University of Navarra

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Navarra se bazează pe inspirația creștină promovată de Sf. Josemaría Escrivá de Balaguer, fondatorul Opus Dei. Misiunea ei este să caute și să prezinte adevărul; contribuie la educația academică, culturală și personală a studenților săi; să promoveze cercetarea academică și activitățile de asistență medicală; oferă oportunități adecvate pentru dezvoltarea profesorilor și angajaților săi și realizează o largă activitate de promovare culturală și de promovare socială cu un scop clar al serviciilor.

Funcțiile principale ale University of Navarra sunt:

  • Furnizarea de predare la nivel universitar în diferite domenii, acordarea diplomelor universitare corespunzătoare și furnizarea de către studenți a mijloacelor (materiale educaționale, bibliotecă, informații despre burse și ajutor financiar) pentru a le permite să beneficieze pe deplin de studiile lor.
  • Promovarea cercetării academice în diferite domenii ale cunoașterii pentru a continua predarea și ca modalitate de a aduce cunoașterea în societate și de a încuraja inovația și dezvoltarea.
  • Contribuie la educația elevilor prin mentorat personalizat, cu activități care vizează dobândirea de competențe profesionale și obiceiuri personale care stimulează dezvoltarea personală în toate dimensiunile sale: culturală, artistică, religioasă, atletică și solidară.
  • Mențineți legătura cu absolvenții Universității prin activități de educație continuă și prin alte inițiative culturale și sociale ale Asociației Alumni.
  • Organizarea programelor de educație continuă și de specializare pentru absolvenții de studenți pe baza tendințelor și nevoilor diferitelor profesii.
  • Cultivați legăturile dintre Universitatea și membrii Prietenilor University of Navarra și informați-i despre roadele parteneriatului lor.
  • Realizarea activităților de diseminare culturală și de promovare a studiilor universitare prin activități organizate de Universitatea și prin inițiative realizate în colaborare cu alte instituții.
  • Cooperați cu alte universități și instituții de nivel universitar, cum ar fi spitale, școli de afaceri, centre de cercetare, institute de artă și organizații educaționale și de dezvoltare.

Misiunea University of Navarra , înființată în 1952 în Spania, este de a educa și a pregăti profesioniști capabili să joace un rol hotărât în ​​societate, care sunt pe deplin conștienți de rolul pe care îl joacă în construirea lumii de mâine. Această misiune se bazează fundamental pe căutarea și angajamentul față de adevăr, o sarcină colectivă care necesită un dialog și o minte deschisă. În plus, universitatea încearcă să încurajeze gândirea critică în rândul studenților săi într-un context pluralist care să permită fiecărui elev să-și dezvolte liber opiniile și convingerile.

University of Navarra este un loc de întâlnire pentru profesori și studenți pentru a împărtăși cunoștințele, adevărul și experiența. Prin urmare, ne mândrim cu capacitatea noastră unică de a vă acorda atenție personalizată. Lucrand impreuna intr-un mediu care favorizeaza aptitudinile, abilitatile, cunostintele si valorile unice ale fiecarui individ; universitatea vă oferă resursele necesare dezvoltării personale și profesionale. Veți fi desemnat un consilier, în mod obișnuit un profesor, care vă oferă ajutor individual și orientare. Această orientare personalizată vizează maximizarea potențialului dvs. personal și profesional, ajutându-vă să beneficiați pe deplin de experiența universitară și să primiți sfaturi cu privire la opțiunile de carieră viitoare.

University of Navarra este prima universitate din Spania în ceea ce privește capacitatea de angajare (QS Employability Ranking), predarea (Times Higher Education Europe teaching ranking) și Cercetare (CYD Ranking).

Avem șapte campusuri cu sediul în Pamplona, ​​San Sebastian, Madrid, Barcelona, ​​Munchen, New York și Sao Paulo.

Locații

Pamplona

Address
Edificio Amigos
Campus Universitario
Pamplona (Navarra)

31009 Pamplona, Navarra, Spania

Madrid

Address
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

San Sebastián

Address
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 San Sebastián, țara Bascilor, Spania