Citește Descrierea Oficială

De ce să studiezi la ULE?

Există cel puțin zece motive pentru a alege León ca destinație academică, deși suntem siguri că veți găsi multe altele.

 1. Cea mai bună limbă vorbită - În zona Leon, se vorbește un spaniol foarte pur, cu un accent destul de neutru. Pe străzile din León veți auzi că vorbește limba spaniolă.
 2. Cea mai bine conservată artă - Aici veți găsi bijuterii artistice din toate timpurile. Din rămășițele din epoca romană, până la arhitectura premiată a secolului XXI, fără să uităm celebrul și legendarul Camino de Santiago.
 3. Diversitatea de naționalități - Vrem să vă integrați în societatea noastră, în timp ce vă bucurați de mediul internațional pe care îl oferă ULE-ul.
 4. Programul Godfather - Lăsați-vă ghidat de sponsorul dvs. Va fi cel mai bun consilier.
 5. Destinație economică - locuința în León este ieftină. O cameră într-un apartament comun costă între 150 și 250 de euro pe lună, puteți merge pe jos sau cu bicicleta spre toate locurile, iar timpul liber este accesibil.
 6. Natura și aventura - Bucurați-vă de practicarea schiului, drumeții, alpinism și multe alte activități de aventură pe care le oferă provincia.
 7. Universidad solidaria - Colaborați cu serviciul nostru de cooperare pentru dezvoltare care participă la proiecte de solidaritate
 8. Angajat pentru mediul înconjurător - Biroul verde promovează durabilitatea și obiceiurile sănătoase: utilizarea gratuită a bicicletelor, ateliere de gătit, reciclarea ...
 9. Universitatea accesibilă - Toate clădirile sunt adaptate pentru persoanele cu dizabilități. Există o unitate de sprijin care să informeze și să faciliteze zi de zi cei care au aceste nevoi.
 10. Spania autentică. - În León, charterul magna leonesa, primul în Europa, a fost aprobat și a fost creată prima universitate.

Ce puteți studia în ULE?

În universitatea noastră puteți studia ceea ce doriți. Utilizați catalogul nostru de studii și motorul de căutare al subiectelor Dacă doriți să studiați limba spaniolă doar ca o limbă străină, toate informațiile de care aveți nevoie pot fi găsite în Centrul lingvistic.

Aveți o listă de coordonatori universitari cu persoanele de contact pentru îndrumarea academică de care aveți nevoie.

Este posibilă predarea subiecților în întregime în limba engleză. Ele pot fi, de asemenea, combinate cu subiecte în limba spaniolă.

114404_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Alăturați-vă ULE

Vrei să faci credite pentru a le recunoaște la universitatea ta?

 • Dacă vă deplasați "gratuit", trebuie să introduceți programul studenților.
 • Dacă aparțineți unei universități cu un acord (Erasmus, Amicus etc.), completați formularul nostru online de solicitare.

Data limită de depunere a cererilor: 15 iunie pentru prima dată. Semestrul sau anul universitar complet 1 decembrie pentru șederea semestrului al doilea.

Când începem?

Toate studiile noastre sunt structurate în două semestre pe an universitar, mai puțin Centrul lingvistic care o face în sferturi.

Programe predate în:
Spaniolă

Această școală oferă și:


Universidad de Leon

Oferim o formare care are ca scop dezvoltarea unor competențe complexe de investigare în legătură cu studiile de doctorat, care să permită inițierea în activități de cerc ... [+]

despre

Oferim o formare care are ca scop dezvoltarea unor competențe complexe de investigare în legătură cu studiile de doctorat, care să permită inițierea în activități de cercetare în domeniul psihologiei și științelor educației.

Direcționați către absolvenți și absolvenți în domeniul psihologiei, absolvenți în educația primară, absolvenți în educația pentru sugari, absolvenți în educația socială, absolvenți în asistență medicală, absolvenți în psihopedagogie, absolvenți și absolvenți în pedagogie, absolvenți în științe medicale, absolvenți în antropologie și absolvenți în sociologie.

Ce vă oferimInstruirea pentru efectuarea cercetărilor în domeniul psihologiei și științelor educației.Formare avansată și multidisciplinară.Personal didactic cu o vastă experiență în activitatea de cercetareoportunităţi de carieră... [-]
Spania León
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad de Leon

Oferim formare interdisciplinară în domeniul securității informatice, permițând studenților să obțină cunoștințe despre cercetarea efectuată în domeniile cele mai relevan ... [+]

despre

Oferim formare interdisciplinară în domeniul securității informatice, permițând studenților să obțină cunoștințe despre cercetarea efectuată în domeniile cele mai relevante în care este aplicabilă.

Direcționați către absolvenți în domeniul informaticii și telecomunicațiilor și, în general, la oricare dintre ele

Ce vă oferimOrientare practică puternică (18 ECTS de stagii în companii).Acorduri de stagiu cu INCIBE și Cybersecurity AEI.Personal didactic cu o vastă experiență în practica profesională.oportunităţi de carieră

* Cercetarea în domeniul securității informatice.

* Securizarea sistemelor de operare și a rețelelor.

* Analiza criminalistică digitală și auditurile de securitate.... [-]

Spania León
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Campus de Vegazana S/N 24071 León
León, Castile and León, Spania
Address
Av. de Astorga 15 24400 Ponferrada
Ponferrada, Castile and León, Spania