Sports Management School - Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sport Management School este o școală internațională specializată în Sport Management, cu sediul la Paris, Lausanne și Barcelona, axat exclusiv pe management sportiv. Acest lucru ne oferă o vastă experiență în toate domeniile legate de această lume și, în special, comerț și distribuție, marketing, comunicare, organizarea de evenimente sportive, etc.

Scopul nostru este de a instrui tinerii profesioniști și manageri ai sportului. Încă de la începuturile noastre în 2010, Sport Management School si are 300 de studenți universitare și postuniversitare și mai mult de 100 de absolvenți, cu o rată de integrare de 90% în companiile din sectorul după obținerea diplomei.


Michael Tapiro - Fondator al Sport Management School/>

„Sectorul de afaceri al sportului, care a fost o lume pur condus de pasiune pentru o lungă perioadă de timp, a devenit astăzi, într-un univers economic complet, care se învârte în jurul valorii de competiții sportive internaționale, drepturile de difuzare și creșterea numărului de spectatori. sportul este acum în mâinile specialiștilor în drept, finanțe, management și marketing, fiind în același timp un factor major de influență socială și politică asupra dezvoltării economiei la municipale, provinciale sau regional, sau chiar țară sau continent, autenticitatea și recursul său nu se va opri în creștere.

Sportul nu cunoaște limite. Acesta consolidează dezvoltarea internațională odată cu creșterea țărilor în curs de dezvoltare, datorită unei multimedia formidabile radioifuzare. Dezvoltarea organizațiilor sportive necesită profiluri noi pentru a însoți această schimbare. Sport Management School pregătește viitori manageri pentru sectorul de sport în căutarea pentru profiluri specializate, conștienți de noile provocări ale dezvoltării și imperativele sociale de etică și buna guvernare. "


facilități/>


Sport Management School Campus Barcelona/>

Campus Sport Management School este situat în L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, ​​și accesul la locația cu alte școli de formare Grupo Planeta în termen de 10800 m2 și poate găzdui mai mult de 3.000 de studenți. Are săli de clasă de învățare și practică, săli de conferințe, bibliotecă, cantină și sală de spectacole.


Campus Sport Management School din Paris/>

Școala de Management Sportiv Lausanne Campus


Formarea Planet și universități/>


Planeta, fondată în 1949, stă ca primul grup de publicare spaniolă și de comunicare. Uniunea iese în evidență puternic inovatoare în mod expres tradiția sa de afaceri mai multe canale și capacitatea sa de mare și de vocație. Gama largă este axat pe lider de cultura, de formare, informare și divertisment audiovizual./>

În domeniul formării, de formare și universități Planet oferă un catalog extins de formare specializată , care variază de la formarea profesională la studii de licență, postuniversitare și de masterat. O astfel de ofertă de formare este eminamente axat pe cerințele pieței și a învățat combinarea metodologiei noastre flexibile și cele mai noi tehnologii.


Proiecte universitare:/>

 • EAE Business School: Printre școlile de top 30 de afaceri ca fiind clasificate economia americană și cea mai rapidă creștere în ultimii trei ani.
 • OBS Business School: Prima școală de afaceri de 100% on-line.
 • UNIBA Centrul International de la Barcelona pe lângă Universitatea din Barcelona, ​​oferind licență și master instituției.
 • VIU (Valenciană International University): Universitatea privată, on-line și internaționale gama de proiecție de grade și maestru oficiale.
 • Ostelea, Școala de Ospitalitate
 • ESdesign - Scoala de Design din Barcelona: Școala sa axat pe sectorul de design care oferă programe de masterat care permit profesioniștilor să se specializeze în domeniile lor de expertiză de proiectare, cu un sector viziune corporativă.
 • ESLSCA Business School din Paris: printre primele 10 universități și școli europene, iar în top 4 al pieței franceze, cu cele mai bune diplome profesionale.
 • EDC Paris Business School: cea mai veche școală privată franceză și internațională. 15.000 de absolvenți distribuite în 77 de țări, mulți lideri de afaceri.
 • Institut superier Marketing du Luxe: Fondat de Casa Cartier, asa ca directori si designeri tineri specialisti de mana in lumea luxului
 • Ecole de Guerre Economique EGE-: Prima școală de război economic în limba franceză, modelul său pedagogic al analizei comparative a sistemelor naționale și transnaționale, se transferă din lumea militară a lumii civile și importanța managementului ofensiv informații pentru dezvoltarea activităților economice.
 • IFAM Business School: Cu unul dintre primele programe internaționale existente, școala se concentrează pe studii de caz pentru a încuraja inițiativa, abordarea puncte de vedere diferite și de a optimiza procesul de luare a deciziilor.

Locații

Barcelona

Address
Av. Josep Tarradellas 171-177 l’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Catalonia, Spania