Universidad de Huelva

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universidad de Huelva este o instituție în slujba societății care, în cadrul valorilor constituționale, și ca entitate de drept public, dotată cu personalitate juridică, își îndeplinește scopurile și își dezvoltă funcțiile, în conformitate cu legislația în vigoare, în regim de autonomie.

amenzi

Universidad de Huelva corespunde furnizării serviciului public de învățământ superior, prin studiu, predare și cercetare, trebuind să promoveze formarea deplină a propriilor membri, valorile dreptății, libertății și pluralismului, precum și gândirii și cercetare gratuită și critică, pentru a fi un instrument eficient de transformare și progres social. Universidad de Huelva este în slujba dezvoltării intelectuale și materiale a popoarelor, a apărării mediului și a păcii.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

funcții

Universidad de Huelva trebuie să îndeplinească următoarele funcții:

  • Crearea, dezvoltarea, diseminarea și critica științei, tehnologiei și culturii.
  • Pregătirea pentru exercitarea activităților profesionale, care necesită aplicarea cunoștințelor și metodelor tehnice sau științifice și pentru creația literară sau artistică.
  • Asistență științifică și tehnică pentru dezvoltarea culturală, socială și economică, cu o atenție specială asupra celei din Huelva și a celei comunitare autonome andaluze. Extinderea culturii universitare.

început

Activitatea Universidad de Huelva . precum și pe autonomia sa, se bazează pe principiul libertății academice care se manifestă în libertățile de profesor, de predare, de cercetare și studii (art. 4 Reglementări provizorii).128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Locații

Huelva

Address
Dr. Cantero Cuadrado, 6. 21004 Huelva
Huelva, Andaluzia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră