Universitat Pompeu Fabra Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Orientarea sa internațională este una dintre caracteristicile distinctive ale UPF, O universitate cu "picioarele sale în Barcelona și capul în lume ". Această proiecție internațională a fost recunoscut de către Ministerul spaniol al Educației prin Campus Internațional de Excelență sigiliu (2010) și este susținut de poziția distins UPF în clasamentele internaționale ca una dintre universitățile de top din Spania.

Comunitatea internațională

Cu cel mai mare procent de facultate internaționale în Spania și una dintre cele mai internaționale din Europa, în fiecare an, UPF găzduiește, de asemenea, un număr mare de studenți internaționali. În 2013-14 anului universitar, de exemplu, studenții internaționali au reprezentat 36% din studenții toate masterat și 52% din totalul Doctoranzi, atrași de posibilitatea de a studia și desfășura activități de cercetare cu facultate de renume international si cercetatori.

O rețea globală

Tocmai aceste legături internaționale și proiecte cu cele mai bune universități din lume, care constituie una dintre cele mai importante active Universitatea Pompeu Fabra lui. În prezent, UPF are acorduri de colaborare cu 40 de universități clasat printre lume top 100 în funcție de Times Higher Education 2012-13 clasament.

Această selecție ne permite să dezvolte proiecte remarcabile, cum ar fi programul Global Cities, un centrare Școala Internațională de Vară în colaborare cu Universitatea din California, Los Angeles, sau programele duble și comune de studii la nivel post-universitar.

Mobilitate

Printr-o rețea extinsă selectați, de acorduri de schimb cu peste 250 de universitati, programe de mobilitate Universitatea Pompeu Fabra a îmbogăți campusul cu 1529 de studenți din 40 de țări diferite (2012-13 an academic) și au permis 30% din absolvenții UPF pentru a efectua un schimb în străinătate în calitate de un factor de diferențiere pe CV-urile lor.

Locații

Barcelona

Address
Universitat Pompeu Fabra,
Plaça de la Mercè, 10-12

08002 Barcelona, Catalonia, Spania

Acreditări

EFMD Equis Accredited