Universidad Autónoma de Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Autonomă din Barcelona (UAB) este cunoscut atât pentru excelența în cercetare și calitatea acesteia în procesul de predare. Este un centru de referință în Europa. UAB este la doar 25 minute cu transportul public de centrul orașului Barcelona, ​​un oras cosmopolit pe Marea Mediterană. Campusul principal este situat în Bellaterra, în inima unuia dintre pilonii principali industriale și tehnologice ale Europei mediteraneene.

UAB în experiența completă colegiu trăiesc. Campusul este organizat ca un oras cunoaștere adevărată cu aproape 50.000 de locuitori: studenți, profesori, cercetători și personalul administrativ și servicii. Acesta conține toate serviciile necesare pentru aceasta: o reședință universitară (peste 2000 de locuri), un set de biblioteci specializate, o școală de limbi străine, facilități sportive (sală de sport, bazin de înot, terenuri de fotbal ...), un centru de sănătate, restaurante, magazine și cafenele.

UAB ofera programe de studii de mare in cele mai multe domenii ale cunoașterii: • 87 de grade universitare. Grade în Administrarea Afacerilor și Management, Economie, Educație elementară și turism sunt oferite cu 100% predarea limbii engleze, și multe alte grade includ cursuri în această limbă.

• 315 de grade de master, care au ca scop dobândirea de către student de formare avansată a caracterului specializat și multidisciplinar, care vizează atât de specializare profesională și de inițiere a cercetării.

• 68 de programe de doctorat, care vizează formarea avansată a studenților în tehnici de cercetare, culminând într-o teză de doctorat (1114 teze în 2015-2016). Acestea implică pregătirea și susținerea unei teze și de obicei durează timp de trei ani. Acesta are ca scop formarea profesorilor și cercetătorilor la cel mai înalt nivel. Un total de 27 de programe de doctorat au obținut UAB pomenească excelență. Mentionati de doctorat internațional presupune ședere în diferite țări europene, prin participarea doctorat și Facultatea de universități internaționale.

Dimensiunea internațională a UAB se remarcă în special în originea studenților internaționali, în special la Masters cu 2,949 studenții internaționali (40%) și cu 1.703 doctoratelor studenți internaționali (33%) și 1.346 de studenți internaționali de licență (5% ). Universitatea are 45 de grade de master în predare 100% în limba engleză.

UAB este o universitate care conduce inovarea, capacitatea de inserție profesională și spiritul antreprenorial. Încurajează cercetarea și transferul în toate domeniile cunoașterii, și lucrează în strânsă colaborare cu structura de afaceri și industriale a împrejurimilor sale, precum centre științifice în zona dumneavoastră ca ALBA Synchrotron, situat la cinci minute de campus.

UAB are 352 grupuri de cercetare, 57 de departamente și 45 de institute și centre. Multe dintre acestea din urmă au fost create în colaborare cu instituții științifice de conducere, în timp ce toate efectuat o intensă activitate de cercetare (3,316 articole publicate în reviste indexate conform datelor din 2015, Thomson Reuters WOK). În plus, cele cinci afiliat la spitalele universitare sunt, de asemenea, implicate în activitatea de cercetare a UAB, trei dintre ele acreditate cu sigiliul de excelență Institutul de Sanatate Carlos III.

Universitatea susține implicarea și participarea elevilor în activități de voluntariat și în folosul comunității, motiv pentru care acesta a fost atribuit de la diverse instituții. De asemenea, efectuează campanii în rândul comunității de conștientizare socială. UAB încurajează schimburile în programele de mobilitate și promovează recrutarea studenților internaționali (3.546 elevi de mobilitate internațională). Subliniază proiectele Erasmus Mundus, Comenius, Leonardo da Vinci și Erasmus K2. Acesta are programe specifice și asistență la studenții internaționali. În cadrul programului Erasmus a stabilit acorduri bilaterale cu 1.008 mai mult de 500 de universități europene.

  • Fundația Curs de date 2015-2016 UAB UAB Fundația promovează proiecte de formare, cercetare și acțiune socială și oferă servicii comerciale și de patrimoniu din cadrul Universității Autonome din Barcelona. Ea are ofertă vastă de predare ofițerilor și CFGS proprii, de licență, de master și de licență.

Locații

Barcelona

Address
Fundació UAB · Edifici Blanc, 1ª planta · Vila Universitària
Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

08193 Barcelona, Catalonia, Spania