Universidad Internacional de Andalucía UNIA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

149146_Vistageneral

O universitate singulară

Universitatea Internațională din Andaluzia (UNIA) este unică. S-a născut în 1994, ca una dintre singurele două universități postuniversitare specializate din sistemul public din Spania. Misiunea noastră este de a completa și îmbogăți oferta de instruire, din formate inovatoare și cu o privire exterioară. Ceva care prinde contur prin legăturile noastre istorice cu America Latină și Africa de Nord, fără a uita restul lumii.

La UNIA avem cea mai extinsă comunitate didactică din țară, datorită legăturilor noastre cu universitățile publice din Andaluzia. Fiecare master, doctorat sau pregătire permanentă are cel puțin un alt partener în spate. Acest lucru ne permite să atragem sinergii care se traduc într-o ofertă de calitate, deschisă și dedicată mediului său.

Prin cele patru locații ale noastre, suntem o instituție cu multă istorie. Începe la Baeza (Jaén) în 1538, unde au fost predate studii umaniste timp de trei secole. O moștenire care preia sediul „Antonio Machado” din Palatul Jabalquinto, o clădire declarată Patrimoniu Mondial.

Mai târziu, în 1940, Universitatea Hispano-Americană a fost creată într-un mediu cu rădăcini columbiene precum La Rábida, în Palos de la Frontera (Huelva). Acesta formează al doilea pilon din care este construită UNIA, la care se adaugă mai târziu încă două spații: La Cartuja, în Mănăstirea Santa María de las Cuevas (Sevilla) și sediul tehnologic din Malaga.

Motivul nostru de a fi este să extindem cunoștințele. O facem în multe feluri. Cu o ofertă oficială interuniversitară, care este completată de propriile diplome de master și diplome de specializare. Cu activități care vizează învățarea continuă sau învățarea pe tot parcursul vieții, unde se remarcă cursurile noastre de vară. Prin cercetare și dezbateri științifice, cum ar fi ateliere internaționale despre biomedicină, patrimoniu și mediu. Cu resurse educaționale deschise și programare culturală gratuită pe tot parcursul anului.

149145_1.3.3.Patronato-fotoexterioreinterior

Postuniversitar

La UNIA suntem specialiști în cursuri postuniversitare adaptate Spațiului european de învățământ superior, cu un catalog larg în care se evidențiază opțiunile combinate și la distanță.

Oferim formare oficială, prin masterate interuniversitare și programe de doctorat. Și, în plus, anual închidem un program cu masterat și diplome de specializare, cu caracter propriu și adaptat nevoilor pe care profesioniștii și companiile le cer.

În total, Universitatea Internațională din Andaluzia are un catalog postuniversitar de aproape 50 de titluri; în mod specific, 17 masterate oficiale și 30 de diplome proprii, dintre care 80% sunt predate online.

Pentru anul universitar 2020-21, Internaționalul Andaluziei alocă 315.000 de euro burse și granturi pentru masterate oficiale și mai mult de 90.000 de euro în același scop în catalogul propriilor diplome. Scopul acestui puternic program de ajutor este de a încorpora cele mai bune dosare academice în comunitatea sa de studenți, indiferent de nivelul lor de venit sau de locul de origine.

Printre proiectele strategice pentru viitor, UNIA va lansa în anul universitar 2021-22, în cadrul colaborării sale cu sistemul public andaluz, două masterate duale care vor atinge sectoare critice precum logistica și digitalizarea proceselor industriale. Conexiunea cu lumea afacerilor va fi fundamentală în acest nou mod de predare care, suntem dedicați acestuia, va fi o referință pentru această casă de acum înainte.

Stagiile sunt o prioritate pentru această universitate, care oferă o gamă largă de caracter curricular și extracurricular. La aceasta se adaugă un program pentru dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale, pentru a extinde opțiunile de plasare a locurilor de muncă.

149144_FachadaAntiguoSeminario

Cursuri de vară

Cursurile de vară sunt un semn distinctiv al UNIA. Între iulie și octombrie, are loc o ofertă academică largă în cele patru sedii ale noastre, care face legătura cu nevoile companiilor și aprofundează cele mai recente progrese în diferitele domenii ale cunoașterii. Toate acestea, însoțite de un program cultural care îmbogățește experiența formării continue.

Originea sa se află în sediul central La Rábida, care și-a început organizarea în 1943. Acest lucru lasă UNIA ca a doua cea mai veche care adaugă această ofertă, în spatele Universității Internaționale Menéndez y Pelayo.

Personalități renumite au făcut parte din personalul didactic al acestor cursuri de vară, precum și din alte activități de extindere a universității. Lista cuprinde nume precum scriitorii Francisco Ayala, José Saramago, Eduardo Galeano, Ana María Matute sau Luis García Montero, filosofii Edgar Morin sau Amelia Varcárcel, jurnaliști precum Rosa María Mateo, John Markoff sau Concha García Campoy, precum și cercetători precum Margarita Salas, Guillermo Antiñolo sau Luis Rojas Marcos.

O inițiativă cu ștampila proprie, care anul acesta a reușit să se adapteze riguros și flexibil la situația de urgență a sănătății, oferind pentru prima dată un program mixt de cursuri virtuale față în față, cursuri virtuale și conferințe de streaming.

149147_students

Inovație didactică

Predarea trebuie să țină pasul cu vremurile. UNIA și-a menținut un angajament ferm față de predarea-învățarea online și utilizarea TIC și a campusului virtual încă de la începuturile sale. Din 2007-08, toate cursurile postuniversitare (indiferent de modalitatea lor), precum și un număr tot mai mare de programe de formare permanentă, au folosit campusul virtual în conformitate cu o serie de standarde.

Cu toate acestea, în această nouă etapă de guvernare, UNIA sprijină inovația ca centru nervos al strategiei sale ca universitate, iar pandemia de sănătate a accelerat dramatic această foaie de parcurs.

Este evident că virtualizarea educației a atins o dimensiune de neegalat în ultimele luni. Toate instituțiile, organizațiile, entitățile publice și private au făcut pași gigantici în această direcție și acum provocarea este de a conferi cele mai înalte standarde de calitate livrării tuturor programelor noastre academice din noile ferestre virtuale.

Prorectoratul pentru inovare și digitalizare a predării este locul de unde sunt asumate aceste mari provocări de transformare către Universitatea 4.0.

Locații

Seville

Address
Monasterio Santa María de las Cuevas. C/ Américo Vespucio nº2. Isla de La Cartuja. Sevilla Sevilla 41092 España
41092 Seville, Andaluzia, Spania

Huelva

Address
Paraje de La Rábida s/n
21819
Palos de la Frontera
Huelva

Huelva, Andaluzia, Spania

Jaén

Address
Palacio de Jabalquinto. Plaza de Santa Cruz s/n
23440
Baeza
Jaén

Jaén, Andaluzia, Spania

Málaga

Address
Plaza de la Legión Española, número 1
29007
Málaga

Málaga, Andaluzia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră