Zaragoza Logistics Center

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Zaragoza Logistics Center ( ZLC ) este un institut de cercetare și educație înființat de Guvernul Aragon în Spania în parteneriat cu Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) și Universitatea din Zaragoza. Fondat în 2003, campusul ZLC se află la „parcul de afaceri Dinamiza”, conceput pentru a răspunde nevoilor de spațiu și de lucru ale companiilor după EXPO Zaragoza 2008.Zaragoza Logistics Center (ZLC) in EXPO, Zaragoza" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/12/120031_zlc-expo.jpg" alt="Zaragoza Logistics Center (ZLC) in EXPO, Zaragoza" />

Misiunea ZLC este crearea unui centru internațional de excelență pentru cercetare și educație în logistică și CSM, care se implică activ cu industria și sectorul public pentru dezvoltarea și diseminarea cunoștințelor. Pentru a-și îndeplini misiunea, ZLC asociat cu Centrul MIT pentru Transport și Logistică pentru a forma Programul Logistic Internațional MIT-Zaragoza, un model unic de colaborare între industrie, guvern și mediul academic. Acest parteneriat de succes a dus la crearea rețelei MIT Global SCALE care se întinde pe patru continente. În plus, Zaragoza Logistics Center participă la mai multe inițiative naționale și internaționale de cercetare și educație.

În 2008, Ministerul Educației și Științei din Spania a recunoscut oficial ZLC ca birou de transfer de cunoștințe (KTO). ZLC este membru al Centrului Național de Excelență pentru cercetare în domeniul logisticii și managementului lanțului de aprovizionare, CNC LOGISTICA, creat în 2006 de ZLC împreună cu alte trei instituții. Participarea acestui centru plasează ZLC într-un rol de frunte în definirea și coordonarea inițiativelor de cercetare, dezvoltare și inovare în Spania în logistică și gestionarea lanțului de aprovizionare. ZLC are sprijinul continuu al băncii locale de economii Ibercaja și al Fondului Social European în activitățile sale.

Locații

Zaragoza

Address
Zaragoza Logistics Center
Avenida de Ranillas 5, edificio 5A (EXPO), planta calle

50018 Zaragoza, Aragon, Spania

Cambridge

Address
Cambridge, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră