Universidad Católica de Valencia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Catolică din Valencia „San Vicente Martirul“ este dedicat cauzei adevărului prin intermediul serviciului la demnitatea persoanei și cauza Bisericii. Activitatea desfășurată în această universitate se bazează pe convingerea profundă că cunoștințele și rațiunea sunt slujitori fideli ai credinței.

Nascut valentina Heart Biserica, Universitatea Catolică din Valencia „San Vicente Martirul“ este dezvăluit ca un centru incomparabil de creativitate și diseminarea de cunoștințe pentru binele societății. Rezultatul muncii universitare efectuate timp de peste cincizeci de ani de la Scoala de Nursing „Ntra. Domnișoară din Forsaken, „mai mult de treizeci de Fundația Edetania și mai mult de zece de Facultatea de Studii de afaceri, Universitatea Catolică urmărește, în timp ce cerând calitatea vieții universitare: munca în comun între credință și rațiune , consolidarea unei comunități universitare autentice într-o atmosferă de prietenie academice, precum și în scopul creării și menținerii unei relații de învățământ unic personalizat cu universitatea.

educație completă

Universitatea Catolică din Valencia , „San Vicente Martirul“ , consideră profesorul ca un profesor, în cazul în care cunoașterea este nu este transmis ca și cum acesta ar fi un obiect de utilizare și de consum, dar mai presus de toate stabilește o relație sapiencial devine cuvânt înainte de difuzare noțiuni. Instrucțiuni, educația și formarea sunt pilonii care fac învățătura noastră.

Profesorul instruiește, oferind o contribuție fundamentală la structura personalității; educă, ajutând să descopere și să activeze abilitățile și talentele fiecăruia și de formă, în conformitate cu înțelegerea umanistă, dincolo de competența profesională încadrată într-o construcție solidă și o separare clară sensuri de corelare ale vieții.

Universitatea Catolică se apropie de studii universitare în căutarea pentru o pregătire bogată și completă. Obiectivul său principal este faptul că acestea dobândesc o pregătire umanistă și științifică ca befits un mare studii de impact privind viitorul societății noastre. Se urmărește, de asemenea, integrarea cunoștințelor în tradiția catolică în sine.

o urmărire personalizat și tutored de student se realizează prin observarea o educație individualizată, instruirea lor cu rigoare științifică, prin profesori de specialitate, și oferind în permanență sprijinul necesar din partea Serviciului și consiliere.

Fiecare universitate primește individualizat de monitorizare. Nu numai că afectează exclusiv academică, dar în formare completă. Elevul este însoțit în drumul lor prin Universitatea, astfel încât, pe lângă dobândirea de cunoștințe și studii de propriile abilități tehnice, cresc și se maturizează ca o persoană și profesional.

Spiritul universitar conduce la o valoare extrem de viata inteligenta, de a căuta adevărul cu pasiune, să respecte demnitatea persoanelor și intangibil plasează binele comun al societății la interesele particulare ale individului

San Vicente Martir

Universitatea Catolică din Valencia „încredințează martir al Bisericii din Valencia , acest proiect universitar și pune - l în mâinile tale pentru a ajunge la binecuvântarea Domnului, înțelepciunea și mijloacele de ao efectua în funcție de scopul său“ (art. 2. Decretul erectiei).

Imaculata Concepție

Universitatea Catolică a fost ridicat în ziua Neprihănitei Zămisliri. Din acest motiv, în mod solemn sărbători acest festival de la Universitatea și „invită comunitatea educațională să arate întotdeauna devotament specială și apreciere a Fecioarei Maria.“ (Art. 5. Decretul erectiei).

Istorie

Universitatea Catolică din Valencia , „San Vicente Martirul“, rezultatul muncii universitare efectuate pentru mai mult de treizeci de ani de Fundația Edetania, a fost ridicat de eminentul și reverendul Mr. Cardinalul Agustin Garcia Gasco D., Arhiepiscop emerit al Arhiepiscopiei Valencia († 2011), la 08 decembrie 2003, Solemnitatea Neprihănitei Zămisliri în Catedrala Mitropolitană din Valencia.

În decretul de erecție, prelatul a recunoscut preocuparea Bisericii din Valencia, de-a lungul secolelor pentru a oferi comunității creștine și instituțiile societății din Valencia, care ar permite să creeze, să promoveze și să revitalizeze cultura universitară. Astfel Biserica a fost prezentat la naștere, de cinci secole, de la Universitatea din Valencia, acum, și multe alte universități.

Mons. José María García Lahiguera († 1989), arhiepiscop de Valencia, cu colaborarea unor instituții religioase, a creat Școala de Profesorilor Edetania la 03 noiembrie 1969 și a fost Fundația Edetania în ianuarie 1974. Câțiva ani mai târziu, în 1979, era atunci Arhiepiscop de Valencia Mons. Miguel Roca Cabanellas († 1992) și rector al Universității din Valencia, a semnat un acord de detașare Edetania la Universitatea din Valencia, în vigoare până în 2004. Pe parcursul acestor ani, săli de clasă Edetania au format mii de profesori, care conferă cunoștințele lor în școlile din Valencia.

În 1999 modificarea a Bylaws Fundației a fost aprobat pentru a se adapta la creșterea cu experiență Edetania, permițând astfel extinderea oportunităților educaționale. Fundația a semnat un acord de afiliere cu Universitatea Miguel Hernández de Elche în octombrie 2002, acoperind diplome universitare în psihologie, Psihologia educației, Științe de activitate fizică și Sport, Științe sociale și antropologiei culturale și marine, care au aderat la Facultatea de Științe Umane și Educație Edetania.

Odată cu ridicarea de la Universitatea Catolică din Valencia, „San Vicente Martiri“ grade universitare au fost rearanjate în patru facultăți bine definite de obiecte: formală și educația non-formală (Facultatea de Educație și Sport); o atenție personalizată la problemele comportamentale (Facultatea de Psihologie și Științe ale Sănătății); analiza culturii și societății (Facultatea de Sociologie și Științe Umane); și știința marină (Facultatea de Stiinte experimentale).

La 04 februarie 2005, Consell a aprobat integrarea Scoala de Nursing „Nuestra Senora de los Desamparados“ și Facultatea de Studii de afaceri. Astfel, Universitatea Catolică a fost organizată în cinci facultăți și un colegiu.

La data de 13 martie 2007, Consell de la Generalitat Valenciana a aprobat crearea Facultății de Medicină de la Universitatea Catolică din Valencia. În acest studiu facultatea de medicină, stomatologie, fizioterapie si pedichiura au fost încadrate.

La 18 septembrie 2009, Consell a aprobat înființarea Facultății de Științe Sociale și Drept și operaționalizarea care conduce la atribuirea de gradul oficial în Biotehnologie, Drept și Filosofie învățământului universitar.

În prezent, Universitatea Catolică din Valencia are 10 facultăți care cadru 24 oficial curs de studii.

Locații

Valencia

Address
Carrer de Quevedo, 2,
46001 Valencia, Comunitatea Valencia, Spania