Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Sarcina noastră este de a atrage mințile strălucite, avans frontierele cunoașterii, stimulează inovarea și creativitatea și educarea viitorilor lideri în toate domeniile educației și industrie

Recunoscută de Comisie Universitatea de Granturi în conformitate cu Legea Universităților, SLIIT a fost înființat în 1999 pentru a educa și instrui profesioniștii IT. În ultimul deceniu, SLIIT Computing împreună cu Sri Lanka Institutul de Tehnologia Informatiei (SLIIT) a devenit unul dintre instituțiile private de conducere Sri Lanka de eminență dedicate servirii natiunii, si nu numai.

Inscriere si Student Serviciul

Dacă aveți nevoie de ajutor în aplicarea pentru a studia la SLIIT Computing, au nevoie de mai multe informații sau ai întrebări despre înscrierea dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta. Luați legătura cu divizia pentru afaceri SLIIT Computing Academic. Vă vom ajuta cu tot ce ai nevoie.

Noi oferim informații, consiliere și îndrumare cu privire serie de aspecte: academic, inscriere, financiar, cariera, activități extracurriculare.

Dacă aveți nevoie de orice servicii, ne sunt situate la etajul al 13-lea din Campus Metro. Avem gama de contacte pentru confortul dvs.

Student Informații

Elevii sunt emise un manual elev pe înscriere. Elevii sunt emise informații despre modul în prima sesiune a predat pentru fiecare modul în cauză pentru a include rezultatele învățării modul, programul de predare, citind liste și cerințele de evaluare (sarcini, lungimea de evaluare, mână în acordurile) Coordonatorul menține contacte regulate cu liderii modul în vederea asigurării Administrarea buna cursului.

Viața de student

Ca un student SLIIT Computing, veți alătura o comunitate dinamică, interesantă și diversă, în cazul în care veți întâlni oameni noi, dezvolta abilități pe tot parcursul vieții și de a primi sprijin pentru a reuși la universitate și nu numai.

Elevii SLIIT Computing sunt aici pentru un motiv - și dacă devii unul, nu numai ca vei fi studia la cele mai institut modern și inovator, veți avea, de asemenea, oportunități nelimitate de a face marca dvs., participă la viața universitară, bucura de timpul, și falsifica o carieră interesantă și dinamică.

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC)

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC), stabilit în 2010 este Student Interactive Societatea care reprezintă întreaga B.Sc. în tehnologia informației populației studențești. Acest lucru a fost stabilit pentru a promova B.Sc. în program de gradul tehnologia informației alături SLIIT pentru industria cu obiectivele

Promovarea B.Sc. în program de gradul tehnologia informației alături SLIIT pentru industrie. Cunoștințe cotă și resurse între studenți și experți din industrie. Introduce cele mai recente tendințe și tehnologii în domenii conexe. Da de soft skills necesare cerute pentru a face față cu succes atmosfera competitivă pe piața de locuri de muncă de astăzi Pentru a promova și de a organiza activități culturale și sociale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

SLIIT COMPUTING

Universitatea din Bedfordshire (UOB) este o universitate modernă, inovatoare, cu un patrimoniu de educație de calitate merge înapoi peste 100 de ani. Acest curs este acor ... [+]

Prezentare generală Universitatea din Bedfordshire Universitatea din Bedfordshire este o universitate modernă, inovatoare, cu un patrimoniu de educație de calitate merge înapoi mai mult de 100 de programe years.This este acordat de Universitatea din Bedfordshire - Marea Britanie, în colaborare cu SLIIT Computing.

Acest curs va va oferi o educație avansată, pe baza largă pentru o carieră în afaceri, și va dezvolta competențele dumneavoastră intelectual general. Absolvenții vor fi echipate pentru o carieră în industrie, comerț sau de sectorul public și vă puteți aștepta pentru a trece rapid la niveluri mai ridicate de responsabilitate.

Institutul SLIIT Computing Ltd (Private), o filială a SLIIT fost creat pentru a oferi oportunități de educație pentru gama mai larga de studenții care doresc să progreseze în studiile superioare, cu o experiență de învățare orientate spre industrial. SLIIT Computing ofera BSC în programul de gradul Tehnologia informației în asociere cu SLIIT care deschide calea pentru ca elevii să țină cunoștințele lor până la data de în acest domeniu mișcare rapidă a tehnologiei informației. Un amestec de teorie și practică oferă marginea pentru cei care doresc să intre în forța de muncă cu studii superioare sunet și oferă un avantaj competitiv printre altele.... [-]

Sri Lanka Colombo
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

SLIIT COMPUTING

Profesioniști ambițioase interesati in Managementul de Proiect au acum posibilitatea de a urma un curs de master mondial programul de masterat în Managementul Proiectelor ... [+]

Masterat în Management de proiect (Universitatea Keele)

Profesioniști ambițioase interesati in Managementul de Proiect au acum posibilitatea de a urma un curs de master mondial programul de masterat în Managementul Proiectelor oferit de Universitatea Keele, Marea Britanie, în Sri Lanka, la SLIIT Computing.

Un manager de proiect de succes echilibrează obiectivele conflictuale ale utilizării resurselor, calitatea produsului, termenul de comercializare și de satisfacție a clienților.

Master în Management de proiect este conceput pentru a satisface în creștere cererile industriei care cuprind competențe, abilități și cunoștințe necesare pentru cele mai multe roluri de management de astăzi. Procesele sunt aceleași în întreaga lume și acest curs să satisfacă toate disciplinele de management de proiect de predare abilități și competențe-cheie pentru a face studentul un avantaj real pentru orice sector de pe tot globul.... [-]

Sri Lanka Colombo
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză