UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ce este UDIMA ?

Deschis Universitatea din Madrid ( UDIMA ) este o instituție de învățământ conceput și proiectat în primul rând pentru nevoile oamenilor din secolul XXI: profesioniști care, din motive de calendar, mobilitate, distanța de reconciliere geografică sau de familie, necesită o universitate deschisă și flexibilă care permite de a combina studiul cu particularitățile fiecărui elev, în scopul de a obține o diplomă universitară de prestigiu oficial și recunoscute, adaptate în Europa și contactul cu lumea afacerilor, care oferă, de asemenea, locuri de muncă bun sau pentru a îmbunătăți ea are deja.

Cum fiecare student se adaptează?

Oferind un simplu și permanent clase virtuale, programe de acces fără restricții, în fiecare zi a semestrului. Protagonistul UDIMA este un student în formare, dimensiunea sa profesională și umană.

Avizarea fiecare elev un mod personalizat, în special în procesul de înregistrare, pentru a alege cursurile care se potrivesc cel mai bine timpul disponibil și capacitatea fiecărui. Prin monitorizarea continuă a cadrelor didactice și tutori în mediul apropiat, directă și reală.

Planificarea studiului prin „Ghidul de predare pentru cursul“ de desfășurare a activităților educaționale și de livrare într-un sistem de comunicare și de evaluare continuă, în care activitățile propuse sunt concepute pentru asimilarea treptată a cunoștințelor simplu, care cuprinde utilitatea practică a acestora.

Metodologia de studiu @ d lângă Universit

Suntem Universit @ d strânsă pentru că folosim noi TIC pentru a aduce cunoștințele studentului. Procesul de predare-învățare are loc prin clase virtuale UDIMA de evaluare continuă, și întotdeauna cu un plan detaliat de ceea ce se așteaptă de elevi din fiecare activitate și comunicare directă și constantă cu profesorii lor prin forumuri, tutoriale și tehnologie de telefon de inovare și de comunicare, care permite comunicarea în timp real.

La sfârșitul fiecărui semestru, studentul demonstrează cunoștințele dobândite în examenele finale clasă. Un alt motiv pentru care ne permite să fie recunoscut ca Universit @ d este mai aproape de numărul nostru mare de site-uri examinate. Există este un loc de examinare a UDIMA din apropiere. În Spania , suntem în Alicante, Aranda de Duero, Barcelona, Bilbao, Collado Villalba, Cordoba, La Coruna, Las Palmas, Madrid, Malaga, Mérida, Oviedo, Palma de Mallorca, Sevilla, Tenerife, Valencia, Vigo și Zaragoza. Avem, de asemenea birouri în alte țări din Europa, America și Africa. În plus, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră, vă oferim și momente diferite de zile, astfel încât să puteți organiza examene ca potrivește cel mai bine. Toate programele noastre de studiu și de masterat începe în februarie și septembrie. Pentru mai multe informații cu privire la datele de doctorat, Institutul de Limbi și proprii, a se vedea titlurile web.

Servicii Student

Recunoașterea creditelor (validări)

Dacă doriți să efectuați transferul de fișiere de la o altă universitate, am realizat un studiu gratuit de recunoaștere credit pentru a determina subiectele pe care un student poate valida este liber; studentul trebuie să plătească 10% din costul primei de înregistrare pentru fiecare subiect în cele din urmă acestea decid să includă în fișierul.

materialeAvem un editorial tehnic responsabil cu dezvoltarea materialelor necesare pentru studiul diferitelor discipline și sunt adaptate 100% la învățare on-line. În plus, materialele sunt incluse în prețul subiectului, ceea ce ne face diferit de alte universități on-line.

Universitatea Biblioteca Hypatia

Hypatia bibliotecă universitară este parte a serviciilor de sprijin pentru cercetare, de studiu și de predare. Având în vedere natura sistemului nostru de învățământ bazat pe utilizarea tehnologiei informației și comunicațiilor și o gamă geografică de reședință a studenților noștri, colecția noastră de bibliotecă foarte extinsă este în mare parte accesibil prin intermediul internetului.

Burse și granturi

Am pus la dispoziția studenților noștri cu un serviciu personalizat prin intermediul Departamentului de Management al Granturi pentru a ajuta la procedurile de cerere de burse convocate de către Ministerul Educației, Culturii și Sportului (MECD). În cadrul acestor ajutoare este posibilitatea de a face parte din programul Erasmus, din moment ce un UDIMA este inclus, ca instituție de învățământ superior european în Carta Universitară Erasmus (EUC)

De locuri de muncă și antreprenori

Noi oferim studenților cu un set de servicii pentru a facilita intrarea acestora pe piața muncii. În mod similar, oferim companiilor măsurile necesare pentru a răspunde nevoilor acestora în procesul de selecție de instrumente profesionale calificate.

Unitate pentru persoanele cu handicap UNE UDIMA

Compus din facultate si de personal, scopul său principal este de a oferi studenților cu nevoi speciale care decurg dintr-un succes handicap în programele lor de formare și de a promova aderarea la piața forței de muncă.

Locații

Madrid

Universidad a Distancia de Madrid

Address
Carretera de La Coruña, KM.38,500
Vía de Servicio, nº 15 28400
Collado Villalba MADRID

28400 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania
Număr de telefon
+34 918561699 o +34 914444920

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră