Citește Descrierea Oficială

Meet UNIBA

Centrul International de Barcelona (UNIBA) este o instituție de pe lângă Universitatea din Barcelona (UB), creat cu scopul de a oferi o gamă largă de grade on-line și de master, cu o vocație internațională.

UNIBA gestionează și desfășoară programe de studiu oferite de UB în castiliană și on-line., Care este, spre deosebire de restul de universități spaniole care optează pentru față-în-față sau clase mixte. Aceste diplome oficiale sunt adaptate la European al Învățământului Superior (SEIS, de asemenea, cunoscut sub numele de Procesul de la Bologna).

Gradele oficiale și de masterat de la UNIBA oferă conținut, de grade, și de facultate aprobarea de la Universitatea din Barcelona (UB). Cu peste 560 de ani de istorie, această instituție este principala universitate publică în Catalonia și cel mai bun la nivel de stat cu cele mai prestigioase clasamentele internaționale, care se plasează, de asemenea, printre primele 100 de școli din lume, în discipline cum ar fi medicina, farmacie sau Lingvistică. Universitatea din Barcelona (UB) combină valorile tradiționale cu a fi o instituție inovatoare de excelență în predare.

Metodologie

Programele noastre de gradul iasă în evidență ca de masterat oficiale de grade predate on-line și sunt pe deplin flexibile, care să permită studenților să-și continue educația lor, fără a sacrifica cariera lor.

Planurile de învățământ oferit de UNIBA este proiectat pentru a permite studenților să dezvolte abilitățile, cunoștințele și abilitățile. În plus, utilizarea intensivă a TIC asigură o comunicare buna si imediat între comunitatea educațională, și ajută pentru a promova activitatea de colaborare și discuții între studenți, absolvenți și facultate. Împreună, ei au considerat cazuri reale cu profesioniști din diverse sectoare, care să permită extinderea și îmbogățirea punctul de vedere al studentului.

La rândul său UNIBA se angajează la un model de învățare în comun axat pe studenți. În campusul nostru virtual, puteți accesa toate materialele de curs și o gamă largă de resurse pentru a interacționa cu alți elevi și profesori.

Metodologie UNIBA combina de învățare teoretice și practice, care cere elevilor să contribuie opiniile și punctele de vedere. În plus față de analiza documentele și materialele pe care le oferim, studenții trebuie să evalueze, de asemenea, și de a rezolva studii de caz bazate pe situații reale și simulate de afaceri. Astfel, aceasta este o experiență de învățare, care este receptiv la cererile pieței și de angajatori, actuale, și în cazul în care sunt îndeplinite nevoile de învățare elevilor.

Programe predate în:
Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona

Maestru de Studii Avansate în literaturii spaniole și latino-americane oferă un program academic la nivel înalt, care va permite elevilor să completeze formarea lor în fi ... [+]

INTRODUCERE ȘI OBIECTIVE

O Maestru de Studii Avansate în literaturii spaniole și latino-americane Acesta oferă un program academic la nivel înalt, care va permite elevilor să completeze formarea lor în filologie, prin studiu aprofundat al literaturii spaniole și latino-americane. Lansarea acestui program răspunde la interesul tot mai mare în limba și cultura hispanici în toate domeniile și cercuri internaționale, mai ales în lumea anglo.

Aprofundarea recursul a operelor literare scrise în limba spaniolă, se alătură leagă UNIBA și UB cu Barcelona, ​​unul dintre cele mai importante centre de publicare de Spania, și din numeroasele autorilor spanioli și latino-americane au dezvăluit nivel internațional. De asemenea, nu trebuie neglijat relația strânsă pe care acest oraș a menținut literatura americană istoric, de la boom-ul a romanului latino-americane până în prezent.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză