Citește Descrierea Oficială

Universitatea Autonomă din Barcelona (UAB) este cunoscut atât pentru excelența în cercetare și calitatea acesteia în procesul de predare. Este un centru de referință în Europa. UAB este la doar 25 minute cu transportul public de centrul orașului Barcelona, ​​un oras cosmopolit pe Marea Mediterană. Campusul principal este situat în Bellaterra, în inima unuia dintre pilonii principali industriale și tehnologice ale Europei mediteraneene.

UAB în experiența completă colegiu trăiesc. Campusul este organizat ca un oras cunoaștere adevărată cu aproape 50.000 de locuitori: studenți, profesori, cercetători și personalul administrativ și servicii. Acesta conține toate serviciile necesare pentru aceasta: o reședință universitară (peste 2000 de locuri), un set de biblioteci specializate, o școală de limbi străine, facilități sportive (sală de sport, bazin de înot, terenuri de fotbal ...), un centru de sănătate, restaurante, magazine și cafenele.

UAB ofera programe de studii de mare in cele mai multe domenii ale cunoașterii: • 87 de grade universitare. Grade în Administrarea Afacerilor și Management, Economie, Educație elementară și turism sunt oferite cu 100% predarea limbii engleze, și multe alte grade includ cursuri în această limbă.

• 315 de grade de master, care au ca scop dobândirea de către student de formare avansată a caracterului specializat și multidisciplinar, care vizează atât de specializare profesională și de inițiere a cercetării.

• 68 de programe de doctorat, care vizează formarea avansată a studenților în tehnici de cercetare, culminând într-o teză de doctorat (1114 teze în 2015-2016). Acestea implică pregătirea și susținerea unei teze și de obicei durează timp de trei ani. Acesta are ca scop formarea profesorilor și cercetătorilor la cel mai înalt nivel. Un total de 27 de programe de doctorat au obținut UAB pomenească excelență. Mentionati de doctorat internațional presupune ședere în diferite țări europene, prin participarea doctorat și Facultatea de universități internaționale.

Dimensiunea internațională a UAB se remarcă în special în originea studenților internaționali, în special la Masters cu 2,949 studenții internaționali (40%) și cu 1.703 doctoratelor studenți internaționali (33%) și 1.346 de studenți internaționali de licență (5% ). Universitatea are 45 de grade de master în predare 100% în limba engleză.

UAB este o universitate care conduce inovarea, capacitatea de inserție profesională și spiritul antreprenorial. Încurajează cercetarea și transferul în toate domeniile cunoașterii, și lucrează în strânsă colaborare cu structura de afaceri și industriale a împrejurimilor sale, precum centre științifice în zona dumneavoastră ca ALBA Synchrotron, situat la cinci minute de campus.

UAB are 352 grupuri de cercetare, 57 de departamente și 45 de institute și centre. Multe dintre acestea din urmă au fost create în colaborare cu instituții științifice de conducere, în timp ce toate efectuat o intensă activitate de cercetare (3,316 articole publicate în reviste indexate conform datelor din 2015, Thomson Reuters WOK). În plus, cele cinci afiliat la spitalele universitare sunt, de asemenea, implicate în activitatea de cercetare a UAB, trei dintre ele acreditate cu sigiliul de excelență Institutul de Sanatate Carlos III.

Universitatea susține implicarea și participarea elevilor în activități de voluntariat și în folosul comunității, motiv pentru care acesta a fost atribuit de la diverse instituții. De asemenea, efectuează campanii în rândul comunității de conștientizare socială. UAB încurajează schimburile în programele de mobilitate și promovează recrutarea studenților internaționali (3.546 elevi de mobilitate internațională). Subliniază proiectele Erasmus Mundus, Comenius, Leonardo da Vinci și Erasmus K2. Acesta are programe specifice și asistență la studenții internaționali. În cadrul programului Erasmus a stabilit acorduri bilaterale cu 1.008 mai mult de 500 de universități europene.

  • Fundația Curs de date 2015-2016 UAB UAB Fundația promovează proiecte de formare, cercetare și acțiune socială și oferă servicii comerciale și de patrimoniu din cadrul Universității Autonome din Barcelona. Ea are ofertă vastă de predare ofițerilor și CFGS proprii, de licență, de master și de licență.
Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Universidad Autónoma de Barcelona

In acest program extrem de profesionist în mod specific toate tipurile de studii de caz, experiența și alte curente special selectate pentru asimilare mai mare și mai rap ... [+]

Criminalisticii sau știința criminalistică definim ca set de discipline în cazul în care obiectul comun este materializarea probei în scopuri juridice printr-o metodologie științifică.

Orice știință devine medicină legală atunci când livrați procesului judiciar, dar trebuie să ne adaptăm specifice în scopul cercetării și a tehnicilor de protecție judiciară, acesta este motivul pentru pregătirea acestui program, care are drept scop de a instrui profesioniști în Criminalistica ca o calificare recunoscută de către universitate, pentru a oferi acreditare academică superioară, astfel încât profesioniștii calificați se pot bucura de această recunoaștere universitate în performanțele lor atât proprietarii și niveluri judiciare pentru a deservi instanțele, folosind cele mai avansate tehnici ale acestor specialități .... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă,Limba franceza,Italiană
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Barcelona

Securitatea alimentară este una dintre cele mai interesante și complicate pentru acele capitole la care suntem interesați în studiul de produse alimentare, caracteristici ... [+]

Securitatea alimentară este una dintre cele mai interesante și complicate pentru acele capitole la care suntem interesați în studiul de produse alimentare, caracteristicile sale, și anume, aspectul lor, siguranța lor și valoarea nutritivă.

Atunci când vorbim despre siguranță alimentară credem că se referă numai la posibilitatea ca ceva se poate ajunge la alimente și provoca tipul de proces infecțioase sau toxice. În schimb, este un termen mai larg, deoarece există situații de preparare a alimentelor sau o compoziție, care se pot referi la cazuri sau focare de toxiinfecție alimentară.

Mai mult decât atât, abordarea cât mai actuale calitatea, siguranța alimentară și trasabilitatea produselor prin analiza din punct de vedere juridic al celor mai importante aspecte ale proceselor și produselor care este, de asemenea, necesar.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă,Catalan
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Barcelona

Master în Business Hotel Management este rezultatul formalizarea MBA în Business Hotels Management, cu 14 ediții neîntrerupte a fost unul dintre programele de master priv ... [+]

O Masterat în Management Hotelier Companii Este rezultatul formalizarea MBA în Business Hotels Management, cu 14 ediții neîntrerupte a fost unul dintre programele de master privind cel mai vechi management hotelier din universitățile spaniole.

Aceasta este o oportunitate de a lega viitorul profesional la unul dintre cel mai dinamic sector și puternic al economiei mondiale, turismul. In ultimii ani, forme de turism, cazare și angajare au revoluționat cererea turistică în creștere în număr și varietate de sector. Sectorul hotelier trebuie să răspundă la această nouă cerere prin intermediul unor noi tipuri de cazare gestionate de versatil, flexibil și cunoștințe de operațiuni hoteliere și de management corporativ profesioniști în avans.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză,Catalan
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Barcelona

gradul de master în contabilitate și audit superior răspunde cererii tot mai mare pentru profesioniștii cu pregătire specifică în domeniul contabilitate, fiscalitate cont ... [+]

O diplomă de master superioare în contabilitate și audit răspunde la cererea tot mai mare pentru profesioniștii cu pregătire specifică în domeniul contabilitate, fiscalitate contabilitate relație de afaceri și audit. Prin urmare, acest titlu este destinat persoanelor care doresc să se concentreze cariera profesională în domeniul contabilității corporative și / sau audit. În special, se adresează absolvenților în Administrarea Afacerilor și Management, Contabilitate și Finanțe, Economie și profesioniști calificați care desfășoară în prezent activitatea în domeniul contabilității și / sau audit.

Programul prevede contabilizarea și auditarea indispensabilă pentru exercitarea profesiei de auditor cunoașterii. Masters are ca scop formarea de specialiști în domeniul contabilității și al auditului pentru a le permite să se ocupe în mod eficient locul de muncă și de audit de orice natură și dimensiune, care să permită respectarea cerințelor stabilite pentru examen de admitere in Înregistrează oficial al Auditorilor (ROAC), în conformitate cu criteriile stabilite de ICAC.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Barcelona

Master în Management și Organizația de Turism de evenimente (maestru oficial) este profesioniști calificați ai evenimentelor în cel mai larg spectru de conjugarea rigoare ... [+]

O Master în Turism Organizare și evenimente (Master oficial) este profesioniști calificați ai evenimentelor în cel mai larg spectru de conjugarea rigoarea universitară a profesioniștilor restante cu experiență în acest domeniu.

Obiective:

A oferi cunoștințe și abilități specifice de a organiza, coordona și conduce tot felul de evenimente. Tren profesioniști pentru a promova managementul de proiect și dezvoltarea cercetării în acest domeniu.

destinatari

Acest program are ca scop:

Absolvenți, absolvenți de facultate universitarisque doresc să se specializeze într-o zonă cu perspective excelente în țara noastră și pe plan internațional. Antreprenori, manageri sau responsabili pentru àreaque se dezvolta în mod exclusiv sau în parte a carierei sale organizarea de evenimente de orice fel, atât în ​​sectorul public și cel privat. ... [-]
Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză,Catalan
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Barcelona

Obiectivul acestui master este de a oferi formare științifică solidă în domeniul tehnicilor de observare a Pământului, precum și generarea și analiza informațiilor pentru ... [+]

Tehnici de detectare și de la distanță Sisteme informatice geografice (GIS) sunt esențiale pentru a studia Pământului și de a gestiona resursele sale. Acest rol central este prezentă nu doar în lumea academică, dar noi o percepem în mai multe câmpuri. Intr-adevar, am descoperit semne ale prezenței a crescut și de interes în domenii cum ar fi (observația nouă și îmbunătățită Pământului prin satelit, vehicule aeriene sau vehiculelor aeriene fără pilot, a stimula european pentru sisteme GPS, cum ar fi Galileo, etc.) instrumente, informații geografice (succesul Google Earth sau Google Maps, cartografiere ICC de calitate excelentă, etc), metadate (creșterea prezenței și consolidarea standardelor) sale, catalogând infrastructuri de date speciale (IDEC, idée, etc.) sau software-ul (cum ar fi gratuitatea actuală a Miramon pentru administrații și Programms studenți care a condus Generalitat de Catalunya și diferitele alternative ale software-ului liber).... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă,Catalan
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Barcelona

Master în Arhivele și Records Management oferă o soluție integrată în domeniul documentelor de arhivă și Geston, care permite studenților să dezvolte activitatea lor în c ... [+]

Zona din care face parte master este între 51 și 100 de posturi de-a patra ediție a Universității Topul QS World de către Subiectul Master în arhive și administrarea înregistrărilor Acesta oferă o soluție integrată în domeniul arhivelor și a documentelor Geston care permite studenților să dezvolte activitatea lor în cadrul organizațiilor publice și private, ambele documente istorice și administrative și să sprijine orice formare.

Acesta prevede, de asemenea, pregătirea necesară pentru punerea în aplicare a tehnicilor de arhivare și încorporarea noilor tehnologii în gestionarea fișierelor și în proiectarea și gestionarea sistemelor de management al documentelor organizațiilor, în timp ce dezvoltarea gândirii critice, valorile etice arhivare profesională și capacitatea de inovare.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă,Catalan
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Barcelona

Gradul de Master în Politici Sociale și Acțiune Comunitară este prezentat ca o propunere de cercetare și de cercetare construită din abordarea politicilor publice și a ac ... [+]

Gradul de Master în Politici Sociale și Acțiune Comunitară este prezentat ca o propunere de cercetare și de cercetare construită din abordarea politicilor publice și a acțiunii comunitare. Această propunere de formare combină dobândirea de cunoștințe teoretice și practice cu participarea cadrelor didactice academice și profesionale și folosește lucrul de caz pentru a face o abordare complexă și participativă a realității teritoriului.

oportunităţi de carieră

Programul oferă instrumente de analiză, proiectare și implementare a politicilor sociale pentru a dezvolta proiecte în domeniile managementului public, cercetării sociale și muncii în folosul comunității. Instruirea în acțiuni comunitare se concentrează dintr-o perspectivă transdisciplinară asupra înțelegerii coexistenței, comunicării și conflictului, pentru aplicarea ei la intervenția și cercetarea socială.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă,Catalan
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Barcelona

diplomă de master în Managementul Riscului și de urgență oferă unele studii care pregătesc profesioniști din domeniul protecției civile, utile pentru Administrația Public ... [+]

La momentul gestionării unei situații de urgență, în domeniul protecției civile, adesea, conflictele de acțiune și de coordonare, precum și lipsa de profesioniști dedicate exclusiv acestui subiect apar.

Administrațiile necesită experți în domeniul protecției civile, cu o viziune globală, conștientă de multitudinea de fire, în caz de urgență poate fi găsit, cu capacitatea de a face analiza cauzelor de situații de urgență, să intervină, să coordoneze și să introducă propuneri de a îmbunătăți situația.

diplomă de master în Managementul Riscului și de urgență oferă unele studii care pregătesc profesioniști din domeniul protecției civile, utile pentru Administrația Publică a cere experților în orice populație oricât de mică, în orice municipiu.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Spaniolă,Catalan
Part time
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Barcelona

Vertienteforense de Graphoanalysis este studiul si aplicarea de tehnici avansate set grafologice orientate spre o interpretare științifică a urmelor de identificare, atât ... [+]

În societatea de astăzi îi conferă o importanță deosebită pentru cunoașterea realităților și potențialului oamenilor prin realizări culturale. Scrierea este una care poarta un nivel mai ridicat de expertiză, atât în ​​ceea ce privește dezvoltarea modului, prin urmare, mesajul în sine, și responsabil pentru instituții și organizații, ca și în alte specialități în care cunoașterea și interpretarea variabilele culturale și personale pot fi familiarizați cu aplicarea tehnicilor grafologie, este important să se analizeze această producție umană.

Acesta trebuie să fie prevăzute cu cunoașterea tehnicilor și instrumentelor adecvate în fiecare caz grafologice, precum analiza și interpretarea științifică corespunzătoare fiecăreia dintre ele.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Barcelona

Master în Turism și umaniste este o inițiativă a Școlii de Turism și Management Hotelier și Facultatea de Filosofie si Litere a UAB pentru a instrui profesioniști care fu ... [+]

O Masterat în turism și umaniste Este o inițiativă a Școlii de Turism și Management Hotelier și Facultatea de Filosofie si Litere a UAB pentru a instrui profesioniști care furnizează servicii de valoare și inovare adăugată la produsele și serviciile turistice. Profesioniști în măsură să genereze și să gestioneze conținutul și să aducă noi perspective pentru sectorul turismului, unul dintre cele mai importante sectoare economice.

Master în Turism și umaniste are o abordare profesionalizare și inovatoare și are susținerea turismului din Barcelona și Institutul de Științe Umane din Barcelona, ​​după aceste instituții firmasen cu Școala de Turism si Hotel Management al UAB o convenție mediu de master, în scopul de a stabili cadrul și liniile de colaborare pentru a maximiza potențialul programului. ... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Barcelona

Obiectivul principal al Master în Sport Management este să vă însoțească în dezvoltarea ta ca un management sportiv profesionist integrantă și vă antrenați în utilizarea ... [+]

Principalul obiectiv al Master în Sport Management Este să vă însoțească în dezvoltarea ta ca un management cuprinzător sportiv profesionist și te antrenezi în utilizarea de instrumente de gestionare a recunoaște oportunități de afaceri, dezvoltarea de strategii, anticipa schimbările, optimizarea resurselor și analiza informațiilor cu discreție.

Competențe

Înțeleagă și să pună în aplicare de vedere strategic, cuprinzătoare și obiectivă a industriei sportive dintr-o perspectivă de afaceri. Crearea de noi oportunități de piață utilizând antreprenoriat și inovație predispus la cultura organizațiilor sportive. Utilizarea practicilor cele mai inovatoare de marketing sportiv și să fie mai eficientă în realizarea branding și sponsorizare. Detecta cheia de a conduce echipe profesioniste și a obține cele mai bune rezultate factorii. Interpreta situațiile financiare ale unei organizații sportive și de a crea strategii de finanțare pentru noile proiecte și întreprinderi. Optimizarea managementului o baza sportiva si un eveniment sportiv. ... [-]
Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
La zi
Part time
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Barcelona

Master în limba de predare Chineză pentru vorbitori nativi este singurul masterat în Spania, dedicat in intregime de predare din China. Ea are un caracter puternic profes ... [+]

Master în limba de predare Chineză pentru vorbitori nativi este singurul masterat în Spania , dedicat in intregime de predare din China.

Ea are un caracter puternic profesionalizare și se adresează absolvenților, de preferință în domeniul umaniste, cu cunostinte solide de limba chineză și doresc să se angajeze în predarea limbii.

Unul dintre punctele culminante ale modulului de master este obligatorie practici la clasă cu diverse profiluri de student. Acestea vor avea loc în diferite centre de colaborare în ceea ce privește predarea chineze în zona Barcelona.

Accentul eminamente practic și profesionalizarea este completată cu includerea metodologiei de cercetare de credit , care va permite accesul studenților doctoranzi care doresc să -și continue studiile.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă,Chinez
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Barcelona

Acest program a moștenit experiența de UAB anterioare maestru propriu, se bucură de un mare succes în patru ediții sale și a fost renovat, devenind un studiu oficial de l ... [+]

Universitatea Autonomă din Barcelona, ​​prin Școala de Turism și Management Hotelier, împreună cu Facultatea de Traducere și Interpretare i Centrul de Studii și Cercetări privind Asia de Est, oferta "Uniunea Europeană Master - China: Cultură și Economie". Acest program a moștenit experiența de UAB anterioare maestru propriu, se bucură de un mare succes în patru ediții sale și a fost renovat, devenind un studiu oficial de la cursul 2012-2013, primul de acest gen din lume de afaceri hispanici-chineză și pe întreg teritoriul spaniol. Această recunoaștere dă valabilă pe tot parcursul SEIS, care, împreună, noi alianțe și de restructurare instituțională la nivel organizatoric, metodologic și competitiv, acesta devine un studiu de calitate recunoscut în campusul International Excellence UAB.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Catalan
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză