Autonomous University of Barcelona (UAB)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Autonomă din Barcelona a fost fondată în 1968. Fondatorii menite să stabilească patru principii de autonomie: libertatea de a selecta personalul didactic, admiterea la toți elevii (dar cu un număr limitat), libertatea de a crea propriile lor planuri de studiu și libertatea de a gestiona capitalul Universitatea 's. Prin urmare, este o universitate tânără, dar în scurta sa istorie a avansat într-un ritm rapid.

Structura UAB 's include trei campusuri, toate în zona metropolitană din Barcelona și împrejurimile sale.

Bellaterra: un campus mare pentru predare și cercetare principal campusul UAB în Cerdanyola Del Valles, este acasa, la cele mai multe dintre facultățile noastre, departamente, institute și servicii, precum și un grup semnificativ de știință și tehnologie.

Bellaterra campus este, de asemenea, acasa, la Research Park UAB, un grup de centre și institute de cercetare specifice cuplu create pentru a satisface cerințele specifice ale zonelor importante de cercetare.

Sabadell: angajat la tehnologie, de afaceri și de sănătate de Sabadell, împreună cu campusul Bellaterra, aceasta este acasa, la Scoala de Inginerie, Facultatea de Economie și Parc Tauli Unitatea didactic (Facultatea de medicament).

Barcelona: un nou campus de stiinte medicale Trei din cele șase unități de învățământ ale Facultății de Medicină se află în Barcelona - Sant Pau Unitatea de predare - Vall d'Hebron Unitatea de predare - Spitalul del Mar Unitatea Predarea salută, de asemenea Badalona Germanii Trias i unitate de predare Pujol.

Locații

Barcelona

Address
Bloque E, Oficina 1
08196 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) España

Barcelona, Catalonia, Spania