Universidad de Leon

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să studiezi la ULE?

Există cel puțin zece motive pentru a alege León ca destinație academică, deși suntem siguri că veți găsi multe altele.

 1. Cea mai bună limbă vorbită - În zona Leon, se vorbește un spaniol foarte pur, cu un accent destul de neutru. Pe străzile din León veți auzi că vorbește limba spaniolă.
 2. Cea mai bine conservată artă - Aici veți găsi bijuterii artistice din toate timpurile. Din rămășițele din epoca romană, până la arhitectura premiată a secolului XXI, fără să uităm celebrul și legendarul Camino de Santiago.
 3. Diversitatea de naționalități - Vrem să vă integrați în societatea noastră, în timp ce vă bucurați de mediul internațional pe care îl oferă ULE-ul.
 4. Programul Godfather - Lăsați-vă ghidat de sponsorul dvs. Va fi cel mai bun consilier.
 5. Destinație economică - locuința în León este ieftină. O cameră într-un apartament comun costă între 150 și 250 de euro pe lună, puteți merge pe jos sau cu bicicleta spre toate locurile, iar timpul liber este accesibil.
 6. Natura și aventura - Bucurați-vă de practicarea schiului, drumeții, alpinism și multe alte activități de aventură pe care le oferă provincia.
 7. Universidad solidaria - Colaborați cu serviciul nostru de cooperare pentru dezvoltare care participă la proiecte de solidaritate
 8. Angajat pentru mediul înconjurător - Biroul verde promovează durabilitatea și obiceiurile sănătoase: utilizarea gratuită a bicicletelor, ateliere de gătit, reciclarea ...
 9. Universitatea accesibilă - Toate clădirile sunt adaptate pentru persoanele cu dizabilități. Există o unitate de sprijin care să informeze și să faciliteze zi de zi cei care au aceste nevoi.
 10. Spania autentică. - În León, charterul magna leonesa, primul în Europa, a fost aprobat și a fost creată prima universitate.

Ce puteți studia în ULE?

În universitatea noastră puteți studia ceea ce doriți. Utilizați catalogul nostru de studii și motorul de căutare al subiectelor Dacă doriți să studiați limba spaniolă doar ca o limbă străină, toate informațiile de care aveți nevoie pot fi găsite în Centrul lingvistic.

Aveți o listă de coordonatori universitari cu persoanele de contact pentru îndrumarea academică de care aveți nevoie.

Este posibilă predarea subiecților în întregime în limba engleză. Ele pot fi, de asemenea, combinate cu subiecte în limba spaniolă.

114404_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Alăturați-vă ULE

Vrei să faci credite pentru a le recunoaște la universitatea ta?

 • Dacă vă deplasați "gratuit", trebuie să introduceți programul studenților.
 • Dacă aparțineți unei universități cu un acord (Erasmus, Amicus etc.), completați formularul nostru online de solicitare.

Data limită de depunere a cererilor: 15 iunie pentru prima dată. Semestrul sau anul universitar complet 1 decembrie pentru șederea semestrului al doilea.

Când începem?

Toate studiile noastre sunt structurate în două semestre pe an universitar, mai puțin Centrul lingvistic care o face în sferturi.

Burse TalentUnileon 2020

Bursele TalentUnileon sunt burse excelente pentru studenții internaționali care doresc să urmeze studiile universitare sau de masterat la Universitatea din León.

Studenții internaționali care au obținut o notă medie mai mare de cel puțin 8 puncte din 10 în studiile lor înainte de absolvire sau, respectiv, master, pot beneficia de acest program.

Pentru mai multe informații despre burse

Locații

León

Address
Campus de Vegazana S/N
24071 León

León, Castilia și León, Spania

Ponferrada

Address
Av. de Astorga 15
24400 Ponferrada

Ponferrada, Castilia și León, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe