UE-IBM Tech & Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Născută după o analiză extinsă a profilurilor pe care companiile le caută astăzi și a ceea ce vor cere mâine, Școala postuniversitară Universitatea Europeană cu IBM a lansat în 2019, cu scopul de a educa profesioniștii cu un fond care îmbină businessul și tehnologia. Este vorba despre utilizarea întregului potențial al noilor tehnologii pentru a avea un impact pozitiv asupra rezultatelor și eficienței afacerilor.

IBM, lider global în domeniul consultanței companiilor cu transformare și dezvoltare digitală, și-a unit forțele cu Universitatea Europea, o instituție conectată la lumea afacerilor, pentru a oferi o serie de programe de studii postuniversitare celor care doresc să facă următorul pas în profesional și personal. dezvoltare.

Festive holiday office party in #WindowsUglySweater Softwear by @Windows

Școala postuniversitară Universidad Europea cu IBM este prima școală dedicată de afaceri și tehnologie din Spania. Este un pionier în dorința sa de a educa profesioniști cu profiluri mixte, care sunt capabili să profite și să utilizeze inovația și tehnologia pentru a dezvolta afaceri.

Oferim programe postuniversitare și cursuri de experți în următoarele domenii de cunoștințe: Management, Big Data & Analytics, Securitate Cloud & IT, Blockchain și Inteligență Artificială.

IBM participă activ la definirea conținutului programului, predarea și coordonarea fiecărui program postuniversitar cu Universidad Europea. În plus, studenții primesc o experiență unică datorită accesului la instrumente și tehnologii de-a lungul studiilor și până la șase luni după absolvire. De asemenea, veți vizita laboratoarele IBM din Spania și din străinătate și veți avea acces la evenimente exclusive, asigurându-vă că sunteți mereu conectat la cele mai noi dezvoltări de business și tehnologie.

Mai mult, veți lucra la studii reale de caz într-un mediu internațional, axat pe creșterea dvs. ca profesionist într-o lume globală. Vei face parte dintr-o comunitate dinamică de profesioniști, studenți și studenți, vei avea acces la conferințe, întâlniri cu experți și profesioniști de la IBM și alte companii de top din sectorul tehnologiei.

Profitați la maxim oportunitățile de a vă dezvolta propria rețea profesională care vă va ajuta să vă accelerați dezvoltarea carierei și să depășiți noi provocări.

Locații

Madrid

Address
Universidad Europea de Madrid (Campus de Alcobendas)
Av. de Fernando Alonso, 8, 28108 Alcobendas

Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: