Universidad Católica San Antonio de Murcia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Catolică din San Antonio - UCAM, ca universitate catolică, se caracterizează prin a oferi studenților săi o formare integrală, bazată pe cunoștințele teoretice și tehnice specifice fiecărui grad și pe formarea umană ancorată în principiile umanismului creștin; Ei dedică o facultate de prestigiu recunoscut și o echipă de tutori personali, care monitorizează elevul de la începutul studiilor până la sfârșit, cu scopul de a furniza instrumente care să-și îmbunătățească performanțele și, în același timp, să-și întărească formarea umană.

Obiectivul nostru este de a instrui profesioniști capabili să transforme societatea, să elimine inegalitățile și să promoveze îmbunătățiri care să permită crearea unei lumi mai drepte, respectând demnitatea oamenilor de la concepere la moarte naturală.

UCAM a pariat de la începuturile sale pentru calitatea predării și cercetării, dezvoltând și aplicând metodologii active de învățare-învățare: grupuri mici, tutoring, lucrul în echipă, stagii în toate gradele, munca la sfârșitul anului, încorporarea noilor tehnologii, WIFI de-a lungul întregului campus, platformă virtuală, numeroase stații de computere folosite de studenți ... toate acestea ne-au permis o adaptare rapidă la spațiul european al învățământului superior, fără traume, atât din partea profesorilor, cât și a studenților.

În acest sens, UCAM a obținut verificarea de către ANECA și Ministerul a 23 de grade și oferă, de asemenea, peste 30 de programe oficiale și de doctorat . În prezent procesul de implementare a diplomelor este o realitate, opt grade au început procesul cu rezultate favorabile. Acesta este rezultatul muncii, efortului și exercițiului de responsabilitate al unei facultăți de înaltă calificare și de specialitate, atât în ​​ceea ce privește atribuțiile academice, cât și cele de cercetare, susținute de numărul mare de medici profesori și de numărul mare de linii de cercetare.

O altă caracteristică diferențiată este internaționalizarea , un aspect cheie într-o lume globalizată, avem acorduri de colaborare în întreaga lume, cu universități de prestigiu precum Berkeley, Chicago, Bologna ... pentru formarea studenților noștri și specializarea profesorilor noștri .

În acest sens, este necesar să se sublinieze, în mod semnificativ, efortul făcut de Universitatea Catolică din San Antonio de a spori datele privind inserția forței de muncă , a cărui rată ridicată este de asemenea fructuoasă pentru activitatea tehnicienilor Serviciului nostru de orientare și inserție a forței de muncă.

Din Universidad Católica San Antonio lucrăm pentru și pentru studenți, ei sunt oameni, cu nume și istorie, dorința noastră este de a contribui la succesul personal și profesional al tuturor celor care participă la acest proiect din principiile pe care această instituție este sprijinită .

Locații

Murcia

Address
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Guadalupe

30107 Murcia, Regiunea Murcia, Spania

Spania Online

Address
Spania Online, Spania