Citește Descrierea Oficială

University of Navarra se bazează pe inspirația creștină promovată de Sf. Josemaría Escrivá de Balaguer, fondatorul Opus Dei. Misiunea ei este să caute și să prezinte adevărul; contribuie la educația academică, culturală și personală a studenților săi; să promoveze cercetarea academică și activitățile de asistență medicală; oferă oportunități adecvate pentru dezvoltarea profesorilor și angajaților săi și realizează o largă activitate de promovare culturală și de promovare socială cu un scop clar al serviciilor.

Funcțiile principale ale University of Navarra sunt:

  • Furnizarea de predare la nivel universitar în diferite domenii, acordarea diplomelor universitare corespunzătoare și furnizarea de către studenți a mijloacelor (materiale educaționale, bibliotecă, informații despre burse și ajutor financiar) pentru a le permite să beneficieze pe deplin de studiile lor.
  • Promovarea cercetării academice în diferite domenii ale cunoașterii pentru a continua predarea și ca modalitate de a aduce cunoașterea în societate și de a încuraja inovația și dezvoltarea.
  • Contribuie la educația elevilor prin mentorat personalizat, cu activități care vizează dobândirea de competențe profesionale și obiceiuri personale care stimulează dezvoltarea personală în toate dimensiunile sale: culturală, artistică, religioasă, atletică și solidară.
  • Mențineți legătura cu absolvenții Universității prin activități de educație continuă și prin alte inițiative culturale și sociale ale Asociației Alumni.
  • Organizarea programelor de educație continuă și de specializare pentru absolvenții de studenți pe baza tendințelor și nevoilor diferitelor profesii.
  • Cultivați legăturile dintre Universitatea și membrii Prietenilor University of Navarra și informați-i despre roadele parteneriatului lor.
  • Realizarea activităților de diseminare culturală și de promovare a studiilor universitare prin activități organizate de Universitatea și prin inițiative realizate în colaborare cu alte instituții.
  • Cooperați cu alte universități și instituții de nivel universitar, cum ar fi spitale, școli de afaceri, centre de cercetare, institute de artă și organizații educaționale și de dezvoltare.

Misiunea University of Navarra , înființată în 1952 în Spania, este de a educa și a pregăti profesioniști capabili să joace un rol hotărât în ​​societate, care sunt pe deplin conștienți de rolul pe care îl joacă în construirea lumii de mâine. Această misiune se bazează fundamental pe căutarea și angajamentul față de adevăr, o sarcină colectivă care necesită un dialog și o minte deschisă. În plus, universitatea încearcă să încurajeze gândirea critică în rândul studenților săi într-un context pluralist care să permită fiecărui elev să-și dezvolte liber opiniile și convingerile.

University of Navarra este un loc de întâlnire pentru profesori și studenți pentru a împărtăși cunoștințele, adevărul și experiența. Prin urmare, ne mândrim cu capacitatea noastră unică de a vă acorda atenție personalizată. Lucrand impreuna intr-un mediu care favorizeaza aptitudinile, abilitatile, cunostintele si valorile unice ale fiecarui individ; universitatea vă oferă resursele necesare dezvoltării personale și profesionale. Veți fi desemnat un consilier, în mod obișnuit un profesor, care vă oferă ajutor individual și orientare. Această orientare personalizată vizează maximizarea potențialului dvs. personal și profesional, ajutându-vă să beneficiați pe deplin de experiența universitară și să primiți sfaturi cu privire la opțiunile de carieră viitoare.

University of Navarra este prima universitate din Spania în ceea ce privește capacitatea de angajare (QS Employability Ranking), predarea (Times Higher Education Europe teaching ranking) și Cercetare (CYD Ranking).

Avem șapte campusuri cu sediul în Pamplona, ​​San Sebastian, Madrid, Barcelona, ​​Munchen, New York și Sao Paulo.

Programe predate în:
Engleză
Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Navarra

Maestrul Executive în domeniul științei mari (MEBDS) sa născut ca răspuns la această nouă realitate: oferă un program tehnic și, în același timp, foarte practic: dispune ... [+]

Revoluția digitală care iese din Big Data implică provocări și oportunități interesante pentru companii și organizații. În consecință, piața forței de muncă cere profesioniști din ce în ce mai specializați în acest domeniu.

Maestrul Executive în domeniul științei mari (MEBDS) sa născut ca răspuns la această nouă realitate: oferă un program tehnic și, în același timp, foarte practic: dispune de o facultate multidisciplinară de profesori și academicieni de la Universidad de Navarra , experți în zona Big Data a marilor companii multinaționale de mare prestigiu. Scopul este de a căuta rigurozitatea științifică proprie Universității, îmbogățindu-l cu experiența profesioniștilor și a cazurilor reale de afaceri în diverse domenii.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Navarra

MUA pregătește arhitecții care cer cerințele actuale de pe piață. Diplomă de master în arhitectură care încorporează cursuri de formare în afaceri, cunoștințe în manageme ... [+]

MUA pregătește arhitecții care cer cerințele actuale de pe piață. Diplomă de master în arhitectură care încorporează cursuri de formare în afaceri, cunoștințe în managementul proiectelor și finalizarea practicilor profesionale obligatorii.

Masteratul în arhitectură de la Universidad de Navarra este o diplomă de master care permite practicarea profesiei de arhitect în Spania într-un mediu profesional în care, împreună cu echilibrul dintre pregătirea tehnică și creativă, un nivel ridicat de integrare a cunoștințele și capacitatea de inovare și management.

În plus față de cunoștințele tradiționale în materie umană, de proiectare și subiecte tehnice, masteratul se concentrează pe formarea companiei care facilitează munca în echipe profesionale, în conformitate cu un context internațional și de colaborare în profesie.... [-]

Spania Pamplona Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Navarra

TECNUN - Școala Superioară de Ingineri a Universidad de Navarra își propune să contribuie la pregătirea profesională, științifică și umană a viitorilor ingineri. De la cr ... [+]

TECNUN - Școala Superioară de Ingineri a Universidad de Navarra își propune să contribuie la pregătirea profesională, științifică și umană a viitorilor ingineri. De la crearea sa, în primăvara anului 1961, menține un echilibru între predare, cercetare și servicii pentru societate, făcând aceste activități să se completeze reciproc.

Master în Inginerie Industrială oferă studenților cu o pregătire solidă, multidisciplinară și actualizată pentru a practica profesia de inginer industrial.

Maestrul formează oamenii care vor conduce transformarea digitală a industriei care combină formarea tradițională de bază cu noile tehnologii cerute de industria actuală.... [-]

Spania Madrid San Sebastián
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Navarra

Companiile de comunicații sunt unice de acest gen. Aceștia solicită managerilor cu formare specifică să înțeleagă problemele și provocările lor. Masterul își pregătește p ... [+]

Companiile de comunicații sunt unice de acest gen. Aceștia solicită managerilor cu formare specifică să înțeleagă problemele și provocările lor. Masterul își pregătește participanții în două domenii fundamentale: dezvoltarea abilităților și abilităților manageriale și aspecte specifice ale companiilor de comunicare.

Facultatea este în principal din cadrul Facultății de Comunicare și Școala de Afaceri IESE. În acest fel, cunoașterea specifică a industriei este combinată cu formarea generală managerială, integrând într-un singur program cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce companiile de comunicare cu o viziune globală a afacerilor.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Navarra

Master în Managementul Oamenilor din Organizații își propune să antreneze profesioniști pentru a plasa oamenii în centrul organizației. Exercitarea leadership-ului înseam ... [+]

Master în Managementul Oamenilor din Organizații își propune să antreneze profesioniști pentru a plasa oamenii în centrul organizației.

Exercitarea leadership-ului înseamnă cunoașterea unor domenii specifice: strategie, finanțe, managementul afacerilor și analiza situației de afaceri.

Pe parcursul acestui program, studentul dezvoltă perspectiva globală a companiei, necesară pentru ca managementul oamenilor să contribuie eficient la consolidarea obiectivelor corporative.

ObiectivePrioritizați rolul strategic al managementului de persoane în organizații.Multe programe de formare oferite astăzi se concentrează pe predarea aspectelor tactice și operaționale ale managementului personalului în organizații. Absolvenții acestor programe sunt, în general, instruiți pentru a gestiona sarcinile zilnice de gestionare a resurselor umane.Cu toate acestea, multe dintre aceste sarcini sunt din ce în ce mai mult externalizate în birouri specializate. Acest outsourcing nu ar trebui pur și simplu să fie înțeles ca o consecință a eforturilor companiilor de a-și minimaliza costurile, ci și ca dovadă a unei atenții strategice limitate pe care acest domeniu o primește în cadrul companiilor.Dar, dacă programele de formare prioritizează rolul strategic al managementului oamenilor în organizații, departamentele de management al personalului vor fi evaluate de organizațiile lor ca domenii care adaugă valoare competitivă companiei. Aceasta este intenția de masterat în Managementul Personalului pentru organizații: o schimbare în focus de la "managementul resurselor umane" la "managementul oamenilor".... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Navarra

Doriți să dezvoltați abilitățile necesare pentru a lucra în departamentele centrale ale instituțiilor financiare? Vă interesează o analiză aprofundată a problemelor esenț ... [+]

Doriți să dezvoltați abilitățile necesare pentru a lucra în departamentele centrale ale instituțiilor financiare? Vă interesează o analiză aprofundată a problemelor esențiale ale sectorului bancar?

Masteratul în domeniul reglementării bancare și financiare urmărește să doteze studenților cunoștințele avansate despre noul mediu tehnologic în care sectorul bancar se află în plină expansiune.

În acest scop, se combină subiectele bancare tradiționale (managementul riscului, finanțele și mediul economic) cu o viziune mai avansată asupra subiecților care s-au dovedit a fi critici (reglementări financiare și contabile, etică și responsabilitate socială corporativă).... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Navarra

Masterul Executive în Reputația Corporativă este orientat să formeze, cu un accent internațional, managerii responsabili pentru reputație și necorporale pe care piața act ... [+]

Masterul Executive în Reputația Corporativă este orientat spre formarea, cu un accent internațional, a managerilor responsabili de reputație și necorporale pe care piața actuală le cere: formare managerială, inteligență socială, orientată spre a aduce valoare organizațiilor lor, experți în comunicare, - cu metodă și cu metrici - în cultivarea reputației. Pentru aceasta, are o echipă de profesioniști și profesori de nivel înalt, facilități cu resurse abundente și o metodă de lucru bazată pe participare, metodologia școlilor de afaceri și organizarea de sesiuni speciale cu profesioniști din acest sector.

MERC se bazează pe trei elemente distinctive:

O viziune interdisciplinară și inovatoare a conținutului care combină formarea în abilități manageriale cu reputația și inteligența socială. Colaborarea unui centru de cercetare precum ICS oferă o valoare unică într-un program cu aceste caracteristici.O abordare internațională, datorită alianțelor academice și profesionale cu parteneri de prestigiu mondial. Traiectoria Master în comunicare politică și corporatistă, reputația universităților de construcții și contactele Facultății de Comunicare fac posibilă.O platformă pentru accesul la cele mai bune practici profesionale din domeniu, cu posibilitatea de a stabili relații relevante. Experiența și conexiunile profesionale create în acești ani permit asigurarea calității acestei rețele.... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Navarra

Sectorul farmaceutic și biotehnologia sectorului unic de consolidare a sectorului și care are ca obiect de activitate investițiile în ID-ul din Spania, reprezentând aprox ... [+]

Sectorul farmaceutic și biotehnologia sectorului unic de consolidare a sectorului și care are ca obiect de activitate investițiile în ID-ul din Spania, reprezentând aproximativ 21% din cifra de afaceri realizată în industria europeană. Pescuitul embargoului este un sector în care sunt reglementate națiunile și supranacionales care au controlul proceselor de investigare, producție și comercializare.

În plus, este un sector în care afrontado grandes cambios se află într-un mediu tradițional: la globalizare, el clientează de la centrele comerciale, la cele mai accesibile produse, etc. În acest domeniu, industria este nevoită să obțină un profit.

El Máster Universitario en Gestión de Empresas Pharma-Biotech este specializata in formarea profesionala a specialistilor si specialistilor, cu capacitati de analiza si reflexie, cu personalitatile care se bucura de o valoare importanta: trabajo en equipo, actitudine dinamica, proactiva y flex y que, a la vez , care reprezintă un element esențial în consonanță cu responsabilitatea socială a societății.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Navarra

Diploma de masterat în accesul la profesia juridică este un program oficial al cărui obiectiv este ca studentul să dobândească competențele necesare pentru a obține o dip ... [+]

Gradul de Master în Accesul la Advocacy este un program oficial al cărui obiectiv este ca elevul să dobândească competențele necesare pentru a obține o diplomă de avocat, în conformitate cu reglementările care reglementează accesul la exercitarea profesiei.

Specializare cu Double Master

În timpul necesar pentru a obține Masterul de acces la lege, studenții care doresc să obțină oa doua diplomă oficială, o diplomă de master în drept de afaceri sau consultanță fiscală, zone privilegiate de încorporare a tinerilor avocați.

Practici gestionate de serviciul de carieră profesională

Serviciul Profesional de Carieră este dedicat, pe de o parte, generării de oportunități prin contact permanent cu cele mai relevante firme de avocatură și, pe de altă parte, oferind studenților instruirea necesară pentru a le profita. În plus, studenții interacționează zilnic cu profesioniștii care au o putere de contractare ridicată.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Edificio Amigos Campus Universitario Pamplona (Navarra)
31009 Pamplona, Navarre, Spania
Address
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 Madrid, Community of Madrid, Spania
Address
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 San Sebastián, Basque Country, Spania