The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ostelea este un centru universitar internațional, care aparține Divizia de formare a Grupo Planeta, Specializat în formarea profesioniștilor din turism și ospitalitate sectoarele cu o pasiune pentru un serviciu bun și o viziune multiculturală.

Misiunea Colegiului este de a contribui la dezvoltarea socială, economică și culturală durabilă a industriei prin formarea directori, profesioniști și tehnicieni în acest sector. Angajamentul său de inovare și dezvoltarea de legături între companiile permit Ostelea să aducă soluții noi pe piață.

divizia de formare Grupo Planeta, Planeta Formación y Universidades, Gestionează proiecte mari atât în ​​sectorul universitar (EAE Business School, OBS, VIU (Universidad Internacional de Valencia), UNIBA, ESdesign) și domeniul formării profesionale (CEAC, IFP, Deusto Formación și Deusto Salud). Sa decis să se aplice tuturor know-how-ul acumulat de divizia pentru crearea unui University College Hospitality Turism, Ostelea.

În anumite programe derulate în campusul Barcelona, ​​studenții care finalizează cu succes cursul de predare a obține calificare triplă de la Ostelea, EAE Business School, Spania școală de afaceri de conducere al doilea, și Universitat de Lleida. La campusul Madrid, partenerul academic Ostelea lui este cel Universidad Juan Carlos I.

logosschools

Locații

Barcelona

Ostelea

Address
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
C/ Aragó, 28

08015 Barcelona, Catalonia, Spania

Madrid

Address
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
C/ Príncipe de Vergara, 108

28002 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania