UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Unisport, sectorul de sport scoala de afaceri.

Unisport este scoala de afaceri din domeniul sportului. Aici managementul afacerilor, sportului și pasiune sunt amestecate. Ne sunt situate în TecnoCampus Mataro (Barcelona), într-un mediu propice colaborării dintre universitate și mediul de afaceri în care inovația și spiritul antreprenorial sunt considerate ca ingrediente de bază pentru succes.

Cu o experienta de peste 20 de ani în formarea de manageri de sport, profesorii noștri sunt profesioniști din sector, care formează o echipă de predare cu mentalitate deschisă și de colaborare și cu o viziune internațională clară.

Suntem pasionați de acest sport. Noi tren profesioniști capabile de inovare de conducere și de antreprenoriat, oameni care dau valoare organizațiile lor, angajații și clienții lor într-o nevoie clară în continuă creștere și cu profesionalizării.

Aceasta ne motivează să ne vedem cum, an după an, studenții noștri se leagă definitiv sportul viitorul lor profesional, și putem continua să mențină contactul cu ei după absolvire, căutând sinergii care ne permit să avanseze din nou împreună.

În Unisport folosim noi tehnologii pentru a aduce cele mai bune din tine, riguros și exigent, dar cu flexibilitatea oferite de formare on-line, toate într-un singur mediu de colaborare. Oriunde ai fi, vei fi Unisport.

Ai închiriat?

Misiune, viziune și valori

Misiunea este ceea ce definește motivul existenței noastre, scopul nostru și pentru a atinge scopul fundamental pentru diferite grupuri de interese care ne înconjoară:

manageri de tren și profesioniști din domeniul sportului, în conformitate cu criterii stricte de calitate, inovație, spirit antreprenorial și viziune internațională clară.

Viziunea noastră este imaginea pe care o avem Unisport pe termen lung, vrem să fim sau să rămână mai mare:

lider internațional de sport crearea de valoare orientată spre piață pentru sport și societate, și mai ales pentru studenții noștri și grupul nostru de angajați de formare.

Valorile noastre sunt sufletul nostru. În fundal este modul nostru de a face lucrurile, ceea ce noi credem și ceea ce imprima în toate acțiunile noastre:

Efort, rigoare, antreprenoriat, durabilitate, îmbunătățirea continuă, viziune internațională și șanse egale.

internațional

Sport și nu are limite. Tehnologie, televiziune, internet, turism sponsorizări, evenimente sportive, ... sunt doar câțiva dintre factorii care au contribuit la globalizarea sportului în ultimul deceniu.

Cluburi și ligi nu mai concura doar la nivel național: În februarie 2013, de exemplu, cluburi Rumano Premier League a fost de acord cu un capac de creștere a salariilor de template-uri lor pentru următorii 3 ani. Având în cluburile de cumpărare incipiente de miliardari străini această măsură are drept scop reducerea amenințării unei escaladare a salariilor. Fără îndoială această decizie, luată la Londra, va avea efectul asupra cluburilor de fotbal din Europa.

În alte momente, un model importat din alte țări, cum ar fi cazul Low Cost săli de sport de afaceri, aveți posibilitatea să se agită o intreaga industrie.

Acestea sunt doar câteva exemple ale unei realități pe care orice manager sportiv nu poate ignora.

În Unisport suntem membri ai NASSM (Societatea Nord Americana pentru Sport Management) și EASM (Asociația Europeană pentru Sport Management) și să încerce să țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe piața mondială de sport, analizând posibilele implicații pentru competitivitatea sector în Spania.

Toți elevii noștri sunt abonat la reviste, cum ar fi Sport International Business, promovarea reflecție asupra problemelor cele mai relevante și viziunea globală a industriei sportive.

Acest punct de vedere are cel mai mare exponent în montanții tehnice în străinătate, studenții noștri au posibilitatea de a învăța sisteme sportive, altele decât spaniolă, vizita facilități sportive unice sau de a participa la evenimente și întâlniri cu vorbitori de nivel superior.

Locații

Barcelona

Address
Av. Ernest Lluch 32, TCM2 Planta 3, Mataró
08302 Barcelona, Catalonia, Spania