivele

Promovarea B.Sc. în program de gradul tehnologia informației alături SLIIT pentru industrie. Cunoștințe cotă și resurse între studenți și experți din industrie. Introduce cele mai recente tendințe și tehnologii în domenii conexe. Da de soft skills necesare cerute pentru a face față cu succes atmosfera competitivă pe piața de locuri de muncă de astăzi Pentru a promova și de a organiza activități culturale și sociale.

Locații

Colombo

SLIIT Computing

Address
No. 371, Duplication Road
Colombo, Provincia de Vest, Sri Lanka
Număr de telefon
+94 11 7 543600